60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım madem öyle neden kendine sağlıklı hafif bir ekmek yapmıyorsun. mesela tam buğday unundan yada çavdar unundan şöyle cevizli bir ekmek yapıp yesenya bu arada ne kadar ekmek yedin. 1 dilim ekmek ölçüsünü biliyorsun değilmi. hani şu dilimlenmiş hazır uno ekmekleri varya onlar gibi. o ekmek ölçüsüyle yediğini karşılaştır bakalım ne kadar ekmek yemiş oldun sabahtan beridir uno ekmek ölçüsünde toplam ne kadar ekmek yedin yaz bana yardımcı olurum

selam arkadaşlar sabahtan beri okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor...akşam yemeği olarak dün akşam 2 dilim kepek ekmeği 8-9 yemek kaşığı türlü 1 kase yoğurt içitm ardından yarım elma yedim...daha sonra cenaze evine gittik baklava ve kola ikram ettiler cola içmedim sadece 1 tane baklava yedim.yoksa ayıp olurdu.ordan çıkıp eşimin arkadaşına gittik orada da 1 tane kuru pasta yedim meyve ikram ettiler birazcık üzüm yedim ve bundan çok muzdarip oldum yaaaa...neyse bugün yediklerim sabah elma sirkeli su 2 galeta ara öğün 1 elma öğle 1 bardak çorba şimdide 1 ayran ve 1 galeta daha yiycem.akiam spor var başka bişey yemem gerikiyor gidene kadar eğer bişeyler yiyip gidersem spor yapamıyorum.suya devam

canım yapıyorum... kepek unundan kepekli ekmek yapıyorum ama onu sadece ben yediğim için haftada 1 yapıyorum... bu beyaz ekmeği eşim ve çocuklar yiyor iki günde bir yapıyorum... ama gerçekten normal beyaz ekmekten daha lezzetli oluyor ve çok güzel kokuyor yaa...
dilim olarak o uno ekmekler kadar oluyor belki ondan 1.5 olur.. tam kenarından incecik kesiyorum çünkü...

kızlar müsli nasıl bir şey... nerede satılıyor...marketlerde mi aktarlarda mı...

tamam o zaman sorun olmaz. zaten hergün yemiyorsun. bende sen dayanamadım deyince koca ekmeğin yarısını götürdün sandım

merak etme bişey olmaz. arada kaçamak olur öyle. yeterki herzaman olmasın. sporla erir gider. bugün dikkat edersin sorun kalmaz kaydirigubbakcemile3

kızlar bende herşey iyi güzelde bi sorunum var ben üşüyorum malesef. geçmeyen bir üşüme hissi var gidince diyetisyene konuşacağım. birde bi diyetisyen diyette halsizliğe üşümeye arı poleni tavsiye ediyor ama bilmemki kullansammı

huuu huuu ordamısınız...
kimse müsliyi bilmiyo mu kızlar... bir kaç yerde okudum da sabah kahvaltısında diyet yaparken yiyorlarmış...
ama nerde satılır bu eşime aldıracağım da... kimse bilmiyor mu...

havalar çok soğudu canım ben de çok üşüyorum...:2:

bence araştırmadan kullanma hugocuk zaten eminimki araştırırsın sen.:1rolleyes:araştırmadan birşey yapmazsın.yada sende diyetisyenine bi sor bakalım o ne diyecek

huuu huuu ordamısınız...
kimse müsliyi bilmiyo mu kızlar... bir kaç yerde okudum da sabah kahvaltısında diyet yaparken yiyorlarmış...
ama nerde satılır bu eşime aldıracağım da... kimse bilmiyor mu...

marketlerde satılıyor canım ama ben hiç sevmedim tadını

sağol canım... müsli yazıyodur dimi üzerinde...
ben de sevmem herhalde ama baya çok kişinin menüsünde gördüm diğer konularda o yüzden denemek istiyorum....

canım marketlerde satılıyor diye biliyorum.büyük marketlerde mutlaka vardır

teşekkür ederim canım.. ben kenim çıkamayınca eşime söylüyorum bak şurlarda varmış diye o alıp geliyor o yüzden sordum size...

bence araştırmadan kullanma hugocuk zaten eminimki araştırırsın sen.:1rolleyes:araştırmadan birşey yapmazsın.yada sende diyetisyenine bi sor bakalım o ne diyecek

araştırdım netten. diyetisyende tavsiye etmiş. zaten diyette olduğumuzdan ister istemez vücut direncimiz eskisi kadar yüksek değil. halarda soğudu kaloriferlerde yanmıyor daha. böyle mevsim değişikliklerinde oluyor böyle şikayetler. uff ya ayaklarımda kat kat çorap var yinede buz gibi. napsam geçmiyo. halsiz değilimde üşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…