canım anlaşılan sen uzun zaman böyle yediğin için başlarda çok kas kaybetmişsin. sonrada vücudun bu yeme düzenine alışmış. bu yüzden veremiyorsun. ama yaptığın şey sağlıksız. sen şimdi eğer diyeetisyene gidebiliyorsan eğer git kontrollerini ol ve sana uygun liste versin. doğum kontrol hapların yüzünden hormonlarında yavaşlama olabilir. sonra liste versinler. hiç bu şekilde aç kalarak vakit harcaama bence. 1 yıldır veremediysen yine veremeyebilirsin hem zamanına hem çabana yazık olur pes edersin. en güzeli diyetisyen senin için. birde şunu sorayım. sabah ve öğlen az yiyiyorsun ama mesela akşam çok kaçırdığın oluyormuydu. yada 2 gün böyle az yiyp sonra bianda çok yediğin oluyormuydu. birgün tıkabasa yiyip ertesi gün aç gezdiğin oluyormuydu canım. bunları sana yardımcı olabilmek için soruyorum
yok hep aynı duzeyde yiyiyorum 5-6 kaşık pilav yada makarnayı geçmiyo yanındada ya sebze yada et/tavuk yemeği o şekilde
offff fırından çıkmış misss kokulu sıcacık ekmeğe yine dayanamadım... ara öğün niyetine saydım akşama sadece salata ve nohut yiyeceğim... dengelenir mi sizce... bu sıacık mis kokulu ekmeğe çare bulmak lazım yaa... dayanamıyorum hiç...
tatlım madem öyle neden kendine sağlıklı hafif bir ekmek yapmıyorsun. mesela tam buğday unundan yada çavdar unundan şöyle cevizli bir ekmek yapıp yesenya bu arada ne kadar ekmek yedin. 1 dilim ekmek ölçüsünü biliyorsun değilmi. hani şu dilimlenmiş hazır uno ekmekleri varya onlar gibi. o ekmek ölçüsüyle yediğini karşılaştır bakalım ne kadar ekmek yemiş oldun sabahtan beridir uno ekmek ölçüsünde toplam ne kadar ekmek yedin yaz bana yardımcı olurum
yok onları zaten kullanmıyorum bide onları kullansam kım bılır nolrum kaydirigubbakcemile3
pekı senın bana önerebileceğin bi diyet listesi var mı ?
canım az yediğini söylüyorsun. demekki kullandığın ilaçlardan böyle olmuş. diyetisyene gidip tahlil olman gerekiyor yoksa ne kadar diyette yapsan veremezsin üzülürsün. araştırma ve uygulama hastaneleri var orda eğer sağlık güvencen varsa ücretsiz tahlil yapıyorlar ve liste veriyorlar çok ilgileniyorlar. ben öyle yaptım. üniversitenin araştırma ve uygulama hastanesine gittim ücretsiz ve çok memnunum. şimdi sana listemi versem bile işe yaramayabilir. en güzeli hastaneye gidip tahlillerini yaptırman canım
canım yapıyorum... kepek unundan kepekli ekmek yapıyorum ama onu sadece ben yediğim için haftada 1 yapıyorum... bu beyaz ekmeği eşim ve çocuklar yiyor iki günde bir yapıyorum... ama gerçekten normal beyaz ekmekten daha lezzetli oluyor ve çok güzel kokuyor yaa...
dilim olarak o uno ekmekler kadar oluyor belki ondan 1.5 olur.. tam kenarından incecik kesiyorum çünkü...
canım az yediğini söylüyorsun. demekki kullandığın ilaçlardan böyle olmuş. diyetisyene gidip tahlil olman gerekiyor yoksa ne kadar diyette yapsan veremezsin üzülürsün. araştırma ve uygulama hastaneleri var orda eğer sağlık güvencen varsa ücretsiz tahlil yapıyorlar ve liste veriyorlar çok ilgileniyorlar. ben öyle yaptım. üniversitenin araştırma ve uygulama hastanesine gittim ücretsiz ve çok memnunum. şimdi sana listemi versem bile işe yaramayabilir. en güzeli hastaneye gidip tahlillerini yaptırman canım
anladım canım sağol en kısa zamanda gidicem vereliniortak
selam arkadaşlar sabahtan beri okuyorum ama yazma fırsatım olmuyor...akşam yemeği olarak dün akşam 2 dilim kepek ekmeği 8-9 yemek kaşığı türlü 1 kase yoğurt içitm ardından yarım elma yedim...daha sonra cenaze evine gittik baklava ve kola ikram ettiler cola içmedim sadece 1 tane baklava yedim.yoksa ayıp olurdu.ordan çıkıp eşimin arkadaşına gittik orada da 1 tane kuru pasta yedim meyve ikram ettiler birazcık üzüm yedim ve bundan çok muzdarip oldum yaaaa...neyse bugün yediklerim sabah elma sirkeli su 2 galeta ara öğün 1 elma öğle 1 bardak çorba şimdide 1 ayran ve 1 galeta daha yiycem.akiam spor var başka bişey yemem gerikiyor gidene kadar eğer bişeyler yiyip gidersem spor yapamıyorum.suya devam
merak etme bişey olmaz. Arada kaçamak olur öyle. Yeterki herzaman olmasın. Sporla erir gider. Bugün dikkat edersin sorun kalmaz kaydirigubbakcemile3
kızlar bende herşey iyi güzelde bi sorunum var ben üşüyorum malesef. geçmeyen bir üşüme hissi var gidince diyetisyene konuşacağım. birde bi diyetisyen diyette halsizliğe üşümeye arı poleni tavsiye ediyor ama bilmemki kullansammı
kızlar bende herşey iyi güzelde bi sorunum var ben üşüyorum malesef. geçmeyen bir üşüme hissi var gidince diyetisyene konuşacağım. birde bi diyetisyen diyette halsizliğe üşümeye arı poleni tavsiye ediyor ama bilmemki kullansammı
huuu huuu ordamısınız...
kimse müsliyi bilmiyo mu kızlar... bir kaç yerde okudum da sabah kahvaltısında diyet yaparken yiyorlarmış...
ama nerde satılır bu eşime aldıracağım da... kimse bilmiyor mu...
kızlar müsli nasıl bir şey... nerede satılıyor...marketlerde mi aktarlarda mı...
canım marketlerde satılıyor diye biliyorum.büyük marketlerde mutlaka vardır
bence araştırmadan kullanma hugocuk zaten eminimki araştırırsın sen.:1rolleyes:araştırmadan birşey yapmazsın.yada sende diyetisyenine bi sor bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?