60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım sen hep erkencisin zaten opuyorumnanaktan afiyet olsun

sanada günaydın canım. erken kalkmak alışkanlık. sabah 6:20 de kalkıyorum. eşimi uğurluyorum. bidaha yatmıyorum. kahvaltı yapıyorum. salonu topluyorum siliyorum. yemek falan öğleye işim bitiyor. öğleden sonra oturuyorum ancak

erken kalkmak çok sağlıklı zaten ama ben sabah uykusuna bayılıyorum sositososito sana kolay gelsin ozaman tatlım görüşürüz opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlara.s. farmasi sabah gelmiş çıkmış araba almaya gitti heralde:)) inşallah yeni araban hayırlı olur canım hugocuk herzamanki gibi erkenci bende sabah 6:20 de kalkıyorum ama sonra yatıyorum genelde bugün erken çıkıcam için yatmadım herkese kaçamaksız bir gün diliyorumopuyorumnanaktan

canım patatesin glisemix endeksi yüksektir yani iştah açar bu yüzden uzmanlar patates vermezler iştah açtığından zayıflama döneminde ama eğer çok seviyorsan şöyle yapabilirsin. her ne kadar azda yesen sonuçta kızartma kızarırken içine çok yağ çekiyor. ama formülü var. şimdipatatesleri doğra ve yıkayıp bir kaba koy. içine bolca kekik nane karabiber pulbiber koy zevkine göre birazda tuz. bunları güzelce harmanla. bi yarı saat ağzını kapatıp beklet. sonra fırın tepsisine 1 yemek kaşığı çiçekyağı ile yağla. ardından baharatlı patateslerini koy ve fırınla. kızartma gibi lezzetli ve hafif oluyor. yanına bolca yeşil salata ile yiyebilirsin. dolmaya gelince. eğer dolmada pirinç kullanıldıysa pirinçte çok iştah açar. bu yüzden bulgurlu yap dolmalarını. şöyleki bir tavaya 1 yemek kaşığı yağ koy. ardından soğan doğra içine biraz çevir bulgurunu ekle. baharatını salçasını neli seviyosan maydonozunu ekle. normal dolma içini nasıl yapıyorsan öyle ama yağ az ve pirin yerine bulgur var. ardından dolmalarını sar ve tencereye diz ve pişir. piştikten sonra sarımsakları döv ve üzerine koy tencerenin ağzını kapat sarımsak çok hoş bir lezzet ve aroma verecek. yerken üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirebilirsin. dolma eğer sağlıklı yapılırsa zararlı değildir diyete engel olmaz. yaprak dolmalar bu şekilde yapılabilir. eğer biber, patlıcan kabak dolması yapılıyorsa bulgurla pirinç karışık yapılabilir içi ve yağsız kıymada kullanılabilir.

yukarıdakini yazalı nerdeyse yarım saat oldu ama bir cevapla tuşuna basmak bu kadar gecikti işler sıkıştı
hepinize mutlu huzurlu günler

herkese günaydın...
sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartının üstüne çıkmak oluyor...
sabah 64 olmuşum çok sevindim yaa...
geçen hafta kocaman göbeğim vardı iğne batırsam patlayacaktı... o şişliğimde indi çok şükür...
kendimi hafiflemiş hissediyorum...

neyse sabah 7:30 da kalktım 1 bardak sıcak su, 1 bardak oda sıcaklığında suyumu içtim..
1 elma yedim...
9:00 a kadar çocukların kahvaltısını yaptırdım.. 9 da
1 yumurta
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 kk kadar peynir yedim...
peynir süperdi dayanamadım...

az sonra yeşil çay demleyeceğim...

günaydın hanımlar akşam yemeğini dışarda yedik eşimle ve kızımla.fazla kaçırdığımı sanmıyorum ama tabiki birde siz değerlendirin.kendin pişir kendin ye diye bir yere gittik.bizde et ve kızımız için 3 tane köfte söyledik.2 tane mangalda pişmiş çok az kaşarlı mantar,1 tane ızgarada köfte,2 tane elimin yarısı kadar yoktur et ve yeşillikten yapılmış salata.içecek olarak ayran içtim.sabahta kalkınca bir bardak ılık su içtim kahvaltımda herzamanki gibi aynı domates salatalık peynir zeytin biber kepek ekmeği sadece değişiklik bugün haşlanmış yumurtada yedim.

Son düzenleme:

canımcım bende dışarda olduğumda senin gibi ızgara yiyorum. diyetisyenimede söylemiştim. yediklerin güzel yola devam

fazla kaçırdığın yeterki peynir olsun tatlım. sağlıklı sonuçta. hamur işleri börekler olmasın yeterki

eşime yumurtalı ıspanak yemeği yapacağım bugün şöyle bol yağlı falan yesinde göbişi büyüsün . aslında ben biraz şöyl etine dolgun seviyorum. güçlü kuvvetli. kendim zayıf olmak isterim ama karşımdakini hafif balık etli severim

sabah menüm
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı bal
şekersiz yeşil çay
ara henüz yemedim ama salatalık yemeyi düşünüyorum arada
yarım litrede su içebildim havalar soğuyunca canım çok su içmek istemiyor zorluyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…