günaydın kzlar. uyanınca 1 bardak su. ardından peynir ekmek
kahvaltım
1 hamburger ekmeği ile 1 dilim kaşardan yapılmış tost
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay
1 kuru kayısı
günaydın canım sen hep erkencisin zaten opuyorumnanaktan afiyet olsun
sanada günaydın canım. erken kalkmak alışkanlık. sabah 6:20 de kalkıyorum. eşimi uğurluyorum. bidaha yatmıyorum. kahvaltı yapıyorum. salonu topluyorum siliyorum. yemek falan öğleye işim bitiyor. öğleden sonra oturuyorum ancak
selam kızlar ben de öğleleyin ufak bir kase patates kızartması yedin ah keşke yemeseydim yanında da 1 dilim ekmek 1parça peynir 4 zeytin 1 açık çay akşama da 1 tabak dolma yedim 10 vardır herhalde ne olduysa tutamadım kendimi çok pişmanım ama sonuçta yaş pasta var dolapta onu yemektense yemek yeyip karnımı doyurdum daha iyi diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
günaydın kzlar. uyanınca 1 bardak su. ardından peynir ekmek
ben de gidip yatayım artık yarın büyük ihtimal yolculuk kütahyaya nasipse bana araba alacağız bakalım hayırlısı...
günaydın hanımlar akşam yemeğini dışarda yedik eşimle ve kızımla.fazla kaçırdığımı sanmıyorum ama tabiki birde siz değerlendirin.kendin pişir kendin ye diye bir yere gittik.bizde et ve kızımız için 3 tane köfte söyledik.2 tane mangalda pişmiş çok az kaşarlı mantar,1 tane ızgarada köfte,2 tane elimin yarısı kadar yoktur et ve yeşillikten yapılmış salata.içecek olarak ayran içtim.sabahta kalkınca bir bardak ılık su içtim kahvaltımda herzamanki gibi aynı domates salatalık peynir zeytin biber kepek ekmeği sadece değişiklik bugün haşlanmış yumurtada yedim.
herkese günaydın...
sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartının üstüne çıkmak oluyor...
sabah 64 olmuşum çok sevindim yaa...
geçen hafta kocaman göbeğim vardı iğne batırsam patlayacaktı... o şişliğimde indi çok şükür...
kendimi hafiflemiş hissediyorum...
neyse sabah 7:30 da kalktım 1 bardak sıcak su, 1 bardak oda sıcaklığında suyumu içtim..
1 elma yedim...
9:00 a kadar çocukların kahvaltısını yaptırdım.. 9 da
1 yumurta
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 kk kadar peynir yedim...
peynir süperdi dayanamadım...
az sonra yeşil çay demleyeceğim...
sütlü kahvemi içtim şimdide ara öğün 1 elma yiyorum kızçelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?