ölçüyü kaçırmayalım canım moralimizi bozmayalım..birbirimizi destekleyelim yarın daha dikkat edelim olsun bitsinopuyorumnanaktan
Farmasi canim ne guzel herseyden yiyorsun, ben az yiyecek olsam sucluluk duygusu olduruyor beni, kendimden korkuyorum cok yerim diye.. Yavas yavas iradem oturuyor ama boshayallersmile
Bu sabah yine karisik basladi, ne zaman duzgun basladi ki bilmiyorumkismile
Oglen 12ye kadar bisey yiyemedim kosusturmaktan (is yerinde) sadece kahveyle gecistirdim, sekerli degildi. Birazda su icebildim Allah'tan.
12de:
2 dilim cavdar
2 dilim kepek ekmegi yedim: arasinda cacik salatasi vardi, ekmege surulur cinsten (hazir paket)
1 bardak yesil cay ictim
Saat 14.30 ta bir elma yedim
Saat 16.00 gibi bir muesli li elmali cubuk yedim, hazir seker yok ama elmanin icinde ki seker yuzunden agzimda 1 kilo seker varmis gibi geldi
Aksam yemegim saat 19.00 gibi yedim:
1,5 bardak su
1 kase mercimek corbasi, 1 lokma tahilli ekmek ile yedim
1 tabak pirasa yemegi (1 yk zeytinyagi, 1 yk ev salcasi, 1 sogan 1 dis sarimsak ve su ile yaptim, butun tarifi verdim ha :kedi: )
bol bol yagsiz yogurt yedim, iyice sistim, cokmu yedim aceba?
Bugun bende elma sirkesine basliyorum, ne zamandir hic icmedim.
1 litre yesil cay icmenin tam sirasi kaydirigubbakcemile2
selam kızlar ben de öğleleyin ufak bir kase patates kızartması yedin ah keşke yemeseydim yanında da 1 dilim ekmek 1parça peynir 4 zeytin 1 açık çay akşama da 1 tabak dolma yedim 10 vardır herhalde ne olduysa tutamadım kendimi çok pişmanım ama sonuçta yaş pasta var dolapta onu yemektense yemek yeyip karnımı doyurdum daha iyi diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
Farmasi canim ne guzel herseyden yiyorsun, ben az yiyecek olsam sucluluk duygusu olduruyor beni, kendimden korkuyorum cok yerim diye.. Yavas yavas iradem oturuyor ama boshayallersmile
Bu sabah yine karisik basladi, ne zaman duzgun basladi ki bilmiyorumkismile
Oglen 12ye kadar bisey yiyemedim kosusturmaktan (is yerinde) sadece kahveyle gecistirdim, sekerli degildi. Birazda su icebildim Allah'tan.
12de:
2 dilim cavdar
2 dilim kepek ekmegi yedim: arasinda cacik salatasi vardi, ekmege surulur cinsten (hazir paket)
1 bardak yesil cay ictim
Saat 14.30 ta bir elma yedim
Saat 16.00 gibi bir muesli li elmali cubuk yedim, hazir seker yok ama elmanin icinde ki seker yuzunden agzimda 1 kilo seker varmis gibi geldi
Aksam yemegim saat 19.00 gibi yedim:
1,5 bardak su
1 kase mercimek corbasi, 1 lokma tahilli ekmek ile yedim
1 tabak pirasa yemegi (1 yk zeytinyagi, 1 yk ev salcasi, 1 sogan 1 dis sarimsak ve su ile yaptim, butun tarifi verdim ha :kedi: )
bol bol yagsiz yogurt yedim, iyice sistim, cokmu yedim aceba?
Bugun bende elma sirkesine basliyorum, ne zamandir hic icmedim.
1 litre yesil cay icmenin tam sirasi kaydirigubbakcemile2
elma sirkesiyle ben 10 kilo kadar verdim şubat 2010 da 68 kiloydum 2 ay içinde 58 kiloya düştüm ama tabi sadece elma sirkesi ile elde edilen bir başarı değildi yediklerime de çok dikkat ettim çok yavaş bir metabolizmam vardır metabolizmamı hızlandırdı vucuduma direnç verdi elma sirkesi bağışıklık sistemini de güçlendiriyor bıraktım elma sirkesini psiklojik olarak diyeti de bıraktım yazın aldım kiloları tabi 1 haftadır tekrar başladım elma sirkesine inşallah verceğim bu kiloları kaydirigubbakcemile2
elma sirkesiyle ben 10 kilo kadar verdim şubat 2010 da 68 kiloydum 2 ay içinde 58 kiloya düştüm ama tabi sadece elma sirkesi ile elde edilen bir başarı değildi yediklerime de çok dikkat ettim çok yavaş bir metabolizmam vardır metabolizmamı hızlandırdı vucuduma direnç verdi elma sirkesi bağışıklık sistemini de güçlendiriyor bıraktım elma sirkesini psiklojik olarak diyeti de bıraktım yazın aldım kiloları tabi 1 haftadır tekrar başladım elma sirkesine inşallah verceğim bu kiloları kaydirigubbakcemile2
Ben de sabahları kahvaltı yapmakta çok zorlanıyorum genelde de yapmazdım zaten önceden. ama sabah geç kahvaltı yapmak metabolizmanın geç çalışmasına neden oluyor kötü aslında ..
Bir de 1 litre yeşil çay çok değil mi?
Çok yememişsin gayet güzel bence akşam yemeğin.
yine verirsin tabi canım
Ben sabah yemekte zorlanmiyorum ama gec yattigim icin gec kalkiyorum ve cabuk hazirlanarak firliyorum is yerine. Orda da islere daliyorum ve kosusturuyorum. Oglene dogru aklima geliyor, hep stres yapmaktan alsanaalsanasmile
Ben 3,5 bardak iciyorum yesil cayi, anca kendime getiriyor.. En fazla 3 tatli kasigi kullaniyorum ve 7 dk felan demliyorum. Cok olabilir ama her gun iciyordum simdi haftada bi kac kez boyle demliyorum. Bana kalsa 2 litre icecegim galiba akannehir
Elma sirkesini nasil ve ne zaman iciyordun canim? Ben duzenli kalkip yattigim ve duzenli beslendigim zaman metabolizma problemi cekmiyorum. Neredeyse 5 kilo verdim yediklerime dikkat ederek, ama bu sure icerisinde hic duzenli uyumadim ve yemedim.
Ben elma sirkesine limon katarak icmeyi dusunuyorum bugun.
Baslangic kilon benimkine yakinmis ins. hemen kurtuluruz su kilolardan kaydirigubbakcemile5
korkma canım birşey olmaz abartılı değilopuyorumnanaktanhugocuğum duymasın ama arkadaşlar yanımda bisküvi yiyorlardı dayanamadım 2 tane biskrem yedimklava:
selam kızlar ben de öğleleyin ufak bir kase patates kızartması yedin ah keşke yemeseydim yanında da 1 dilim ekmek 1parça peynir 4 zeytin 1 açık çay akşama da 1 tabak dolma yedim 10 vardır herhalde ne olduysa tutamadım kendimi çok pişmanım ama sonuçta yaş pasta var dolapta onu yemektense yemek yeyip karnımı doyurdum daha iyi diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
inşallah kurtuluruz bu kilolarımızdan ben elma sirkesine limon katmadım denemedim değil aslında dişlerim kamaşıyordu ben de katmadım limonu sabah uyandığımda 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum yaklaşık bir 15 -20 dk sonra da kahvaltımı ediyorum bir de aynı şekilde gece uyurken içiyorum bu karışımı ama mutlaka ağzımızı su ile çalkalayıp fırçalamalıyız yoksa diş minesine çok zarar veriyormuş
herzamanki gibi çok ölçülü ama dışarda 2 3 kaşık nasıl yiyosun yemeklerin gerisini kim yiyor???:))))kızlar dediğim gibi dışardaydım
akşam menüm
kaşık ölçülerim metal kaşık yerimseniben
3 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık pilav
3 kaşık tavuk eti
salata ( marul mor lahana turp )
2 adet küçük acı biber turşusu
2 kaşık kakaolu puding
1 litre su
yorumları bekliyorum kızlar
kızlar dediğim gibi dışardaydım
akşam menüm
kaşık ölçülerim metal kaşık yerimseniben
3 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık pilav
3 kaşık tavuk eti
salata ( marul mor lahana turp )
2 adet küçük acı biber turşusu
2 kaşık kakaolu puding
1 litre su
yorumları bekliyorum kızlar
herzamanki gibi çok ölçülü ama dışarda 2 3 kaşık nasıl yiyosun yemeklerin gerisini kim yiyor???:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?