60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elma sirkesiyle ben 10 kilo kadar verdim şubat 2010 da 68 kiloydum 2 ay içinde 58 kiloya düştüm ama tabi sadece elma sirkesi ile elde edilen bir başarı değildi yediklerime de çok dikkat ettim çok yavaş bir metabolizmam vardır metabolizmamı hızlandırdı vucuduma direnç verdi elma sirkesi bağışıklık sistemini de güçlendiriyor bıraktım elma sirkesini psiklojik olarak diyeti de bıraktım yazın aldım kiloları tabi 1 haftadır tekrar başladım elma sirkesine inşallah verceğim bu kiloları kaydirigubbakcemile2

Patates kızartmasına ben de hiç dayanamıyorum ya :) Başka şeylerde iradem gayet güzel ama patateste olmuyor ...

Ben de sabahları kahvaltı yapmakta çok zorlanıyorum genelde de yapmazdım zaten önceden. ama sabah geç kahvaltı yapmak metabolizmanın geç çalışmasına neden oluyor kötü aslında ..
Bir de 1 litre yeşil çay çok değil mi?
Çok yememişsin gayet güzel bence akşam yemeğin.

yine verirsin tabi canım

Elma sirkesini nasil ve ne zaman iciyordun canim? Ben duzenli kalkip yattigim ve duzenli beslendigim zaman metabolizma problemi cekmiyorum. Neredeyse 5 kilo verdim yediklerime dikkat ederek, ama bu sure icerisinde hic duzenli uyumadim ve yemedim.

Ben elma sirkesine limon katarak icmeyi dusunuyorum bugun.

Baslangic kilon benimkine yakinmis ins. hemen kurtuluruz su kilolardan kaydirigubbakcemile5

Ben sabah yemekte zorlanmiyorum ama gec yattigim icin gec kalkiyorum ve cabuk hazirlanarak firliyorum is yerine. Orda da islere daliyorum ve kosusturuyorum. Oglene dogru aklima geliyor, hep stres yapmaktan alsanaalsanasmile

Ben 3,5 bardak iciyorum yesil cayi, anca kendime getiriyor.. En fazla 3 tatli kasigi kullaniyorum ve 7 dk felan demliyorum. Cok olabilir ama her gun iciyordum simdi haftada bi kac kez boyle demliyorum. Bana kalsa 2 litre icecegim galiba akannehir

Ben hiç sevemiyorum yeşil çayın tadını ama başladım artık içmeye alışırım heralde belli bir süre sonra ..

inşallah kurtuluruz bu kilolarımızdan ben elma sirkesine limon katmadım denemedim değil aslında dişlerim kamaşıyordu ben de katmadım limonu sabah uyandığımda 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum yaklaşık bir 15 -20 dk sonra da kahvaltımı ediyorum bir de aynı şekilde gece uyurken içiyorum bu karışımı ama mutlaka ağzımızı su ile çalkalayıp fırçalamalıyız yoksa diş minesine çok zarar veriyormuş

evet başlangıç kilolarımız çok yakın inşallah veririz kilolarımızı bir de bu elma sirkesi menstrüasyona 4 gün kala kesilmeli yoksa regl yi geciktiriyor hulya:sanırım hormonlar üzerindeki etkisinden olsa gerek) onun haricinde bilinen bir yan etkisi yok ölçülü kullandığımız müddetçe

kızlar bir de ben aynı marka elma sirkesi aldım biri koyu renkli biri açık renkli acaba biri kırmızı elma diğeri yeşil elmadan mı yapılmış bir bilginiz var mı?bilmiyorumkismile

hugocuğum duymasın ama arkadaşlar yanımda bisküvi yiyorlardı dayanamadım 2 tane biskrem yedim klava:
korkma canım birşey olmaz abartılı değilopuyorumnanaktan

1 tabak dolma mılmaz: canım sen ne yaptın öyle

kızlar dediğim gibi dışardaydım
akşam menüm

kaşık ölçülerim metal kaşık yerimseniben

3 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık pilav
3 kaşık tavuk eti
salata ( marul mor lahana turp )
2 adet küçük acı biber turşusu
2 kaşık kakaolu puding
1 litre su
yorumları bekliyorum kızlar

ben 1 bardak suya 1 çay kaşığı bal 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyuyorum

selam kızlar bu aralar ben geldiğimde kimsecikler olmuyor ve yazılanları okumam 1 saatimi alıyor :sinifsinif: farmasi öğrencinin sözü gerçekten hoş bayanssulusmile bugün yediklerim 9.30 1 bardak sıcak su 1 dilim patates keki peynir domates salatalık zeytin 2 az şekerli çay 12.30 2 dilim haşlanmış patates 2 kaşık kırmızı biber sosu 1 fincan az şekerli kış çayı 16:00 1 tabak etli taze fasülye 5 kaşık yoğurt 16.30 1 bardak hugocukun karışım içeceğinden 22:00 yarım avuç taze üzüm 2 kuru kayısı 1.5 yulaflı light büsküvi 1 fincan tatlandırıcılı nescafe kursta olduğum için akşam yemeğim pek düzenli olmadı oyüzden bu saatte bişeyler yemek zorunda kaldım ( sizce nasıl?

herzamanki gibi çok ölçülü ama dışarda 2 3 kaşık nasıl yiyosun yemeklerin gerisini kim yiyor???:))))

Son düzenleme:

Mercimek çorbasını hele nasıl bırakıyorsun 3 kaşıkta tebrik ederim :)
Herşeyden yemişsin ama az az çok güzel

herzamanki gibi çok ölçülü ama dışarda 2 3 kaşık nasıl yiyosun yemeklerin gerisini kim yiyor???:))))

eşim ve çocuklar yiyiyorlar canım hep diyorum artık dışarda yemek benden geçmiş inan yiyemiyorum ne olur hatrım için dese biri inanki valla istersen küs diyecem o kadar yani yoksa rahatsızlık veriyor dengem bozuluyor ölecek gibi oluyorum fazla yiyince.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…