Mercimek çorbasını hele nasıl bırakıyorsun 3 kaşıkta tebrik ederim :)
Herşeyden yemişsin ama az az çok güzel
yaaa bende kaşık kaşık yemeye alıştım ama daha okadar olmadı yani yesem yerim heralde ama dışarda yemeye cesaret edemiyorum yersem yemeğimi paylaşıcak biriyle giderim artık...eşim ve çocuklar yiyiyorlar canım hep diyorum artık dışarda yemek benden geçmiş inan yiyemiyorum ne olur hatrım için dese biri inanki valla istersen küs diyecem o kadar yani yoksa rahatsızlık veriyor dengem bozuluyor ölecek gibi oluyorum fazla yiyince.:teytey:
selam kızlar bu aralar ben geldiğimde kimsecikler olmuyor ve yazılanları okumam 1 saatimi alıyor :sinifsinif: farmasi öğrencinin sözü gerçekten hoş bayanssulusmile bugün yediklerim 9.30 1 bardak sıcak su 1 dilim patates keki peynir domates salatalık zeytin 2 az şekerli çay 12.30 2 dilim haşlanmış patates 2 kaşık kırmızı biber sosu 1 fincan az şekerli kış çayı 16:00 1 tabak etli taze fasülye 5 kaşık yoğurt 16.30 1 bardak hugocukun karışım içeceğinden 22:00 yarım avuç taze üzüm 2 kuru kayısı 1.5 yulaflı light büsküvi 1 fincan tatlandırıcılı nescafe kursta olduğum için akşam yemeğim pek düzenli olmadı oyüzden bu saatte bişeyler yemek zorunda kaldım( sizce nasıl?
shairecim hoşgeldin opuyorumnanaktan nasılsın?
Ben hiç sevemiyorum yeşil çayın tadını ama başladım artık içmeye alışırım heralde belli bir süre sonra ..
yaaa bende kaşık kaşık yemeye alıştım ama daha okadar olmadı yani yesem yerim heralde ama dışarda yemeye cesaret edemiyorum yersem yemeğimi paylaşıcak biriyle giderim artık...
ayyyyyyyy ağzından bal damlıyor inşallah inşallah canımŞenizopuyorumnanaktanmavlicim sen kesin 1 ayda en az 4 kg verirsin bu gidişle
iyi geceler farmasi ben uyumaya gidiyorum kaç gündür çok yoruldum dinleneyim sabah erken çıkıcam gene:gitme:
korkma canım birşey olmaz abartılı değilopuyorumnanaktan
ayy inşallah çok zarar vermez diyetime saat 18.45 de yedim ama bilmiyorumkismile
kızlar dediğim gibi dışardaydım
akşam menüm
kaşık ölçülerim metal kaşık yerimseniben
3 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık pilav
3 kaşık tavuk eti
salata ( marul mor lahana turp )
2 adet küçük acı biber turşusu
2 kaşık kakaolu puding
1 litre su
yorumları bekliyorum kızlar
korkma canım birşey olmaz abartılı değilopuyorumnanaktan
ayy inşallah çok zarar vermez diyetime saat 18.45 de yedim ama bilmiyorumkismile
yok birşey olmaz ben hep mecburen eşimi bekliyorum ve saat 20 00 - 21 00 arası yiyiyorum canımcım ama erken yemek her zaman bir avantaj şüphesizki
ben de gidip yatayım artık yarın büyük ihtimal yolculuk kütahyaya nasipse bana araba alacağız bakalım hayırlısı...
hayırlısı olsun canım..inşallah denk gelir de araban ile dönersin :lepi:
evet başlangıç kilolarımız çok yakın inşallah veririz kilolarımızı bir de bu elma sirkesi menstrüasyona 4 gün kala kesilmeli yoksa regl yi geciktiriyorhulya:sanırım hormonlar üzerindeki etkisinden olsa gerek) onun haricinde bilinen bir yan etkisi yok ölçülü kullandığımız müddetçe
inşallah kurtuluruz bu kilolarımızdan ben elma sirkesine limon katmadım denemedim değil aslında dişlerim kamaşıyordu ben de katmadım limonu sabah uyandığımda 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum yaklaşık bir 15 -20 dk sonra da kahvaltımı ediyorum bir de aynı şekilde gece uyurken içiyorum bu karışımı ama mutlaka ağzımızı su ile çalkalayıp fırçalamalıyız yoksa diş minesine çok zarar veriyormuş
günaydın kzlar. uyanınca 1 bardak su. ardından peynir ekmek
günaydın canım afiyet olsun
ben de uyandım bugün okul yok evdeyim sabah uyandım 500 ml su içtim sabah tartıldım 56.6 kg yim. dünkü kaçamaklarım 200 gr olarak yansımış ben çok mutluyum ve de umutluyum .:teytey:
günaydın canım afiyet olsun
ben de uyandım bugün okul yok evdeyim sabah uyandım 500 ml su içtim sabah tartıldım 56.6 kg yim. dünkü kaçamaklarım 200 gr olarak yansımış ben çok mutluyum ve de umutluyum .:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?