60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa bende kaşık kaşık yemeye alıştım ama daha okadar olmadı yani yesem yerim heralde ama dışarda yemeye cesaret edemiyorum yersem yemeğimi paylaşıcak biriyle giderim artık...

mavlicim sen kesin 1 ayda en az 4 kg verirsin bu gidişle

shairecim hoşgeldin opuyorumnanaktan nasılsın?

Sagol canim, iyiyim sukur, insallah sende de hersey yolundadir opuyorumnanaktan

Ben hiç sevemiyorum yeşil çayın tadını ama başladım artık içmeye alışırım heralde belli bir süre sonra ..

Canim ben sadece posetten icebiliyordum o da limonla. Sonra demlemeye basladim ve baslarda tuhaf geldi sonra ictikce icesim geldi. Psikolojikmidir bilmiyorum ama beni acayip rahatlatiyor...

yaaa bende kaşık kaşık yemeye alıştım ama daha okadar olmadı yani yesem yerim heralde ama dışarda yemeye cesaret edemiyorum yersem yemeğimi paylaşıcak biriyle giderim artık...

tabiki yoksa yazık boşa gider yiyecekler az istesen millet tuhaf bakmaya başlar :1hug:

iyi geceler farmasi ben uyumaya gidiyorum kaç gündür çok yoruldum dinleneyim sabah erken çıkıcam gene:gitme:

herzamanki gibi gayet ölçülü canımcımolumunekankayizsmile

ben de gidip yatayım artık yarın büyük ihtimal yolculuk kütahyaya nasipse bana araba alacağız bakalım hayırlısı...

Bunu bende okumustun aklimda bulundururum, gecikince hemen panige kapiliyorum bu siralar hormonlarimin ne yapacagi belli degil. Dogum kontrol hapini biraktim bi ay once.

Disleri mutlaka fircalamamiz gerekiyor, aslinda bu bir elma yedikten sonra bile yapilmali, icinde asitler var cunki. Bende sade icerim belki elma suyunu, obur turlu acil durumlarda es geciyroum.

günaydın kzlar. uyanınca 1 bardak su. ardından peynir ekmek

günaydın canım afiyet olsun

ben de uyandım bugün okul yok evdeyim sabah uyandım 500 ml su içtim sabah tartıldım 56.6 kg yim. dünkü kaçamaklarım 200 gr olarak yansımış ben çok mutluyum ve de umutluyum .:teytey:

kahvaltım
1 hamburger ekmeği ile 1 dilim kaşardan yapılmış tost
1 büyük fincan çok az şekerli çok açık çay
1 kuru kayısı

günaydın canım ama okulun olmamasında rağmen erken kalkmışsın..ben evde olsam ooohhh nasıl uyurdum :lepi: ben de nöbetten çıkacağım 1 saate kadar iş yerindeyim..daha kahvaltı yapmadım 1 bardak su

canım dediğim gibi eğer biraz fazla yendiğinde tartıya yansıyor ama bu kilo değil. bir gecede kilo alınmaz. bugün nasılsa dikkat eder yakarsın canım. zaten aşırıya kaçmış bişey yoktu. yarım pide yemiştin. 1 buçuk pide değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…