60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok çok geçmiş olsun bir an önce toparlanır inşallah

bende yediklerimi yaziyim biliyorum emzirmeyi kesene kadar hic guzel bi menu getiremiyecegim onunuze yazmak istedim ama yazdikca sunu gordum benim ne isim var burda:1shok:
bide kendi kendime niye kilo veremiyorum diyorumsenağlama

laledevrinden gecmis olsun canim ay aman ben korktum simdi nasil kiyafetle gelelim turkiyey kazak giyecek kadar sogukmu mesela

trbzon ekmeği dışında ekmek yiyemiyorum etimek yemeye çalışıyorum oda zar zor,zaten türk insanı ekmeği çok tüketiyorbilmiyorumkismile

canım ben trabzon ekmeğinin katkısız doğal yapıldığını biliyorum. çok sağlıklı. ölçülü yedikten sonra çok güzel diyette yenir. sana bir tavsiyem var. canım sevmediğin bişeyi asla yeme olurmu. bunu uzmanlarda söylüyor. sevmediğin şeyleri yersen diyetten soğursun. zorlanırsın ve kalorili şeylere yönelebilirsin. sevmediğini yeme sevdiğindende mahrum kalma. sevdiğin bişeyi sağlıklı kalorisi az şekilde yapıp ye. mesela ben diyettenmidir bilmem bulgura çok düştüm. her akşam mutlaka 4 kaşık yiyeceğim. yemediğimde sanki doymuyorum eksik bişeyler kalıyo canım başka şeyler çekiyor. bunu farkettiğimden beridir her akşam yiyorum bulgur pilavı. bıkmadan zevkle. ama günlük ekmek hakkımdan düşerek tabiki ayarlıyorum. yoksa kaçamak yapabilirim. güzel bir düzen oturttum çok şükür. asla sevmediğimi yemiyorum. sevdiğim sebzeleri yapar yerim. örneğin kabak sevmem. daha doğrusu dolmasını severim etli kabak dolması severim. bikere yaptım yağsız kabak yemeği sanki işkence oldu bana çok zorlandım. baktım aklımdan kalorili şeyler geçiyor hemen bıraktım kabağı. sende eğer etimek sevmiyosan bırak yeme. yediğin ekmekte sağlıklı. ölçülü sevdiğinden ye

öğle yemeğim
1 kase çorba
4 adet fırın köfte
yarım dilim kepek ekmek

sonrasında soğuk havalarda hep canım çeker 1 fincan neskafe (3ü bie arada) (fazlalık) içtim

öğrenciler kendi aralarında para toplayıp baklava almışlar bizede getirdiler çok ısrar ettiler
e dayanamadım tabi 1 dilim yedim,3 yudumda kola içtim
akşam mesaiye kalıcam 9:30-10:00 gibi eve gitsem çorba yapmayada üşeneceğimden ya meyva yerim ya da 1 kase sütlü nestle nesfit yerim.
bu gün şimdiye kadar epeyce kalori aldım.

bende yediklerimi yaziyim biliyorum emzirmeyi kesene kadar hic guzel bi menu getiremiyecegim onunuze yazmak istedim ama yazdikca sunu gordum benim ne isim var burda:1shok:
bide kendi kendime niye kilo veremiyorum diyorumsenağlama

canım sen yinede yaz yediklerini. hemen bi anda kimse sağlıklı dengeli beslenmeye geçemez. burda aramızda olduğuna göre demekki sende zayıflamak istiyosun. sadece biraz desteğe ihtiyacın var o kadar. onuda biz veririz sana. sana tavsiyem emzirdiğin için doktorun verebleceği bir listedir. internette emziren anne diyeti var doktor vermiş. onu uygulaman senin için çok iyi olur. sütün kesilmez. emzirmek kadın için spor ayarındadır. çok kalori yaktırır. bunu şimdi kullanırsan daha rahat edersin tatlım. sonradan kilolar yapışır kalır çok zorlanırsın. sen internette bak bi olurmu. çok sağlıklı ve güzel bir diyetti. yanılmıyosam börek bile vardı. şimdi emzirdiğin için çok avantajlısın ve bian önce bu fırsatı kaçırmadan kullan

laledevrinden gecmis olsun canim ay aman ben korktum simdi nasil kiyafetle gelelim turkiyey kazak giyecek kadar sogukmu mesela

yer yer değişiyor canım
ben balıkesir deyim
işe gelirken boğazlı badi üzerine de ince kısa kol hırka giydim. dışarı çıkarken mevsimlik ince mont giyip omuzlarıma da şal alıyorum.

ev ve binaların içi dışarıdan soğuk, şu an balıkesir yağmurlu ama dışarısı okadar soğuk değil.
hangi şehre geleceksen orayı düşünerek hazırlıklı gel canımsengözlerimebaksanab

ben farketmiştim zaten hugocuk.çünkü ben 70-79 topiğindeyken bu topiğide geziyordum yazılanları okuyordum hep tabikide senin yazdıklarınıda hep öğleden sonraları 1 saat uyuyordun ama şimdi maşşallah bir defa mı ne denk geldim uyuduğuna yani çok iyi uyumuyorsunda.bende senin gibi kışın çok güzel diyet yapıyorum hugocuk hep kışın zayıflar yazın alırdım.ama bu sene maşşallah bende iyiyim geri aldımsada 2 kilo falan yani fazla değil.inşallah böyle devam ettirebilirim.

tatlım hastalık döneminde vücut daha fazla çalışır daha çok kalori yakar. zaten sen az az yemişsin. koca bir tabak baklava yememişsin yada koca bir bardak cola içmemişsin. yediklerin sadece iştah açmya neden olduğu için zararlı yoksa fazla değil. eğerki iştah sorunu yaşamıyorsan canın kalorili şeyler çekmiyorsa gözünün önünden yemekler geçmiyorsa eğer sorun değil. az az tadımlık elbette yiyebilirsin. mesela ben şuanda cola içemem. çok garip ama gerçek şekerli bişey yiyemem ve içemem çünkü geçen colaya baktım eşim içiyodu tadını hatırladım ve o an çok midem bulandı tiksindim. tatlıda öyle. mesela geçen eşime kızılcık şerbeti yapıyodum mecburen şekerini ayarlamak için tadına baktım dilimin ucuyla tiksindim resmen.

bende geçen farkettim canım. artık uyumadığımı. halsizlikte yok. daha hareketliyim. yorgunluk olmuyor hiç. sadece soğuk havalarya biraz üşüme oluyor ama kalın giyinip hallediyorum. canım demekki aynıyız. bende kışın çok güzel sporumu yapardım diyetimi yapardım. şöyle mayıs gibi bi kaçardı ipin ucu tutabilene aşkolsun. gerçi dengesiz sağlıksız bi diyet yapıyodum ve çok spor yapıyodum ama en azından rahat diyet yapıyodum. ama işte eğer bahar aylarında dikkat etmezsem yediklerime çok iştahım açılıyor benim. millet yazı zayıflar kışın kilo alır bizde kışın verip yazın alıyoruz

nugyacığım şuda var. sen 79 kiloyla başladın. ben 83 kiloyla başladım. sen çok şükür 60 lara indin. bense şuanda 69 kiloladım. sen yaklaşık 19 kilo verdin. bu ciddi bi rakam. 5 kilo 10 kilo değil tam 19 kilo. çok büyük başarı. bense 14 kilo verdim kaldı 9 kilo. toplamda 23 kilo vermiş olacağım bende. bu rakamlar hiçte hafife alınacak değil. ayrıca 2 kilo çok değil. arada kendini dinlendirmiş oldun ve kaldığın yerden şimdi yine yoluna devam ediyosun

merhaba arkadaşlar bu sitede ve aranızda yeniyim..1.65 boyndayım ve bgün tartıldım 65.8 gelıorum bir haftadır falan dikkat edıyorum ama tık yok moralim bozuluyor.60 olmak istıyorum.evde bisikletim var hergün 35 dakika sürüorum cardıo egzersizler yağ yakıyormuş.sabahları nesft öğlen çorba salata akşamları hafif geçiştiriorum aralarda birkaç meyve tüm gün .neredeyse aç gezıorum çünkü b yediklerim doyurmuyor işte kiloda veremıorum birde yeşil çay içiorum ...bana yardımcı olun..hepinize bol şans.

ben ankara bolu ve ayin sonunda istanbulda olcam bolu cok soguk olur zaten ama ankara istanbulu bilemiyorum.bi hafta sonra gelcem ayin sonuna kadar buralardayimsositososito

kızlar bişey soracağım. ben eskiden sizede anlattığım gibi çok pastaya çikolataya düşkündüm. şerbetli tatlıya fazla değil ama pasta canavarıydım. bir bütün pastayı yerdim o derece. colada günde 1 litre içerdim. ama şimdi midem bulanıyor tatlı görünce. geçen farkettim. eşime kızılcık suyu yaparken şekerini ayarlamak için dilimin ucuyla baktım midem bulandı ağzımı suyla çalkaladım. colada öyle. görünce midem bulanıyor. acaba bu normalmiki. hiç böyle olmamıştım hayatım boyunca. yoksa bu psikolojikmi. diyet spor sağlıklı beslenme derken bir iki tane tahta eksildimi kafamdan yoksa. ufaktan tırlattımmıki

yani simdi o kadar az yemeye calian arkadasin arasinda bir suru kalorili sey yemis olmak beni utandiriyor.oyuzdenyazmaya cekiniyorum.dedigin siteyi inceliyorum canim.
gecen gun esime daha iyi zayiflamak icin emzirmeyi birakmak istedigimi soyledim.kizim simdi 10 aylik.esim biraz daha devam etmemi istiyor.bense emzirmezsem daha iyi diyet yapacagimi dusunuyorum.daha kati diyet uygulaayabilirim gibi geliyor bana simdi cok esnek davraniyorumalsanaalsanasmile

Son düzenleme:

canım öncelikle sağlıklı bir diyet yapmalısın. sadece çorba ve salatayla olmaz bu iş. kas verirsin yağların kalır metabilizman yavaşlar. 3 ana ve 3 ara öğün beslenmelisin. hergün protein almalısın çünkü sporda yapıyosun. sebze yemeği yemelisin. kendine göre uygulayabileceğin diyetisyenden alınmış bir liste olmalı. eğer diyetisyene gidemiyorsanda internette diyetisyenlerin verdiği listeleri uygula san uygun olanını. başka türlü olmuyor. ama şok diyet falan değil kulaktan dolma şeylerle değil. sağlıklı bir liste olmalı. diyetisyenden alınmış. unutma ne kadar eksik beslenirsen o kadar metabolizman yavaşlar. senin verdiğinle yetinmeye çalışır. o yüzden vücudun günlük calsiyum vitamin, protein, karbonhidrat meyvelerden şeker ihtiyacı tam olarak verilmelidir. sadece salata çorba malesef olmaz. zaten bi süre sonra sıkılırsın. 10 kilo falan fazlan var anlaşılan. ve bu 10 kilo en az 1 aylık sağlıklı bir diyetle ve sporla verilebilir

hugocuk canım ben 79.400 le başladım mart ayının başında.ağustosun 2 sinde 69.400 e indim tam 10 kilo verdim yani.ama ağustosun 3 de tatile gittim geldim 72.500 kiloyla geri geldim.eylülün ortasında da tekrar kıstım ve 69.600 e düştüm sonra saldım dikkat etmedim işte regli falanda olacaktım tam 73.500 gelmiştim en son tartıldığımda şimdi 71 im.reglimde bitti.çizelgem 69 larda duruyor değiştirmesini bilmediğim için :1rolleyes: ellemiyorum ama kaldırsam iyi olacak sanırsam.yani bi yanlışık oldu galiba 19 kilo vermedim nerdeeee o günler keşke öyle birşey olsa.10 kilo verdim yani sadece

hayır tatlım çok yanlış. tam tersi bu avantaj senin için. bi tanıdığım 85 kilodan 60 kiloya düştü emzirerek manken gibi oldu. listeyi incele. bence çok sağlıklı. zaten eğer bırakırsan emzirmeyi spora başlaman gerekecek. küçük çocukla düzenli spor zor. oturduğun yerden bebişini emzirirken kalori yakıyosun. spor yapıyosun daha ne olsun. ben bile hamilelikte diyetisyene gideceğim düzenli. doğumdan sonra emziririm aldığım kiloyu geri veririm diye düşünüyorum. emzirmek çok büyük bir avantajdır canım. yeterki kullan. çok katı diyetlerle zayıflanmıyor. ben 1 buçuk ayda 14 kilo verdim üstelik çok katı bir listemde yoktu. aç kalmadan güle oynaya diyette olduğumu anlamadan verdim. katı diyetlere kimse uzun süre dayanamaz en fazla 1 ayda bırakır. çünkü kimse uzun süre mutsuz kalamaz. katı biir diyet beraberinde mutsuzluk stres getirir çünkü. sen avantajını kullan bak nasıl zayıflayacaksın.

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ama ben ilçedeyim eşimin mecburi hizmetinden dolayı ve burda diyetisyen yok internetten araştırma yapabilirim ama nasıl bir diyet olmalı bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…