sağol canım. nihayet düştüm 70 den aşarıya. spora gidememiş olsanda yürüyüşde çok fayda eder sana yeterki düzenli olsun. eskisine göre daha az yediğinin farkındasın canım. ve eskisine göre daha hareketlisin demekki kilo vereceksin. birde canım sana koşu bandı edinmeni tavsiye ederim. soğuk havalarda dışarda yürüyeceğine sıcacık evinde yürürsün. hem istediğin zaman vakit buldukça sporunu yaparsın. hamileliğindede yavaş yavaş yürürsün[/QU
ben tek başıma spor yapmayı sevmiyorum canım ya...işkence gibi geliyor.saat geçmek bilmiyor o zaman...bakalım ama yinede hamile kalınca 1 tane alabilirim 3 aydan sonra ....her akşam 3o dk yürüsem çok faydalı olur banada...
sağol canım. nihayet düştüm 70 den aşarıya. spora gidememiş olsanda yürüyüşde çok fayda eder sana yeterki düzenli olsun. eskisine göre daha az yediğinin farkındasın canım. ve eskisine göre daha hareketlisin demekki kilo vereceksin. birde canım sana koşu bandı edinmeni tavsiye ederim. soğuk havalarda dışarda yürüyeceğine sıcacık evinde yürürsün. hem istediğin zaman vakit buldukça sporunu yaparsın. hamileliğindede yavaş yavaş yürürsün[/QU
ben tek başıma spor yapmayı sevmiyorum canım ya...işkence gibi geliyor.saat geçmek bilmiyor o zaman...bakalım ama yinede hamile kalınca 1 tane alabilirim 3 aydan sonra ....her akşam 3o dk yürüsem çok faydalı olur banada...
banada sıkıcı geliyodu ama ben müzik dinliyorum iyi oluyo
şimdi ara öğün yiyorum. önce 1 tane maden suyu içtim. ardından 1 tane yerli muz yedim. orta boydu iri muz değil. sonra 10 badem 10 antep fıstığı. eskiden kalma bi montum vardı. dar geliyodu giyemiyodum birgün zayıflarsam diye bekletiyodum nihayet giydim bugün. üstelik kat kat giyinmiştim soğuktan ama oldu eskiden hep zayıflarım diye kıyafetlerimi bedenimden üçük alıyodum ama dolap bekliyolardı çünkü o zayıflayacağım gün bir türlü gelmemişti. ama şimdi geldi. eskiden kalma hiç giyemediğim pekçok kıyafeti giymeye başladım
benimesim de artik kilo vermeye calisiyor tabi belli bi kilodan asagi inemiyor yani bana eslik ediyor.bi ara benden hizli verdi durdu.ama benim bu kilolarimin asil sebebi o evlendigimde kilolu diye saglikli yemek yapmaya calistim olmadi o disarda yedikleriyle dahada kilo aldi .o 90 kilo ben 48 dim sonra 100 lere firladi ben 52 -55 baktim olmuyo ben de yediklerimi onemsemedim ama bari yanina yakisiyim dedim ama buseferde o kilom dan dem vurdu.onunkiler kasmis benimkiler yag:dilcikar:
ne güzel canım bak bir sürü kıyafet kazanmış oldun.dolap sevinmeyecek artık.benimde 2-3 tane olmayan pantolonum var,inşallah onlarda olur zamanla..
Ay bu beyler hep aynı
maşallah hiç birinde yağ yok hepsinin ki kas en önemlisi de Türk Kasıkaydirigubbakcemile3:dilcikar:
hugocuk akşam bamya yemeği yapıcam.8 kaşık bamya 4 kaşık bulgur pilavı,salata ve bir dilim kepek ekmeği yesem nasıl olur.
olmaz olurmu tatlım. eskiden 3 baklava yerdim şimdi 1 yedim diyosun. böyle devam edersen çok güzel zayıflarsın. eşin zayıfladığını farkediyormu
selam herkese...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..
ateşi biraz düştü ama sürekli istifra ettiği için baygın baygın yatıyo kuzum...
kolunu kaldıracak hali yok yazık...
midesi bulanıyo herhalde...
ne getirsem ıyyyy diyo yemiyo...
inşallah akşama düşer ateşi...
canım patatesin glisemix endeksi yüksektir yani iştah açar bu yüzden uzmanlar patates vermezler iştah açtığından zayıflama döneminde ama eğer çok seviyorsan şöyle yapabilirsin. her ne kadar azda yesen sonuçta kızartma kızarırken içine çok yağ çekiyor. ama formülü var. şimdipatatesleri doğra ve yıkayıp bir kaba koy. içine bolca kekik nane karabiber pulbiber koy zevkine göre birazda tuz. bunları güzelce harmanla. bi yarı saat ağzını kapatıp beklet. sonra fırın tepsisine 1 yemek kaşığı çiçekyağı ile yağla. ardından baharatlı patateslerini koy ve fırınla. kızartma gibi lezzetli ve hafif oluyor. yanına bolca yeşil salata ile yiyebilirsin. dolmaya gelince. eğer dolmada pirinç kullanıldıysa pirinçte çok iştah açar. bu yüzden bulgurlu yap dolmalarını. şöyleki bir tavaya 1 yemek kaşığı yağ koy. ardından soğan doğra içine biraz çevir bulgurunu ekle. baharatını salçasını neli seviyosan maydonozunu ekle. normal dolma içini nasıl yapıyorsan öyle ama yağ az ve pirin yerine bulgur var. ardından dolmalarını sar ve tencereye diz ve pişir. piştikten sonra sarımsakları döv ve üzerine koy tencerenin ağzını kapat sarımsak çok hoş bir lezzet ve aroma verecek. yerken üzerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirebilirsin. dolma eğer sağlıklı yapılırsa zararlı değildir diyete engel olmaz. yaprak dolmalar bu şekilde yapılabilir. eğer biber, patlıcan kabak dolması yapılıyorsa bulgurla pirinç karışık yapılabilir içi ve yağsız kıymada kullanılabilir.
inşallah ateşi düşer canım.
6-7 kilo vermiştim hatırlarsan onda bile fark etmek istemedi.hedefi fazla tutuyor benim kocam.tığ gibi olmadan zayıfladın demez.hatta ben spordan gelirdim ay zayıfladım sanki derdim gerçekten insan şişkinliğini atıyor sporda bu hissederdim.oysa bana gülerdi alttan alttan.herşey beyinde bitiyor gerçekten...şuanda tatlı ikram edildiğinde yada ben yaptığımda 1 kase puding bana az gelirdi.şimdi şartlandım sadece 1 kaşık yemem gerekiyor.ama onu yemessem aklım onda kalıyor diyet moduna giriyorum buda beni rahatsız ediyor sadece 1 kaşıkla doydum gibi hissediyorum artık.buda çok büyük artı benim için
Ay bu beyler hep aynı
maşallah hiç birinde yağ yok hepsinin ki kas en önemlisi de Türk Kasıkaydirigubbakcemile3:dilcikar:
ben öğle yemeği yapamadım yine... biirazdan çocuklar uyursa kabak yemeği yapacağım... vakit kalırsa yanına dolma yaparım... kalmazsa bulgur pilavı yaparım hemen...ev sobalı olunca çocukları odada bırakıp çıkamıyorum... mutfakta buzgibi orayada götüremiyorum...
kızım da bu gün uslu çok şükür... kendi kendine oynuyor şimdilik...
teşekkür ederim hugocuğum sanırım patatesler böyle cips lezzetinde oluyor verdiğin tarifler için teşekkür ederim senin de desteğin olmasa ne yaparız bizolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?