60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel canım bak bir sürü kıyafet kazanmış oldun.dolap sevinmeyecek artık.benimde 2-3 tane olmayan pantolonum var,inşallah onlarda olur zamanla..

Ay bu beyler hep aynı
maşallah hiç birinde yağ yok hepsinin ki kas en önemlisi de Türk Kasıkaydirigubbakcemile3:dilcikar:

ne güzel canım bak bir sürü kıyafet kazanmış oldun.dolap sevinmeyecek artık.benimde 2-3 tane olmayan pantolonum var,inşallah onlarda olur zamanla..

olmaz olurmu tatlım. eskiden 3 baklava yerdim şimdi 1 yedim diyosun. böyle devam edersen çok güzel zayıflarsın. eşin zayıfladığını farkediyormu

hugocuk akşam bamya yemeği yapıcam.8 kaşık bamya 4 kaşık bulgur pilavı,salata ve bir dilim kepek ekmeği yesem nasıl olur.

ben akşama nohut yaptım. 4 kaşık onu yerim. 1 kepçe çorba salata 1 dilim ekmek ve bulgur pilavı

selam herkese...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..
ateşi biraz düştü ama sürekli istifra ettiği için baygın baygın yatıyo kuzum...
kolunu kaldıracak hali yok yazık...
midesi bulanıyo herhalde...
ne getirsem ıyyyy diyo yemiyo...
inşallah akşama düşer ateşi...

olmaz olurmu tatlım. eskiden 3 baklava yerdim şimdi 1 yedim diyosun. böyle devam edersen çok güzel zayıflarsın. eşin zayıfladığını farkediyormu

6-7 kilo vermiştim hatırlarsan onda bile fark etmek istemedi.hedefi fazla tutuyor benim kocam.tığ gibi olmadan zayıfladın demez.hatta ben spordan gelirdim ay zayıfladım sanki derdim gerçekten insan şişkinliğini atıyor sporda bu hissederdim.oysa bana gülerdi alttan alttan.herşey beyinde bitiyor gerçekten...şuanda tatlı ikram edildiğinde yada ben yaptığımda 1 kase puding bana az gelirdi.şimdi şartlandım sadece 1 kaşık yemem gerekiyor.ama onu yemessem aklım onda kalıyor diyet moduna giriyorum buda beni rahatsız ediyor sadece 1 kaşıkla doydum gibi hissediyorum artık.buda çok büyük artı benim için

inşallah ateşi düşer canım.

ben öğle yemeği yapamadım yine... biirazdan çocuklar uyursa kabak yemeği yapacağım... vakit kalırsa yanına dolma yaparım... kalmazsa bulgur pilavı yaparım hemen...ev sobalı olunca çocukları odada bırakıp çıkamıyorum... mutfakta buzgibi orayada götüremiyorum...

kızım da bu gün uslu çok şükür... kendi kendine oynuyor şimdilik...

teşekkür ederim hugocuğum sanırım patatesler böyle cips lezzetinde oluyor verdiğin tarifler için teşekkür ederim senin de desteğin olmasa ne yaparız bizolumunekankayizsmile

sen kendini çözmüşsün canım buda sana çok artı sağlar. böyle devam et

allah kolaylık versin canım.

teşekkür ederim hugocuğum sanırım patatesler böyle cips lezzetinde oluyor verdiğin tarifler için teşekkür ederim senin de desteğin olmasa ne yaparız bizolumunekankayizsmile

rica ederim canım. patatesler böyle olunca gerçekten çok lezzetli oluyor. ben bu sayede patates kızartmasını bıraktım. çok hafif doyurucu ve sağlıklı. kızartmadan daha lezzetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…