60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pardon tatlım ya karıştırmışım. ama 10 kiloda azmı yani şimdi. 10 kilo vermek insanı nekadar değiştiriyor değilmi. eşim bana diyor eski halinle şuan arasında o kadar fark varki anlatamam diyor. gözleride kocaman büyüyor söylerken kaydirigubbakcemile3

hugocuk listeye baktim gayet uyglanabilir.sorun arada olusabilecek tatli krizlerim.bakiyim turkiyeye gidip geldikten sonra uygulamaya basliyim diyorum.onmuzdeki ayin basinda yani. ama gidene kadar 1 hafta da uygulayip ise yararligini gorebilirim.desteginize ihtiyacim olcak

hiç gülesim yoktu hugocuk ne tırlatması canım maşşallah tırlatsan bizi fikirlerinle yönlendirmezsinki yararlı bilgiler veriyorsun çünkü hep.bünyen alışmış artık senin yiyincede almıyotabi mide.acaba listenide bırakınca azcık yesen devamıda gelirmiki yermisin acaba :uhm:yokya sanmam alıştı çünkü bünyen senin

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ama ben ilçedeyim eşimin mecburi hizmetinden dolayı ve burda diyetisyen yok internetten araştırma yapabilirim ama nasıl bir diyet olmalı bir fikrim yok

mesela hugocum gunde 8 kasik sebze olmasi gerektigini soylemisti.her seyden ye tatli ve pasta borewk haric ama saglikli pisirerek dimi hugocum yanlisim varsa duzelt.ve tabiki spor olmali

az değil tabi canım ne zorlularla verdik biz onu.valla bu heriflerde pek kendilerine bakmazlar ama eşleri zayıflayınca pek bir hoşlarına gider.benimkindede göbek var kilo vermem lazım der hep ama bi icraat yok maalesef delikafaduldengerçi benim eşimde şeker var az ve sık yemesi lazım ama benimkinde tam tersi sık ve çok yemek yer:roflol:banada sende birşey farkettim kilo verdin diyo

yiyeceklerin gercek yuzunu gordun hayatim ondandiralkisalkisalkisaklinialirimsmile

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ama ben ilçedeyim eşimin mecburi hizmetinden dolayı ve burda diyetisyen yok internetten araştırma yapabilirim ama nasıl bir diyet olmalı bir fikrim yok

canım ben sana listemi vereyim. ben bu listeyle 1 buçuk ayda 14 kilo verdim. gün aşırı en az 45m en fazla 1 saat tempolu yürüdüm.
karbonhidrat: günlük 5 dilim hakım var. şu dilimlenmiş hazır uno ekmek boyutunda. ekmek dönüşümlü kullanılacak. 1 hafta kepek, 1 hafta çavdar 1 haftada tam buğday ekmeği. eğer pilav ve makarna yenecekse kesinlikle beyaz makarna ve pirinç yasak. bulgur olmalı. makarnada kepekli olmalı. 2 yemek kaşığı dolusu makarna yada pilav 1 dilim ekmeğe eşit. makarna ve pilav yeniyosa günlük ekmek hakkından düşülecek
yağ:: günlük 4 yemek kaşığı yağ kullanılacak. yemeklerimi yağsız pişiriyorum sonradan yağ ekliyorum.
sebze: günlük 8 kaşık susuz sebze yemeği hakkım var. eğer baklagilse 4 yemek kaşığı. konserve sebzelerde öyle
protein: günlük 3 köfte kadar balık veya beyaz et veya kırmızı et. 1 köfte ölçüsü avuç içini bir daire şeklinde dolduracak kadardır ölçüsü. haftada 3 gün balık( 80 gr. ton balığı,). haftada 3 gün tavuk. yağı ve derisi alınmış ve haftada 1 gün yağsız dana eti. etleri pişirirken ilave yağ kullanılmıyor
süt: hergün 1 su bardağı yarım yağlı süt veya yoğurt yenecek. haftada 3 gün yumurta. her sabah mutlaka az yağlı veya yağsız peynir yenecek,
meyve: günlük 3 porsiyon meyve yenece.
şeker kesinlikle yasak. light içecekler dahil yasak. şeker ihtiyacı meyvelerden karşılanacak. meyveler ara öğünlerde yenecek. yemekten sonra 1 saat boyunca bişye yemek yasak.
spor: gün aşırı yapılacak. haftada 4 gün yapılacak. en 45 en fazla 1 saat olacak. her seferinde farklı olacak süre. örnek bi gün 45 dakika ise diğer spor günü 50 dakika. hızda tempolu olacak.

canım sevdaçiçeğinin dediği gibi herşeyden ye ama az ye.fazla doymadan kalk sofradan.zaten bir kepçe çorba.birdilim kepek ekmeği bunu yanında 6 yada 8 kaşık sebze yemeğin ve salatan olacak bunlarla zaten rahatlıkla doyarsın .

yok tatlı artık yemem. yesem ilk midem bulanır ama bi süre sonra alışırım. azda yesem alışırım. o yüzden yemem valla. zor kendime geldim. bu saatten sonra ipin ucunu kaçırmaya niyetim yok benim. diyetisyenede söyledim çikolata verecekti kabul etmedim. canım tatlı istemezken niye yiyeyimde düzeni bozayım. sonra gene uğraşacağım. ilkgün çok zorlandım zaten şekeri bırakmada tekrar aynı sıkıntıları yaşayamam

benimesim de artik kilo vermeye calisiyor tabi belli bi kilodan asagi inemiyor yani bana eslik ediyor.bi ara benden hizli verdi durdu.ama benim bu kilolarimin asil sebebi o evlendigimde kilolu diye saglikli yemek yapmaya calistim olmadi o disarda yedikleriyle dahada kilo aldi .o 90 kilo ben 48 dim sonra 100 lere firladi ben 52 -55 baktim olmuyo ben de yediklerimi onemsemedim ama bari yanina yakisiyim dedim ama buseferde o kilom dan dem vurdu.onunkiler kasmis benimkiler yag:dilcikar:

mesela hugocum gunde 8 kasik sebze olmasi gerektigini soylemisti.her seyden ye tatli ve pasta borewk haric ama saglikli pisirerek dimi hugocum yanlisim varsa duzelt.ve tabiki spor olmali

canım aslında pasta börekte yenebilir miktarı az olduktan sonra ama işte sorun şu. eğer bunları yedikten sonra iştah açlırısa ertesi gün tekrar bişeyler yenmek istenirse kalorili şeyler gözün önünden geçerse zor olur. ama bunları az yediği halde iştahı açılmıyorsa eğer elbette yenebilir. mesela ben yiyemem çünkü bende iştah açılır zorlanırım. o yüzden. ama herkes için geçerli değil. fazla kilosu olan çoğu insanda benim gibi iştah açılır ama arada şanslı olanlarda var farmasi gibi. o yüzden önce insan kendini tanımalı. kaçamaklardan sonra işta açılıyorsa tekrar kaçamak yapmak istiyosanız. irade savaşı veriyosanız zorlanıyorsanız diyette. bitsede pide yesem kebap yesem diyosanız dikkat insülin direnci probleminiz var demektir ve ömür bıyu dikkat gerekir. ama olurda tatlı yerseniz ve bir süre sonra iştah açılmasını engellemek için 1 bardak limon suyu içinki insülini dengelesin iştahınızın açılmasını önlesin.

benim eşim 180 boyunda. hafif göbeği var ama bben seviyorum. sadece eskiden kilo konusunda çok üzerdi beni. şimdi baktı zayıflıyorum korkuyor. ben zayıflarım kendi kilo alırda bu sefer ben tuttururum zayıfla der diye korkuyor. ben diyorum sofrada az daha ye çok yoruluyosun diye o zaman rahatlıyo yiyo. .

selam canım iyiyim.spora gidememenin üzüntüsü var birazcık ...akşam eve kadar yürüdüm iyi geldi bana.misafirliğe gittik baklava vardı 4 dilimden sadece 1 tanesini yedim eskiden olsa 3 tanesini yemiştim dikkat ediyorum suya devam.gribim bu yüzden hep uyku hali üzerimde ilaçlardan olsa gerek..işlerde üst üste geldi site açık ama ben ara ara bakabiliyorum.
sabah 1 tane galeta yiyebildim.
ara 1 havuç
öğle 4-5 bulgurlu lahana sarması
4-5 kaşık patlıcan yemepi
1 dilim ekmek
1kase yoğurt içtim.
ama fazla geldi şimdi maden suyu içiyorum.
sabahtan beri 1 litre su içtim.
yazılarını hep okuyorum canım 69 olmuşsun tebrik ediyorum.artık kilolar kendiliğinden gitmeye başladı sende brova vallaha süperrrr

sağol canım. nihayet düştüm 70 den aşarıya. spora gidememiş olsanda yürüyüşde çok fayda eder sana yeterki düzenli olsun. eskisine göre daha az yediğinin farkındasın canım. ve eskisine göre daha hareketlisin demekki kilo vereceksin. birde canım sana koşu bandı edinmeni tavsiye ederim. soğuk havalarda dışarda yürüyeceğine sıcacık evinde yürürsün. hem istediğin zaman vakit buldukça sporunu yaparsın. hamileliğindede yavaş yavaş yürürsün

erkekler bayanlara göre daha hızlı verirlermiş.seneler önce gittiğim diyetisyen söylemişti bana.metabolizmaları daha hızlı çalışıyormuş yanlış hatırlamıyorsam galiba.biz bayanlardada hep yağ oluyo maşşallah pek kas olmuyo nedense.inşallah canım burda hepberaber el birliğiyle kurtulacağız kilolarımızdan:1hug:

şimdi ara öğün yiyorum. önce 1 tane maden suyu içtim. ardından 1 tane yerli muz yedim. orta boydu iri muz değil. sonra 10 badem 10 antep fıstığı. eskiden kalma bi montum vardı. dar geliyodu giyemiyodum birgün zayıflarsam diye bekletiyodum nihayet giydim bugün. üstelik kat kat giyinmiştim soğuktan ama oldu eskiden hep zayıflarım diye kıyafetlerimi bedenimden üçük alıyodum ama dolap bekliyolardı çünkü o zayıflayacağım gün bir türlü gelmemişti. ama şimdi geldi. eskiden kalma hiç giyemediğim pekçok kıyafeti giymeye başladım

doğru canım. erkeklerin kas oranı bizden fazla.am artık onlarda spor yapmayınca sarkıyor vücutları zayıflayınca benim eşim haftada 3 gün halı sahada maç yapıyo boyuda iyi. çok yesede kas yapıyo iri oluyo. hafif bir göbek var ama ben böyle seviyorum. bu zamana kadar burda çok kilo verdik. çoğu gitti azı kaldı bunuda başarıruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…