hugocuk canım ben 79.400 le başladım mart ayının başında.ağustosun 2 sinde 69.400 e indim tam 10 kilo verdim yani.ama ağustosun 3 de tatile gittim geldim 72.500 kiloyla geri geldim.eylülün ortasında da tekrar kıstım ve 69.600 e düştüm sonra saldım dikkat etmedim işte regli falanda olacaktım tam 73.500 gelmiştim en son tartıldığımda şimdi 71 im.reglimde bitti.çizelgem 69 larda duruyor değiştirmesini bilmediğim için :1rolleyes: ellemiyorum ama kaldırsam iyi olacak sanırsam.yani bi yanlışık oldu galiba 19 kilo vermedim nerdeeee o günler keşke öyle birşey olsa.10 kilo verdim yani sadece
kızlar bişey soracağım. ben eskiden sizede anlattığım gibi çok pastaya çikolataya düşkündüm. şerbetli tatlıya fazla değil ama pasta canavarıydım. bir bütün pastayı yerdim o derece. colada günde 1 litre içerdim. ama şimdi midem bulanıyor tatlı görünce. geçen farkettim. eşime kızılcık suyu yaparken şekerini ayarlamak için dilimin ucuyla baktım midem bulandı ağzımı suyla çalkaladım. colada öyle. görünce midem bulanıyor. acaba bu normalmiki. hiç böyle olmamıştım hayatım boyunca. yoksa bu psikolojikmi. diyet spor sağlıklı beslenme derken bir iki tane tahta eksildimi kafamdan yoksa. ufaktan tırlattımmıki
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ama ben ilçedeyim eşimin mecburi hizmetinden dolayı ve burda diyetisyen yok internetten araştırma yapabilirim ama nasıl bir diyet olmalı bir fikrim yok
pardon tatlım ya karıştırmışım. ama 10 kiloda azmı yani şimdi. 10 kilo vermek insanı nekadar değiştiriyor değilmi. eşim bana diyor eski halinle şuan arasında o kadar fark varki anlatamam diyor. gözleride kocaman büyüyor söylerken kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey soracağım. ben eskiden sizede anlattığım gibi çok pastaya çikolataya düşkündüm. şerbetli tatlıya fazla değil ama pasta canavarıydım. bir bütün pastayı yerdim o derece. colada günde 1 litre içerdim. ama şimdi midem bulanıyor tatlı görünce. geçen farkettim. eşime kızılcık suyu yaparken şekerini ayarlamak için dilimin ucuyla baktım midem bulandı ağzımı suyla çalkaladım. colada öyle. görünce midem bulanıyor. acaba bu normalmiki. hiç böyle olmamıştım hayatım boyunca. yoksa bu psikolojikmi. diyet spor sağlıklı beslenme derken bir iki tane tahta eksildimi kafamdan yoksa. ufaktan tırlattımmıki
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ama ben ilçedeyim eşimin mecburi hizmetinden dolayı ve burda diyetisyen yok internetten araştırma yapabilirim ama nasıl bir diyet olmalı bir fikrim yok
merhaba arkadaşlar bu sitede ve aranızda yeniyim..1.65 boyndayım ve bgün tartıldım 65.8 gelıorum bir haftadır falan dikkat edıyorum ama tık yok moralim bozuluyor.60 olmak istıyorum.evde bisikletim var hergün 35 dakika sürüorum cardıo egzersizler yağ yakıyormuş.sabahları nesft öğlen çorba salata akşamları hafif geçiştiriorum aralarda birkaç meyve tüm gün .neredeyse aç gezıorum çünkü b yediklerim doyurmuyor iştekiloda veremıorum birde yeşil çay içiorum ...bana yardımcı olun..hepinize bol şans.
hugocum sana yazmıştım okumadın herhalde canım benim
hiç gülesim yoktu hugocuk ne tırlatması canım maşşallah tırlatsan bizi fikirlerinle yönlendirmezsinki yararlı bilgiler veriyorsun çünkü hep.bünyen alışmış artık senin yiyincede almıyotabi mide.acaba listenide bırakınca azcık yesen devamıda gelirmiki yermisin acaba :uhm:yokya sanmam alıştı çünkü bünyen senin
az değil tabi canım ne zorlularla verdik biz onu.valla bu heriflerde pek kendilerine bakmazlar ama eşleri zayıflayınca pek bir hoşlarına gider.benimkindede göbek var kilo vermem lazım der hep ama bi icraat yok maalesef delikafaduldengerçi benim eşimde şeker var az ve sık yemesi lazım ama benimkinde tam tersi sık ve çok yemek yer:roflol:banada sende birşey farkettim kilo verdin diyo
mesela hugocum gunde 8 kasik sebze olmasi gerektigini soylemisti.her seyden ye tatli ve pasta borewk haric ama saglikli pisirerek dimi hugocum yanlisim varsa duzelt.ve tabiki spor olmali
az değil tabi canım ne zorlularla verdik biz onu.valla bu heriflerde pek kendilerine bakmazlar ama eşleri zayıflayınca pek bir hoşlarına gider.benimkindede göbek var kilo vermem lazım der hep ama bi icraat yok maalesef delikafaduldengerçi benim eşimde şeker var az ve sık yemesi lazım ama benimkinde tam tersi sık ve çok yemek yer:roflol:banada sende birşey farkettim kilo verdin diyo
sağol canım. nihayet düştüm 70 den aşarıya. spora gidememiş olsanda yürüyüşde çok fayda eder sana yeterki düzenli olsun. eskisine göre daha az yediğinin farkındasın canım. ve eskisine göre daha hareketlisin demekki kilo vereceksin. birde canım sana koşu bandı edinmeni tavsiye ederim. soğuk havalarda dışarda yürüyeceğine sıcacık evinde yürürsün. hem istediğin zaman vakit buldukça sporunu yaparsın. hamileliğindede yavaş yavaş yürürsünselam canım iyiyim.spora gidememenin üzüntüsü var birazcık ...akşam eve kadar yürüdüm iyi geldi bana.misafirliğe gittik baklava vardı 4 dilimden sadece 1 tanesini yedim eskiden olsa 3 tanesini yemiştim dikkat ediyorum suya devam.gribim bu yüzden hep uyku hali üzerimde ilaçlardan olsa gerek..işlerde üst üste geldi site açık ama ben ara ara bakabiliyorum.
sabah 1 tane galeta yiyebildim.
ara 1 havuç
öğle 4-5 bulgurlu lahana sarması
4-5 kaşık patlıcan yemepi
1 dilim ekmek
1kase yoğurt içtim.
ama fazla geldi şimdi maden suyu içiyorum.
sabahtan beri 1 litre su içtim.
yazılarını hep okuyorum canım 69 olmuşsun tebrik ediyorum.artık kilolar kendiliğinden gitmeye başladı sende brova vallaha süperrrr
benimesim de artik kilo vermeye calisiyor tabi belli bi kilodan asagi inemiyor yani bana eslik ediyor.bi ara benden hizli verdi durdu.ama benim bu kilolarimin asil sebebi o evlendigimde kilolu diye saglikli yemek yapmaya calistim olmadi o disarda yedikleriyle dahada kilo aldi .o 90 kilo ben 48 dim sonra 100 lere firladi ben 52 -55 baktim olmuyo ben de yediklerimi onemsemedim ama bari yanina yakisiyim dedim ama buseferde o kilom dan dem vurdu.onunkiler kasmis benimkiler yag:dilcikar:
erkekler bayanlara göre daha hızlı verirlermiş.seneler önce gittiğim diyetisyen söylemişti bana.metabolizmaları daha hızlı çalışıyormuş yanlış hatırlamıyorsam galiba.biz bayanlardada hep yağ oluyo maşşallah pek kas olmuyo nedense.inşallah canım burda hepberaber el birliğiyle kurtulacağız kilolarımızdan:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?