60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocum bu arada senin hedefinnede az kalmıştır azmine hırsına hayranım bende senin gibi yazdıklarını takip edip uyguluyorum ilham kaynağımsınız teşekkürler....farmasiyide unutmayayım....

sağol canım 9 kilo kaldı işte. çoğu gitti şükür

evet canım inşallah verceğiz bu kiollarımızı zaten herkesin metabolizması farklıdır acıkmadan zayıflaman lazım yoksa zayıflanmıyor benim gibi diyeti bırakıyorsun ama artık bırakmıyorum çünkü tıka basa yiyorum sağlıklısebze yemekleri meyve ve öğrendimki protein olmasa acıkılıyor proteinsiz olmaz

tatlım hatalarını yanlışlarını bulmuşsun sen bundan sonrası kolay olur senin için canım benim opuyorumnanaktan

tatlım hatalarını yanlışlarını bulmuşsun sen bundan sonrası kolay olur senin için canım benim opuyorumnanaktan

tabi ikide birde sana soru sora sora kusura bakma bir ara düşündüm ki artık ban kızacaksın yeter diye sabrın ve anlayışın için teşekkürlerolumunekankayizsmile

bende akşama karnıbahar yemeği salata yoğurt 1 dilim kepekli ekmeği yicem 2 saat sonra yeşilçay ardından 2 elma

afiyet olsun şekerim.sana tavsiyem işten geç çıkıyorsunya mutlaka 1 gün önce akşamdan yemeklerini yapki eve gidince geç kalma yemek yemeye en geç 7 de yemiş olursun böylece.benim süt izni bitince öle yapacam işten çıkıp eve git sonra yemek yap olursa geç kalırım yemek yemeye oda diyet için iyi olmaz

tabi ikide birde sana soru sora sora kusura bakma bir ara düşündüm ki artık ban kızacaksın yeter diye sabrın ve anlayışın için teşekkürlerolumunekankayizsmile

yok canım kızarmıyım hiç. elbette sora sora öğreneeğiz birbirimize. hatalarımızı bulacağız böylece

bugün ipin ucu biraz kaçtı.akşama salata var menümde.cumartesi randevu aldım,diyetisyene gideceğim,gerçi vereceği liste belli ama...olsun :))

kızlar ben geldim.pardon ben ve kilolarım birlikte geldik kaydirigubbakcemile en son 62 ydim şuan 66 sizlerden ayrı kalalı 4 kilo aldım fakat çok hırslıyım bu kez..

Benim ikinci ogunum hazir, tavuk salatasi yaptim, tavugu hasladim bi dis sarimsakla tuzla, sonra marul, dotames, salata, sogan ve konserve bezelye ile yaptim. Cok accikta beyaz peynir kattim, bakalim tadi nasil cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…