hugocum bu arada senin hedefinnede az kalmıştır azmine hırsına hayranım bende senin gibi yazdıklarını takip edip uyguluyorum ilham kaynağımsınız teşekkürler....farmasiyide unutmayayım....
sağlıklı beslenme diyelim diyet dedikmi farklı algılanıyor.acıkmadan
AÇ KALMADAN YİYEREK ZAYIFLIYORUZ KIZLAR DİMİ??????DOĞRUSUDA BU ZATEN BEN YEMEDEN DURAMAM DİYORUMYA PORSİYONUM KÜÇÜLDÜ O KADAR.TATLI OLAYINI HİÇ YAZMIYORUM yazmıyayım kızarsınızzzzlmaz: lmaz:
yola devam az diye pes etmedim istikrarlı gidiyorum spor desteğini bıramasaydım daha hızlı olacak ama hastalandım 1 haftadır hastayım öncesinde okullar açıldı derken bikoşuşturma içindeyiz. okudukca yazdıkca evet beyninizi hazırlıyor ve benim gibi uygulayacaksınız.birlikte başaracağız inşallah.
tabiki canım şimdi sölemicektim aldığımı yanlış yonlendirmemek için ama sen sorunca söledim işe yararsa sizede mutlaka sölicem zaten
hayırlı akşamlar kızlar...
evet canım inşallah verceğiz bu kiollarımızı zaten herkesin metabolizması farklıdır acıkmadan zayıflaman lazım yoksa zayıflanmıyor benim gibi diyeti bırakıyorsunama artık bırakmıyorum çünkü tıka basa yiyorum sağlıklısebze yemekleri meyve ve öğrendimki protein olmasa acıkılıyor proteinsiz olmaz
tatlım hatalarını yanlışlarını bulmuşsun sen bundan sonrası kolay olur senin için canım benim opuyorumnanaktan
zaman geçmiyor aç ölecem ben burada
bende akşama karnıbahar yemeği salata yoğurt 1 dilim kepekli ekmeği yicem 2 saat sonra yeşilçay ardından 2 elma
tabi ikide birde sana soru sora sora kusura bakmabir ara düşündüm ki artık ban kızacaksın yeter diye sabrın ve anlayışın için teşekkürlerolumunekankayizsmile
canım keşke 1 meyve alsaydın yanına yada 1 dilim kepekli ekmek yada kepekli bisküvi
saba 7 de kalktım bebeği hazırladım kahvaltı hazırladım derken evden çıktım acele ile. herşeyi aceleyerimseniben yapmaz zorundayım zaten :1shok:
kızım büyüsede bana yardım etse
afiyet olsun ben de gidip yapayım hemen yapıp geleceğim şöyle köpüklü yapayım kendime geleyim biraz
shaireciğim seni görmek çok güzel hoşgeldin bitanemolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?