ayyy canım 50leri görmeyi nasıl sabırsızlıkla bekliyorum bi bilsen inşallah birlikte en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırız:Saruboceq:
kızlar akşam yemeğinde öğlen yediğim haşlanmış lahanadan 1 tabak kalmıştı ona yoğurt çok az zeytinyağı ve nane kattım1 dilim kepekli ekmek yedim birazdan 1 meyve yerimcokacimcoook
ben buradayım canım ama iş yerindeyim ya işlerim var fazla kalamayacağım maalesef
canım çok tatlı istedi bir ara ama yok dedim kendime asla yenilme ve şimdi de sirkeli suyumu içip dişlerimi fırçalamayı düşünüyorum 1-2 bardak da su içer kapanışı yaparım herhalde
iyi akşamlar hanımlar akşam yemeğim 1 kepçe tarhana çorbası,4 yk bamya yemeği,4 yk bulgur pilavı,3-4 lokma kırmızı lahana turşusu bir dilim çavdar ekmeği.şimdide kahveli şekersiz süt içiyorum
Supersin canim pes etmek yok. Bugun esime patates kizartmasi felan yaptim, ne zamandir yapmiyordum dayanamam diye. Ben yemedim tabii esimde vay be gercekten dikkat ediyorsun dedi kaydirigubbakcemile3 ciddiye aldigimi anladi. Sabahta kupkuru olmussun demisti :roflol:
evet canım pes etmedim ve elma sirkeli suyumu içip,dişlerimi fırçaladım şimdi suyumu da içiyorum..tatlı istemiyorum artıkzemuszemus:lepi:
evet canım pes etmedim ve elma sirkeli suyumu içip,dişlerimi fırçaladım şimdi suyumu da içiyorum..tatlı istemiyorum artıkzemuszemus:lepi:
SElamlar ne zamandır yazamadım çocuklarla uğraşmaktan pek vakit kalmıyor..
Ben 59 u gördüm şükürler olsun ramazandan bu yana tam 8 kılo vermişim...
Artık sizlere elveda çok öpüyorum 59 topiğine geçiyorum :))
günaydın kızlar. uyanunca 1 bardak su ardından ğeynir ve 1 dilim kepek ekmeği yedim
günaydın kızlar. uyanunca 1 bardak su ardından ğeynir ve 1 dilim kepek ekmeği yedim
bugün kursum da yok haftanın 3 günü gidiyorum kursa spora başlamalıyım bugün yürüyüşle başlamayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile2
günaydın arkadaşım yarım saattir yazılanları okuyorum topic bayaaa şenlenmiş eskiler yeniler hepsi gelmiş baya revaçta topiğimiz akşam nete giremedim kurstan gelirken ıslandım şimşekler çakıyordu pcyi açmadım dün yediklerim 8.40 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9.40 2 dili,m light ekmek peynir zeytin domat salatalık 2 şekersiz çay 14:00 yarım haşlanmış patates yarım elma 16:40 1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk 2 kaşık yoğurt 1 kaşık un helvası 1 az şekerli çay 20.00 1 şekersiz kış çayı 22.00 1 mandalin 1 salkım üzüm nasıl olmuş bugün tüm gün dışarda olucam akşam 21:30 da ancak eve gelebilirim artık önüme ne gelirse 1er kaşık yerim......
yasemin senin ingilizce kursumuydu benim bilgisayar ve hafta içi hergün 18-21 arası çok yorucu oluyor(((
günaydın arkadaşım yarım saattir yazılanları okuyorum topic bayaaa şenlenmiş eskiler yeniler hepsi gelmiş baya revaçta topiğimiz akşam nete giremedim kurstan gelirken ıslandım şimşekler çakıyordu pcyi açmadım dün yediklerim 8.40 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 9.40 2 dili,m light ekmek peynir zeytin domat salatalık 2 şekersiz çay 14:00 yarım haşlanmış patates yarım elma 16:40 1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk 2 kaşık yoğurt 1 kaşık un helvası 1 az şekerli çay 20.00 1 şekersiz kış çayı 22.00 1 mandalin 1 salkım üzüm nasıl olmuş bugün tüm gün dışarda olucam akşam 21:30 da ancak eve gelebilirim artık önüme ne gelirse 1er kaşık yerim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?