60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman sevdiğin müziklerde oyna tatlım. illa yürüyüş şart değil. hem sanada değişiklik olur. şöyle tempolu olsun hızlı değil. 1 saat oyna yansın yağlar

ah ah oynamasını becerebilsem oklava yutmuş gibi hareket bile edemem bugün çokmu yedim ne..
akşam menümü yazayım: 1 kaşık ıspanak, 1 kaşık pirinç pilavı,2 kaşık mantar sote,salata ve 1 bardak ayran bilmiyorumkismile

hugocuk tavuk salatasini tavsiye ederim, ben cok sevdim.

Diyet yapiyoruz diye yemek zevkimizi kaybedecek degiliz degilmi? cokacimcoook

iyi akşamlar kızlar...
ben yemeğimi daha yeni koydum.. 2 saate de anca pişer...
offf kış geldi düzenim bozuldu... yazın ne güzel çocuklar yanımda oynarken yemeğimi yapardım... şimdi odada yanlız bırkıp çıkamıyorum...

Canim az bile yemissin ben doymazdim galiba :kedi:

yok canım fazla bişey yokki

bizde bile zor canım allah sana kolaylık versin. bizdede daha yakmadılar kaloriferleri ne zaman yancak belli deği. ısıtıcıyla idare ediyıruz işte

ben iş yerindeyim ve denetleme var başka birimlerde ama yine de hep koridorlardalar akşam yemeğimi yiyemedim daha..onların gitmesini bekliyorum maalesef

kıslar eşim nerdeyse gelir. artık yarın sabah erkenden burda olurum allahın izniyle. şimdilik hoşçakalın sevgi kelebekleri opuyorumnanaktan

Insallah canim, insallah birlikte cok gecmeden 50leri goruruz!! kaydirigubbakcemile5

1 ayda 2 kilo versem bile bu benim icin buyuk basari

ayyy canım 50leri görmeyi nasıl sabırsızlıkla bekliyorum bi bilsen inşallah birlikte en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ulaşırız:Saruboceq:

kızlar akşam yemeğinde öğlen yediğim haşlanmış lahanadan 1 tabak kalmıştı ona yoğurt çok az zeytinyağı ve nane kattım1 dilim kepekli ekmek yedim birazdan 1 meyve yerimcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…