Sagol canim bimukabele olumunekankayizsmile bugun evde calisiyorum.. daha dogrusu calismaya calisiyorum zemuszemus
iyi çalışmalar canım..opuyorumnanaktan
yemekhanede yemek varmış 2 kase çorba içtim salata yedim canlar tokum yani.
o zaman sevdiğin müziklerde oyna tatlım. illa yürüyüş şart değil. hem sanada değişiklik olur. şöyle tempolu olsun hızlı değil. 1 saat oyna yansın yağlar
ah ah oynamasını becerebilsem oklava yutmuş gibi hareket bile edemembugün çokmu yedim ne..
akşam menümü yazayım: 1 kaşık ıspanak, 1 kaşık pirinç pilavı,2 kaşık mantar sote,salata ve 1 bardak ayran bilmiyorumkismile
ah ah oynamasını becerebilsem oklava yutmuş gibi hareket bile edemembugün çokmu yedim ne..
akşam menümü yazayım: 1 kaşık ıspanak, 1 kaşık pirinç pilavı,2 kaşık mantar sote,salata ve 1 bardak ayran bilmiyorumkismile
hugocuk tavuk salatasini tavsiye ederim, ben cok sevdim.
Diyet yapiyoruz diye yemek zevkimizi kaybedecek degiliz degilmi? cokacimcoook
iyi akşamlar kızlar...
ben yemeğimi daha yeni koydum.. 2 saate de anca pişer...
offf kış geldi düzenim bozuldu... yazın ne güzel çocuklar yanımda oynarken yemeğimi yapardım... şimdi odada yanlız bırkıp çıkamıyorum...
iyi yapmışsında ekmek yemedinmi yeseydin canım daha doyurucu olurdu
Sagol tatlim kaydirigubbakcemile5 bugun tarti 61.2 gosterdi, pazara kadar 61 olursam cok super olacak opuyorumnanaktan
midem küçüldü galiba, yiyince şişkinlik hissediyorum demekkiCanim az bile yemissin ben doymazdim galiba :kedi:
yok canım fazla bişey yokki
ayyy süpersin canım tebrik ederim inşallah bitanem pazara 61.0i görürsünopuyorumnanaktan
kıslar eşim nerdeyse gelir. artık yarın sabah erkenden burda olurum allahın izniyle. şimdilik hoşçakalın sevgi kelebekleri opuyorumnanaktan
Insallah canim, insallah birlikte cok gecmeden 50leri goruruz!! kaydirigubbakcemile5
1 ayda 2 kilo versem bile bu benim icin buyuk basari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?