60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiiiiiohaoldumsmile allah korusun insan kendine nasıl böyle bir şey yapar demekki çok fazlamı takmış kafasına nedir allah muhafaza

günaydın hayatım afiyet olsun canım gitsin yağlar gelsin kaslaropuyorumnanaktan

benim öyle oluyor canım ben hep meyve yedikten sonra daha çok acıkıyorumbilmiyorumkismile

canım bendede oluyodu. diyetisyene söyledim insülin direncinden oluyomuş. şekeri ve tatlıyı hatta light içecekleri sakarini bile bırakmak gerekiyormuş yavaş yavaş zamanla insülin degeye ulaşıyomuş. biliyosun bizim diyet yapmamız diğer insanlara göre daha riskli çünkü uafacık bir kçamağın ardı geliyo. 1 kaşık tatlı yiyeyim dediğimizde kendimize hakim olamayıp çok kaçırıyoruz arkası geliyo. vede yine kaçamak yapmak istiyoruz. gerçi beni artık öyle eskisi gibi değil kaçamak yapsamda ölçüsinde bırakabiliyorum 2 aydır şeker kullanmayınca düzene girdi çok şükür seninde dikkat etmen lazım

herkese yeniden merhaba :teytey:çok kısa bir sürede buranın da sayesinde 9 kilo verdim veeee 72 kilodan 63 kiloya düştüm ama malum yaz tatili ardından ramazan 63 da takılı kaldım hedefim olan 58 kiloya 5 kilom daha var ve mayıs da düğünüm var o yüzden artık daha da asılmalıyım diyete bunun için desteklerinizi bekliyorum kızlar... kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım. elbette destek oluruz. yediklerini yaz hergün buraya gereken müdahaleyi yaparız sanada.

ay inan çok üzüldüm.allah başa vermesin.

canım ben de tatlandırıcı kullanıyorum kahvede çaya katmıyorum demekki bundan acıkıyormuşum evet aynen hugocuğum bizim diyetimiz riskli bir parça tatlı yemekle duramıyorum saol canım bilgi içinopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım inşallah hep beraber vereceğiz kilolarımızıkaydirigubbakcemile5

tebrik ederim cnm.kaç ayda ve neler yaparak verdin bu 9 kiloyu.birde boyun kaç

hugocuğum kahveye acaba bal mı katsam tatlandırıcı yerine zaten bir ara okumuştum vücut tatlandırıcı ve şeker arasındaki farkı anlamıyormuş tatlandırıcı katarken sanki şeker katmışız gibi kalori geliyormuşbilmiyorumkismile

dünden kalan barbunya ve bulgur var onu yerim öğlene yanında da yoğurt yerim
akşamı da sonra düşünürüm artık:hulya:

benim kilom da böyle oldu yani 58 e kadar düştüm sonrasında veremedim bir türlü veremeyince de pes edip diyeti bıraktım ben de bu şubatta 68 kiloydum diyetle 2 ayda 58 e kadar düştüm bol sebze yedim yeşil salata acıktıkça yedim yemekleri de ölçülü yedim tatlı hiç yemedim diyeti bırakınca da 62 oldum bu yaz bayram falan derken (zaten 1 dilim baklava yesem 1 kg alıyorum )hemen kilo alıyorum şimdi de 65 oldum ama bu sefer kararlıyım kilolarım gitmese bile diyette ısrar edeceğim hep beraber vereceğiz inşallah kilolarımızıopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kilolarımızla alay eden herkese göstereceğiz günlerini en güzel elbiseleri giyeceğiz gizlemeye çalışmayacağız yan yağlarımızı sıcaklar da bilem hırka giyiyorum yan yağlarım gözükmesin diye ve artık göbeğimizi içe çekerek yürümeyeceğiz artık biz de zayıf ve sağlıklı olacağız hep beraberkaydirigubbakcemile:enbuyukkk:

kızlar ben de gittim kına gecemde giydiğim abiyeyi çıkardım astım dolaba..
seneye yaza kadar onun içine yenien gireceğim inşallah...
kendisi 34 bedendi ben yanlardan pens attırmıştım... şu an göbeğimden yukarı çıkmıyor...
pensleri açtım bakalım inşallah yeniden giyebilirim bi gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…