kızlar genç bi anne diyet yüzünden ölmüş. bir yada 10 kilo vermiş. çok spor yapmış ve yemek yerine zayıflatıcı karışımlar içmiş şok diyet yapmış. düşük potasyum değerleri yüzünden kalbinde iltihaplanma olmuş ve kalbi iflas etmiş
Günaydın hanımlar ben bu hafta sonu sopayı hak ettim nasıl sanki biri önümden alacak ben ne yiyecem herhalde yarım kilo çekirdek yemişimdir ay yok artık kendime dur deme zamanı geldi bundan sonra hafta sonları kendime ceza veverecem haftasonu evde yemeye hiç bir şey bırakmayacam
bu sabah küçük kepek ekmeğine tost yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum
günaydın hayatım afiyet olsun canım gitsin yağlar gelsin kaslaropuyorumnanaktan
benim öyle oluyor canım ben hep meyve yedikten sonra daha çok acıkıyorumbilmiyorumkismile
herkese yeniden merhaba :teytey:çok kısa bir sürede buranın da sayesinde 9 kilo verdim veeee 72 kilodan 63 kiloya düştüm ama malum yaz tatili ardından ramazan 63 da takılı kaldım hedefim olan 58 kiloya 5 kilom daha var ve mayıs da düğünüm var o yüzden artık daha da asılmalıyım diyete bunun için desteklerinizi bekliyorum kızlar... kaydirigubbakcemile5
sağol canım ama bakalım bu hafat cumaya kadar inş verim şu hafta sonunu bi yaksam hemencecik
kızlar genç bi anne diyet yüzünden ölmüş. bir yada 10 kilo vermiş. çok spor yapmış ve yemek yerine zayıflatıcı karışımlar içmiş şok diyet yapmış. düşük potasyum değerleri yüzünden kalbinde iltihaplanma olmuş ve kalbi iflas etmiş
canım bendede oluyodu. diyetisyene söyledim insülin direncinden oluyomuş. şekeri ve tatlıyı hatta light içecekleri sakarini bile bırakmak gerekiyormuş yavaş yavaş zamanla insülin degeye ulaşıyomuş. biliyosun bizim diyet yapmamız diğer insanlara göre daha riskli çünkü uafacık bir kçamağın ardı geliyo. 1 kaşık tatlı yiyeyim dediğimizde kendimize hakim olamayıp çok kaçırıyoruz arkası geliyo. vede yine kaçamak yapmak istiyoruz. gerçi beni artık öyle eskisi gibi değil kaçamak yapsamda ölçüsinde bırakabiliyorum 2 aydır şeker kullanmayınca düzene girdi çok şükür seninde dikkat etmen lazım
yasemin meyve yedikten sonra 1 tane ceviz ye keser açlık hissini
herkese yeniden merhaba :teytey:çok kısa bir sürede buranın da sayesinde 9 kilo verdim veeee 72 kilodan 63 kiloya düştüm ama malum yaz tatili ardından ramazan 63 da takılı kaldım hedefim olan 58 kiloya 5 kilom daha var ve mayıs da düğünüm var o yüzden artık daha da asılmalıyım diyete bunun için desteklerinizi bekliyorum kızlar... kaydirigubbakcemile5
herkese yeniden merhaba :teytey:çok kısa bir sürede buranın da sayesinde 9 kilo verdim veeee 72 kilodan 63 kiloya düştüm ama malum yaz tatili ardından ramazan 63 da takılı kaldım hedefim olan 58 kiloya 5 kilom daha var ve mayıs da düğünüm var o yüzden artık daha da asılmalıyım diyete bunun için desteklerinizi bekliyorum kızlar... Kaydirigubbakcemile5
canım bendede oluyodu. diyetisyene söyledim insülin direncinden oluyomuş. şekeri ve tatlıyı hatta light içecekleri sakarini bile bırakmak gerekiyormuş yavaş yavaş zamanla insülin degeye ulaşıyomuş. biliyosun bizim diyet yapmamız diğer insanlara göre daha riskli çünkü uafacık bir kçamağın ardı geliyo. 1 kaşık tatlı yiyeyim dediğimizde kendimize hakim olamayıp çok kaçırıyoruz arkası geliyo. vede yine kaçamak yapmak istiyoruz. gerçi beni artık öyle eskisi gibi değil kaçamak yapsamda ölçüsinde bırakabiliyorum 2 aydır şeker kullanmayınca düzene girdi çok şükür seninde dikkat etmen lazım
azmin ve kararlılığın elinden hiçbir şey kurtulamaz vereceğiz kilolarımızı:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?