3 ay olacak neredeyse 12 kilo verdim son 1 ay tam diyet yapamadım ama,yürüyüşü öneriyorum diyet tek başına fayda etmiyor canım
diyetisyenim önerdi yeşil çaya çubuk tarçın koyup içiyorum küçük küçük kırıyorum onu yetiyo kupanın içinde, cnm ceviz suyu içicemde evde ceviz kalmadı onun çok faydasını görüyorum iştahımı kapatıyor, şimdi ben kursa kaçtım yürüyüş beni bekliyo :dance:
OZAMN DESTEĞİNİ BENDEN ESİRGEME HUGOCUM SAN İHTİYACIM VAR :içelim:
ay canım ya elimden geldiğince gideceğim yer yürüme gitmeye çalışıyorum başka türlü fırsatım olmuyo 6:30 işten çıkıp kızımı alıp eve gitmem 8 yemek hazırlayım kızmı uyutmam 10 ondan sonrada artık halim kalmıyo yapamıyorum spor ne önerirsiniz bana
canım spor hayat boyu yaşam tarzı olmalı o yüzden fazla zorlamamak gerek. ne zaman istersen o zaman çalış. yoksa insan bıkıyo bırakıyo. canın ne zaman isterse ne zaman boş vaktin varsa öyle çalış ben öyle yapıyorum. yeterki düzenli olsun
şimdilik bana müsade kızlar. gidip sporumu yapayım 45 dakika. sonra duş alır gelirim yine. beni ösleyin opuyorumnanaktan
sağol canım... ozaman ben bi kahvaltıdan önce bi de akşam yatmadan yapayım...akşam eşim gelince ölçülerimi alacağım... bakalım 2 haftada 5 cm inceltiyo diyolar ben de incelirim inşallah..kaydirigubbakcemile2
ben şimdi bir kepçe tarhana çorbası 1 dili ekmek ve 80 gr. ton balığı yiyorum
ben öğle yemeğimi yedim kızlar fırında yavuk küçüj parça yine fırında patates dilimleri pilav domates ve salatalık söğüç yoğurta vardı ama onu ara yapmak için ayırdım birde 5 bardak su 2 bardakda yeşil çay içtim
hugocum sen öğlen ve akşam menülerinde her zamana 1 kepçe çorbanı içiyormusun birde salata yemiyormusun
canım tavuk 3 kçfte kadar ölçüde yiyebilirsin. pilav eğer pirinçse tercih etme. bulgur olursa iyidir çünkü pirinç iştah açar. patateste öyle. o yüzden tavuk yanında varsa 1 kepçe çorba ekmek ve varsa salata iyi olur daha çok tok tutaar iştahını açmaz. bir avuç içini tam daire şeklinde dolduracak kadardır 1 köfte ölçüsü. bu şekilde günde 3 tane yiyebilirsin.
sağol canım önerilerin için bak neler öğrendim öfisteydik ne çıkarsa yiyorum işte ama zararlı olduğunu bilmiyordum piriç yağsız diye bundan sonra bunları unutmayacağım
vet canım iştahın açık olur zorlanırsın hatta sana tavsiyem ekmeğini yanında götürmen canım. kızartmalardan makarnadan pilavdan uzak dur bi süre
5 cm mi harika bisey ya ben 2 haftada 2 cm anca incelmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?