60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım ya elimden geldiğince gideceğim yer yürüme gitmeye çalışıyorum başka türlü fırsatım olmuyo 6:30 işten çıkıp kızımı alıp eve gitmem 8 yemek hazırlayım kızmı uyutmam 10 ondan sonrada artık halim kalmıyo yapamıyorum spor ne önerirsiniz bana

evde sevdiğin müzikler eşliğinde dans et canım oyna. çok hareketli değil tempolu gün aşırı 45 dakika en az. en fazla 1 saat. yağların yanar

sağol canım... ozaman ben bi kahvaltıdan önce bi de akşam yatmadan yapayım...akşam eşim gelince ölçülerimi alacağım... bakalım 2 haftada 5 cm inceltiyo diyolar ben de incelirim inşallah..kaydirigubbakcemile2

öğle yemeğinde ne yiyeceksiniz kızlar...
benim yine yemeğim yok... bundan sonra gece çocuklar uyuyunca yapacağım yemeklerimi...
ben de çocukların çorbasından yiyeyim en iyisi...

şimdilik bana müsade kızlar. gidip sporumu yapayım 45 dakika. sonra duş alır gelirim yine. beni ösleyin opuyorumnanaktan

ben öğle yemeğimi yedim kızlar fırında yavuk küçüj parça yine fırında patates dilimleri pilav domates ve salatalık söğüç yoğurta vardı ama onu ara yapmak için ayırdım birde 5 bardak su 2 bardakda yeşil çay içtim

canım tavuk 3 kçfte kadar ölçüde yiyebilirsin. pilav eğer pirinçse tercih etme. bulgur olursa iyidir çünkü pirinç iştah açar. patateste öyle. o yüzden tavuk yanında varsa 1 kepçe çorba ekmek ve varsa salata iyi olur daha çok tok tutaar iştahını açmaz. bir avuç içini tam daire şeklinde dolduracak kadardır 1 köfte ölçüsü. bu şekilde günde 3 tane yiyebilirsin.

hugocum sen öğlen ve akşam menülerinde her zamana 1 kepçe çorbanı içiyormusun birde salata yemiyormusun

evet canım bu aralar havalar soğudu ondan içiyorum. zaten 1 kepçe içiyorum. kremalı çorba içmem ve çorbalarıma asla yağ kullanmam

sporu yaptım eşime pilav kuru fasulye yaptım. markete aktara gittim geldim anca oturdum yeşilçay içiyorum. şimdi 1 elma 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim

sağol canım önerilerin için bak neler öğrendim öfisteydik ne çıkarsa yiyorum işte ama zararlı olduğunu bilmiyordum piriç yağsız diye bundan sonra bunları unutmayacağım

sağol canım önerilerin için bak neler öğrendim öfisteydik ne çıkarsa yiyorum işte ama zararlı olduğunu bilmiyordum piriç yağsız diye bundan sonra bunları unutmayacağım

vet canım iştahın açık olur zorlanırsın hatta sana tavsiyem ekmeğini yanında götürmen canım. kızartmalardan makarnadan pilavdan uzak dur bi süre

vet canım iştahın açık olur zorlanırsın hatta sana tavsiyem ekmeğini yanında götürmen canım. kızartmalardan makarnadan pilavdan uzak dur bi süre

her gün kepek ekmeği alınıyo aam bundan sonra pilav ve patates oldumu
yemiyoruz yerine ekmek yemeyi tercih ediyoruz bunu hiç bilmiyodum ve ben patates haşlama olsun çok tüketen biriyim

öğle menümde yarım balık 1 tane domates 1 dilim ekmek 2 bardak su nasıl sizce
akşamda az yağlı bi salatayla kapatmayı düşünüyorum.bu arada kilo bildirimi nasıl ve nereye yapıyoruz arkadaşlar ne zaman tartılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…