günaydın kızlar ne güzelbir kilo vermiştim ama bugün regl oldum ve bir kilo fazla gösterıo galiba ödem oluo offf çok sinir oldum
gunaydin arkadaslar. bu gecce ylculuk var.insallah hazirliklar yuzunden duzenimmi bozmam.bu gun kahvaltimi epeyi erken yaptim8.30 gibi.tavada 1 yumurta 1 cay kasigi yag kattim 1 dilim tost ekmegiyle yedim ekmegim bitmedi bile.kizlar bisey sormak istiyorum ben rafadan yumurtayi cok severim acaba iyi pismisle kalori acisindan bideyisikli oluyomu
simdi 11.45 bi salatalik yedim asagi yukari 1 litrede su ictim
cocuklar okuldayken is zamani.
aksamlari bazen yazamiyorum ama diyeti hic bozmadim dun aksam bol meyve yemeye calistim ama malesef benim meyveyle aram iyi degil:sm_confused:
herkese günaydın....
sabah
1 yumurta bol peynir bol zeytin az ekmek yedim...
ne güzel rejim moduna girmiştim hasta olunca karıştı yine...ama yine de çok yedim sayılmaz...
canım bende her meyveyi sevmem. mesela incir sevmem. tek kepekli meyveli kekte kuru incir kuru üzüm severim. üzüm sevmem çok şekerli geliyo tadı. ama tam bir mandalina portakal delisiyimdir. bıkmadan yerim. çok seviyorum. sevdiğim meyveleri yerim ben. seninde yokmu sevdiğin meyve
canım dediğim gibi hastalık döneminde metabolizman hastalığı yenmek için çok çalıştı diyeti bozdun ama kilo almadın. bundan sonrası önemli zaten. artık dikkat et yine kilo veririsin. hem sen hastaydın hem çocukların kolaymı yemek yap çocuklarla ilgilen. yapamaman çok normaldi zaten
hastayken 2 kilo verdim canım... çünkü hiç bir şey yiyemedik...1 lokmayı bile kabul etmedi vücudumuz... çok şükür oğlanla ben atlattım...kızımız da bu gün daha iyi...
hoşgeldin canım özlettin kendini. bu hafta bende kaçamak yaptım 2 dilim pırasalı börek yedim :kedi:
canım bende her meyveyi sevmem. mesela incir sevmem. tek kepekli meyveli kekte kuru incir kuru üzüm severim. üzüm sevmem çok şekerli geliyo tadı. ama tam bir mandalina portakal delisiyimdir. bıkmadan yerim. çok seviyorum. sevdiğim meyveleri yerim ben. seninde yokmu sevdiğin meyve
tşk ederim canım bende özledim.şaşırdım doğrusu kaçamak yapmana ama inan bana hiç etkilemez çünkü senin bünye yağlı şeyleri unuttu bu yüzden stok yapmayacaktır yediğini...ayrıca afiyet olsun .özelde mesajın var canım
hastayken 2 kilo verdim canım... çünkü hiç bir şey yiyemedik...1 lokmayı bile kabul etmedi vücudumuz... çok şükür oğlanla ben atlattım...kızımız da bu gün daha iyi...
bulundugumuz yerde tropikal meyveler cogunlukta donem donem cok guzel meyveler cikiyo.mesela mangoyu otrdummu 1kg. yiyorumdur nun donemin de kilo veremiyoru.serife diye bi meyve cikti su donem cok sekerli pek sevmedim.ananas ve karpuz seviyorum ama diyette hic seker yemeyince sanki cok bisey yiyomusum gibi hissediyorum.dun aksam genede yedim
kızlar aranızda meyve yedikten sonra veya tatlı bişeyler yedikten sonra karnı acıkan veya böyle sanki içi kıyılırmış gibi olan varmııı
kızlar genç bi anne diyet yüzünden ölmüş. bir yada 10 kilo vermiş. çok spor yapmış ve yemek yerine zayıflatıcı karışımlar içmiş şok diyet yapmış. düşük potasyum değerleri yüzünden kalbinde iltihaplanma olmuş ve kalbi iflas etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?