60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canını sıkan her neyse boşver hayata dön
kolay olmadığını biliyorum elbet ama dünyada insandan, senden değerli ne olabilir ki, herşey olur geçer yeterki sen içini ferah tut.:1hug:

laledevrindenim canım çok sağol ilgin için.bakalım nasıl olacak durumlar inşallah yoluna girer.gerçi girdi gibi ama önemli olan sözlerin yerine getirilmesi hayırlısı bakalım

öğlen 1 keğçe mercimek çorbası salata 1 kase yoğurt ve 8 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim çavdar ekmeği yedim.

öğlen 1 keğçe mercimek çorbası salata 1 kase yoğurt ve 8 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim çavdar ekmeği yedim.

ceren 23 çok iyi gidiyorsun yakında 60 lı rakamları görürüz senden
bende 1 kase mercimek çorba 2 kaşık plav 2-3 kaşıkta yemek yedim yemekhanede

bende öğle yemeğimi tedim

1 kase domates çorbası karnıbahar yoğurtlu ve mantar sote pilavda vardı ama hugonun dediğine uydum pilavı yemedim yarım dilimde kepek ekmeği yedim ekmekle çok aram yoktur

cnm böyle giderse veremezsin.hiç protein,et,sebze,meyve yok.böyle beslenince kaçamak yapmanda çok normal dengeli beslenmeni öneririm.

cerencim bana listeni yazar mısın?herkesin metabolizması farklıdır kabul,ama bir fikre ihtiyacım var hiç değilse örnek olur bana..yazarsan çok sevinirim tatlım..

çocuğunu okula götür sabah sporun olsun canım. gelince görüşürüz
canım benim yürüyerek gitmiyorum artık zaten en çok da oğluşum üşütmesin diye aldım arabayı ama yediklerime hareketime dikkat etmeye çalışıyorum sanırım başarıyorum ki kilom şimdilik sabahları 56.5 kg şu an bile 56.8 kg idi. 2 tane kahvaltı 1 adet öğlen yemeğine rağmen nasıl sence?opuyorumnanaktan
aynen ben de olsam öyle yapardım afiyet olsun kendini kontrol edebiliyorsan sorun yok canımopuyorumnanaktan
canım ölçülü ve et süt sebze tahıl gruplarına dikkat edersen bir de uygun bir spor programıyla bu iş tamamdır opuyorumnanaktan
şimdi kızlar 1 adet ufak boy yerli muz yiyeceğim. öğleye yağsız dana etini soteleyeceğim teflonda yanına 1 dilim ekmek ve 1 kepçe çorbayla yerim artık
afiyet olsun bitanem süpersin her zamanki gibiopuyorumnanaktan
hugocuk 1 gün yapayım bari ne degişecek görmek istiyorum hayatımda hiç şok diyet yapmadım zaten.ilk defa denicem
canımcım sen en iyisi yap şu şok diyeti en iyisi aklında kalacağına karnında kalsın hesabı bak bakalım ne diyelim belki şok diyete aşeriyorsundur filan düşük yapmana sebep olmayalım kaydirigubbakcemile3 kızmamışsındır umarım insanların pek azı espriden anlıyor çok öpüyorum:1hug:
işte o kadar keyfimin kahyası mısın be herif de :roflol::1hug:
çok güzel çok ölçülü fazla söze ne hacet olumunekankayizsmile
aaa ne demek her zaman desteğiz birbirimize canım moralim süper Allah' a şükürler olsun umarım herşey hepinizin gönlünce olur . kilolara gelince bizi terketmekten başka çaresi olduğunu düşünmüyorum o yüzden ya gidecekler ya gidecekler :1hug:kaydirigubbakcemile5
hatice harikasın tatlım korkma domatesi salatalığı 1 bütün ye sıkıntı olmaz yararını görürsün zararını görmezsin canımkaydirigubbakcemile5

canımın içi seninki moral bozukluğuna bağlı iştahsızlık ama anneciğin seni bir daha doğurmayacak sen bu dünyadaki herşeyden daha önemlisin kimseye değerinden daha fazla kıymet verip de üzülme içimden böyle demek geldi. Allah' a emanet ol tatlım.:1hug:a.s.

kızlar bugün kahvaltıdan sonra oğlumu okula bıraktım minik oğlumla anneme gittik
orada ikinci kahvaltıyı yaptım.

yaklaşık bir simit
1.5 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
3 yeşil biber
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay

arada 1 kuru erik
2 dilim kuru elma
su

öğle yemeğim ise gene annemdeydi
1.5 kepçe mercimek çorbası ( ama içerisinde patates rendesi ve haşlanmış tavuk etinin beyaz kısımlarından da vardı küp küp doğranmış şekilde doğrusu çok besleyici bir çorbaydı)

şu an evde elma sirkeli ballı suyumu içiyorum.

hülyaeyipcüğüm sen şimdi yapmasan şu şok diyeti içinde kalacak o yüzden yap bakalım. ama diyet bitince yine çok dikkat et vücut yeterli beslenemediğinden diyetten sonra iştah açılır o yüzden dikkat et zatende by diyetlerle asla yağ verilmez su ve kas ve ödem kaybı olur sadece ama dene bakalım

canım sen sağlıklı besleniyorsun o yüzden artık tartıdaki rakamlara takılma. çünkü sağlıklı beslenmeyle ve sporla kas oranı artar bu yüzden tartıda fazla çıkarsın canım sen artık vücuduna bak. eğer yağın yoksa vücudun orantılıysa sorun yok demektir. tekrardan göbeğin çıkarsa o zaman gerçek kilo almışsındır. boşver artık tartıyı falan ihtiyacın yok artık senin tartıya

canım aynı listemiz. bende akşama 8 kaşık ıspanak yemeği yiyeceğim yanına brokoli salatası, 1 dilim çavdar ekmeği 4 kaşıkta bulgur pilavı ve 1 kepçe tarhana. günlük 5 dilim ekmek hakkım var. ben sabah ve öğlen birer dilim yiyorum akşama 3 dilim hakkım kalıyo. bende 4 kaşık pilavla 2 ekmek hakkımı yiyorum geriye 1 dilim kalıyo onuda sebze yemeğimle yiyorum. senin kaç dilim ekmek hakkın var günlük. birde benim günlük 4 yemek kaşığı yağ hakkım var yemekler için. senin ne kadar. günlük 3 posiyonda meyve.

canım benim kankam adamımsın gerçekten ben de öyle düşünüyorum arada tartıya raydan çıkmayalım diye bakıyorum yerimsenibena.s.:1hug:

cnm ben şimdi diyetisyene gitmiyorum ama çok takip ettim engüzel kilo vermek sağlıklı beslenmeden geçiyor.öğlen ve akşam yemeklerinin yanında mutlaka yoğurt yiyorum ama eğer et ürünlerinden biri varsa yoğurt yemiyorum çünkü hepsi protein gurubundan sabah akşam ve öğlen 1 er dilim çavdar ekmeği yiyorum.sabah 1 bardak süt akşam ara öğününde 1 bardak süt içiyorum şekersiz.vücunda yağı en çok yoğurt süt atıyormuş.akşam ara öğününde 2 meyve yiyorum

merhaba kızlar
sabah uyanınca 2 bardak su içtim
evden çıkmadan 1 kase sütlü nesfit
okula gelince çayın yanında 1 adet form bisküvi yedim
Öğlen
1 simit, peynir,1 bardak kayısı suyu, 1 bardak cacık
kendimi (midemi) o kadar dolu dolu hissediyorum ki
akşamada kurufasulyem var evde
salata ve bulgur pilavı yaparım yanına
hatta sadece kuru yemeyi düşünüyorum bakalım

Bu arada arkadaşlar saçarası tatlısı getirmiş bende bişey demesinler diye bir dilim aldım.tadını bilmediğim için çatalın ucuyla tadına baktım çaktırmadan yanımda bir saklama kutum vardı ona koydum akşama eşime veririm o yer.

canım gerçekten çok harika birgün geçirmişsin tebrik ederima.s.

harikasın a.s.

nugyacığım sorun neyse hiç takma. ben öyle yapıyorum sorunlar hiç bitmiyor. taksam diyet yapamam çünkü biliyorum huyumu yerim hep ama sonu kötü oluyo o zamanda. ben şuanda belkide hayatımda ilkkez kendimi düşünüyorum. herzaman karşındakini düşünen biri olarak garip geliyor bana ama napayım güçlü olmak için önce kendi kilo sorunumu halletmeliyim. hayat öyle garipki asla kendini ihmal etmeye gelmiyor ve ben depresyonu böyle yendim artık psikolog bile beni çağırmıyor. eskiden kiloluyken ruhum zayıftı malesef herkes üzerime yüklenirdi hep üzülen ben olurdum. uğraşır didinir etrafımdakileri mutlu ederdim ama onlar mutlu olduğunda bana o mutluluktan pay düşmezdi. kilolu olduğum yüzüme vurulurdu. tüm sorunlar hallolurdu bu sefer kilolu olmam sorun olurdu ve ben artk akıllandım ve sadece kendime zaman ayırdım. sporuma diyet yemekler yapmaya zaman ayırdım. takma kafana sen kilo veriyosun ve çok mutlu olmayı hakediyorsun. herkes zayıflamaya uğraşıyor ama bunu başarabilen devam ettirebilen pek olmuyor. bizim ekip başarıyor bunu yılmadan hergün bir adım daha yaklaşıyoruz hedefe. biz ekibiz ve biz güçlüyüz. aramızda umutsuzluğa yer yok gereken zaman sadece ve biz burda hergün paylaşarak o zamanı geçiriyoruz. üzülmek yok ekipte zayıflamayan yok. biz tüm ekip çok iyiyiz en iyi ekip olaya az kaldı kızlar ha gayret

kızlar akşama

kuzu incik
nohutlu pilav
vişne kompostosu
salata
kornişon
yoğurt
kakaolu puding var ölçülerini yazarım elbette dikkatli yiyeceğim nasipse....
hoşçakalın canlar şimdi okula gitmem lazım oğlanı almam ve de orotoryo çalışmamız var 10 kasım için.opuyorumnanaktan

canım benim kankam adamımsın gerçekten ben de öyle düşünüyorum arada tartıya raydan çıkmayalım diye bakıyorum yerimsenibena.s.:1hug:

snede benim adamımsın . nasılki o mesajı yazdın beni kırdın geçrdin üstelik ekibimizin ne kadar başarılı olduğunu söylemişsin. gerçekten tüüm ekip başarılı bizde herkes yeni katılan arkadaşlarımızda öğreniyor yavaş yavaş kendine düzen oturtuyor. zaten önemli olanda bu düzen oturtabilmek gerisi oluyor. bizim ekipte acele yok sağlıklı beslenme spor yapma genç ideal kiloda ve güzel kalma var. yoksa bizde yapardık öyle şok diyetler zayıflama hapları falan kullanırdık ama bizim ekip bilinçli böyle şeylerle olmayacağını biliyor. gerçi ben deneye deneye öğrendim bunları ama olsun öğrendim sonuçta artık beynim kabullendi gerçekleri amaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeeeeeeen beniiiiiiiiiiiim adamımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:

cerencim bana listeni yazar mısın?herkesin metabolizması farklıdır kabul,ama bir fikre ihtiyacım var hiç değilse örnek olur bana..yazarsan çok sevinirim tatlım..

tabi cnm neden paylaşmayayım birbirimizden sürekli tavsiye almamız gerekiyor doğruyu bulmak için.yalnız diyetisyenden almadım bu listeyi araştırarak ve daha önce gitmiş olduğum diyetisyenden aldığım şeyleri birleştirip böyle bir liste çıkardım kendime
cnm ben sabah uyandığımda ilk önce 2 bardak su içiyorum vucudunu güne hazırlıyormuş çok sağlıklı.kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği yağsız peynir (2 yemek kaşığı kadar)4 zeytin ve yeşillik sebze yiyorum .1 bardakta şekersiz sütlü kahve içiyorum(sütü tek içemiyorum ondan kahve ekliyorum)
öğlen 7 kaşık sebze yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 2 yemek kaşığı dolusu yoğur salata yiyorum 1 kepçe çorba içiyorum
akşam yemeğindede öğlenin aynısı eğer sebze yerine et ürünü yiyorsam yoğurt yemiyorum.
Araöğünlerimi mutlaka yapıyorum yeşilçay ve bitki çayları ve 1 tanede günlük maden suyu içiyorum.

ohh iki kanka oldunuz bizi unuttunuz. alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…