Canını sıkan her neyse boşver hayata dön
kolay olmadığını biliyorum elbet ama dünyada insandan, senden değerli ne olabilir ki, herşey olur geçer yeterki sen içini ferah tut.:1hug:
öğlen 1 keğçe mercimek çorbası salata 1 kase yoğurt ve 8 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim çavdar ekmeği yedim.
cnm böyle giderse veremezsin.hiç protein,et,sebze,meyve yok.böyle beslenince kaçamak yapmanda çok normal dengeli beslenmeni öneririm.
canım benim yürüyerek gitmiyorum artık zaten en çok da oğluşum üşütmesin diye aldım arabayı ama yediklerime hareketime dikkat etmeye çalışıyorum sanırım başarıyorum ki kilom şimdilik sabahları 56.5 kg şu an bile 56.8 kg idi. 2 tane kahvaltı 1 adet öğlen yemeğine rağmen nasıl sence?opuyorumnanaktançocuğunu okula götür sabah sporun olsun canım. gelince görüşürüz
aynen ben de olsam öyle yapardım afiyet olsun kendini kontrol edebiliyorsan sorun yok canımopuyorumnanaktansabah uyandığımda 2 bardak su içtim.kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin biraz y.peynir 2 salatalık 1 küçük danette puding yedim .10 dk sonrasında 1 bardak şekersiz sütlü kahve içtim.puding cnm çok istedi dün yemedim akşam olduğu için sabah yiyince nasıl olsa hareketle eritirim dedim zaten 75 gr dı.
canım ölçülü ve et süt sebze tahıl gruplarına dikkat edersen bir de uygun bir spor programıyla bu iş tamamdır opuyorumnanaktangünaydın canlar kaç gündür yazamıyorum haftasonu geldi ptesi hastaneye gittim felan derken.
benim klom 69 da takıldı kaldı inmiyor hiç. bende pirinç lapası diyeti yapmaya başladım bugun 2 gün sürecek bir diyet vucuttan ödemi atıyormuş.bakalım işe yararsa sizede anlatırım
afiyet olsun bitanem süpersin her zamanki gibiopuyorumnanaktanşimdi kızlar 1 adet ufak boy yerli muz yiyeceğim. öğleye yağsız dana etini soteleyeceğim teflonda yanına 1 dilim ekmek ve 1 kepçe çorbayla yerim artık
canımcım sen en iyisi yap şu şok diyeti en iyisi aklında kalacağına karnında kalsın hesabı bak bakalım ne diyelim belki şok diyete aşeriyorsundur filan düşük yapmana sebep olmayalım kaydirigubbakcemile3 kızmamışsındır umarım insanların pek azı espriden anlıyor çok öpüyorum:1hug:hugocuk 1 gün yapayım bari ne degişecek görmek istiyorum hayatımda hiç şok diyet yapmadım zaten.ilk defa denicem
işte o kadar keyfimin kahyası mısın be herif de :roflol::1hug:günaydın arkadaşlar bu sabah kahveyle başladım hiç zamanım yok bişeyler yemeye.birazdan 5 diyet büsküvi ve çay içicem 1 saat sonra 1 elma yerim.öğle annem ıspanaklı yumurta yapmış kepek ekmeği ve onu yerim...akşamda çorbam ve patlıcan yemeğim var...gerçektende şeker yemeye yemeye armıyorsun ve canın hiç bir şey istemiyor okul kantini hemen yan tarafımda eskiden geçip çıkıp çikolata büsküvi alırdım kola içerdim.şimdi kantin olduğunu bile unuttum allaha şükür kantinci kızıyo bana hep soda alıyorsun başka bişey almıyorsun diyo...sanane kardeşim iştah benim iştahım.
çok güzel çok ölçülü fazla söze ne hacet olumunekankayizsmilegünaydın hatunlar
ben akşam yediklerimi yazayım önce kızımı aldık eşimle anneme gittik hazır yemek ii oluyo
1 kepçe şehriye çorbası
havuç turp salatası
ve küçük bir tane balık buğlama
1 dilimde ekmek
daha sonra eve geldik evde işlerim vardı onları yaptım 1 tane mandalina yedim ve yatmadanda 1 bardak süt içtim
aaa ne demek her zaman desteğiz birbirimize canım moralim süper Allah' a şükürler olsun umarım herşey hepinizin gönlünce olur . kilolara gelince bizi terketmekten başka çaresi olduğunu düşünmüyorum o yüzden ya gidecekler ya gidecekler :1hug:kaydirigubbakcemile5mavli ve farmasi çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğiniz için aynen devam edeceğim böyle:)
bugünkü sabah kahvaltım 1 bardak nesquikli süt maydonoz dereotu 3 çeşit küçük küçük peyniryarım dilim kızarmış kepek ekmeği.
ara öğün olarak şimdi 1 tane armut yiyeceğim :) nasıl bakalım moraller gidiyor mu kilolar:)
hatice harikasın tatlım korkma domatesi salatalığı 1 bütün ye sıkıntı olmaz yararını görürsün zararını görmezsin canımkaydirigubbakcemile5şimdide sabah yediklerimi yazayım işe gelince ılık limonlu suyumu içtim kepek ekmeğine küçük dilimler az kaşarlı tost yarım salatalık yarım domates biraz beyaz peynir kırmızı biber şimdilik bu kadar arkadaşlar
günaydın hanımlar dün sabah girmiştim moralim çok bozuk sinir stre inanın dün hiç birşey yapamadım.canım burayada yazmak istemedi çünkü kafam zaten hep başka şeylerdeydi.moral bozukluğunu soracak olursanız ailevi diyeyim fazla ayrıntıya girmek istemiyorum çünkü.hugocuk bu arada yarın dr gidiyorum sabahtan akşama kadar dr olucam buraya yazmam zannedersem.inşallah dr beni diyetisyene yönlendirir söylicem bakalım.sabah çok küçük bir poğaça almıştım onu yedim ama bitiremedim moralim bozuk olunca evdende bişey hazırlamak canım istememişti şimdide meyve yemem lazım ama canım istemiyor .ama incir kayısı yiyebilirim görüşmek üzere hanımlar.yarın akşam yada yarından sonra yazarım size yine
kızlar bugün kahvaltıdan sonra oğlumu okula bıraktım minik oğlumla anneme gittik
orada ikinci kahvaltıyı yaptım.
yaklaşık bir simit
1.5 tatlı kaşığı bal
1 kk peynir
3 yeşil biber
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay
arada 1 kuru erik
2 dilim kuru elma
su
öğle yemeğim ise gene annemdeydi
1.5 kepçe mercimek çorbası ( ama içerisinde patates rendesi ve haşlanmış tavuk etinin beyaz kısımlarından da vardı küp küp doğranmış şekilde doğrusu çok besleyici bir çorbaydı)
şu an evde elma sirkeli ballı suyumu içiyorum.
öğlen 1 keğçe mercimek çorbası salata 1 kase yoğurt ve 8 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim çavdar ekmeği yedim.
canım sen sağlıklı besleniyorsun o yüzden artık tartıdaki rakamlara takılma. çünkü sağlıklı beslenmeyle ve sporla kas oranı artar bu yüzden tartıda fazla çıkarsın canım sen artık vücuduna bak. eğer yağın yoksa vücudun orantılıysa sorun yok demektir. tekrardan göbeğin çıkarsa o zaman gerçek kilo almışsındır. boşver artık tartıyı falan ihtiyacın yok artık senin tartıya
canım aynı listemiz. Bende akşama 8 kaşık ıspanak yemeği yiyeceğim yanına brokoli salatası, 1 dilim çavdar ekmeği 4 kaşıkta bulgur pilavı ve 1 kepçe tarhana. Günlük 5 dilim ekmek hakkım var. Ben sabah ve öğlen birer dilim yiyorum akşama 3 dilim hakkım kalıyo. Bende 4 kaşık pilavla 2 ekmek hakkımı yiyorum geriye 1 dilim kalıyo onuda sebze yemeğimle yiyorum. Senin kaç dilim ekmek hakkın var günlük. Birde benim günlük 4 yemek kaşığı yağ hakkım var yemekler için. Senin ne kadar. Günlük 3 posiyonda meyve.
canım gerçekten çok harika birgün geçirmişsin tebrik ederima.s.merhaba kızlar
sabah uyanınca 2 bardak su içtim
evden çıkmadan 1 kase sütlü nesfit
okula gelince çayın yanında 1 adet form bisküvi yedim
Öğlen
1 simit, peynir,1 bardak kayısı suyu, 1 bardak cacık
kendimi (midemi) o kadar dolu dolu hissediyorum ki
akşamada kurufasulyem var evde
salata ve bulgur pilavı yaparım yanına
hatta sadece kuru yemeyi düşünüyorum bakalım
Bu arada arkadaşlar saçarası tatlısı getirmiş bende bişey demesinler diye bir dilim aldım.tadını bilmediğim için çatalın ucuyla tadına baktım çaktırmadan yanımda bir saklama kutum vardı ona koydum akşama eşime veririm o yer.
canım benim kankam adamımsın gerçekten ben de öyle düşünüyorum arada tartıya raydan çıkmayalım diye bakıyorum yerimsenibena.s.:1hug:
cerencim bana listeni yazar mısın?herkesin metabolizması farklıdır kabul,ama bir fikre ihtiyacım var hiç değilse örnek olur bana..yazarsan çok sevinirim tatlım..
snede benim adamımsın . nasılki o mesajı yazdın beni kırdın geçrdin üstelik ekibimizin ne kadar başarılı olduğunu söylemişsin. gerçekten tüüm ekip başarılı bizde herkes yeni katılan arkadaşlarımızda öğreniyor yavaş yavaş kendine düzen oturtuyor. zaten önemli olanda bu düzen oturtabilmek gerisi oluyor. bizim ekipte acele yok sağlıklı beslenme spor yapma genç ideal kiloda ve güzel kalma var. yoksa bizde yapardık öyle şok diyetler zayıflama hapları falan kullanırdık ama bizim ekip bilinçli böyle şeylerle olmayacağını biliyor. gerçi ben deneye deneye öğrendim bunları ama olsun öğrendim sonuçta artık beynim kabullendi gerçekleri amaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeeeeeeen beniiiiiiiiiiiim adamımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?