60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah uyandığımda 2 bardak su içtim.kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin biraz y.peynir 2 salatalık 1 küçük danette puding yedim .10 dk sonrasında 1 bardak şekersiz sütlü kahve içtim.puding cnm çok istedi dün yemedim akşam olduğu için sabah yiyince nasıl olsa hareketle eritirim dedim zaten 75 gr dı.

cnm böyle giderse veremezsin.hiç protein,et,sebze,meyve yok.böyle beslenince kaçamak yapmanda çok normal dengeli beslenmeni öneririm.

günaydın canlar kaç gündür yazamıyorum haftasonu geldi ptesi hastaneye gittim felan derken.
benim klom 69 da takıldı kaldı inmiyor hiç. bende pirinç lapası diyeti yapmaya başladım bugun 2 gün sürecek bir diyet vucuttan ödemi atıyormuş.bakalım işe yararsa sizede anlatırım

canım tamam bişey yapmaz ama böyle şekerli tatlılat yersen eğer bir süre sonra yine canın çeker. kaçamakların çok olur. eğer kaçamak yapmak istiyosan tatlı yerine başka kaçamaklar yap ölçülü. canın tatlı çektiğine göre demekki sen şeker kullanıyorsun. aslında elbette şeker az miktarda kullanılabilir. fakat bazı insanlarda bu iştah açar bazılarında ise açmaz. sende açıyor galiba o yüzden şekeri tatlıyı hayatından çıkar derim en azından şimdilik. ben çıkardım hiç canım tatlı çekmez benim üstelik eskiden günde 1 litre cola ve bir bütün kestaneli pasta yiyebilen biri olarak eğer ben çıkardımsa herkes çıkarabilir. çok zor değil. sabah uyandığında gün boyu şeker ve sakarin kullanmıyorsun ve tatlıda yok tabiki light içecek yiyeceklerde yok ve meyve yiyosun sadece 1 gün belki zorlanırsın ama ikinci günden itibaren artık canın tatlı falan çekmiyor bu kadarda kolay. ben bidahada kullanmam asla çünkü zaten canım istemiyor tekrar kullanıpta şekere başlamam. şeker alışkanlıktır kullanırsan canın ister. eğer bırakırsan meyvelerden zaten vücut şeker ihtiyacını karşıluyor ve canın tatlı falan istemiyor iştahta kalmıyor düzenli rahat rahat yaparsın diyetini. eğer ben şekeri ve tatlıyı bırakmasaydım inan bu kadar uzun süre diyet yapamazdım ve mutlaka çok büyük kaçamaklar yapardım. diyetisyenime gelen hastaların hepsi şekeri bırakamadığı için kilo veremiyor çünkü iştahları hep açık o yüzden birgün yapsalar ertesi gün bozuyorlar. hamur işini şekeri patatesi, pirinci şimdilik bırakmanı tavsiye ederim çok faydasını göreceksin bak göbek falanda kalmayacak

canım çok sağlıksız. vücudunun günlük ihtiyaçları sadece pirinç lapasında olmaz. üstelik pirinç iştah açar. benimde bazen takılıyor normal yani. sen devam et sağlıklı beslenmeye ve spora. bazen bendede takılıyor bir hafta yada iki hafta ama sonra hızlı gidiyor. sen metabolizmanı kandıramazsın canım. vücudunda eksik vitamin mineral calsiyum olursa bir süre sonra canın kalorili şeyler ister. devam yola boşver sen o saçama şok diyetleri falan. ödem varsa yeşilçay iç bol su iç spor yap hemen gider ödem zaten pirinç lapasına gerek yokki

arkadaşlar leslie ile yürüyüşü yapan varmı?
ben denemek istiyorum nasıl indirebilirim.yardımcı olurmusunuz banabilmiyorumkismile

cnm teşekkürler ama ben zaten şeker hiç kullanan biri değilim puding evde olduğundan cnm istedi bir de diyetisyen haftanın 3 günü sütlü tatlı bir kase yemek kilo yapmaz yiyebilirsin demişti.ona istinaden yedim yoksa kilo yapan bir şey olsa cnm istese dahi yemezdim.dün arkadaşlar elmalı pasta verdiler çikolata hiç reddetmedim aldım götürdüm evde kızıma verdim.çünkü redddince hemen diyettemsin of ne çıkar şundan ye diyorlar hiç kimseye diyette olduğumu söylemiyorum bunun için alıyorum birazdan yicem diyorum ama yemiyorum.akşam bir saatte sporumu yaptım inş. gidecek bu kilolar.

cnm 7-8 kilo verdin bir ayda vucut kendinin korumaya almış.yani kilo almadığın sürece sıkıntı yok.zaten bir süre sonra yeniden vermeye başlarsın.haftasonu biraz kaçamak yaptığından belki durmuştur kilo vermen.öyle piriç lapası gibi şok diyete girince pirinç diyetin bitince birden vucudun daha fazla yeme isteği olur.

şimdi kızlar 1 adet ufak boy yerli muz yiyeceğim. öğleye yağsız dana etini soteleyeceğim teflonda yanına 1 dilim ekmek ve 1 kepçe çorbayla yerim artık

hugocuk 1 gün yapayım bari ne degişecek görmek istiyorum hayatımda hiç şok diyet yapmadım zaten.ilk defa denicem

günaydın herkese...
sabah 1 yumurta
biraz yoğurt ve ekmek yedim...
az sonra yeşil çay içmeyi düşünüyorum...

hugocuk 1 gün yapayım bari ne degişecek görmek istiyorum hayatımda hiç şok diyet yapmadım zaten.ilk defa denicem

piriç lapası değil de bi tane daha detoks vardı ayranın içine nohut mercimek bulgur vs katılarak yapılıyordu... bence onu deneyebilirsin 2 gün... çünkü protein ve kalsiyum yeteri kadar alıyorsun akşama kadar...

ceren doğru söylüyor canım bencede hiç öyle şeylere gerek yok. bak ben düzenli yapıyorum diyetimi kilom takıldı kaldı 69 da ama hiç takmıyorum nasılsa gidecek kilolarım yeterki sağlıksız olmasın. yavaş olsun ama sağlıklı olsun. ne yediğini bildikten sonra elbette gidecek kilolar. sabırsızlanıyoruz ama napalım metabolizmanın bir düzeni var. daha dün söyledim kadın şok diyet yapmış doğru dürüst yemek yememiş 1 ayda 10 kilo vermiş ve aniden dün ölmüş. sebebiyse potasyum eksikliğinden kalbi iltihaplanmış üstelikte hiçbir rahatsızlığıda yokmuş belirtiside olmamış aniden ölmüş iş yerinde. risk almamak sağlıklı düzenli beslenmek aç kalmamak lazım

canım senin diyetisyen vermiş haftada 3 gün tatlı benimki katı bir diyetisyen. bana açık açık dedi. senin göbeğinde yağ var sana tatlı verebilirim yada az şekerli içecekler verebilirim ama göbeğinden gerçekten kurtulmak istiyorsan bunları yiyemezsin seçimi sen yap dedi en başında bende biraz düşündüm zorlandım istemeye istemeye ikinci tercihi seçtim şeker ve tatlıyı tamamen bıraktım. her diyitisyen farklı işte

günaydın arkadaşlar bu sabah kahveyle başladım hiç zamanım yok bişeyler yemeye.birazdan 5 diyet büsküvi ve çay içicem 1 saat sonra 1 elma yerim.öğle annem ıspanaklı yumurta yapmış kepek ekmeği ve onu yerim...akşamda çorbam ve patlıcan yemeğim var...gerçektende şeker yemeye yemeye armıyorsun ve canın hiç bir şey istemiyor okul kantini hemen yan tarafımda eskiden geçip çıkıp çikolata büsküvi alırdım kola içerdim.şimdi kantin olduğunu bile unuttum allaha şükür kantinci kızıyo bana hep soda alıyorsun başka bişey almıyorsun diyo...sanane kardeşim iştah benim iştahım.

günaydın hatunlar
ben akşam yediklerimi yazayım önce kızımı aldık eşimle anneme gittik hazır yemek ii oluyo
1 kepçe şehriye çorbası
havuç turp salatası
ve küçük bir tane balık buğlama
1 dilimde ekmek

daha sonra eve geldik evde işlerim vardı onları yaptım 1 tane mandalina yedim ve yatmadanda 1 bardak süt içtim

mavli ve farmasi çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğiniz için aynen devam edeceğim böyle:)
bugünkü sabah kahvaltım 1 bardak nesquikli süt maydonoz dereotu 3 çeşit küçük küçük peynir yarım dilim kızarmış kepek ekmeği.

ara öğün olarak şimdi 1 tane armut yiyeceğim :) nasıl bakalım moraller gidiyor mu kilolar:)

şimdide sabah yediklerimi yazayım işe gelince ılık limonlu suyumu içtim kepek ekmeğine küçük dilimler az kaşarlı tost yarım salatalık yarım domates biraz beyaz peynir kırmızı biber şimdilik bu kadar arkadaşlar

günaydın kızlar, kahvaltı yapasım yok 2 bardak ılık su içtim ve 1 elma yedim.. yürüyüşede çıkamıcam dün giydiğim yeni ayakkabılar ayaklarımı vurdu çok kötü oldumafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…