kızlar ben yeni katıldım aranıza,ben her sabah elma sirkesi içiyorum sonra kepekli tost yiyorum.arada bir avuç fındık+yeşil çay.öğlende çorba+salata,arada yine bir avuç fındık+yeşil çay.akşam da sadece bir kase nesfit..bu menüyle 1 aydır gram veremedim.problem nerde anlamadım..spor yapmıyorum,hafta sonları kaçamaklarım oldu bazenama yine de napıcam bilmiyorum çok mutsuzum bana yardım edin ((
sabah uyandığımda 2 bardak su içtim.kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin biraz y.peynir 2 salatalık 1 küçük danette puding yedim .10 dk sonrasında 1 bardak şekersiz sütlü kahve içtim.puding cnm çok istedi dün yemedim akşam olduğu için sabah yiyince nasıl olsa hareketle eritirim dedim zaten 75 gr dı.
günaydın canlar kaç gündür yazamıyorum haftasonu geldi ptesi hastaneye gittim felan derken.
benim klom 69 da takıldı kaldı inmiyor hiç. bende pirinç lapası diyeti yapmaya başladım bugun 2 gün sürecek bir diyet vucuttan ödemi atıyormuş.bakalım işe yararsa sizede anlatırım
cnm teşekkürler ama ben zaten şeker hiç kullanan biri değilim puding evde olduğundan cnm istedi bir de diyetisyen haftanın 3 günü sütlü tatlı bir kase yemek kilo yapmaz yiyebilirsin demişti.ona istinaden yedim yoksa kilo yapan bir şey olsa cnm istese dahi yemezdim.dün arkadaşlar elmalı pasta verdiler çikolata hiç reddetmedim aldım götürdüm evde kızıma verdim.çünkü redddince hemen diyettemsin of ne çıkar şundan ye diyorlar hiç kimseye diyette olduğumu söylemiyorum bunun için alıyorum birazdan yicem diyorum ama yemiyorum.akşam bir saatte sporumu yaptım inş. gidecek bu kilolar.canım tamam bişey yapmaz ama böyle şekerli tatlılat yersen eğer bir süre sonra yine canın çeker. kaçamakların çok olur. eğer kaçamak yapmak istiyosan tatlı yerine başka kaçamaklar yap ölçülü. canın tatlı çektiğine göre demekki sen şeker kullanıyorsun. aslında elbette şeker az miktarda kullanılabilir. fakat bazı insanlarda bu iştah açar bazılarında ise açmaz. sende açıyor galiba o yüzden şekeri tatlıyı hayatından çıkar derim en azından şimdilik. ben çıkardım hiç canım tatlı çekmez benim üstelik eskiden günde 1 litre cola ve bir bütün kestaneli pasta yiyebilen biri olarak eğer ben çıkardımsa herkes çıkarabilir. çok zor değil. sabah uyandığında gün boyu şeker ve sakarin kullanmıyorsun ve tatlıda yok tabiki light içecek yiyeceklerde yok ve meyve yiyosun sadece 1 gün belki zorlanırsın ama ikinci günden itibaren artık canın tatlı falan çekmiyor bu kadarda kolay. ben bidahada kullanmam asla çünkü zaten canım istemiyor tekrar kullanıpta şekere başlamam. şeker alışkanlıktır kullanırsan canın ister. eğer bırakırsan meyvelerden zaten vücut şeker ihtiyacını karşıluyor ve canın tatlı falan istemiyor iştahta kalmıyor düzenli rahat rahat yaparsın diyetini. eğer ben şekeri ve tatlıyı bırakmasaydım inan bu kadar uzun süre diyet yapamazdım ve mutlaka çok büyük kaçamaklar yapardım. diyetisyenime gelen hastaların hepsi şekeri bırakamadığı için kilo veremiyor çünkü iştahları hep açık o yüzden birgün yapsalar ertesi gün bozuyorlar. hamur işini şekeri patatesi, pirinci şimdilik bırakmanı tavsiye ederim çok faydasını göreceksin bak göbek falanda kalmayacak
günaydın canlar kaç gündür yazamıyorum haftasonu geldi ptesi hastaneye gittim felan derken.
benim klom 69 da takıldı kaldı inmiyor hiç. bende pirinç lapası diyeti yapmaya başladım bugun 2 gün sürecek bir diyet vucuttan ödemi atıyormuş.bakalım işe yararsa sizede anlatırım
arkadaşlar leslie ile yürüyüşü yapan varmı?
ben denemek istiyorum nasıl indirebilirim.yardımcı olurmusunuz banabilmiyorumkismile
hugocuk 1 gün yapayım bari ne degişecek görmek istiyorum hayatımda hiç şok diyet yapmadım zaten.ilk defa denicem
cnm 7-8 kilo verdin bir ayda vucut kendinin korumaya almış.yani kilo almadığın sürece sıkıntı yok.zaten bir süre sonra yeniden vermeye başlarsın.haftasonu biraz kaçamak yaptığından belki durmuştur kilo vermen.öyle piriç lapası gibi şok diyete girince pirinç diyetin bitince birden vucudun daha fazla yeme isteği olur.
cnm teşekkürler ama ben zaten şeker hiç kullanan biri değilim puding evde olduğundan cnm istedi bir de diyetisyen haftanın 3 günü sütlü tatlı bir kase yemek kilo yapmaz yiyebilirsin demişti.ona istinaden yedim yoksa kilo yapan bir şey olsa cnm istese dahi yemezdim.dün arkadaşlar elmalı pasta verdiler çikolata hiç reddetmedim aldım götürdüm evde kızıma verdim.çünkü redddince hemen diyettemsin of ne çıkar şundan ye diyorlar hiç kimseye diyette olduğumu söylemiyorum bunun için alıyorum birazdan yicem diyorum ama yemiyorum.akşam bir saatte sporumu yaptım inş. gidecek bu kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?