günaydın kızlar dün gece o kadar yorgundumki kurstan sonra bir de çok acıkmıştım çok fazla yemek yedimeyvahedigeldismile
ama ekmek ve kızartma hiç yemedim bir misafir vardı annem tiramisu yapmıştı incecik bir dilim tadına baktım:kedi:
bugün telafi edeceğim bu yediklerimi az yiyerek dengeleyeceğim
bu sabah da uyanınca 1 bardak elma sirkeli su içtim
1 açık çay
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 yeşil biber
3 zeytin ve açıkbir kupa çay içtim
öğlen de kurstayım bir tost ile bir ayran düşünüyorum cokacimcoook
günaydın kızlar dün gece o kadar yorgundumki kurstan sonra bir de çok acıkmıştım çok fazla yemek yedimeyvahedigeldismile
ama ekmek ve kızartma hiç yemedim bir misafir vardı annem tiramisu yapmıştı incecik bir dilim tadına baktım:kedi:
bugün telafi edeceğim bu yediklerimi az yiyerek dengeleyeceğim
bu sabah da uyanınca 1 bardak elma sirkeli su içtim
1 açık çay
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 yeşil biber
3 zeytin ve açıkbir kupa çay içtim
öğlen de kurstayım bir tost ile bir ayran düşünüyorum cokacimcoook
günaydın kızlar sabah uyanınca 1 bardak su içtim ardından 1 dilim ekmek ve 1 dili peynir yedim
öğleye 1 orta boy karışık pizza 1 büyük bardak cola bir tabak patates kızartması tavuk chiken ve mayonez ketçap yiyeceğim ardındanda künefe olabilir çikolatalı pasta olabilir yiyeceğim. akşama 1 buçuk kuşbaşılı kaşarlı pide, salata cola içli köfte yerim. ardındanda yine büyük iki dilim pasta yerim nasıl menüm çok güzel zayıflarım değilmi
bayanlar ben okul dolayısıyla çok yazamıyorum ama emin olun takip ediyorum yazdıklarınızı. size bir sorum olacak(
ben önceden diyete başladığımda hani şu 11 kilo verdiğim zaman 100 gr 200 gr gidiyordu her gün. şimdi 3 gündür tık yok tartıda çıldıracağım :S acaba veremiyor muyum artık benama yediklerimi de görüyorsunuz daha önce bu yöntemle verdim ben ne olur bişey söyleyin spora başlayacağım en geç ay sonunda ama çok moralim bozuk bırakmayı düşünnmüyorum kendimi. şok diyetler deseniz hiç tarzım değil yapmadım da zaten ama veremeyecek miyim :S
bu arada sabah kahvaltım : yarım dilim kızarmış kepek ekmek 1 kk peynir dereotu maydonoz 1 orta boy salatalık 1 kupa limonlu yeşil çay. bundan sonra közlenmiş biber falan da eklemeyi düşünüyorum menüme.
saat 10 gibi de nesquikli süt içeceğim :))
hımmm bir de ben öğlen yemeklerimi yiyemiyorum çoğu zaman yani vaktim olmuyor evde yiyeyim desem 11de yemem gerek okulda deseniz hemen ders başlıyor saat 2ye kalıyor ve okulda hep ekmek arası var. bana tavsiye edeceğiniz bir öğlen yemeği var mı? yani yanımda evden götürebileceğim bişeyler?
canım naptın sen ya??? bi günlük bunu yap kilo vermen durduysa metabolizmayı şaşırtmak için ama bence buna da gerek yok eğer öyle bi durum varsa spor yap:S ama sanırım şaka yapıyorsun :S ne kadar yağlı şeyler midene yapışacaklar sonra onlar göbek olacak :S
canım sürekli aynı diyete vücut alışıyor ve kilo vermiyor. ayrıca zaten şok diyetle kilo verilmez. içtiğin nesguikli sütte şeker var iştahını açar. onun yerine sütlü türk kahvesi iççebilirsin şekersiz. öğlen yemeklerini evden hazırlayıp götürsen daha iyi olur. mesela kepek ekmek arası ton balıklı sandwiç veya tavuklu olur. akşamada sebze yemeği yersin dengelersin.
çok teşekkürler tatlım..bunu örnek alıp kendime uyarlayacağım tekrar teşekkürler..
öğleye 1 orta boy karışık pizza 1 büyük bardak cola bir tabak patates kızartması tavuk chiken ve mayonez ketçap yiyeceğim ardındanda künefe olabilir çikolatalı pasta olabilir yiyeceğim. akşama 1 buçuk kuşbaşılı kaşarlı pide, salata cola içli köfte yerim. ardındanda yine büyük iki dilim pasta yerim nasıl menüm çok güzel zayıflarım değilmi
canım sütü tek içsem olmaz mı pek? ben kahve falan hiç sevmiyorum da:S ama vücudumun unutması lazım o yeme düzenini 3 ay geçti aradan koca yaz geçti yani:S belki bana direniyordur anlayamadım ya:S senin hedef kaç ?? ne kadar kaldı cnm?
canım sütü tek içsem olmaz mı pek? ben kahve falan hiç sevmiyorum da:S ama vücudumun unutması lazım o yeme düzenini 3 ay geçti aradan koca yaz geçti yani:S belki bana direniyordur anlayamadım ya:S senin hedef kaç ?? ne kadar kaldı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?