ha ha haohaoldumsmiledelikafaduldensırnaşık şeydelikafaduldenkafamçokkarıştı
hugo çıldırdı
sabah sabah açılsın gözleriniz uykunuz dağılsın delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha ha haohaoldumsmiledelikafaduldensırnaşık şeydelikafaduldenkafamçokkarıştı
hugo çıldırdı
öğleye 1 orta boy karışık pizza 1 büyük bardak cola bir tabak patates kızartması tavuk chiken ve mayonez ketçap yiyeceğim ardındanda künefe olabilir çikolatalı pasta olabilir yiyeceğim. akşama 1 buçuk kuşbaşılı kaşarlı pide, salata cola içli köfte yerim. ardındanda yine büyük iki dilim pasta yerim nasıl menüm çok güzel zayıflarım değilmi
canım ben 83 kiloyla başladım 5 gün sonra iki ay olacak 14 kilo verdim şimdi 69 kiloyum. 60 olana kadar yaparım. şimdi 25.de kontrole gideceğim yine diyetisyen listemde değişiklik yapacak yine
Hugocuk şaka yapıyorum alınma
ama düşünüyorum da buna benzer yemek tükettiğim günler de oldu :kedi:klava:
ayyyyyyyyyy ne kadar haaamuuuurrrrlu ve yaaaaağlıııııı
yazık mideciğimeee
bu arada sabah uyanınca 1 bardak su 1 bardak ılık ballı sirkeli su
bu sabah yataktan kalkasım gelmedi nesfitimi de yiyemedim
şimdi çayım geldi form bisküvi ile çay içeceğimmmm
hugocuk bu aralar tartıldınmı hiç hala 69 mu kilon.birde hergün tartılıyormusun.diyetisyene kaç günde bir gidiyorsun.
evet canım hala 69. takıldı yine. geçen ayda takılmıştı şimdide takıldı. diyetisyen ayda bir çağırıyor. 25.de gideceğim 5 gün kaldı işte. şöyle oluyor mesela bir süre takılıyor sonra bi anda gidiyor böyle oluyor. haftada 1 tartılıyorum ben
benimde 69 da takıldı kaldı.bu 69 kendini bişe zannediyor herhalde ileri göndermiyor laelaelaelaelae
canım hastalık geçirdin normal ayrıcada sporada başladın spordan sonra canın istemese bile 3 bardak su içmek gerekiyormuş ben hep öyle yaparım. spor biter bitmez gider 3 bardak su içerim canım istemesede içerim. bazen çok susarım bazen az ama 3 bardak hep içerim yağlar spor yaparken eriyor su içerek çözülmesini hızlandırmak lazım sende bol bol içherkese günaydınnnopuyorumnanaktan
sabah yediklerim
1 bardak ceviz suyu ve 2 suda bekletilmiş ceviz
2 bardak sıcak su
1 bardak ılık su
kahvaltımı 8:30 da yaptım
1 yumurta
2 kk peybir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 dilim ekmek
üzerine 1 bardak daha su
bu gün acayip susuzluk var bende durmadan su içesim geliyor...
az öncede stepperda 250 adım attım... mola verdim şimdi 250 daha çalışacağım...
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
hepimiz için kaçamaksız güzel bir gün diliyorum
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
hepimiz için kaçamaksız güzel bir gün diliyorum
canım hastalık geçirdin normal ayrıcada sporada başladın spordan sonra canın istemese bile 3 bardak su içmek gerekiyormuş ben hep öyle yaparım. spor biter bitmez gider 3 bardak su içerim canım istemesede içerim. bazen çok susarım bazen az ama 3 bardak hep içerim yağlar spor yaparken eriyor su içerek çözülmesini hızlandırmak lazım sende bol bol iç
canım bende geçen hafta yemeğimi beğenmedim başka alternatifte yoktu börek yedim iki dilim. yemek yemeyince böyle oluyor öğün atlamamak çok büyük kural galiba ben bunu anladım. oysaki yemeğimi beyenseydim o böreği yemezdim eminim çünkü yanımda neler neler yiyorlar canım çekmiyo yemiyorum o gün yedim sadece ve bunun tek sebebide buydu. yemeğimi yiyebilseydim börek yemezdim eminim. gerçektende öğün atlamamak tok olsakta yemek gerekiyor. mesela ben öğlenler fazla acıkmıyorum aç değilim deyip yemesem akşama muhakkak ölçüyü kaçırırım ve öyle garipki kalorili şeylere insan saldırıryor değilmi
sağol canım... evet içiyorum çünkü aşırı ter attırıyor ve susuyosun...500 adımda bile mahvoluyorum valla... kızlar 1500 adım atıyoruz diyolar..
almayı düşünüyosan kesinlikle tavsiye ederim canım...
benimkinin gidonu da var önde... adım attıkça gidon sağa sola dönüyor kolları ve göğüs kısmını da çalıştırıyosun... adımlar da basen, kalça ve göbeği çalıştırıyor...
bakalım yarın 600 e çıkmaya çalışacağım yavaş yavaş 1 ay sonra falan 1000 adım yapabilirim sanırım..
ben eskiden hiç su içmezdim akşama kadar içtiğim 1 bardak ya vardı ya yoktu... kolayı bıraktığımdan beri baya içmeye başladım suyu...
kankim neyseki sonraki sayfalarda şaka olduğunu tahmin olduğunu düşündüğüm halde net biir biçimde öğrendim. acaba şımartma günün mü dedim ama bu kadar da olmaz ki değil mi ? aaaaaaaaaaaaaaa bu artık şımartma değil valla ben de bulamadım ne desem lügatta yeri yok bunun yaaaa:roflol::roflol:öğleye 1 orta boy karışık pizza 1 büyük bardak cola bir tabak patates kızartması tavuk chiken ve mayonez ketçap yiyeceğim ardındanda künefe olabilir çikolatalı pasta olabilir yiyeceğim. akşama 1 buçuk kuşbaşılı kaşarlı pide, salata cola içli köfte yerim. ardındanda yine büyük iki dilim pasta yerim nasıl menüm çok güzel zayıflarım değilmi
tatlım sen şu 8 kaşıkları 7 ye 6 ya filan düşürsen diyorum acaba kilo vermede atağa geçer misin ? kaydirigubbakcemile5birde ben kilo vermeyi hiç takmıyorum kızlar. mesela 2 haftadır 69 ama hiç umrumda değil öylesine tartılıyorum haftada 1. bazen unutuyorum bile. diyetime devam ediyorum sporumu yapıyorum gerisi hiç önemli değil sanki benim için. sadece vicdanımı rahatsız etmemesi için kaçamak yapmıyorum o kadar. takıntım şeker ve tatlı. bunları hiç yememeyi taktım kafaya işte. öyle bişeyki tatlı ve şeker dışında başka kaçamak gözüme batmıyor ama işte tatlı, şeker, sakarin, hamurişi,patates,pilava taktım kafayı. bunlar olmayacak illa işte. geçen zaten börek yemek zorunda kaldım hala vicdan azabı var keşke yemeseydim diyorum sonrada en aznından tatlı değildi deyip rahatlatıyorum. sanki şeker yada tatlı yesem bunca emek ziyan olacak gibi geliyor. sebebide diyetisyenin talı şeker konusunda beni uyarması uzun uzun anlatması şeker varsa tatlı varsa göbekte var demesi galiba.
abowwwwwwwwwwwwwwwwww sen ne yaptın kız alsanaalsanasmilevalla dün resmen yarım kase çikolatayı bitirdim... ama akşam biraz stepperda çalıştım 200 gr vermişim almamışım çok şükür... bu tatlı krizlerimi napsam bilmiyorum... akşama da misasfir var... bişeyler hazırlamam lazım çaya gelecekler... pasta falan yapacağım ama kendime söz verdim yemicem diye... inşallah sözümü tutabilirim...:1rolleyes:
günaydın hatunlar
dün akşam hamsi tava yedim 3 dilim ekmekel hamsi tava azdı ama tavaydı :) ekmekte sanki biraz fazla olmuş sonra 1 mandalina birde yarım bardak süt
bu sabahta 2 dilim ekpek ekmeği domates salatalık peynir
2 bardak su 1 bardakta yeşil çay içtim birde burda biz kilo bildirimi faln yapıyomuyuz
kahvaltın çok güzel olmuş cnm suyun zararıda yok kalorisi de iç cnmherkese günaydınnnopuyorumnanaktan
sabah yediklerim
1 bardak ceviz suyu ve 2 suda bekletilmiş ceviz
2 bardak sıcak su
1 bardak ılık su
kahvaltımı 8:30 da yaptım
1 yumurta
2 kk peybir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
2 dilim ekmek
üzerine 1 bardak daha su
bu gün acayip susuzluk var bende durmadan su içesim geliyor...
az öncede stepperda 250 adım attım... mola verdim şimdi 250 daha çalışacağım...