- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kankim neyseki sonraki sayfalarda şaka olduğunu tahmin olduğunu düşündüğüm halde net biir biçimde öğrendim. acaba şımartma günün mü dedim ama bu kadar da olmaz ki değil mi ? aaaaaaaaaaaaaaa bu artık şımartma değil valla ben de bulamadım ne desem lügatta yeri yok bunun yaaaa:roflol::roflol:
tatlım sen şu 8 kaşıkları 7 ye 6 ya filan düşürsen diyorum acaba kilo vermede atağa geçer misin ? kaydirigubbakcemile5
abowwwwwwwwwwwwwwwwww sen ne yaptın kız alsanaalsanasmileklava:ama gene de nazar değmesin mi demeliyim ne çünkü herkes yarım kase çikolatayı yiyemez hay maşallah alkisalkisalkiskötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso klava: klava: klava: klava: lmaz: lmaz:
günaydın canımcım 3 dilim olmamış doğrusunu istersen 2 dilim kepekli olsaydı zaten tıkanırdın yiyemezdin gerçi beyaz ekemk yiyip yemediğini bilmiyorum ama 3 çok fazla hele akşam akşamlmaz: lmaz:
ooooo burası erkencıymıs ben daha yenı kalktım
gunaydın hepınıze ey cemaat.ı kılosu 60 larda seyredenler opuyorumnanaktan
valla çikolata bitti yoksa daha yicektim yani...sempatiksalakcinni
ama bitti artık eşimlede anlaştık ben yalvarsam yakarsam almayacak eve zararlı şeyler... çocuklarada yedirmiyorum zaten dr zararlı dedi...
bayrama kadar 2 kaçamak hakkım var...
bayrama 57 ile gireceğim inşallah...:Saruboceq:
farmasiciğim ben zayıfladıkça zannedersem diyetisyen ölçüleri arttıracak çünkü metabolizma hızlanıyor o yüzden galiba bende geçen gidişimde 10 kilo verince dedi heralde ölçüleri azaltır dedim ama yükseltti. hatta ekmek 1 dilim arttıralımmı sorun varmı dedi yok dedim. yanlış bişey yapıp dengeyi bozmak istemiyorum. geçen haftada 69 kilodum ama fiziğim geçen haftaya göre daha iyi oldu buhafta. tartı aynı ama fark var canım o yüzden takmıyorum zaten 5 gün sonra gideceğim nasılsa kontrole yağ ne kadar gitmiş kas ne kadar gitmiş bakacak ona göre ayarlar. zaten önce hızlı kilo veriliyor sonra yavaşlıyo kilo verme inatla devam etmek lazım diyor uzmanlar. yanlış bişey yapıp metabolizmayı yavaşlatmakta var. sporum var zaten diyette var takmamak lazım ondan zaten içim rahat sonuçta diyetisyen benden daha iyi ayarlar değilmi
canım benimde takıldı ama takmamak lazım. takıncada verilemiyomuş psikolojik olarak öyle söylüyor psikologlar. ayrıca hergün tartılmamalıymış. çok düşünmemek gerekiyormuş. kilo veriyorum yağlarım eriyor diye düşünmek gerekirmiş sadece. farketmeden zayıflayın takmayın diyorlar. bende takmıyorum zaten işin zor kısmını hallettim ben artık istediğimi giyebiliyorum eski kıyafetler emanet gibi. daha yeni bişeyde almadım çünkü tüm kilolarımı verdikten sonra alayım diyorum. eskiden olmayan kıyafetlerim var onları giyiyorum.
canım hastalık geçirdin normal ayrıcada sporada başladın spordan sonra canın istemese bile 3 bardak su içmek gerekiyormuş ben hep öyle yaparım. spor biter bitmez gider 3 bardak su içerim canım istemesede içerim. bazen çok susarım bazen az ama 3 bardak hep içerim yağlar spor yaparken eriyor su içerek çözülmesini hızlandırmak lazım sende bol bol iç
maibeyaz bu tatlı krizlerinin sebebi insülin direnci canım eskiden diyet yaparken bende şeker kullandığımdan oluyodu ve bir ileri iki geri yerimde saydım durdum verdim kilo ama bu krizlerden diyet bitti yine aldım. emeciklerimde boşa gitti tatlıyı şekeri tamamen bırakman gerek seninde benim gibi. 1 gün zaten 2. günden itibaren bidaha tatlı istemezsin. bak bana 2 ay oldu kocaman pastayı bir günde yiyen ben aklıma bile gelmiyor
yağdan ne kadar kastan ne kadar verdiğini nasıl anlıyorfarmasiciğim ben zayıfladıkça zannedersem diyetisyen ölçüleri arttıracak çünkü metabolizma hızlanıyor o yüzden galiba bende geçen gidişimde 10 kilo verince dedi heralde ölçüleri azaltır dedim ama yükseltti. hatta ekmek 1 dilim arttıralımmı sorun varmı dedi yok dedim. yanlış bişey yapıp dengeyi bozmak istemiyorum. geçen haftada 69 kilodum ama fiziğim geçen haftaya göre daha iyi oldu buhafta. tartı aynı ama fark var canım o yüzden takmıyorum zaten 5 gün sonra gideceğim nasılsa kontrole yağ ne kadar gitmiş kas ne kadar gitmiş bakacak ona göre ayarlar. zaten önce hızlı kilo veriliyor sonra yavaşlıyo kilo verme inatla devam etmek lazım diyor uzmanlar. yanlış bişey yapıp metabolizmayı yavaşlatmakta var. sporum var zaten diyette var takmamak lazım ondan zaten içim rahat sonuçta diyetisyen benden daha iyi ayarlar değilmi
ama diyetteyim o yasak bu yasak diye düşününce hiç yapasım gelmiyor... yasaklar cazip geliyor bana... ama bu şekilde kilo verirsem kendime ödül vereceğim... ben de kendimi motive etmeye çalışıyorum napayım...
cnm diyetisyeninmi önerdi sporun üzerine su içmeyi
çok haklısın canım benim durumumda öyle işte..iki gün önce pastaya hayır de dün revaniye dayanama çok moralim bozuldu onu da karnım aç olduğu için 4 çatal falan aldım..ama bugün dengeleyeceğim inşallah zaten revanıden sonra elma sirkeli suyumu içtim iştehım açılmasın diye
revaniden sonra sirkeli suyunu içmek çok yerinde olmuş. tatlı kaçamağı yapmamak lazım ama yapılıyorsada üzerine böyle bir bardak limonsuyu veya elma sirkeli su içmek insülini dengelermiş uzmanlar diyor
sana da günaydın kardeş
burda güneş doğalı çoooook oldu birazdan öğle yemeği yiyeceğizz:teytey:
bak canım hepimiz insanız hepimizin canı elbette şeker çikolata vs isteyebilir mesela ben kendimden örnek vereyim adetim girgide yaklaşıyor tabiki de şekerli birşeyler canım istiyor ama o yönümü kuru kayısı ya da kuru erik yiyerek bastırıyorum. kilo verme gibi bir sorunum yok artık ama tatlım bu bir yaşam biçimi öyle düşünmke gerek ve ben bunu yapıyorum yiyemez miyim çikolata 1 paket olmasa bile 1 -2 zeytin tanesi ya da 1 kk kadar ama inanki içimden bile gelmiyor yemek çok samimi söylüyorum.kendime şunu diyorum bir tane elma ye ya da kuru erik - kayısı ve bekle canın hala çikolata isterse öyle ye diyorum ama benim istek geçmiş gitmiş anlatabilmişimdir umarım sevgiyle sağlıklı huzurlu kalopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?