60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende martta evlendim düğün telaşından 69dan 58 düşmüştüm yeniden aldım ve karın bölgem baya kötü bende aranızdan güzel işe yarayan diet varsa istiyorum. sanırım platese başlıycam mafoldumben

selam kızlar sabah pc bozuldu uğrayamadım düzelttim ve burdayım önceki sayfaları okudum siz 69a takılmışsınız bende 58 e takıldım kaldım yemek düzenim aynı gibi dahada azaltmam gerek diye düşünüyorum (gerçi sağolsun farmasi arkadaşım hergün yediklerimi yazınca bir tuhaflık yok diyip moralimi düzeltiyor amaolumunekankayizsmile)aynı kiloda takılınca yediklerimi azaltmam gerektiğini düşündüm sizce ne yapmalıyım?:uhm:

yağdan ne kadar kastan ne kadar verdiğini nasıl anlıyor
benim diyetisyen hiç öle bişe yapmadı

canım diyetisyenimin ölçüm cihazı var. onla ölçüyor. ilk gittiğimde yağ oarım yüzde 32 falandı azdı benim yağ oranım 3 yıl önce ölçtürmüştüm yüzde 45 lerdeydi ama ben 3 yıl düzenli sporla yağ oranımı yüzde 30 lara düşürdüm ama bu seferde kas arttı. 83 kiloydum ama yağım az. zaten bu avantajmış yağ oranı ne kadar azsa o kadar hızlı kilo verilirmiş metabolizma o kadar hızlı çalışrmış. neyse geçen gittiğimde yağ oranım yüzde otuzlara düşmüş. ve 10 kilo gitmiş kasla beraber ama çok iyi dedi olması gerekenin en iyisi dedi. bu sefer yine ölçecek yağ kas oranını. zaten listemi ona göre ayarlıyor. sadece kilo vermeme göre değil canım. oranları karşılaştırıp ona göre ilaveler yapıyor. zayen ben kardiyo sporu yapıyorum öyle aerobik pilates falan yapmam uğraşamam sıkılıyorum. ben direk tempolu yürürüm hem 25. dakikadan itibaren yağlarım yanıyor hem sarkma olmuyor hemde metabolizmam hızlanıyor en iyi sporlardan birisi. ben eskiden devlet hastanesi diyetisyenine gittimdi o da kas yağ oranı ölçmeden liste verdi. 1 ay yaptım ama yağlarım hiç erimedi küçüldüm ama yok yani orantısızdım. zayıf yerler dahada zayıfladı göbek sarktı falan. 1 ayda 5 kilo vermiştim sonra bana dediki mekik çek dedi o zaman koşu bandımda yoktu. neyse sıkılsamda yaptım bende göbeğim toplandı ama yağlar gitmedi yine. olmadı olmadı bende dedimki bu sefer adam gibi bir diyetisyene gideceğim kasmı verdim yağmı bilmem lazım dedim bu diyetisyeni seçtim şimdi eşimde diyor bu sefer üstün zayıflıyor diyor. bende kilolar üstte canım ama artık bayağı orantılandı göbek sırt bayağı gitti. şekillendi. tabikide kardiyo sporu yapmanında payı büyük yağ eritmede. böyle oldu işte benim serüvenim.

ne guzel herkesın dıyetısyenı varmıs

ben kendı sartlarımla kılo vermeye calısıyorum. ama cok cok yavas ılerlıyor. evde durdukca aburcubura sarıyorum en ıyısı ben dısarı cıkıyım hem yuruyus olur.

selam kızlar sabah pc bozuldu uğrayamadım düzelttim ve burdayım önceki sayfaları okudum siz 69a takılmışsınız bende 58 e takıldım kaldım yemek düzenim aynı gibi dahada azaltmam gerek diye düşünüyorum (gerçi sağolsun farmasi arkadaşım hergün yediklerimi yazınca bir tuhaflık yok diyip moralimi düzeltiyor amaolumunekankayizsmile)aynı kiloda takılınca yediklerimi azaltmam gerektiğini düşündüm sizce ne yapmalıyım?:uhm:

canım yediklerinde sıkıntı yok fakat sen düzenli egzersiz yapıyor musun ? yani hayatın nasıl hareketli mi ?

evet canım diyetisyen dedi. spordan sonra susumasan bile 3 bardak su içmelisin dedi. ben gerçi susuyorum spordan sonra isteyerek içiyorum ardından koca bir bardak demleme yeşilçay içiyorum sonrada soda.

peki cnm suyu spordan hemen sonramı içiyorsun yoksa duş aldıktan sonramı.birde akşam araöğününde ne yiyorsun yada içiyorsun.

tesekkur ederım canım. burda saat 10.30 turkıyeden 1 saat erken

ben de artık cukulata yıyemıyorum ama cukulatası hafıf olan aburcuburlara takıldım sımdı onlardan nasıl kurtulucam

gecen gun 10 lu halley aldım oturdum hepsını yedım akannehir

neyse bu sabah da bol kalorılı bır kahvaltı ettım

tereyagına recel surdum sımdı de bol sekerlı kahve ıcıyorum.

dıyetın ıpını ıyıce kacırdım ne olcek benım bu halım

Senin boy ve kilo kaç:enbuyukkk:

mavlicim sabahları suyu 2 bardak iç inan çok etkili ben ayıptır söylemesi lavaboya gidiyorum 2 bardak su içiyorum benim bağırsaklar 15 dakika içinde inan yeniden harekete geçiyor
yediklerin gerçekten güzel bence günün ilerleyen saatlerinde de canın su istemese bile su iç günde 2.5 - 3 lt su iç hareketi artır bak bir de böyle dene bakalım

canım yediklerinde sıkıntı yok fakat sen düzenli egzersiz yapıyor musun ? yani hayatın nasıl hareketli mi ?
evet canım bayaa hareketli daha önce yazmıştım ben bir dernekte birim sorumlusuyum haftada 4-5 günüm dışarda geçiyor gittiğim yerlere yürüyerek gitmeye çalışıyorum ve hızlıda yürürüm geçen gün baktım 1 günde 3 saat yürümüşüm akşamda bilgisayar kursum var eve 21.30 da gelebiliyorum çok yoruluyorum zaten fazla hareketli olduğumdan yediklerimi aşırı kısamıyorum biyerde bayılıp kalmıyayım diye çünkü bende kansızlık ve buna bağlı tansiyon düşüklüğüm var gerçi diyet yaptığım halde bu aralar hiç başım dönmüyor yani daha dincim

kızlar bende martta evlendim düğün telaşından 69dan 58 düşmüştüm yeniden aldım ve karın bölgem baya kötü bende aranızdan güzel işe yarayan diet varsa istiyorum. sanırım platese başlıycam mafoldumben

69 dan 58 e hızlı bir düşüş mü oldu
diğer arkadaşlarında dediği ve tecrubeyle sabit olduğu gibi hızlı verilen kilo (kas ve su)lar hızla geri alınıyor.
yapılabilecek en güzel şey her şeyden azar azar kararında yemek ve bol spor yapmak
diyetisyene başvurman da çok önemli kaydirigubbakcemile5
burda her kes birbirlerinin yazdıklarından kendine ders çıkarıyor yada hiç değilse ben öyle yapıyorum.:teytey:

kızlar öğlen menüm

2 kk büyüklüğünde beyaz ekmek ( KEPEK EKMEK VE TAM BUĞDAY EKMEĞİM KALMADI)
1.5 kepçe mercimek çorbası ( patatesli havuçlu )

evet canım bayaa hareketli daha önce yazmıştım ben bir dernekte birim sorumlusuyum haftada 4-5 günüm dışarda geçiyor gittiğim yerlere yürüyerek gitmeye çalışıyorum ve hızlıda yürürüm geçen gün baktım 1 günde 3 saat yürümüşüm akşamda bilgisayar kursum var eve 21.30 da gelebiliyorum çok yoruluyorum zaten fazla hareketli olduğumdan yediklerimi aşırı kısamıyorum biyerde bayılıp kalmıyayım diye çünkü bende kansızlık ve buna bağlı tansiyon düşüklüğüm var gerçi diyet yaptığım halde bu aralar hiç başım dönmüyor yani daha dincim

o zaman canım belki de vücudun yeni kilosuna alışmaya yani oturtmaya çalışıyordur kilo vermenden ziyade almaman çok daha önemli bu gibi durumlarda :1hug::nazar:a.s.

mavlicim sabahları suyu 2 bardak iç inan çok etkili ben ayıptır söylemesi lavaboya gidiyorum 2 bardak su içiyorum benim bağırsaklar 15 dakika içinde inan yeniden harekete geçiyor
yediklerin gerçekten güzel bence günün ilerleyen saatlerinde de canın su istemese bile su iç günde 2.5 - 3 lt su iç hareketi artır bak bir de böyle dene bakalım
zaten 2 bardak ılık su içiyordum bir arkadaş aç karnına mide tembelliği yapıyomuş dedi oyüzden 1 bardak içmiştim genelde suyu çok içerim ama bu aralar havalar soğuyunca azaltmıştım birde söylemesi ayıp çok gezdiğimden gittiğim heryerde tuvalete gitmek gerekiyor utanıyorum:kedi::1: ama en azından 1.5 litre içmeye çalışıcam arkadaşım

bak canım hepimiz insanız hepimizin canı elbette şeker çikolata vs isteyebilir mesela ben kendimden örnek vereyim adetim girgide yaklaşıyor tabiki de şekerli birşeyler canım istiyor ama o yönümü kuru kayısı ya da kuru erik yiyerek bastırıyorum. kilo verme gibi bir sorunum yok artık ama tatlım bu bir yaşam biçimi öyle düşünmke gerek ve ben bunu yapıyorum yiyemez miyim çikolata 1 paket olmasa bile 1 -2 zeytin tanesi ya da 1 kk kadar ama inanki içimden bile gelmiyor yemek çok samimi söylüyorum.kendime şunu diyorum bir tane elma ye ya da kuru erik - kayısı ve bekle canın hala çikolata isterse öyle ye diyorum ama benim istek geçmiş gitmiş anlatabilmişimdir umarım sevgiyle sağlıklı huzurlu kalopuyorumnanaktan

canım çok güzel ve bilinçli tercih bunlar. sonrası için. canın tatlı istedikçe yesen yine ister yine ister böyle devam eder gider. önce biraz ister yersin. sonra biraz daha biraz daha bakmışsın 1 paket yetmez olmuş. senin yediğin meyvelerden kuru kayısılardan falan insülin dengede o yüzden zaten böylesin. ve böyle devam ettiğin sürece bidaha kilo almazsın canım doğru yoldasın

:sinifsinif::gitme:senağlama ama benim bağırsaklarım iş yerine gelince duruyor bağırsaklarımın işyeri fobisi var :gitme:
hafta sonları , geçen hafta 3 gün raporluydum ozaman evdeyken gayet güzel çalışıyor,
hafta içi duruyor mübarekmafoldumbensenağlama
halbuki yediklerim aynı bol su içiyorum

kahvaltımı 8:30 da yapmıştım.. 11:30 da 1 elma yedim...
eee öğle yemeğimi kaçta yicem şimdi... 1 de yesem olur dimi...
bu gün geceden hazırladım yemeğimi... patlıcan yaptım içine de patates attım... patatesleri çocuklar yicek patlıcanları ben yicem...:1:

peki cnm suyu spordan hemen sonramı içiyorsun yoksa duş aldıktan sonramı.birde akşam araöğününde ne yiyorsun yada içiyorsun.

koşum biter bitmez içiyorum hemen. akşam yemeğimi 6 da yerim. saat 8 gibide bir yarım yağlı sütten yapılmış bir su bardağı şekersiz türk kahvesi içiyorum. günlük 2 bardak süt hakkım var böyle değerlendiriyorum ara öğünlerde sabah ve akşam içiyorum. akşam 10 gibide 1 meyve yerim o kadar. son yediğim meyvedir

kahvaltımı 8:30 da yapmıştım.. 11:30 da 1 elma yedim...
eee öğle yemeğimi kaçta yicem şimdi... 1 de yesem olur dimi...
bu gün geceden hazırladım yemeğimi... patlıcan yaptım içine de patates attım... patatesleri çocuklar yicek patlıcanları ben yicem...:1:

olur tabikide neden olmasın

Back
X