Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canımŞenizhoşgeldin şekerim,tebrik ederim yaa 81 kg dan buralara gelmek çok güzel,yazını okurken gözlerim ışıldadı resmen.anlatırmısın sen neler yaparak verdin bu kadar kiloyu?
günaydın kıslar ..... bende dünden bu tarafa sahalara döndüm ......... merhaba doram .. seni burda görmek güzel kıs ...
süpper bir menü olmuş tatlımkaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlarrrr hihoyyyt
dün neler yedimmm bi bakalımm
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay her zamanki gibi
ara: yarım sb. süt+bikaç kurukayısı
ara:nescafe
öğlen:çorba+bikaç kaşık patates yemeği+1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım sb. süt+3 diyet bisküvi
ara: portakal
akşam: fasülye+az yoğurt
işte bunlarr şutarafagitti
süpper bir menü olmuş tatlımkaydirigubbakcemile5
ben bu gün oruç tuttum artık akşama yazarım neler yediğimi![]()
mavişim . ben bişiler yazıcam sana ama kırılmak yok okey ...Günaydın kızlar ...bende dün yediklerimi yazdım mı hiç bilmşiyorum ama yazayım yine...sabah büsküvü ve çay,
öglen mısır çorbası fırında makarna az tavuk gögsü
akşam yarım porsiyon kaşarlı pide (dışarıdaki kaşarlı pidenin yarım porsiyonu degil ev de yapılmış daha küçük porsiyon bunlar) cacık
arlarda soda elma portakal diyet büsküvü yedim
bu sabahta yine büsküvü ve çay birazdan kuru kayısı yiyecem..
Hcr ya sen düşünüyordun bir ara sanırım... şu twist shape hakkında ne düşünüyorsun..almayı düşünüyorum ben ama kullanırmıyım bir süre sonra sıkılırmıyım bilmiyorum..işe yarar gibide geliyor birçok kişi bunun sayesinde çok terleyip zamanla kilo vermiş..
mavişim . ben bişiler yazıcam sana ama kırılmak yok okey ...
ben arada bir senin menülerine bakıyorum fıstıgım azaltın san günlerde yemegi ama yediklerin hiç diyete uygun şeyler degil canım ondan sonuç alamıyo alabilirsin fisfisfisa.s. bak mesela mısır kan şekeririn baya yukselden bir besindie makarnada öyle üstüne bide şekelli tatlı azda olsa . hepsida birer bonbe hayatım onların yerine az yaglı 1 tabak sebze yesen yanındada bol salata bence daha iyi bir sonuç alırsın tatlım .. a.s
günaydın arkadaşlarrrr hihoyyyt
dün neler yedimmm bi bakalımm
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay her zamanki gibi
ara: yarım sb. süt+bikaç kurukayısı
ara:nescafe
öğlen:çorba+bikaç kaşık patates yemeği+1 dilim kepekli ekmek
ara: yarım sb. süt+3 diyet bisküvi
ara: portakal
akşam: fasülye+az yoğurt
işte bunlarr şutarafagitti
UF YAAAA. ben rejime başladıgımdan beri kilo aldım ya göbeğimi görseniz patlıycak gibi noluyo anlamadım.öyle ahım şahım bi diyet değil yaptıgım ama yediklerime dikkat ediyorum öğlen fazl kaçırmıyorum hatta bu öğlen sadace etiformla ayran içtim. meyve yemeğe dikkat ediyorum onun haricinde akşam yemeklerinde bazen ekmek yemiyorum bile ama fazlamı kaçırıyorum acaba anlamadım