• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım sabırla devam et dikkatli yemeye sonucunu görürsün eninde sonunda

iyi akşamlar kıslar nasılız .. biliyosunuz ben sahalara döneli 3 gün oldu dün yazmayı unutmuşum menümü .......dünkü menüm ...
kalkınca 2 incir 1 b. su...... 1 b. . greyfurt suyu ..
kavaltı 2 d. .k. ekmek çay . peynir .
ara .1 elma .
öylen.. kısırlı salata .1 b. yagsız süt ..
ara 1b. süt 1 elma ..
akşam 1 çepçe çorba .yarım d. ekmek1 di. peynir
1 b. süt ..

nasılmı hatırlıyorum tektek not ettimde ondan ...

bu günkü menum ...

sabah2 kuru kayısı . su .sonra portakalve greyfurt suyu ..
2 d. ekmek .peynır . zeytin . çay .
öylen 2 patlıcan közledim salatasını yaptım ... 1.b.. ayranla ..1 d... ekmek ...
ara mandalina ..
akşam henüz yemedim hamsi ve salata ver menüde ....

hepimize kolay gelsin .....

ay tatlı deyince bi daha baktım menüme tatlımı yemişim yemedimki diye neyse cnm tavuk gögsü derken yanlış yazdım pardon yanii yemek olan tavuk ama gögüsten yapılmış..neyse cnm bu yemekler işyerinde çıkıyor mecbur yiyorum tabi porsiyonları azaltarak mısır çorbasını ilk defa içtim ama içmem bir daha ama makarnayı genelde diyettede azda olsa yiyorlar yanlışmı biliyorum..üstelik benimkisi fırınlanmış idi peynirli....cnm uyardıgın için sagol biraz daha dikkat ederim ..aslında kilo verememin ve almamın sebebi pko ..bu hastalık tedavi si olmadıgı müddet biraz çekecem gibi aslında pkodan ziyade benim aldıgım ilaçlar horman ilaçları aldım hap ve igne ..4 5 kilo fazlam varken oldu 9 kilo fazla inan 5 6 kilo versem yine razıyım....kız hem bu arada niye kızayım uyarman tabii ki hoşuma gider sagol cnm...
canım geçmiş olsun ilaç kullandıgını bilmiyodun şeker .. :1hug:a.s.

teşekkürler kızlar. aminn:Saruboceq:
akşam menümde bir kaç patatest kızartması 3 köfte ve 2 kaşık sütlaç yedim.cokacimcoookarkasındanda kocaman 1 bardak su:içelim:

ben yemeğin üstüne genelde su içmiorum yemekten önce we ya yarım saat snra fela su içiorum yoksa ben mi yalnış yapıorumCADIARZU

iyi akşamlar kıslar nasılız .. biliyosunuz ben sahalara döneli 3 gün oldu dün yazmayı unutmuşum menümü .......dünkü menüm ...
kalkınca 2 incir 1 b. su...... 1 b. . greyfurt suyu ..
kavaltı 2 d. .k. ekmek çay . peynir .
ara .1 elma .
öylen.. kısırlı salata .1 b. yagsız süt ..
ara 1b. süt 1 elma ..
akşam 1 çepçe çorba .yarım d. ekmek1 di. peynir
1 b. süt ..

nasılmı hatırlıyorum tektek not ettimde ondan ...

bu günkü menum ...

sabah2 kuru kayısı . su .sonra portakalve greyfurt suyu ..
2 d. ekmek .peynır . zeytin . çay .
öylen 2 patlıcan közledim salatasını yaptım ... 1.b.. ayranla ..1 d... ekmek ...
ara mandalina ..
akşam henüz yemedim hamsi ve salata ver menüde ....

hepimize kolay gelsin .....

aebencim sen bu menüyü uygularak ortalama haftada kaç kilo verebiliyorsun acaba çok merak ettim .çünkü yediklerimiz aşşa yukarı aynı sayılır ancak ben bu menüyle sporda yapsam hafata 1 kiloyu geçemiyorum

aebencim sen bu menüyü uygularak ortalama haftada kaç kilo verebiliyorsun acaba çok merak ettim .çünkü yediklerimiz aşşa yukarı aynı sayılır ancak ben bu menüyle sporda yapsam hafata 1 kiloyu geçemiyorum
mehalim dedigim gibi henüz 3 gün oldu . ama veriyorum çok şukür . cumaya belli olar şekerim .... sporda çok yapıyorum biliyosun canım göbek eritme yarışına üyeyim vede sabahları ebruyla pılates yapıyorum .... çok paydasını gördüm ....a.s

kızlar bn geldm =) spordan anck gelebildm ayy ayy öldüm öldüm dirildim yaa karnım fecii aç amaa kalkıpta yenik düşmicm.ericek bi kalçaa basenn offf offf pantolanlar olmuyorr yaaa kafayı yicem :'(

ya bende zayıflamak istiyorum ama hangi rejimi nasıl yaparım bilmiyorum

bir lsteye bağımlı kalmak zorunda değilsin ki sabh klasik kahvaltıyı yap 1 dilim kepekli ekmek yee peynr zeytn az şekrli ayda şekersiz çay-sonra meyve-öğlne ne yemek warsa ondna azıcık-ikindi meyve sebze ye süt fln.... sonrasında ise çok azıcık atıştr karnın açlığı gitsn ama doymamış ol..böle yaparak kilo verebilrsn zaten

sevim bravo canım ya ne güzel özetlemişsin..
yani yemek yaşamicaz - yaşamak için yicez

ben yemeğin üstüne genelde su içmiorum yemekten önce we ya yarım saat snra fela su içiorum yoksa ben mi yalnış yapıorumCADIARZU

ben yıllar önce yaptığım rejimde alışkanlık kazanmıştım ve yıllardır yemeğe başlamadan önce illaki su içerim .. a.s
mideyi fazla doldurmaktan korur..
bende yemek arasında ve yemekten hemen sonra su içilmesinin pek doğru olmadığını duymuştum.. fisfisfis

bu arada hepinize hayırlı sabahlarr :1hug:

dünkü menümm :kahve:
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay
ara: yarım sb. süt
öğlen:Çorba+kapuska+1dilim kepekli
ara:nescafe
ara: yarım içli köfte
akşam: Patates yemeği+1 dilim kepekli+yoğurt
ara: portakal :asigim:

günayydınn benim dünkü menum bomboş nerdeysecokacimcoook dün baya yogundum wede ewde degildim kahwaltı felan yok sadece aksam 5 gbi 1 kase corbadelikafadulden we bolcana su.saglıksız oldu baya ama waktm yoktu gercekten yemege.ama bgn saglıklı sekilde diyetime dewam ediorum.durmak yok tam gaz dewamhihoyyyt:enbuyukkk:

günaydın kızlar,ben normalde de çok su içen biriyim. muhakkak yemek aralarında başında sonunda su içerim çünkü tükrük bezlerim yavaş çalışıyor yediğimi susuz yutamıyorum.ama mideyi doldurma gibi bişeyi olmuyor suyun.kendimi tutsam istediğim kadar midemi doldurma kapasitem mevcuttur:jeyyar: zaten doktorumda suyla ilgili bişey demiyor.iç de ne zamna içersen iç diyor kaydirigubbakcemile3

bende suyu çok içiyorum yemekten önce yemek arasında yemek sonrasında ama su ile zayıflanıyorsa inanın ben mutlaka zayıflardım çok su içiyorum çünkü..aebencim öncemli degil nerden beileceksinki hem..veremiyorum sabitim şimdilerde ise daha fazla aldıgımı düşünüyorum.en sonki igneler korkutuyor beni..

Ben de 5 ay önce düğün zamanı biraz da kilo vermiştim 58 kiloydum ne güzeldi ozaman:çok üzgünüm: Ama 5 ay içinde 6 kilo aldım, 64 kilo oldum senağlama Neden böyle olduğunu anlayamadım.Ben zaten kendimi bildim bileli çok yerdim ama pek kilo almazdım:1no2: Hala aynı yiyorum ama aldım işte kilo.Doğum kontrol hapından kaynaklanıyor olabilir mi acaba??mirmirmirmir:kızgın:

Ben de 5 ay önce düğün zamanı biraz da kilo vermiştim 58 kiloydum ne güzeldi ozaman:çok üzgünüm: Ama 5 ay içinde 6 kilo aldım, 64 kilo oldum senağlama Neden böyle olduğunu anlayamadım.Ben zaten kendimi bildim bileli çok yerdim ama pek kilo almazdım:1no2: Hala aynı yiyorum ama aldım işte kilo.Doğum kontrol hapından kaynaklanıyor olabilir mi acaba??mirmirmirmir:kızgın:

hahhh işte ben aynı..bende neredeyse 58 le evlendim..5 6 sonra bir baktım ki 6 kilo falan almışım olamaz diyordum aklıma tartılmak bile gelmiyordu daha önceleri hiç kilo problemim olmamıştı bile..bende d.kontrol ilacı kullanıyordum onunda etkisi vardır...zayıfken daha fazla yiyordum...

Back
X