Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmiş olsun ilaç kullandıgını bilmiyodun şeker .. :1hug:a.s.ay tatlı deyince bi daha baktım menüme tatlımı yemişim yemedimki diye neyse cnm tavuk gögsü derken yanlış yazdım pardon yanii yemek olan tavuk ama gögüsten yapılmış..neyse cnm bu yemekler işyerinde çıkıyor mecbur yiyorum tabi porsiyonları azaltarak mısır çorbasını ilk defa içtim ama içmem bir daha ama makarnayı genelde diyettede azda olsa yiyorlar yanlışmı biliyorum..üstelik benimkisi fırınlanmış idi peynirli....cnm uyardıgın için sagol biraz daha dikkat ederim ..aslında kilo verememin ve almamın sebebi pko ..bu hastalık tedavi si olmadıgı müddet biraz çekecem gibi aslında pkodan ziyade benim aldıgım ilaçlar horman ilaçları aldım hap ve igne ..4 5 kilo fazlam varken oldu 9 kilo fazla inan 5 6 kilo versem yine razıyım....kız hem bu arada niye kızayım uyarman tabii ki hoşuma gider sagol cnm...
iyi akşamlar kıslar nasılız .. biliyosunuz ben sahalara döneli 3 gün oldu dün yazmayı unutmuşum menümü .......dünkü menüm ...
kalkınca 2 incir 1 b. su...... 1 b. . greyfurt suyu ..
kavaltı 2 d. .k. ekmek çay . peynir .
ara .1 elma .
öylen.. kısırlı salata .1 b. yagsız süt ..
ara 1b. süt 1 elma ..
akşam 1 çepçe çorba .yarım d. ekmek1 di. peynir
1 b. süt ..
nasılmı hatırlıyorum tektek not ettimde ondan ...
bu günkü menum ...
sabah2 kuru kayısı . su .sonra portakalve greyfurt suyu ..
2 d. ekmek .peynır . zeytin . çay .
öylen 2 patlıcan közledim salatasını yaptım ... 1.b.. ayranla ..1 d... ekmek ...
ara mandalina ..
akşam henüz yemedim hamsi ve salata ver menüde ....
hepimize kolay gelsin .....
mehalim dedigim gibi henüz 3 gün oldu . ama veriyorum çok şukür . cumaya belli olar şekerim .... sporda çok yapıyorum biliyosun canım göbek eritme yarışına üyeyim vede sabahları ebruyla pılates yapıyorum .... çok paydasını gördüm ....a.saebencim sen bu menüyü uygularak ortalama haftada kaç kilo verebiliyorsun acaba çok merak ettim .çünkü yediklerimiz aşşa yukarı aynı sayılır ancak ben bu menüyle sporda yapsam hafata 1 kiloyu geçemiyorum
ben yemeğin üstüne genelde su içmiorum yemekten önce we ya yarım saat snra fela su içiorum yoksa ben mi yalnış yapıorumCADIARZU
ben yemeğin üstüne genelde su içmiorum yemekten önce we ya yarım saat snra fela su içiorum yoksa ben mi yalnış yapıorumCADIARZU
Ben de 5 ay önce düğün zamanı biraz da kilo vermiştim 58 kiloydum ne güzeldi ozaman:çok üzgünüm: Ama 5 ay içinde 6 kilo aldım, 64 kilo oldum senağlama Neden böyle olduğunu anlayamadım.Ben zaten kendimi bildim bileli çok yerdim ama pek kilo almazdım:1no2: Hala aynı yiyorum ama aldım işte kilo.Doğum kontrol hapından kaynaklanıyor olabilir mi acaba??mirmirmirmir![]()