60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel cnm tebrikler zaten önemli olan şeyde beynimizden diyet lafını silip yerine sağlıklı beslenmeyi yerleştirebilmek.

off dün spor yapmadım.200 gramı geri almışım.sinir oldum biraz motivasyon kaybı oldu ama toparlıycam.
bugün bol yürüyüşlekaydirigubbakcemile

canım bende senin yolundan gittim ve kilo verdim Allah senden razı olsun yoksa ben diyet lafını duyunca korkuyodum çünkü benimde kansızlığa bağlı tansiyon düşüklüğüm var normalde bile başımın sallandığını hissediyordum ama bu topicte senin uyguladığın yöntemi görünce hıh dedim bu tam benlik herşeyden yiyebilirim veeeee sabah tartıldım 57 kiloyum :lepi::teytey::teytey: çok şükür 58de takıldım düşmiycek sanmıştım yarın değişmezse tickerı öyle yeniliycem geçen diyetisyen listesi uygulayan bir arkadaşımla karşılaştık aynı zamanda başlamıştık ikimizde 5 kilo vermişiz o heryere yemeğini taşıyor ben ne bulursam yiyorumsositososito arkadaş benim yememe bakıp sen islami yemek yemeyi uyguluyosun dedi doymadan kalkıyosun düşündümde haklı :enbuyukkk:

işte budur canım benim senin adına inan kendim kilo vermiş gibi çok ama çok sevindim Allah nazarlardan korusun seni ve hepimizi a.s.:teytey::hooray::dance:hihoyyytŞeniz:1hug:
kaç kilodayken beni takip etmeye başladığını da öğrenebilir miyim ?
Allah senden de razı olsun canım ne demek çok mutlu oldum bunları gördüğüme :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi:
çok öpüyorum kolaylıklar diliyorum Allah' a emanet ol

Duaların için çok sağol farmasicim AMİİİN! burda birbirimize destek olduğumuz tüm arkadaşlarla zayıflıycaz inşallah...canım ben foruma zaten üyeydim ama bir gruba dahil olamamıştım ramazandan sonra kilo vermeye karar verdim ozaman 63 kiloydum bir guba dahil olayımda mecburiyet olsun dedim bu topicki buldum yazdıklarınızı okudum senin yöntemin bana uygun geldi ayrıca yediklerimi not ettiğim bir defterde tutmaya başladım şimdi bakıyorum defterin ilk sayfası 16 eylül veeeee bakıp geldim ilk mesajım 15 eylülde 63 kiloyla burayı özelliklede seni takibe başlamışım canım bugün 38. gün ve 6 kilo gitmiş görünüyor:lepi::enbuyukkk:

hay maşallah barekellah Allah' ım nazarlardan kötü gözden sözden düşünceden korusun talım benim a.s.a.s.:hooray::hooray::hooray::lepi::lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1hug::1hug:

Araöğünde yeşil elma ve 8 fındık yedim sonra yeşil ça içtim arkadaşlar köstebek pasta getirdi yemedim

:QUOTE=mavli;15846457]Duaların için çok sağol farmasicim AMİİİN! burda birbirimize destek olduğumuz tüm arkadaşlarla zayıflıycaz inşallah...canım ben foruma zaten üyeydim ama bir gruba dahil olamamıştım ramazandan sonra kilo vermeye karar verdim ozaman 63 kiloydum bir guba dahil olayımda mecburiyet olsun dedim bu topicki buldum yazdıklarınızı okudum senin yöntemin bana uygun geldi ayrıca yediklerimi not ettiğim bir defterde tutmaya başladım şimdi bakıyorum defterin ilk sayfası 16 eylül veeeee bakıp geldim ilk mesajım 15 eylülde 63 kiloyla burayı özelliklede seni takibe başlamışım canım bugün 38. gün ve 6 kilo gitmiş görünüyor:lepi::enbuyukkk:[/QUOTE]

TEBRİKLER CNM 38 GÜNDE 6 KİLO ÇOK İİ NELER YAPIYORSUN BİR GÜN İÇİNDE YEDİKLERİNİN LİSTESİNİ YAZARMISIN?

şu an
3 yemek kaşığı kakaolu puding
ve de 1 çatal profiterol yedim

kızlar normalde eşyalarımı evde tutma gibi bir huyum yoktur ama arada 3- 5 parça da olsa modeli rengi klasik kaçan her dönemde giyilecebilecek ve de yıllar geçtikten sonra bile içine sığıyıp sığımadığımı görmek için ölçü olsun diye sakladığım giysiler var.
onlardan bugün ikisini denedim ikisi de oldu. adil ışıktan aldığım gri renk bir kumaş pantalonum vardı 1 beden üniversite yıllarımda aldığım hatırladığım kadarıyla 12 senelik kaldırıp koymuştum aklıma geldi bugün bir deneyeyim dedim oldu çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyyt

Son düzenleme:

TEBRİKLER CNM 38 GÜNDE 6 KİLO ÇOK İİ NELER YAPIYORSUN BİR GÜN İÇİNDE YEDİKLERİNİN LİSTESİNİ YAZARMISIN?[/QUOTE]10:15 1 bardak sıcak su 1 kuru kayısı 10:40 3 kaşık melemen peynir zeytin 2 dilim light ekmek 3 şekersiz çay 13:00 1 fincan yeşil çay 15.00 1 tane balık(kefal)2 kepçe domatesli şehriye çorbası 1 tabak yeşil salata 19:30 1 kepçe çorba 2 kaşık sütlaç 1 şekersiz çay 1 petibör büsküvi ilerleyen saatlerde meyve......
arkadaşım bu önceki günlerden bir örnek ....bol bolda yürüyorum:dance:

ne güzel canım güle güle giy kaliteli giysileri vermeye insan kıyamıyor olumunekankayizsmile

cnm senin adına çok sevindim ben zayıflarsam eskileri giymek istemiyorum eski olduğundan falan değil ben zayıfken çok bol giyinirdim düşün eski halimle şuanki halim arasında 12-13 kilo var ben eskilerin içine girebiliyorum.anlıyacağın kilolar giderse dolabımın içide değişecek inş.kiloluyken çok isteyip te bu bana yakışmaz dediğim herşeyi almak istiyorum azar azar.

inşallah canım Allah güzel gönlüne göre versin bitanemŞeniza.s.:1hug:

kızlar ben çıkıyorum yemek yiyip pazara gidicem malum bizim pazar 3 saat sürüyor :)) akşama görüşürüz Allaha emanet olun!..

kızlar ben çıkıyorum yemek yiyip pazara gidicem malum bizim pazar 3 saat sürüyor :)) akşama görüşürüz Allaha emanet olun!..

canım kolay gelsin ne güzel işte spor olur bahaneyle teyzeme selam söyle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…