cerencim ben okuldaki seminerlerimiz bitince ( 30 haziranda bitiyor) 1 temmuzda kilo verme işine ciddi anlamda karar verip uygulamaya koyuldum o sırada bu forumu keşfettim çok da harika oldu. Bir de baktım aradan vakit geçmeye başladıkça güzel kio veriyorum verdikçe doğru yolda olduğuma iyice inandım. Benim sorunum kilo verme sırasında tansiyon düşüklüğü yaşamamdı ,tansiyon düşüklüğü muhabbeti beni zaten bunca zamandır kilo vermekten geri durduran şeydi. Ama şükür yaz tatili olmasını da fırsat bilerek dedim deneyeyim bakalım ne olacak. Ve foruma yazdığım gibi aynen yazdıklarımı yedim içtim ya da yaptım.ramazan ayında orucu rahat tutabilmek için dedim az yiyeyim ramazanda birden aç kalınca zorlanmayayım diye diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım .dediğim gibi kilo da verdim oruçlarımı tutarken de hiç zorlanmadım oruçken bile günde 30 dk açtım müziği dans ettim 100 kere ip atlar gibi hopladım 15 - 20 dk kondüsyon bisikletime bindim.
Ramazan bitti yaz tatilinin devamında sadece haftada 3 gün gün aşırı açtım müziği dansettim 30-45 dk.
Ama şu anda hiç spor aktivitesiyle uğraşmıyorum okulda çok fazla enerji harcıyorum çünkü. Ve okulda ara öğünlerim çok fazla kuru erik, kuru kayısı,elma 200 ml süt, 1 paket maviyeşil light çubuk kraker ve su başlıca favorilerim.
8 kilo 2.5 ayda yaklaşık 3 ayda sağlıklı bir şekilde gitti . önemli olan da bu idi benim için. Sağlıklı bir şekilde fazla kilolardan kurtulmak.
Ve de en önemli düsturum şu oldu hep ve olacak ben bu kiloları 1 günde almadım ki 1 günde mucize bekleyip verebileyim. Onun için sabırla azimle sağlıklı huzurlu günlere emin adımlarla ilerleyerek fazlıklardan kurtulmak. Evet işte bu idi motivasyonumu güçlü kılan.
Herşeyi yedim içtim hiç kendimi kasmadım.tadıyla tuzuyla pişirdim ama çok ölçülü yedim ve sonuç ortada. Daha dün 2 profiterol 1 çatal kazandibi yedimkaydirigubbakcemile3 gerisini sen düşün .kısacası benim hikayem bu.
Ben diyet yapmıyorum sağlıklı beslemeyi öğrendim ve hayatım boyunca uygulayacağım bir prensip haline getirdim opuyorumnanaktan
canım bende senin yolundan gittim ve kilo verdim Allah senden razı olsun yoksa ben diyet lafını duyunca korkuyodum çünkü benimde kansızlığa bağlı tansiyon düşüklüğüm var normalde bile başımın sallandığını hissediyordum ama bu topicte senin uyguladığın yöntemi görünce hıh dedim bu tam benlik herşeyden yiyebilirim veeeee sabah tartıldım 57 kiloyum :lepi::teytey::teytey: çok şükür 58de takıldım düşmiycek sanmıştım yarın değişmezse tickerı öyle yeniliycem geçen diyetisyen listesi uygulayan bir arkadaşımla karşılaştık aynı zamanda başlamıştık ikimizde 5 kilo vermişiz o heryere yemeğini taşıyor ben ne bulursam yiyorumsositososito arkadaş benim yememe bakıp sen islami yemek yemeyi uyguluyosun dedi doymadan kalkıyosun düşündümde haklı :enbuyukkk:cerencim ben okuldaki seminerlerimiz bitince ( 30 haziranda bitiyor) 1 temmuzda kilo verme işine ciddi anlamda karar verip uygulamaya koyuldum o sırada bu forumu keşfettim çok da harika oldu. bir de baktım aradan vakit geçmeye başladıkça güzel kio veriyorum verdikçe doğru yolda olduğuma iyice inandım. benim sorunum kilo verme sırasında tansiyon düşüklüğü yaşamamdı ,tansiyon düşüklüğü muhabbeti beni zaten bunca zamandır kilo vermekten geri durduran şeydi. ama şükür yaz tatili olmasını da fırsat bilerek dedim deneyeyim bakalım ne olacak. ve foruma yazdığım gibi aynen yazdıklarımı yedim içtim ya da yaptım.Ramazan ayında orucu rahat tutabilmek için dedim az yiyeyim ramazanda birden aç kalınca zorlanmayayım diye diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım .dediğim gibi kilo da verdim oruçlarımı tutarken de hiç zorlanmadım oruçken bile günde 30 dk açtım müziği dans ettim 100 kere ip atlar gibi hopladım 15 - 20 dk kondüsyon bisikletime bindim.
ramazan bitti yaz tatilinin devamında sadece haftada 3 gün gün aşırı açtım müziği dansettim 30-45 dk.
ama şu anda hiç spor aktivitesiyle uğraşmıyorum okulda çok fazla enerji harcıyorum çünkü. ve okulda ara öğünlerim çok fazla kuru erik, kuru kayısı,elma 200 ml süt, 1 paket maviyeşil light çubuk kraker ve su başlıca favorilerim.
8 kilo 2.5 ayda yaklaşık 3 ayda sağlıklı bir şekilde gitti . önemli olan da bu idi benim için. SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE FAZLA KİLOLARDAN KURTULMAK.
ve de en önemli düsturum şu oldu hep ve olacak BEN BU KİLOLARI 1 GÜNDE ALMADIM Kİ 1 GÜNDE MUCİZE BEKLEYİP VEREBİLEYİM. ONUN İÇİN SABIRLA AZİMLE SAĞLIKLI HUZURLU GÜNLERE EMİN ADIMLARLA İLERLEYEREK FAZLIKLARDAN KURTULMAK. evet işte bu idi motivasyonumu güçlü kılan.
herşeyi yedim içtim hiç kendimi kasmadım.tadıyla tuzuyla pişirdim ama çok ölçülü yedim ve sonuç ortada. daha dün 2 profiterol 1 çatal kazandibi yedimkaydirigubbakcemile3 gerisini sen düşün .kısacası benim hikayem bu.
BEN DİYET YAPMIYORUM SAĞLIKLI BESLEMEYİ ÖĞRENDİM VE HAYATIM BOYUNCA UYGULAYACAĞIM BİR PRENSİP HALİNE GETİRDİM opuyorumnanaktan
canım bende senin yolundan gittim ve kilo verdim Allah senden razı olsun yoksa ben diyet lafını duyunca korkuyodum çünkü benimde kansızlığa bağlı tansiyon düşüklüğüm var normalde bile başımın sallandığını hissediyordum ama bu topicte senin uyguladığın yöntemi görünce hıh dedim bu tam benlik herşeyden yiyebilirim veeeee sabah tartıldım 57 kiloyum :lepi::teytey::teytey: çok şükür 58de takıldım düşmiycek sanmıştım yarın değişmezse tickerı öyle yeniliycem geçen diyetisyen listesi uygulayan bir arkadaşımla karşılaştık aynı zamanda başlamıştık ikimizde 5 kilo vermişiz o heryere yemeğini taşıyor ben ne bulursam yiyorumsositososito arkadaş benim yememe bakıp sen islami yemek yemeyi uyguluyosun dedi doymadan kalkıyosun düşündümde haklı :enbuyukkk:
şu an 500 ml su içtim
1 adet elma yiyorum
afiyet olsun farmasi
Duaların için çok sağol farmasicim AMİİİN! burda birbirimize destek olduğumuz tüm arkadaşlarla zayıflıycaz inşallah...canım ben foruma zaten üyeydim ama bir gruba dahil olamamıştım ramazandan sonra kilo vermeye karar verdim ozaman 63 kiloydum bir guba dahil olayımda mecburiyet olsun dedim bu topicki buldum yazdıklarınızı okudum senin yöntemin bana uygun geldi ayrıca yediklerimi not ettiğim bir defterde tutmaya başladım şimdi bakıyorum defterin ilk sayfası 16 eylül veeeee bakıp geldim ilk mesajım 15 eylülde 63 kiloyla burayı özelliklede seni takibe başlamışım canım bugün 38. gün ve 6 kilo gitmiş görünüyor:lepi:işte budur canım benim senin adına inan kendim kilo vermiş gibi çok ama çok sevindim Allah nazarlardan korusun seni ve hepimizia.s.:teytey::hooray::dance:hihoyyytŞeniz:1hug:
kaç kilodayken beni takip etmeye başladığını da öğrenebilir miyim ?
Allah senden de razı olsun canım ne demek çok mutlu oldum bunları gördüğüme :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi:
çok öpüyorum kolaylıklar diliyorum Allah' a emanet ol
Duaların için çok sağol farmasicim AMİİİN! burda birbirimize destek olduğumuz tüm arkadaşlarla zayıflıycaz inşallah...canım ben foruma zaten üyeydim ama bir gruba dahil olamamıştım ramazandan sonra kilo vermeye karar verdim ozaman 63 kiloydum bir guba dahil olayımda mecburiyet olsun dedim bu topicki buldum yazdıklarınızı okudum senin yöntemin bana uygun geldi ayrıca yediklerimi not ettiğim bir defterde tutmaya başladım şimdi bakıyorum defterin ilk sayfası 16 eylül veeeee bakıp geldim ilk mesajım 15 eylülde 63 kiloyla burayı özelliklede seni takibe başlamışım canım bugün 38. gün ve 6 kilo gitmiş görünüyor:lepi::enbuyukkk:
:QUOTE=mavli;15846457]Duaların için çok sağol farmasicim AMİİİN! burda birbirimize destek olduğumuz tüm arkadaşlarla zayıflıycaz inşallah...canım ben foruma zaten üyeydim ama bir gruba dahil olamamıştım ramazandan sonra kilo vermeye karar verdim ozaman 63 kiloydum bir guba dahil olayımda mecburiyet olsun dedim bu topicki buldum yazdıklarınızı okudum senin yöntemin bana uygun geldi ayrıca yediklerimi not ettiğim bir defterde tutmaya başladım şimdi bakıyorum defterin ilk sayfası 16 eylül veeeee bakıp geldim ilk mesajım 15 eylülde 63 kiloyla burayı özelliklede seni takibe başlamışım canım bugün 38. gün ve 6 kilo gitmiş görünüyor:lepi::enbuyukkk:
ne güzel canım güle güle giy kaliteli giysileri vermeye insan kıyamıyor olumunekankayizsmilekızlar normalde eşyalarımı evde tutma gibi bir huyum yoktur ama arada 3- 5 parça da olsa modeli rengi klasik kaçan her dönemde giyilecebilecek ve de yıllar geçtikten sonra bile içine sığıyıp sığımadığımı görmek için ölçü olsun diye sakladığım giysiler var.
onlardan bugün ikisini denedim ikisi de oldu. adil ışıktan aldığım gri renk bir kumaş pantalonum vardı 1 beden üniversite yıllarımda aldığım hatırladığım kadarıyla 12 senelik kaldırıp koymuştum aklıma geldi bugün bir deneyeyim dedim oldu çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyyt
kızlar normalde eşyalarımı evde tutma gibi bir huyum yoktur ama arada 3- 5 parça da olsa modeli rengi klasik kaçan her dönemde giyilecebilecek ve de yıllar geçtikten sonra bile içine sığıyıp sığımadığımı görmek için ölçü olsun diye sakladığım giysiler var.
onlardan bugün ikisini denedim ikisi de oldu. adil ışıktan aldığım gri renk bir kumaş pantalonum vardı 1 beden üniversite yıllarımda aldığım hatırladığım kadarıyla 12 senelik kaldırıp koymuştum aklıma geldi bugün bir deneyeyim dedim oldu çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile3:lepi:hihoyyyt
ne güzel canım güle güle giy kaliteli giysileri vermeye insan kıyamıyor olumunekankayizsmile
cnm senin adına çok sevindim ben zayıflarsam eskileri giymek istemiyorum eski olduğundan falan değil ben zayıfken çok bol giyinirdim düşün eski halimle şuanki halim arasında 12-13 kilo var ben eskilerin içine girebiliyorum.anlıyacağın kilolar giderse dolabımın içide değişecek inş.kiloluyken çok isteyip te bu bana yakışmaz dediğim herşeyi almak istiyorum azar azar.
kızlar ben çıkıyorum yemek yiyip pazara gidicem malum bizim pazar 3 saat sürüyor :)) akşama görüşürüz Allaha emanet olun!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?