60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım poğaca sadece bugüne özel oldu çünkü evden 6da çıkıyorum sabah cuma günleri. yani şimdi köfte falan gibi bişey mi yememi tavsiye ediyorsun? sulu yemek yeme şansım var?

bence cnm insan kaçamaklar yapınca denge sarsılıyor devamını bekliyor vücud.mesela cips i yedikçe yiyesin gelir ve çok kısa süre sonra daha kalorili şeylere yöneltiyor.kaçamak yapmamaya çalış.

canım poğaca sadece bugüne özel oldu çünkü evden 6da çıkıyorum sabah cuma günleri. yani şimdi köfte falan gibi bişey mi yememi tavsiye ediyorsun? sulu yemek yeme şansım var?

cnm eğer cumaları böyle bir durumun varsa akşamdan 2 dilim kepekli ekmek arasına 60 gr kadar peynir koy yeşillik koy yanınada bir ayran hazırla sabah bunları ye .elinde herşey bunu yapabilirsin unutma.hamur işi yada kalorili bişey yemektense köfte yada sulu yemek yemen daha ii olur.

çok geçmiş olsun canım kahvaltın gerçekten çok hoş olmuşa.s.:1hug:
afiyet olsun ne güzel işte
Beni de alın madem Kesin kararlıyım salı günü başlıyorum 65 kiloyum. 45e kadar durmayı düşünmüyorum
çok fazla değil mi dikkat et de sağlığından olma bence ilk etapda şu anki kilonun ortalama % 10 -15 ni verip onu sabitlesen ve en az 3 - 6 ay o kiloda kalıp yeniden kilo vermeye başlasan daha sağlıklı verirsin. yoksa vücudun çor sarsılır ve belli bir süreden sonra bıkkınlık gelir geldiğin noktaya geri gelirsin canım tabi sadece bir öneri, karar senin ...
mesela ben ilk etapta 64.5 kg ile başladım 56.5 kg olarak kilomun % 12 sini verdim.bundan sonra en azından bu kiloyu en az 6 ay korumalıyım.kilo vermeye devam dersem kendimi yıpratmış olacağım.bence kendimi üzmeye hiç gerek yok.opuyorumnanaktan
öğle 1tane biber dolmsı 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek bolda su içtim canlar.birazdan gene yeşil çay içerim
menün süper olmuş
bugun sabahki menüm 1 şekerli çay ve poaça
öğle:hamburger ve soda hemde kepçap mayonezli
valla ciddiyim
2 haftadır 69 da takıldım kaldım bundan sonra böleçok sinirliyimde aynı zamanda
iyi bakalım bir de böyle dene bugünlük şımartmış oldun kendini yarına inşallah dengelersen sorun olmaz yarın daha hafif şeyler ye iç tatlım. sorun olmaz o zaman..opuyorumnanaktan
yoğurt pırasa yemeği salata ve çorba ve çavdar ekmeği yedim
bir de ölçülerini yazmış olsaydın iyi olurdu. yoksa yiyecek tercihleri güzel ....
sabahki çikolatayı öğlen de dengelemeye çelışmışsın çikolatanın miktarının da yazsaydın canım keşkeopuyorumnanaktan
yok bırakmıcam tabiki ama çok sıkıldım ya 250 gram bile gitse tamam oluyor dicem ama hiç gitmeyince canım sıkıldı doğrusu.
neyse bakalım.hayırlısı
durmak yok yola devam :)
evet kesinlikle durmak yok aynen yola devam :lepi:kaydirigubbakcemile2

akşama bir ya da iki adet köfte
ya da bir adet tavuk baget
bir sebze yemeği ve de yoğurt domates salatalık söğüş olarak ya da 6--7 kaşık salata ve su ile harika olabilir

opuyorumnanaktan

hugocuk

bana şu ölçülerde gönderirsen sevinirim

1 kk büyükülüğünde ıspanak böreği
1 kk büyüklüğünde patates böreği
2 adet köfte
1 adet patlıcan dolması
1 adet şekerpare kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar öğlen yemeğim

1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık makarna içine 1 yumurta kırdım
5-6 dilim domates
3-4 dilim salatalık
4 kaşık yoğurt
1 bardak kayısı suyu

bugünkü kahvaltımı yazmıştım kızlar

okulda yediklerim içtiklerim

1bardak açık çok az şekerli çay içtim
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker yedim
1 adet muzlu süt (200 ml )
1 adet elma
bunlar öğlen yemeği öncesi

öğle yemeğinden sonra okulda

8 adet fındık
10 -15 gr çikolata arası gofretli
arada su içtim bugün en az 500 ml

şimdi evdeyim 10 tane leblebi
1 bardak suya ballı elma sirkeli su içtim ( 250 ml)

1 adet kuru erik
1 adet ceviz yedim

Son düzenleme:
cerencim eleştirin ve tavsiyen için çok teşekkür ederim okuldan geldim valla dolapta ne varsa uydurdum o an birşeyler kaydirigubbakcemile3 yanımdakilere salamlı yumurta yaptım ben salam yemedim:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3

akşama menümde

tavuk ciğeri
patates haşlıyorum şimdi haşlanmış patatesle soğanı maydonuzu kavurup az yağla ciğerin yanında servis edeceğim gene yoğurt salata su olur ölçülerini inşallah yazarım bu arada 2 haftadır hiç ne dans ne birşey spor yapmıyorum ama okulda ayakta çok kalıyorum

kizlar bende bugünki yediklerimi yazayim...

kahvalti olarak önce sirkeli su ictim.....2.5 pirinc gevreyi...1 fincan neskaffe
araögün ...1 büyük erik..
Öyle yemeyi ....yemekten önce sirkeli su ictim..1 kepce kiymali brüksel lahana yemeyi yanina 3 kasik ince bulgur pilav...
aksam yemeyi olarak yine 3 tane pirinc gevreyi yanisira 2 dilim domates bi kac saat sonrada yine meyve olarak 2 erik yemeyi düsünüyorum..cokmu az oldu ne..

evet canım az bu menü öğlen salata yada yoğurtta yiyebilirdin akşam menüsü olarakta 1 kepçe çorba sebze yemeği kepek ekmeği ve yine yoğurt yada salatayla yapabilirsin.

az önce bi siteden buldum ve sizlerle paylasmak istedim...gerci cogunu biliyorsunuzdur ama belki bilmeyenler vardir benim gibi..:)

Her metabolizmanın güçlü ve zayıf yanları vardır. Diyet yaparken bu özellikler kendini daha da belli eder. Readers and Digest dergisi, kilo kontrolü sırasında karşılaşılan 'su içemiyorum, kahvaltı yapamıyorum, tatlıdan vazgeçemiyorum' gibi sorunları çözmeye yardımcı olacak pratik çözümleri anlattı.

İşte Diyet sorunlarınız ve çözümleri:

Sorun: Sabahları bir kase tahıl gevreği yemeyi seviyorum.

Çözüm: Tahıl gevreklerinin az yağlı olup, diyet yapanlar için olmasına dikkat edin. Bunlardan kullanmıyorsanız, kasenize daha az gevrek koyun, kaseyi doldurmak için ise üzerine doğranmış elma, çilek ya da yaban mersini ekleyin. Ayrıca bir yemek kaşığı doğranmış fındık da mükemmel bir strateji. Çünkü, fındık protein ve iyi yağ deposu olmasının yanında kan şekeri seviyesini sabitleştir ve tok olmanızı sağlıyor.

Sorun: İşe gidene kadar kahvaltı yapmam, sonra işyerinde simit, açma ya da kek yerim.

Çözüm: Akşam yatmadan kahvaltınızı önce küçük bir çanta şeklinde paketleyebilirsiniz. İyi bir kahvaltı için hazırladığınız çantaya meyve, bir avuç dolusu fındık, 250 ml az yağlı yoğurt koyabilirsiniz.

Sorun: Tatlı içecekleri seviyorum, suyu sevmiyorum.

Çözüm: Bu tarz şekerli içecekleri yemekten sonraki tatlı olarak düşünün. Bu nedenle, günde bir kezden fazla bu içeceklerden içmeyin ve bunların müptelası olmayın. Öğleden sonraya kadar bekleyin, sonra bulabildiğiniz en küçük meyve suyunu için. Bunun yerine su içmeniz daha iyi aslında. Bu alışkanlığınızı değiştirmek diyetinizi iyileştirmede ve hatta kilo vermenizde etkili olabilir.

Sorun: İşyerimin yakınlarında sağlıklı öğlen yemeği yiyebileceğim yer yok.

Çözüm: Öğle yemeğinizi evden getirmeniz sizin için daha faydalı olur. Eğer şanslıysanız, ofisinizde buzdolabı, mikrodalga fırın ve tost makinesi olabilir. Eğer, işyerinizde buzdolabı yoksa, öğle yemeğinizi içine buz kalıbı konmuş ve izole edilmiş küçük bir çantada saklayabilirsiniz. Böylece, öğlen yemeği zamanına kadar soğuk kalacaktır.

Sorun: Pizza yemeyi seviyorum. Bu çok mu kötü?

Çözüm: Eğer sucuk, sosis, salam gibi gıdaları da eklerseniz, kendinizi ekstra kalori ve doymuş yağlarla sabote etmiş olursunuz. Bu da insülin direncine katkıda bulunuyor. Bu nedenle daha sağlıklı pizza düşünün: sebzeli, ince hamurlu (mümkünse hamuru buğdaylı olsun) bu pizzadan da sadece 1-2 dilim yiyin. Yanında da sirkeli salata alabilirsiniz.

Sorun: Salata yerken, genellikle salatamı peynir, krema ve kızarmış küçük ekmek parçalarıyla süslüyorum.

Çözüm: Tam yağlı peynirlerde ve kremada yüksek oranda doymuş yağ vardır. Bunlar ve kızarmış ekmek parçaları kaloriyle doludur. Salataları tamamen kesmeyin, bunları daha ilginç ve sağlıklı hale getirin. Zenginlik için birkaç siyah zeytin ve seviyorsanız acı biber ekleyin.

Sorun: Öğleden sonra 3 civarında acıkıyorum ve abur cubur yiyorum.

Çözüm: Kahvaltıda ve öğlen yemeğinde kan şekerinize iyi gelecek gıdalar tüketirseniz acıkmazsınız. Atıştırmak için yanınızda sağlıklı besinler bulundurun: havuç, elma, az yağlı yoğurt, birkaç tahıllı kraker, bir avuç yer fıstığı gibi.

Sorun: Stresli olduğumda karbonhidratlı gıdalar yiyorum.

Çözüm: Birçok insan stresli olduğu zaman karbonhidratlı gıdalar yer. Bu konuda hızlı bir çözüm yok. Stresli olduğunuzda derin bir nefes alın ve kendinize 10 dakikalık gezinti molası verin. Endişeyle başetmenin en iyi yollarından biri de egzersiz yapmaktır. 20 dakikalık hızlı yürüyüş keyfinizi yerine getirip sizi sakinleştirecektir.

ALINTIDIR

Teşekkür ederim Baklava
İsmin gibi resimdeki fıstık ta çok tatlı görünüyor
ah canım da bir baklava çekiyor ama sorma gitsinnnnn
hazır yufkalardan alıp deneyeceğim, güzel olursa bayram da kayınvalideme yaparım 1 tepsi

gelelim yediklerime

17:00 2 mandalina
17:30 yanımda getirdiğim 2 dilim tam tahıllı ekmek arasında krem peynir

psikolojik midir nedir kendimi aç hissdiyorum

yanımda çubuk bisküvi elma mandalina var

iyi akşamlar herkese
bu gün yine kızımı derse götürdüm... oğlanda gitsin canı sıkılmasın dedim burnumdan getirdi... geç geldik... çocuklar geldiğimizden beri ağlıyo... şimdi kızımı ayağımda sallıyorum size de bakayım dedim...
bir de hala sabah kahvaltısıyla duruyorum... çocuklardan yemek yemeye fırsat bulamadım bi türlü... arada 1 armut yedim okadar...uyusalarda bişeyler yesem...

akşam menüm

2 kaşık patates kavurması ( soğanlı maydanozlu)
3 kk büyüklüğünde tavuk ciğeri
1 tabak salata( marul havuç domates kırmızı lahana salatalıktan oluşuyordu)
6-7 kaşık yoğurt
1 kornişon
2/3 bardak kayısı suyu
1 bardak su
2 adet profiterol
1 çatal kazandibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…