cnm senin hatan sabah kahvaltı yerine puoça yapmanla başlıyor.öğlende hiç protein salata yok vücut tabi cipsi arıyor ve yemişsin.bence cipsi yemiş dahi olsan araöğününü yapmalıydın.bari akşam öğününü ve ondan sonraki ara öğününü kurtar.bir öğün oldu of bugün böyle olsun deme sakın bir öğünde kaçırdığını diğerinde yapma sağlıklı beslemeye devam et.
cnm senin hatan sabah kahvaltı yerine puoça yapmanla başlıyor.öğlende hiç protein salata yok vücut tabi cipsi arıyor ve yemişsin.bence cipsi yemiş dahi olsan araöğününü yapmalıydın.bari akşam öğününü ve ondan sonraki ara öğününü kurtar.bir öğün oldu of bugün böyle olsun deme sakın bir öğünde kaçırdığını diğerinde yapma sağlıklı beslemeye devam et.
canım poğaca sadece bugüne özel oldu çünkü evden 6da çıkıyorum sabah cuma günleri. yani şimdi köfte falan gibi bişey mi yememi tavsiye ediyorsun? sulu yemek yeme şansım var?
çok geçmiş olsun canım kahvaltın gerçekten çok hoş olmuşgünaydın arkadaşlar bir kaç gündür hiç yazamadım.çünki çoook rahatsızlandım.benim kronik baş dönmem vardı 2 gün önce bi atak geçirdim.neyse şuan iyim.tabi bu arada diyet güm malaesef eşime söz geçiremedim.bozdurdu bana diyetimi bugün tekrar kolları sıvadım.kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 domates 1kk peynir 2 zeytin ve çay içtim şekersiz.bu arada buraya yazmaya başladığımda 62.4 falandı.şuan 60.8 im.birde 2 gündür regl oluyorum.galiba vücudum çok yoruldu.
afiyet olsun ne güzel iştetmm bebişim çok teşekkürlerr:kedi:
çayıma şeker ekliyorum 3 gündür ama şekersiz içmeye o kdr alışmışım ki,şeker ekledikten sonra karıştırmayı unutmuşum
yine şekersiz içmiş oldum ay çok güldüm kendime:roflol:
çok fazla değil mi dikkat et de sağlığından olma bence ilk etapda şu anki kilonun ortalama % 10 -15 ni verip onu sabitlesen ve en az 3 - 6 ay o kiloda kalıp yeniden kilo vermeye başlasan daha sağlıklı verirsin. yoksa vücudun çor sarsılır ve belli bir süreden sonra bıkkınlık gelir geldiğin noktaya geri gelirsin canım tabi sadece bir öneri, karar senin ...Beni de alın mademKesin kararlıyım salı günü başlıyorum 65 kiloyum. 45e kadar durmayı düşünmüyorum
menün süper olmuşöğle 1tane biber dolmsı 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek bolda su içtim canlar.birazdan gene yeşil çay içerim
iyi bakalım bir de böyle dene bugünlük şımartmış oldun kendini yarına inşallah dengelersen sorun olmaz yarın daha hafif şeyler ye iç tatlım. sorun olmaz o zaman..opuyorumnanaktanbugun sabahki menüm 1 şekerli çay ve poaça
öğle:hamburger ve soda hemde kepçap mayonezli
valla ciddiyim
2 haftadır 69 da takıldım kaldım bundan sonra böleçok sinirliyimde aynı zamanda
bir de ölçülerini yazmış olsaydın iyi olurdu. yoksa yiyecek tercihleri güzel ....yoğurt pırasa yemeği salata ve çorba ve çavdar ekmeği yedim
sabahki çikolatayı öğlen de dengelemeye çelışmışsın çikolatanın miktarının da yazsaydın canım keşkeopuyorumnanaktanSelam Kızlar anca gelebildim offfffffffffakannehir aman ne gün yavvvvv
sabah uyanır uyanmaz 1.5 bardak ılık su, 1 bardak ballı sirkeli ılık su
evde kahvaltı yapabildim nihayet
1,5 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilimin üzerine krem peynir
yarımının yarısına salça, diğer yarısına çikolata sürüp yedim
3 adet yeşil zeytin
1 adet salatalık ,2 bardak şekersiz açık çay
11:00 de 1 adet elma
öğlen yemeğe gidesim yelmedi
300 mg yoğurdun içine keten tohumu karıştırdım, form bisküvi ve peynirli çubukla ondan yedim
şimdiye kadar bol bol su ve çay içtim
akşam yine mesaiye kalıyorum
yanımda krem peynirli 2 dilim ekmek , elma, mandalina getirmiştim onlardan yerim.
hepinizi öpüyorum işler yoğun
evet kesinlikle durmak yok aynen yola devam :lepi:kaydirigubbakcemile2yok bırakmıcam tabiki ama çok sıkıldım ya 250 gram bile gitse tamam oluyor dicem ama hiç gitmeyince canım sıkıldı doğrusu.
neyse bakalım.hayırlısı
durmak yok yola devam :)
merhabalarr bugünkü sabah kahvaltım : 1 kaşarlı poğaça bir ayran
ara öğün: 1 elma
öğlen yemeği: tarhana çorbası bulgur pilavı
kaçamak olarak biraz cips yediğim için ara öğün yapmadım.
akşam yemeği olarak da sanırım 1 simit bir ayran olacak çünkü çok düzensiz bi gün cuma günü benim için ne yapmamı tavsiye edersiniz??
ay kızlar çok işim var arada bakabiliyorum işte. bu arada sıcacık mis gibi ıspanaklı ve patatesli kol böğreyi yaptım isteyen varmı. şekerparemde var. izmir köfte yaptım ve etli kuru patlıcan dolması yaptım isteyene yollayayım
merhaba kızlar öğlen yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık makarna içine 1 yumurta kırdım
5-6 dilim domates
3-4 dilim salatalık
4 kaşık yoğurt
1 bardak kayısı suyu
kizlar bende bugünki yediklerimi yazayim...
kahvalti olarak önce sirkeli su ictim.....2.5 pirinc gevreyi...1 fincan neskaffe
araögün ...1 büyük erik..
Öyle yemeyi ....yemekten önce sirkeli su ictim..1 kepce kiymali brüksel lahana yemeyi yanina 3 kasik ince bulgur pilav...
aksam yemeyi olarak yine 3 tane pirinc gevreyi yanisira 2 dilim domates bi kac saat sonrada yine meyve olarak 2 erik yemeyi düsünüyorum..cokmu az oldu ne..
sagol canim tavsiyen icin..yarin o sekilde yapmayi denerim..a.s.evet canım az bu menü öğlen salata yada yoğurtta yiyebilirdin akşam menüsü olarakta 1 kepçe çorba sebze yemeği kepek ekmeği ve yine yoğurt yada salatayla yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?