ayyy ne güzel canım tebrik ederim çoook sevindimkutlarım ve 38 günde 6 kilo da çok iyi:lepi:
sağol canım darısı hepimizin başınadelikafadulden malum daha 7 kilo daha var
evet başını okudum valla aynen oklavayı gösterecektimkaydirigubbakcemile3 şaka olduğuna çok sevindim menün çok güzel tatlım.sağol canım ama sen yazana kadar koca 1 kase çikolata yedim ara öğün olarak
dermişim... sen de beni vurumuşun...
şaka şaka 1 avuç leblebi ve 1 limonlu soda :içtim... :ecrin_bebek: şimdi de patlıcan yemeği yiyeceğim... cokacimcoook1 kaşık yağla pişirdim.. aslında yağsız pişirecektim ama soğanları yağsız kavuramadım...
estağfirullah ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. inşallah beraber destek olalım hep birlikte.opuyorumnanaktanfarmasi çok teşekürederim bilgilerin için tabiki bayrama kadr o kiloya inermiyim inmezmiyim bilemm ama ben yindede onu hedef tutayım istedim inşş herşey güsel olur artık yarın başlarım ne yediğimi yazmaya
a.s arkadaşım bizim pazar 4 saat sürdü iyimi yoruldum ve acıktım inşallah akşama fazla kaçırmamışımdır bi bakın bugün yediklerim 9.30 2 bardak limonlu ılık su 10.00 2 dilim çavdar ekmeği 3 köz yeşil biber domat salatalık zeytin peynir 2 şekersiz çay 12.30 1 fincan limonlu beşli çay 14.00 1 kase aşlı yoğurt çorbası 3 kaşık karnıyarık 18.401 tabak börülce salatası 1 yeşil biber peynir zeytin 2 dilim çavdar ekmeği 2 şekersiz çay cokacimcoook
evet başını okudum valla aynen oklavayı gösterecektimkaydirigubbakcemile3 şaka olduğuna çok sevindim menün çok güzel tatlım.
estağfirullah ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. inşallah beraber destek olalım hep birlikte.opuyorumnanaktan
harika olmuş pazar işi.
bugün yediklerine de diyecek söz bulamıyorum tek kelimeyle süpersina.s.:1hug:
selam herkeze iyi akşamlar
evet başını okudum valla aynen oklavayı gösterecektimkaydirigubbakcemile3 şaka olduğuna çok sevindim menün çok güzel tatlım.
estağfirullah ne demek yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. inşallah beraber destek olalım hep birlikte.opuyorumnanaktan
harika olmuş pazar işi.
bugün yediklerine de diyecek söz bulamıyorum tek kelimeyle süpersina.s.:1hug:
hoşgeldin arkadaşım inşallah hem zayıflar hemde bebek sahibi olursunopuyorumnanaktanslm canlarim ben geldimmmmm yeniden denemeler yaptim bebk olmadi tekrar zayiflamaya karar verdimmm bendeeee bu haftadan itibarn kürüm geldiiiiiii basliycam pazartesi gunuuuuu slm herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?