60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farmasi merhaba iyi yemissin vallahi.bende sabah klasik kahvalti ettim.oglen 1 dilim ekmek 100 gr kadar haslanmis tavuk yedim.aksama bilmiyorum belki corba ve salata yerim.kahvaltida 2 zeytin 1 dilim ekmek kuuk bir parca peynir ve malesef 6 tane patates kizartmasi

bence yediklerin çok ölçülü tatlıma.s.

şu an 250 ml suyun içerisine sadece sirke koydum sirke şişesinin kapağıyla 1 kapak onu içiyorum

250 ml de üzerine su içtim şimdi.

Son düzenleme:
eşimede bisküvili puding yaptım çok canım çekti ama yemedim malum tadına bakıp hatırlamak bile yok

kızlar 1 adet elma yiyiyorum maşallah yem danası gibiyimkaydirigubbakcemile3

akşama havuçlu pirinçli pırasa yapıp limonlayıp yemeye karar verdim

inşallah güzel kabarır tatlım sana afiyet olsun ben diyet bitsin ilk işim yapmak olacak

aşırı kabarmadı ama yinede kabardı canım çok güzel görünüyo biraz dursun yiyeceğim çok güzel kokuyo =)
ayrıca ben ekmek yemeyip hergün 1-2 ince dlim kek yicem . haftada 1 yiyemem bayatlar yoksa

bu arada benden sonra gaza gelip bu diyeti yapan arkadaslarim oldu hepside iyi sonuclar aldilar

tebrik eder ve yapmak isteyenlere kolaylıklar dilerim ama bu diyet bana yaramaz beni kesin öldürür çünkü kahvenin her türlüsü bana yaramıyor acayip çarpıntı yapıyor öyleki sanırım tansiyonumu düşürüyor ve de kalbimin çapıntısından yer ayaklarımın altından çekiliyor ve de deprem oluyor gibi oluyor. kısacası bir an önce ölmek istiyorsam kahve içmem yeterli olacaktır. bir ara 7 yıl kahve içmemiştim. tekrar içmeye başladığımda bile çok uzun sürmedi gene kaldığım yerden aynı etkileri sürdürmeye başladı ve dedim ki canımdan ileri değil. bu yaz şunu da keşfettim kavun da mahvediyor beni yaramıyor bu yaz 3 kere ayrı zamanlarda yediğim 1 kk büyüklüğündeki kavun beni öldürecekti feleğimi şaşırttı. insan vücudunu çok iyi tanımalı yediklerinin kendisine yarayıp yaramadığını çok iyi bilmeli....opuyorumnanaktan

selam kızlar nerdeyse herkes burda bugün tatil kursa gitmedim hamdolsun dünkü yeme krizim bi daha tutmadı bugün::::: 9:30 2 bardak ılık limonlu su, keten tohumlu yoğurt 10.30 2 dilim çavdar ekmeği 3 közlenmiş yeşil biber peynir zeytin 2 şekersiz çay 13.00 6 kaşık etli patates yemeği bir tane salatalık 16.00 4 kaşıktavuklu pirinç pilavı 1 çatal revani 1 az şekerli çay şimdide beşi çayımı içeyim akşamda acıkırsam meyve yerim farmasicim gününüzde nekadar çok çeşit varmılş maşallah(

Son düzenleme:
tadına baktım hugocuk gerçekten çok hafif ve çok lezzetli. çok teşekkür ederim tarifi paylaştığın için. =)

kızlar bu arada CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 bunlar inanki çok değil kaydirigubbakcemile3
neler neler oluyor bazen saymayayım artık burada
ben çok yediğimi düşünmüyorum zira eve geldiğimde tartıldığımda bile 57.1 kg idim

mavlicim kaşık ölçün nedir metal kaşık mı tahta kaşık mı ?

tadına baktım hugocuk gerçekten çok hafif ve çok lezzetli. çok teşekkür ederim tarifi paylaştığın için. =)

afiyet olsun canım. diyet bitsin bende yapacağım. bunun tuzlusuda güzel oluyo özellikle pırasalı seviyosan güzel oluyo havuçlu falanda oluyo yani sana kalmış istediğin gibi çeşit yaparsın artık böyle yemeliyiz hamur işlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…