60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3 bunlar inanki çok değil kaydirigubbakcemile3
neler neler oluyor bazen saymayayım artık burada
ben çok yediğimi düşünmüyorum zira eve geldiğimde tartıldığımda bile 57.1 kg idim

az yedikten sonra ve insülin direncide yoksa bişey olmaz zaten canım opuyorumnanaktan

hugocuk o keki bende merak ettim..diet kekimi

evet canım şekersiz meyve ve pekmezle tatlandırılmış sağlıklı kek tarifi: oda sıcaklığında 2 yumurta beyazını ayırıp cam kapta kar byeazı olana kadar çırpılacak yumurta sarılarına 1 su bardağı yarım yağlı süt eklenecek karıştırılacak. tat durumuna göre pekmez konacak. (önceden kuru üzüm kuru kayısı kuru incir doğranıp üzerine az sıcak su konup beklenecek şöyle 5 dakika falan.) sonra yumurta sarılı karışıma yarım çay bardağı sıvıyağ eklenecek. bir kapta kepek veya tam buğday ununun içine 1 kabartma tozu, yarım kaşık karbonat, 1 şekerli vanilya konulup karıştırılıacak ve bu karışım yumurta sarılı karşıma eklenecek karıştırılacak. ardından meyvelerin suyunu süz. kekin dibine çökmemesi için meyveleri unumuzla hafif unlayabiliriz. yumurta beyazını ekliyor ve karıştırıyoruz ardından hafif unladığımız meyveleri ekleyip şöyle bi karıştırıp yağlanmış unlanmış kek kalıbımıza döküp 150 derecede pişiriyoruz. isteyen keten tohumu ekleyebiliri çok faydalıdır. havuçlusu veya tuzlusuda olur yani neli seviyosanız yapılabilir doğal ve şekersizdir. ölçü vermedim kekin durumuna göre ayarlarsınız.

pırasa yemeğimi yapıyorum havuçlu pirinçli aklıma gelmişken mayhoşluk da versin diye domates kurusu da koyuyorum.
kızlar burda gök gürültüsü ve şimşekler çok ben pc yi kapatıyorum . iyi akşamlar canlaropuyorumnanaktan

nasil yaptin onu kizzz
zuzum biliyon sende özel üre yeniden basladim
zayiflatan bir kür iciyorum ben canimmmmmmm ikinci denemem bu önceden 4 ay önce 78 kiloydum biliyorsun 68 e indim 2 ayda
4 ay ara verdim kilo vermedim almadimda benim hedefim 60 kilo ve alti olmak o yuzden yeniden kürüme basladim gayette memnunumm bakalim 1 ay sonra ticker ne gösterecek

Son düzenleme:

canım ne kürü uyguluyosun bizede anlatsana

eveet bende merak ettim bu kürü?

ara öğünümde yeşil elmamı yedim sonra akşam yemeğim için lahana yiyecektim yine 2 dilim kızarmış ekmkle baktım ekmekler kızarırken süper kokuyor ben de tost yaptım kendime uno denge lightla:) onu yiyorum yetmez ama olsun:)

kızlar bu arada ben de sandviç tost gibi şeyleri yerken 1 dakikada 1 ısırık ))) taktiğini uyguluyorum yyani hemen mideye indirmek yerine yavaş yavaş 1 kare tostu bile 15-20 dkde yiyorum. daha çok doyuyormuşum gibi geliyor o zaman saçma gelebilir ama faydasını görüyorum.

hiç saçma değil bilakis çok akıllıca bir metottur bu bahsettiğin tebrik ederima.s.:1hug:alkisalkisalkis

akşam menüm

3 kaşık pırasa yemeği ( havuçlu pirinçli domates kurusu da koydum limonlayıp yedim )
5 kaşık salata ( marul , mor lahana , salatalık ,domates , maydanoz ve havuç) salatama da limon ve elma sirkesi zeytinyağı ekliyorum.
250 ml su

kızlar kaşık ölçüm metal kaşık

Son düzenleme:
10 tane antep fıstığı
ve etinin fındıklı çikolatasından sadece 1 boğum aldım 1 zeytin kadar

19.30 da 5 fındık 7 kestane 1 armut 1 mandalin bir avuç üzüm yedim canım kestane çekti aceleyle ocakta pişirdim kestaneler tam pişmemişti mideme oturdu:bbo: gene akşam fazla kaçtı artık kış akşamları uzun olucak pazar gününden itibaren saatlerde alınıyor nasıl olucak bilmiyorum ben en çok bu akşam abur cuburlarından kilo alıyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…