60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

türkçeyi güzel konuşurum arada k leri q yazsamda, dikkate almıyorum o yüzden zemuszemus
polemik yaratmayalım lütfen yerimsenibentartışmak istemiyorm

ne tartışıcam seninle canım... ben uyardım... mesaj kirliliği oluyor ben rahatsız oluyorum.... sen dikkate alma ama benim için Türkçem çok önemli...polemik yaratmaya da çalışmıyorum...

1 tane de küçükcük elma yedim hazırım çaya :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

araögünde 300ml süt 2 tane de kuru kayısı yedim.
öğlene sebze ziyafeti vaaaar:) annem lahana kavurması yaptııı ve bir de zeytinyağlı pırasa varr:) yuhuuu:) detoks olacak benim için:)

farmasiciğim ben ballı sirkeli su içiyordm ama benim idrarımı falan kesti biliyor musun? maydonoz suyu falan hiç kabul etmiyor benim bünyem çok acayip :S

canım maydanoz suyu filan ödem attırıyor bir de varsa iltihap da söktürüyor.
ama canım senin bünyene herkeste gösterdiği etkiyi gösterecek diye birşey yok değil mi işte burda ayrıntılar yani vücutlarımızın dilini öğrenmek devreye giriyor .kolay gelsin bitanem. opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:

ben de arkadaşın nişanına gideceğim... kızın gelin şalını ben örüyordum düğün de haftaya... inşallah gelin arabası gelmeden yetiştiririm..:roflol:

evet canım a çok bi garibim.. bu arada ben şunu anladım : sabah kahvaltıda süt içince benim idrar musluklarım kapanıyor. bugün sabah kahvaltıda yeşilçay içtim ara öğünde süt içtim ve şimdiye kadar toplamda 1 litre 250 ml su içmeme rağmen içtiklerimin hepsi çıkyor. düzenim bu şekilde oturmuş demek ki benim bunu keşfedebildiğime çok sevindim
öğlen yemeğim: 2 kaşık zeytinyağlı pırasa limon sıktım üzerine susuz aldım. 1 kaşık lahana kavurması acı döktüm üzerine. ve 2 dilim kızarmış uno denge light ekmek. ekmek çok mu olmuş sizce?

güzel kilo vermeler bayanlaaar:)

kızlar merhaba ben topiğe yeni yazıyorum daha önce hiç yazmamıştım benim kilom 68 bu ara avakado yaprağı kiraz sapı mısır püsküülü ve yeşilçayı hepsini birlikte demleme yapıyorum akşamları yatmadan önce bir fincan içiyorum bu çayı deneyen var mı varsa da faydasını gördümü acaba ?

canım bana böyle şeyler pek fayda etmez ama bu karışımı duymuştum fakat yeşilçayı kattıklarını hiç duymamıştım ya:S özellikle mısır püskülü ve kiraz sapı çok iyiymiş.

selam millet napiyosunuz. benim 3 saatim doldu şimdi madensuyu içtim ardından yeşilçay içiyorum şimdi. birazdanda 10 badem 10 antep fıdtığı ve 2 mandalina yerim

kizlar slmmmm

2 gunde 1.800 gr vermis olarak bugun sizinleyimmmmmm inslalah bu gidisle hedefime cabuk ulasicam baklavam basa bas gidiyoruz kizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…