60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farmasi fotoğrafını koymak istemiyor galiba neyse ısrara etmeyeyim daha fazla. ben ideal kiloma ulaşınca koyarım kızlar. ben bilmiyorum fotoğraf koymayı falan ama eşim biliyo ondan rica ederim artık. eski fotomu beklemeyin hayatta koymam göz sağlığınız için

vay vay kulaklarım çınlıyor zira :9: bir gireyim dedim çocukları yatırdım geldim kızlar sıkıntı yok foto filan koyarım da fotomu kim çekecek yazık eşimin aklına anormal birşey gelsin istemem o yüzden msn min olduğu arkadaşlara kamera açabilirim iyice incelesinler olmaz mı :8:

bu arada elma sirkeli ballı suyumu içtim ( 250 ml )
arkasından da 250 ml su içtim
elma yemedim canım istemedi.

benim mubişler çok haylaz ya. bu saat oldu hala daha oyuncaklarıyla oynuyorlar kafese girmeye hiç niyetleri yok

ya su leslie yi nereden indiriyosunuz?:18:
sende zayıfla diye bir site var herkes ordan indiriyor ama benim indirdiğim dosyalar açılmadı gurbet arkadaşın gönderdiği bir link vardı 70 dak onu izledim bir defa benim pc her izlenilen videoyu kaydediyor şimdi ordan izliyorum bu arada 3 mil yaptım geldim ve bugün 2.5 litre su içmiş oldum yalnız biraz başım dönüyor 3 mil fazla geldi galiba :36:şimdi maden suyu içeyim bari herkese iyi geceler Allah rahatlık versin:31:

msn profilimden beni plazmiq gördü mesela

adım geçmiş hmn yorum yazayım dedimm:) gördüm cidden acaip farketmişşş yüzü kaşık kadar kalmış we çok güzel olmuşşşş.iki oglum war dio ama kandırıomu ne dedim bi an:)maşallah farmasi'ye dedim aman Allah nazarlardan korusun:nazar:....darısı hepimizn başına:64:

kızlar merhaba
2 haftada 400 gramcık verebilmişim ama reglyim ve bu ay çok geç regl olduk çok ödemim oldu onunda etkisi var bayramdan önce arife filan tartılırım bir dahaki sefere umarım 58li rakamları görürüm

günaydın kızlar sabah kahvaltıda peynir ekmek ve maydonoz yedim. bugünde spor günğ olacak ama bakalım belki dans ederim sadece

günaydın hugocuk ve kızlar

bugün tartıldım 55.6 kg yim amacım bu hafta bu kiloyu koruyabilmek vücuduma alıştırmak bakalım hayırlısı

sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
2 ceviz
yarım kk peynir
4 zeytin
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1 büyük fincan çok açık az şekerli çay ( 250 ml )

günaydın hugocuk ve kızlar

bugün tartıldım 55.6 kg yim amacım bu hafta bu kiloyu koruyabilmek vücuduma alıştırmak bakalım hayırlısı

sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
2 ceviz
yarım kk peynir
4 zeytin
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1 büyük fincan çok açık az şekerli çay ( 250 ml )
günaydın canım. bende kahvaltımı yaptım. şimdi oturma odasını temizliyorum

ben çıldırmak üzereyim 68den 100 gr aşağı inmiyorum. bu ne şimdi yaa:'( ben de artık diyet fikrini çıkarıyorum kafamdan tartılmayacağım kontrollü yiyeceğim burya yazacağım ama haftada bir tartılacağım.. offf offff !!

herkese günaydın...
avukat hanım 11 kilo vermişsiniz bu hiç küçümsenecek bi rakam değil... belki vücut artık diyetinize alışmış, korumaya geçmiştir...belki duraklama dönemindedir... moral bozmak yok.... aynen yola devam...

ben çıldırmak üzereyim 68den 100 gr aşağı inmiyorum. bu ne şimdi yaa:'( ben de artık diyet fikrini çıkarıyorum kafamdan tartılmayacağım kontrollü yiyeceğim burya yazacağım ama haftada bir tartılacağım.. offf offff !!

canım bende 1 ayda 11 kilo verdim ikinci ayda aynen diyetimi sporumu yaptım sonra kontrolde bu ay sadece yağ verdiğim ve kas oranımın arttığı çıktı. diyetisyen bunun normal olduğunu söyledi bi süre sonra vücut kendini toparlama dönemine giriyormuş ayrıca hep aynı diyeti uygulamaya vücut alışıyormuş ve listemde saatlerde değişiklik yaptı. aynı liste sadece sabahları haftada 2 gün kahvaltılık gevrek verdi içine 1 elma veya armut doğrayıp 1 su bardağı yarım yağlı sütle yiyorum. diğer günler normal peynir. haftada 3 günde yumurta var ve maydonoz verdi. ayrıca 3 saat kuralım var.kahvaltı öğlen yemeği ve akşam yemeklerinden sonra 3 saat su hariç bişey yiyip içmek yasak. sanada tavsiyem diyetini değiştirmen. mümkünse diyetisyenden alınmış bir liste olsun. tam olarak uy listeye yine kilo vermeye başlarsın

günaydın kızlar nasılsınız. nasıl gidiyor. benden iyilik işte yeni düzene alıştım çok şükür. sporu diyeti ihmal etmeden yola devam ediyorum.

benim hiç iyi gitmiyor hugocuğum yaa...
aslında kilo vermeye başladım ama ben çok mutsuzum.. kilo vermeye başladığım zaman çok mutlu olacaktım sanki.. ama eksik bişeyler var....canım hiç bir şey yapmak istemiyor...:50:

benim hiç iyi gitmiyor hugocuğum yaa...
aslında kilo vermeye başladım ama ben çok mutsuzum.. kilo vermeye başladığım zaman çok mutlu olacaktım sanki.. ama eksik bişeyler var....canım hiç bir şey yapmak istemiyor...:50:

halsizlik yorgunlukmu oluyor yoksa canın eski yeme düzenini istediği için mutsuzmusun. yani kalorili şeyler yediğindemi mutlu oluyosun.

Back
X