- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
bende çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere iyi geceler :)![]()
iyi geceler canım... Allah rahatlık versin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere iyi geceler :)![]()
sende zayıfla diye bir site var herkes ordan indiriyor ama benim indirdiğim dosyalar açılmadı gurbet arkadaşın gönderdiği bir link vardı 70 dak onu izledim bir defa benim pc her izlenilen videoyu kaydediyor şimdi ordan izliyorum bu arada 3 mil yaptım geldim ve bugün 2.5 litre su içmiş oldum yalnız biraz başım dönüyor 3 mil fazla geldi galibaya su leslie yi nereden indiriyosunuz?:18:
msn profilimden beni plazmiq gördü mesela
günaydın canım. bende kahvaltımı yaptım. şimdi oturma odasını temizliyorumgünaydın hugocuk ve kızlar
bugün tartıldım 55.6 kg yim amacım bu hafta bu kiloyu koruyabilmek vücuduma alıştırmak bakalım hayırlısı
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
2 ceviz
yarım kk peynir
4 zeytin
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1 büyük fincan çok açık az şekerli çay ( 250 ml )
ben çıldırmak üzereyim 68den 100 gr aşağı inmiyorum. bu ne şimdi yaa:'( ben de artık diyet fikrini çıkarıyorum kafamdan tartılmayacağım kontrollü yiyeceğim burya yazacağım ama haftada bir tartılacağım.. offf offff !!
benim hiç iyi gitmiyor hugocuğum yaa...
aslında kilo vermeye başladım ama ben çok mutsuzum.. kilo vermeye başladığım zaman çok mutlu olacaktım sanki.. ama eksik bişeyler var....canım hiç bir şey yapmak istemiyor...![]()