60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuğum
ayyy inşallah yağa dönüşmez canım ben de bukadar emekten sonra çok üzülürüm..senin diyet listendeki değişiklikleri okumaya çalıştım hadi yulaf ezmesi mantıklı da neden sabah ile öğle arasındaki ara öğününü kaldırdı anlamadım..ne güzel keyif alıyordun sabah sütlü kahvelerinden

canım sizleri çok özledim ben de notebook yanımda olmayınca giremedim uzun bir süre tabi ama orada çok dikkat ettim haklısın bitanem ben çok zor kilo veriyorum..bir destek almak istiyorum ama üni hastaneleri tam bir çile çok kalbalık oluyor devlet hastanesinde ise dahiliye bölümü ilgilenir mi güzel bilemiyorum :28: benim de yağ oranım 25 falandı geçen ay ölçtürdüğümde kiloma göre yağım fazla benim maalesef

canım yağ oranın fazla değilki. 22 ile 28 arası normal zaten. en güzeli 20. manken gibi olursun. yağın normal senin zaten korkulacak bişey yokki

hugocuğum
ayyy inşallah yağa dönüşmez canım ben de bukadar emekten sonra çok üzülürüm..senin diyet listendeki değişiklikleri okumaya çalıştım hadi yulaf ezmesi mantıklı da neden sabah ile öğle arasındaki ara öğününü kaldırdı anlamadım..ne güzel keyif alıyordun sabah sütlü kahvelerinden

canım metabolizmam alışmış benim aynı listeye. o yüzden sabah arayı kaldırdı ama tamamen değil. öğleden sonraki arada ve akşam yemeğinden sonraki araya ekledi. yine aynı herşeyde tek saatler değişti. 3 saat kuralı var. 3 saat su hariç bişey yemek içmek yasak kahvaltı ve yemeklerden sonra. liste aynı ama zaten değişikliğe alışmakta zorlandım canım. sabah kahvesi iyiydi ama napalım vermek istiyosak mecbur uyacağız. şimdi sabah kahvaltısından 3 saat sonra şekersiz türk kahvesi içiyorum ama sütsüz tabikide.

canım sizleri çok özledim ben de notebook yanımda olmayınca giremedim uzun bir süre tabi ama orada çok dikkat ettim haklısın bitanem ben çok zor kilo veriyorum..bir destek almak istiyorum ama üni hastaneleri tam bir çile çok kalbalık oluyor devlet hastanesinde ise dahiliye bölümü ilgilenir mi güzel bilemiyorum :28: benim de yağ oranım 25 falandı geçen ay ölçtürdüğümde kiloma göre yağım fazla benim maalesef

canım diyetisyen haluk saçaklı çok başarılı. internette sitesi var ve internette listeleri var onlardan uygun olanını yapsan olur aslında. 1 ay düzenli yap tamamen uy ama listene kaçamak yapma çok güzel verirsin. sonrada değiştirisin listeni malum hep aynı listeyle olmuyor

kızlar şimdi şu leslie ile 70 dakikalığı yapacağım. sağolsun gurbetgüzeli yollamış bana mesajla. dün koşu bandı yaptım bugün değişiklik olsun diye leslie yapayım bakalım

kızlar regl oldum bugün 3. günüm dün canım şekerli şeyler çekti ara öğün meyve hakkımda muz yedim kesti. regl dönemlerimde canım hep muz çekiyo dikkat ettim.

sporumu yaptım birazdan madensuyu içerim ardından yeşilçay içerim 2 kocaman kupa. sonra 1 muz ortaboy. 10 badem 10 antep fıstığı ve şekersiz sütlü türk kahvesi içerim.

kızlar regl oldum bugün 3. günüm dün canım şekerli şeyler çekti ara öğün meyve hakkımda muz yedim kesti. regl dönemlerimde canım hep muz çekiyo dikkat ettim.

benimde bu hafta regl dönemim dün 4. günüydü markette gezerken canım tatlı istedi birden ne yapsam dedeim ben de senin gibi orta boy bir muz yedim baktım istediğim geçmiş.

sabah yeşil çay içmediğinden dolayımı 2 bardak içiyorsun cnm

evet canım o yüzden 2 kupa içiyorum. canım ben bu saatlere kadar çok hareketli oluyorum. her sabah mutlaka oturma odasını siliyorum temizliyorum çünkü 4 tane kuşum var ve çok yaramazlar. sonra etrafı topla falan. yemekti derken öğlen oluyo. gün aşırı sporda varya zaman anlamadan akıp gidiyor. bu saatte oturuyorum. iki kupa içip kendime geliyorum

evet canım o yüzden 2 kupa içiyorum. canım ben bu saatlere kadar çok hareketli oluyorum. her sabah mutlaka oturma odasını siliyorum temizliyorum çünkü 4 tane kuşum var ve çok yaramazlar. sonra etrafı topla falan. yemekti derken öğlen oluyo. gün aşırı sporda varya zaman anlamadan akıp gidiyor. bu saatte oturuyorum. iki kupa içip kendime geliyorum

ii ne güzel böylelikle kiloların dahga ii gider.cnm vucudunun ölçülerini almışmıydın 83 kiloykenki ölçülerinle şimdiki arasındaki farka baktınmı?:21:

ii ne güzel böylelikle kiloların dahga ii gider.cnm vucudunun ölçülerini almışmıydın 83 kiloykenki ölçülerinle şimdiki arasındaki farka baktınmı?:21:

canım 83 kiloyken bedenimden nefret ediyodum hiç beyenmiyodum aynaya bakınca sinir olurdum hiç almadım ölçü falan ama şu var asla içine giremeyecğim şeyleri giyiyorum artık. bady giyebiliyorum kötü durmuyo. benim nerde fazlalığım varsa ordan gitti ve gidiyor. eskiden bilinçsiz diyetlerden sporda yapsamda hep ince yerler giderdi göbeğimden hiç kurtulamamıştım bu zamana kadar. şimdiyse şükrediyorum bu halime.

ooohh ne güzel sporunu da yapmışsın..afiyet olsun canımm:68:

canım benim diyetisyenle konuştum. malum artık kilolae gittikçe sonrasını düşünüyor insan. canım bizim tatlı yiyemeyeceğiz diye bir kuralımız yok. şöyleki şeker ve tatlandırıcılar yasak ama bunun yerine pekmez var canım. pekmezli muhallebiler kekler etimek tatlılar yani aklına gelen tatlıları yapabilirsin canım tabikide ölçülü yemek gerekir. mesela ben diyet bitsin pekmezli etimek tatlısı yapacağım. yani hayatımız tatsız tuzsuz geçmeyecek. aslında balda kullanılabilir ama doğal bal bulmak gerekir bu da zor tabiikide

Back
X