60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

halsizlik yorgunlukmu oluyor yoksa canın eski yeme düzenini istediği için mutsuzmusun. yani kalorili şeyler yediğindemi mutlu oluyosun.

aslında halsizlik olmuyor.... eskisinden daha dincim.... sebebini bilmediğim bi kasvert var üzerimde... amannn neyse geçer inşallah bi an önce...

aslında halsizlik olmuyor.... eskisinden daha dincim.... sebebini bilmediğim bi kasvert var üzerimde... amannn neyse geçer inşallah bi an önce...

canım soğan suyu demişsin. ben yıllar önce 1 kez içtim inan tüm gün midem bulandı çok kötü oldum tadı hep ağzıma geldi. sen bence diyetisyenden alınmış sağlıklı bir liste uygula. internette dolu bak kendine uygunu seç rahat et

canım ayıca eksik beslenmekte kasvet yapar. bak ben senelerce uğraştım canım. şok diyet yaptı denemediğim kalmadı ve 3 yıllık sporcu sayılırım artık. ama ne yaptımsa göbeğim hiç gitmedi sarktı falan. meğer hep kas kaybım olmuş. şimdiyse direkgöbek ve üstüm eriyor. 95 beden sütyen takardım şimdi 85 takıyorum. standart olan tişörtler falan oluyor eskiden nerde göbek iğrenç dururdu hep bol giyerdim şimdiyse bady bile giyebiliyorum yani düşün üstelik daha 8 kilo var. buna rağmen çok iyi. 8 kiloyuda verdimmi süper olur. bence hiç soğan suyula şok diyetlerle vakit harcama. metabolizma hızını düşürme sakın. sağlıklı bir diyetisyen listesi bul onu uygula hem mutlu ol hemde gitsin yağların. başka türlü inan olmuyor. senelerce uğraştım ben eğer olsaydı derdim size. olmuyor olmuyor. dengeli sağlıklı bir diyet ve spor olmadan olmuyor. zayıflanıyor ama bu sefer zayıf yerler gidiyo göbek kalıyo. çok gıcık bişey şu göbek ya. sendede bendede insülin direnci var ve bu yüzden göbek oluyo. bunu yenmek için sağlıklı diyet spor şart başka türlü hiç olmuyo inan eskisinden daha kötü gözüküyo sağlıksız zayıflama ile vücut

bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftan yazıyorum. eğer şu şok diyetler veya işte yok isveç diyetiymiş 5 günde 5 kilo diyetiymiş yok detoks diyeti falan bunlar boş iler. eğer öyle olmasaydı bende yapardım geri kalan kilomu hemen verirdim. niye uğraşayımki niye her ay diyetisyen kontrolune gideyimki değilmi ama. ama olmuyor işte. daha dün okudum detoks diyeti falan yalanmış. vücut zaten zararlı toksşnleri falan kendi atıyormuş. sağkılı sebze ağırlıklı beslenme detoksmuş.

günaydın kızlar iş yoğunluğundan yazamadım .sabah 2 bardak su içtim kahvaltıda 1 ortaboy muz 4 kuru kayısı 5-6 adet kuru üzüm 7-8 adet fındık 1bardak y.y süt ve nesfiti karıştırdım yedim.1 bardak yeşil çayımı içtim birazdan 8 badem 1 elma yicem

ggünaydın kızlar bu sabah biraz fazla kaçırdım sanırım :(

1k.k beyaz peynir, 5 adet zeytin, birtane yumurta birazcık bal, 1 dilim kepekli ekmek

naapsam kızlar ilerleyen saatleri dengelemek için.

bu arada üç dört gündür sabitlendi kilom veremiyorum.

bende bayrama kadar en azından 62 olsam çok güzel olurdu :(

günaydın kızlar antalya kemer, beş yıldızlı otel,bir hafta, açık büfe deyince benim kilo almadan gelmediğim bellidir herhalde:17: hadi biraz kilo aldım ki orada çok dikkat ettim tatlılardan uzak durdum,ekmek yemedim ama son iki gün sütlü tatlılardan iki adet yedim yine de hareketsizlik ile birleşince 1 kilo artı ile geri döndüm ama herşeyi geçelim de döndükten sonra da 2 gün içinde 1 kilo nasıl alınır dün gece saat 11.30 da makarna yedim yaaa:47: kilo aldım vermem gerekli deyip kendimi sıktıkça daha da abarttığımı farkettim :59:

hugocuk yulaf ezmesini nerden alıyorsun nasıl bir şey

canım hugocuğu online göremeyince yazayım dedim yulaf ezmesini ben de kullanıyorum çeşitli markaların yulaf ezmeleri mevcut büyük marketlerde..ben Eti nin yulaf ezmesini kullanıyorum sade olanı kendim meyve doğruyorum canım..carefour,migros, hatta bazı yerel marketlerde bile vardır

canım hugocuğu online göremeyince yazayım dedim yulaf ezmesini ben de kullanıyorum çeşitli markaların yulaf ezmeleri mevcut büyük marketlerde..ben Eti nin yulaf ezmesini kullanıyorum sade olanı kendim meyve doğruyorum canım..carefour,migros, hatta bazı yerel marketlerde bile vardır

teşekkürler cnm.nesfit tarzı bişey mi yoksa neye benziyor biraz cahilce oldu ama :10:

ggünaydın kızlar bu sabah biraz fazla kaçırdım sanırım :(

1k.k beyaz peynir, 5 adet zeytin, birtane yumurta birazcık bal, 1 dilim kepekli ekmek

naapsam kızlar ilerleyen saatleri dengelemek için.

bu arada üç dört gündür sabitlendi kilom veremiyorum.

bende bayrama kadar en azından 62 olsam çok güzel olurdu :(

yok abartı bişey yok canım. gayet dengeli. bu arada sen diyetisyen kontrolundemi zayıflıyosun

hugocuk yulaf ezmesini nerden alıyorsun nasıl bir şey

canım marketlerde satılıyor ama ben burda bulamadım o yüzden şimdilik kullanamıyorum ama gelince alıcam. son kullanma tarihi geçmiş. bildiğin yulaf. bağırsakları çalıştırması için

günaydın kızlar antalya kemer, beş yıldızlı otel,bir hafta, açık büfe deyince benim kilo almadan gelmediğim bellidir herhalde:17: hadi biraz kilo aldım ki orada çok dikkat ettim tatlılardan uzak durdum,ekmek yemedim ama son iki gün sütlü tatlılardan iki adet yedim yine de hareketsizlik ile birleşince 1 kilo artı ile geri döndüm ama herşeyi geçelim de döndükten sonra da 2 gün içinde 1 kilo nasıl alınır dün gece saat 11.30 da makarna yedim yaaa:47: kilo aldım vermem gerekli deyip kendimi sıktıkça daha da abarttığımı farkettim :59:

canım özlettin kendini. bende nerde kaldı diyordum. şimdi görünce sevindim. zararın neresinden dönülse kardır canım. artık tekrar başlarsın. canım sen yavaş kilo veriyosun bence sana tavsiyem diyetisyen kontrolünde olman. o zaman çok daha rahat verirsin. yada internetten diyetisyenlerin verdiği sağlıklı listeler var onları uygula. sen aç durarak az yiyerek kilo veremiyosun hızlı. demekki metabolizman hemen yavaşlıyor. bu yüzden sağlıklı bir liste uygula çok çabuk verirsin canım. bende iyilik bu ay çok kilo kaybım olmamış ama 900 gr. yağ vermişi. yağ oranım 25 kg. çıktı. zaten 22 ile 28 arası normal değerler. benimki artık normal. bayağı fark etti tabiki yağ verince güzel oldum. kasta yapmışım. diyetisyen en az 62 kilo olabileceği söyledi çünkü yağım az benim birde devamlı yağ kaybımda oluyo dengeli beslendiğimden birde spor olduğundan.

hugocuğum busabah baskül 63.6 yı gösterdi maalesef oysa ki otel dönüşü 62.4 idim iki gğnde aldım yine:59:

canım iki günde kilo alamazsın. çok kaçırmışsındır ondan tartı öyle gösterir kaybettiğin bişey yok tavsiyem bu aralar spor yap biraz yediklerin yağa dönüşmeden hemen gider o zaman

canım özlettin kendini. bende nerde kaldı diyordum. şimdi görünce sevindim. zararın neresinden dönülse kardır canım. artık tekrar başlarsın. canım sen yavaş kilo veriyosun bence sana tavsiyem diyetisyen kontrolünde olman. o zaman çok daha rahat verirsin. yada internetten diyetisyenlerin verdiği sağlıklı listeler var onları uygula. sen aç durarak az yiyerek kilo veremiyosun hızlı. demekki metabolizman hemen yavaşlıyor. bu yüzden sağlıklı bir liste uygula çok çabuk verirsin canım. bende iyilik bu ay çok kilo kaybım olmamış ama 900 gr. yağ vermişi. yağ oranım 25 kg. çıktı. zaten 22 ile 28 arası normal değerler. benimki artık normal. bayağı fark etti tabiki yağ verince güzel oldum. kasta yapmışım. diyetisyen en az 62 kilo olabileceği söyledi çünkü yağım az benim birde devamlı yağ kaybımda oluyo dengeli beslendiğimden birde spor olduğundan.

canım sizleri çok özledim ben de notebook yanımda olmayınca giremedim uzun bir süre tabi ama orada çok dikkat ettim haklısın bitanem ben çok zor kilo veriyorum..bir destek almak istiyorum ama üni hastaneleri tam bir çile çok kalbalık oluyor devlet hastanesinde ise dahiliye bölümü ilgilenir mi güzel bilemiyorum :28: benim de yağ oranım 25 falandı geçen ay ölçtürdüğümde kiloma göre yağım fazla benim maalesef

Back
X