60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar 800 gr daha gitti maşallah geriside gelir umarım
Bu sabah iş yerine yürüyerek geldim yani 40 dk yürüdüm.Bugün sabah sporu yapmıycam artık yeter dimi :)
Kahvaltı olarak 5 'li karışım çayımı içtim yine arkasından 1 dilim k.ekmeği, beyaz peynir ve yeşilçay
Hepimize kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

kızlarrr günaydınnnnn

sabah tartıya çıktımki 1 kilo daha gitmişşşş:sm_cool:

bu arada şiddetle lahana yagını tavsiye ederim sizlere.3.günümde ben bile farkettim farkı.tabii sıkı diyetle destekleyecegiza.s.
çok mutluyum
durmak yok yola devam:dance::dance::dance:

kilo verenleri tebrik ediyorum
aybiss tebrikler sende 50-59 topiğine terfi etmişsin çok sevindim:hooray::lepi:

darısı bizlere

yeni gelenlere ve gelmek üzere olanlarada hoşgeldiniz:1hug:

Günaydın canım tebrikler ya bu lahana yağını ne zaman nasıl kullanıyosun ben de alıcam bugün

Merhaba arkadaşlar...
Yaklaşık 1 haftadır topiğinizi okuyup duruyorum.
Pazartesi günü diyette başlıyorum.Hormon ilacı kullanıyorum 13 gündür.15 gün bünyem ilaca alışsın diye sadece diyetsiz yürüyüşle götürmeye çalıştım ama olmuyo.Aynı zamanda sigarayıda bıraktım. doktorum diyete başlamam gerektiğini söyledi :)
Benide aranıza kabul edersiniz umarım boyum 1,65 kilo 65 başlıyacağım diyette kalori diyeti....hedef kilo 55

pearl_pearl hoşgeldin canım.sağlıklı zayıflamalara.s.

gulgolmez aktardan aldım canım.hcr35 in kullanıp begendigi mecitefendi yagını aldım.ilk 2 gün sürdüm yagı ve kendimi poşetle sarıp hareket ettim.dün bir topikte uykuda metabolizmanın daha hızlı çalıştıgını okudum ve bir arkadasımda bana gece yatmadan sürüp yatıyorum demişti.bende öyle yaptımkaydirigubbakcemile2fiyatı 15 lira.10 lirayada vardı ama ben mecitefendi aldım:dance:

Tamam saol canım bende spor yaparken deniyim bakalım 1 hafta sonuç nolcak

günaydın arakadaşlar a.s. bugün diyetimin ilk günü kahvaltımı yaptım az önce ik üç bardak şekersiz çay yarım dilim ekmek 3 tane de zeytin yedim mirmirmirmir birasdan da öğle yemeği için markete gidiciim beni yalnız bırakmayın bu yolda olur mu :çok üzgünüm:

gulgulmez ben 3 günde memnun kaldım eminim sende memnun kalacaksın canım:1hug:

canım yalnız bırakırmıyız hiçç.hep beraber saglıkla zayıflayacagızkaydirigubbakcemile5

ınşallah melek ve mucizesi memnun kalırım çünkü sıkılaşmam lazım birazcık

Kızlar öğle menüde izmir köfte ve salata var yanında 1 bardakta ayran içerim artık..Ayrıca yemek yapan ablamdan rica ettim benim porsiyonu kızartmadan fırında pişirdi ohhh ben yemeğe gidiyorum (430 kalori)

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
saglıklı zayıflamalar diliyorum

zayıflayan ve terfi eden arkadasları canı gönülden tebrik ediyorum darısı basıma

yarın tartı günüm
ama kilo verdiğimi sanmıyorum hiç bu hafta
offf

Kızlar ara ögün olarak küçük bi parça çikolata yedim (50 kaloricik )
Akşamda doğumgününe gidicem ya üff napcam ben ne yiycem ya yemekte yok yardım kızlar pide ve pasta varmış pide yiycem mecbur

emosum arada duraklamalar olabiliyor hiç bozma moralini.hem ben şimdi farkediyorum ne kadar kilo vermişsin sen öyle tebriklera.s.

gulgulmez akşam doğumgününe gitmeden bol bol su iç.emin ol tıkanırsın ve en azından çok az yersin:dance:

bende salatadan sonra az evvel 10 tane çucuk kraker yedim ama bugun nıyeyse çok acıkıyorum ben:çok üzgünüm:

mucizem tebrik ediyorum 1 kilo için . . .
ve lahana yağı izlenimlerini paylaştığın içinde teşekkür ediyorum . . .

a.s.

çok acıkmalar olduğu günlerde yumurta tüket mucizem yumurta müthiş tok tutan bir besin . . .
mümkünse haşlama olsun . . .

çiçek unundan bahsetmemişsin ama başladın mı kullanmaya ?

veeee evet hanımlar yarın pek çoğumuzun tartı günü . . .

kaydirigubbakcemile5

benim 62 yi görmeyi istediğimi sağır sultan bile biliyor artık ki namına özel çizelge bile hazırladım . . .yaklaşık 15 gündür tartılamadım regl sebebiyle . . . umarım hala şiş değilimdir . . .

:Saruboceq:

annem ve arkadaşları müthiş kilo verdiğimi söylüyorlar ama bakalım yarın sabah belli olacak ak koyun kara koyun !
:1ninca:

bu sabah kuvvetli kahvaltı yaptım ( 2 dilim etimek kaşar peynir beyaz peynir yumurta biraz lahana salata ve yarım yağlı süt ) çünkü akşamı geçiştireceğim sabah daha hafif çıkabilmek için . . .

yerimseniben

saat 18 gibi lahanalı patlıcan közlü bi meze hazırlayıp günü bununla bitireceğim . . .

Suyu ihmal etmeyelim . . .

:içelim:

kilo verenleri tebrik ediyorum
aybiss tebrikler sende 50-59 topiğine terfi etmişsin çok sevindim:hooray::lepi:

darısı bizlere

yeni gelenlere ve gelmek üzere olanlarada hoşgeldiniz:1hug:

çok sevindim canım senin adına...aslında sen bir çok şey deniyorsun şimdi bu lahana yağının etkisimi yoksa diğerlerinin mi benim kafam karıştı...CADIARZU

sabuncum geçen pazar ben 62 yi gördüğümde çok sevinmiştim umarım aynı sevinci sen de yaşarsın...kaydirigubbakcemile3 ayrıca yeni kilo çizelgen müthiş...yarın onu görmek istiyorummmm...bakarsın belki 62 den daha aşağıda çıkarsın içime öyle doğuyor...biliyor musun geçen pazar senin şu meşhur müsli çay keyfi kurabiyesini aradım ama marketlerde bulamadım...ben de bisküvilerin içine dalmışken başka başka bisküviler aldım...:jeyyar:

Herkese merhaba...Şu son üç gündür çok yoğunum..Bu yüzden doğru düzgün oturamadım pc başına..
.
Ben de dün birazcık yazdığım gibi (iki gün önceki tartıma göre) sanki ağırlığımdan gitmiyor fakat müthiş bir incelme var bedenimde...Bugün özellikle iki mağazaya girdim,alıcı gibi 28 beden kot istedim.Rahatlıkla içine giriyorum,fakat kilom aynı sanki.

Bazı arkadaşlar bilirler belimden rahatsızım.Emar sonuçlarına göre omurgamda düzleşme ve omurları bağlayan bağlarda bir sorun gözüküyor.(P.tesi doktora göstericem.) Bu yüzden yürümek bile bana izdırap veriyor.Ahh bir de spor yapabilsem,sonuç çok daha iyi olacak biliyorum...

Neyse yarın tartıya çıkacağız bakalım.1 kilodan fazla vediğimi sanmıyorum ama bu bile benim için birşeydir...

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum...

lunapiena çok geçmiş olsun canım...benim de belim ve boynumda çok ciddi sorunlar var...egzersiz yapmak çok zor oluyor bir süre ara vermiştim ama tekrar başlayacağım...seni çok iyi anlayabiliyorum o yüzden...

lunapiena çok geçmiş olsun canım...benim de belim ve boynumda çok ciddi sorunlar var...egzersiz yapmak çok zor oluyor bir süre ara vermiştim ama tekrar başlayacağım...seni çok iyi anlayabiliyorum o yüzden...

Canım çoookkk teşekkür ederim...Sana da geçmiş olsun..Dediğim gibi doktoruma p.tesi gip,emarımı göstericem.Elbet bana bir yol gösterecektir diyorum...

Senin de sağlıklı ve spor dolu günlerin olur iyişallah...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…