- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
kızlarrr günaydınnnnn
sabah tartıya çıktımki 1 kilo daha gitmişşşş:sm_cool:
bu arada şiddetle lahana yagını tavsiye ederim sizlere.3.günümde ben bile farkettim farkı.tabii sıkı diyetle destekleyecegiza.s.
çok mutluyum
durmak yok yola devam:dance::dance::dance:
pearl_pearl hoşgeldin canım.sağlıklı zayıflamalara.s.
gulgolmez aktardan aldım canım.hcr35 in kullanıp begendigi mecitefendi yagını aldım.ilk 2 gün sürdüm yagı ve kendimi poşetle sarıp hareket ettim.dün bir topikte uykuda metabolizmanın daha hızlı çalıştıgını okudum ve bir arkadasımda bana gece yatmadan sürüp yatıyorum demişti.bende öyle yaptımkaydirigubbakcemile2fiyatı 15 lira.10 lirayada vardı ama ben mecitefendi aldım:dance:
emosum arada duraklamalar olabiliyor hiç bozma moralini.hem ben şimdi farkediyorum ne kadar kilo vermişsin sen öyle tebriklera.s.
gulgulmez akşam doğumgününe gitmeden bol bol su iç.emin ol tıkanırsın ve en azından çok az yersin:dance:
bende salatadan sonra az evvel 10 tane çucuk kraker yedim ama bugun nıyeyse çok acıkıyorum ben:çok üzgünüm:
kilo verenleri tebrik ediyorum
aybiss tebrikler sende 50-59 topiğine terfi etmişsin çok sevindim:hooray::lepi:
darısı bizlere
yeni gelenlere ve gelmek üzere olanlarada hoşgeldiniz:1hug:
benim 62 yi görmeyi istediğimi sağır sultan bile biliyor artık ki namına özel çizelge bile hazırladım . . .yaklaşık 15 gündür tartılamadım regl sebebiyle . . . umarım hala şiş değilimdir . . .
:Saruboceq:
annem ve arkadaşları müthiş kilo verdiğimi söylüyorlar ama bakalım yarın sabah belli olacak ak koyun kara koyun !
:1ninca:
Suyu ihmal etmeyelim . . .
:içelim:
lunapiena çok geçmiş olsun canım...benim de belim ve boynumda çok ciddi sorunlar var...egzersiz yapmak çok zor oluyor bir süre ara vermiştim ama tekrar başlayacağım...seni çok iyi anlayabiliyorum o yüzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?