Ophelia bazen olur böle dönemler.. Sonra bi anda bi bakarsın birkaç günde birden bikaç kilo birden vermişsin.
Moralini bozma tam gaz devam...:teselli:
:dance:
yazdım gitti bebeğim sağolasın senden başka beni gören olmadı ben de diyodum bana konuşmucaklar herhalde sağol canım tekrardan a.s.
canım sen kaç kilosun merak ettim boyun falan nasıl
arada öyle mesajlar arada kaynayabiliyo... Sen yaz kafana göre cevap beklemeden.. Ben öyle yapıyorum.. Eninde sonunda cvp geliyo... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bide aramızdaki destek kesinlikle tam gaz.. Motivasyonun bozulduğu an yardımına koşuyorlar merak etme sen...:sm_cool:
Hepberaber tığ gibin olacaz işallah
:enbuyukkk:
Canım benim boyum 1,68 kilom 65 di 64 oldum..:sm_cool:
hayırlısıyla bi 7-8 kilo vermek istiyorum..
Senin durumun nasıl?
selam bayanlar iyi pazarlar ben de yazabilirmiyim topiğinize sabah tartıldığıma göre 61,1 idim haftalardır 50 lili kiloları görmeye uğraşıyorum henüz göremedim :1no2:
kızlar 10 gündür yürüyüş spor yapıyorum, ekmek yemiyorum. ama bir kilo dahi vermedim gram dahi. metabolizmamı hızlandırmak için ne yapabilirim yada bu normalmi lütfen bana birşeyler yazın. hala 62-63 kilo arasındayım benneyaptımki
sağol canım inşallah kız zayıflıcaz
o maşallah sen uzunsun benim boy 160 kilom şuan 61 8 ay önce doğum yaptım hamilelik öncesi 57 idim bu kiloya bile dönsem bana yeter ama aslında 53-55 kilo olsam da fena olmaz
lunapiena buldun mu sen tartı yaa? Ben bulamadım. Hiçbiyerde kalmamışdı. Yaz geliyo ya millet saldırmış heralde..kaydirigubbakcemile3
Canım çocukla birşey yapılmıyor ki..Sinema diye ağladı benimki dolaşamadım...Hafta içi bakıcam artık...Gördüklerimi yazarım buraya...
Hoşgeldin delikız ama sanırım kısa kalıcan burada.Baksana az kalmış 59 olmana..Ha gayret...Güzel paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum...
aa allah bağışlasın.. Sen şimdi emziriosundur fazla kasma.. daha sonra oda olur istediğin kiloya kavuşursun.. İstek ve azimle herşey olur..kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrr bende 1 ayda 75 den 68 e düştüm. aranıza katılabilirmiyimmmm. ne yapmam lazım...
kızlarrrrr bende 1 ayda 75 den 68 e düştüm. aranıza katılabilirmiyimmmm. ne yapmam lazım...
üyelik kaydı yaptıracaksın sekretere,aylık aidat 150 lira onuda yatırdınmı üyelik işlemin tamamdır.
Bir şey yapmana gerek yok..Katıldın bile...
AMMA nasıl verdin bir ayda okadar kiloyu ..Söylemezsen almayız haa...Şaka şaka...Vallahi merak ettim bir ayda 7 kilo:1shok: nasıl nası nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?