60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ophelia bazen olur böle dönemler.. Sonra bi anda bi bakarsın birkaç günde birden bikaç kilo birden vermişsin.

Moralini bozma tam gaz devam...:teselli:

:dance:

canım sen kaç kilosun merak ettim boyun falan nasıl

yazdım gitti bebeğim sağolasın senden başka beni gören olmadı ben de diyodum bana konuşmucaklar herhalde sağol canım tekrardan a.s.

arada öyle mesajlar arada kaynayabiliyo... Sen yaz kafana göre cevap beklemeden.. Ben öyle yapıyorum.. Eninde sonunda cvp geliyo... hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bide aramızdaki destek kesinlikle tam gaz.. Motivasyonun bozulduğu an yardımına koşuyorlar merak etme sen...:sm_cool:

Hepberaber tığ gibin olacaz işallah
:enbuyukkk:

sağol canım inşallah kız zayıflıcaz

Canım benim boyum 1,68 kilom 65 di 64 oldum..:sm_cool:

hayırlısıyla bi 7-8 kilo vermek istiyorum..

Senin durumun nasıl?

o maşallah sen uzunsun benim boy 160 kilom şuan 61 8 ay önce doğum yaptım hamilelik öncesi 57 idim bu kiloya bile dönsem bana yeter ama aslında 53-55 kilo olsam da fena olmaz

selam bayanlar iyi pazarlar ben de yazabilirmiyim topiğinize sabah tartıldığıma göre 61,1 idim haftalardır 50 lili kiloları görmeye uğraşıyorum henüz göremedim :1no2:

Hoşgeldin delikız ama sanırım kısa kalıcan burada.Baksana az kalmış 59 olmana..Ha gayret...Güzel paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum...

canım hiç moralini bozma ben de ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum kişiden kişiye değişiyor...sen yeme düzenini değiştirme...yürüyüşüne yaptığın sporlara devam et...zamanla kilo vereceksin buna inan...seni motive edecekse ölçülerini al..kilo veremesen bile incelme oluyor tartılma yerine ölçülerini aldığında aradaki fark moral oluyor...eğer imkanın varsa bir tahlil yaptırabilirsin kilo vermeni engelleyen bir şey var mı öğrenebilirsin...ben de istiyorum ama çalıştığım için doktora gitmem mümkün olmuyor...metebolizmanı hızlandırmaya gelince yeşil çay içebilirsin...şimdilik aklıma gelenler bunlar...yerimseniben

aa allah bağışlasın.. Sen şimdi emziriosundur fazla kasma.. daha sonra oda olur istediğin kiloya kavuşursun.. İstek ve azimle herşey olur..kaydirigubbakcemile5

lunapiena buldun mu sen tartı yaa? Ben bulamadım. Hiçbiyerde kalmamışdı. Yaz geliyo ya millet saldırmış heralde..kaydirigubbakcemile3

Canım çocukla birşey yapılmıyor ki..Sinema diye ağladı benimki dolaşamadım...Hafta içi bakıcam artık...Gördüklerimi yazarım buraya...

Canım çocukla birşey yapılmıyor ki..Sinema diye ağladı benimki dolaşamadım...Hafta içi bakıcam artık...Gördüklerimi yazarım buraya...

Tamam canım sağol.. Bende haftaiçi çalıştığım için haftaiçi hiç biyere bakamıyorum..

Hoşgeldin delikız ama sanırım kısa kalıcan burada.Baksana az kalmış 59 olmana..Ha gayret...Güzel paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum...

hoşbuldum lunacım yok kız sen görünene bakma ben 2- 3 haftadır 62-61 kilolarda gidiyorum bi gram veremiyorum kio vermem durdu şuan

aa allah bağışlasın.. Sen şimdi emziriosundur fazla kasma.. daha sonra oda olur istediğin kiloya kavuşursun.. İstek ve azimle herşey olur..kaydirigubbakcemile5

evet emziriyorum o yüzden de çok acıkıyorum ve şuara dikkat edemiyorum ama bıktım ya kilolardan bi kurtulsam

kızlarrrrr bende 1 ayda 75 den 68 e düştüm. aranıza katılabilirmiyimmmm. ne yapmam lazım...

hoşgeldin canım tebrik ederim gayet güzel kilo vermişsin

kızlarrrrr bende 1 ayda 75 den 68 e düştüm. aranıza katılabilirmiyimmmm. ne yapmam lazım...

Hoşgeldin Banucuumm aramıza..Bir ayda 7 kilo süperrr... Nasıl başardın bunuuuu??? Tebrik ederim çok çokkk... :hooray::içelim:

hoşgeldin canım isteyen herkes aramıza katılabiliyor...1 ayda 75 ten 68 e düşmen çok başarılı...nasıl zayıfladığını,neler yaptığını anlatırsan seviniriz...

Bir şey yapmana gerek yok..Katıldın bile...
AMMA nasıl verdin bir ayda okadar kiloyu ..Söylemezsen almayız haa...Şaka şaka...Vallahi merak ettim bir ayda 7 kilo:1shok: nasıl nası nasıl...

Bir şey yapmana gerek yok..Katıldın bile...
AMMA nasıl verdin bir ayda okadar kiloyu ..Söylemezsen almayız haa...Şaka şaka...Vallahi merak ettim bir ayda 7 kilo:1shok: nasıl nası nasıl...

bende bende bende merak ettimmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

o zaman ben size kısaca anlatayım verdiğim 2.5 senelik mucadeleyi.:) 2.5 sene önce dogum yaptım. ideal kilom bence 55 ama herkes 60 iyi diyor. hatta 63 . dogumdan sonra 6 ay 80 kilo kaldım öle. sonra diyet yapıp bozdum. 2.5 senede vere vere 75 ldum. 1 ay önce gerçekten karar verdim . ve sabah doygun ekmekle kahvaltı yaptım. peynir domates herşeyi yiyerek.ama 2 dlim doygun ekmek her sabah. bazen 1. öglen yogurt bolca. 4 e kadar yogurt salata 4 den sonra 5 gibi spor. 1 saat her gün. evimin yakınında park var spor aletleri var onlarla 1 saat spor yaptım ama hiç aksamadm. günde 4 fincan yeşil çay funda yapragı karışımını içtim. her gün 2 ane sabah ve akşam greyfurt yedim. acıkınca biberleri teflonda kızarttım yagsız yogurta karıştırıp yedim. spordan sonra sadece greyfurt ve elma yedim. birde çiçek unu aldım akşam spordan sonra 1 tatlı kaşıgı yiyip su içtim. sebzeleri haşlayıp yedim mesela. ıspanak yedim ama haşladım ve tuzlayıp yedim. herşeyi şekersiz içtim. bu kadar. hala devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…