60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
sabah kahvaltıda 1dilim kepek ekmek ve 1 parça peynir yedim
öğlene etli türlü ve 1 dilim kepek ekmek
az önce de 2 mandalina ve 1 elma yedim
akşamada yeşil mercimek haşladım 1 kase yoğurtla karıştırıp yiyeceğim

güzel canım ama akşamada ekmek ye. diyetisyenim dediki günlük ekmek 5 dilimden aşaı düşmesin dedi tabiki pilav varsa ona göre ayarlanacak. 2 kaşık pilav 1 dilm ekmeğe eşit.

akşamada salata çorba sebze yemeği iyi olur canım. poğça seviyosun galiba

kız neşe küpüm benim bidaha kaybolupta kendini özletme sakın

güzel canım ama akşamada ekmek ye. diyetisyenim dediki günlük ekmek 5 dilimden aşaı düşmesin dedi tabiki pilav varsa ona göre ayarlanacak. 2 kaşık pilav 1 dilm ekmeğe eşit.

teşekkürler hügocuğum önerin için zaten pilav yapmış annem 2 kaşık ondan yerim zaten doymadığımda yiyorum kepek ekmeği

kızlar bişey danışacağım size. ben zeytinli açmay bayılıyorum. şimdi değil ama diyet bitince beyaz un yerine kepek undan yapsam içinede kendi hazırladığım zeytinleri koysam acep nasıl olurki

benim 3 saat sürem doldu. demin 1 maden suyu içtim. şimdi 2. yeşilçayımı içiyorum. büyük kupalara koydum bu ikinci kupam. birazdanda 2 mandalina 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim

kızlar bişey danışacağım size. ben zeytinli açmay bayılıyorum. şimdi değil ama diyet bitince beyaz un yerine kepek undan yapsam içinede kendi hazırladığım zeytinleri koysam acep nasıl olurki

o kadar zayıfladın cnm hakediyorsun ama yaptığında tadımlık olarak yemeni öneririm birde eşofmanlarının üstünde bol olmasına çok sevindim cnm..eşin kilo konusunda artık bişey demiyor değil mi?

tamam hugocuğum zaten bu bademcikler mahvetti beni kaldığım yerden devam ediyorum

geçmiş olsun canım. benim eşiminde bademcikleri şiş. şimdi hasta çorbası yaptım ona. tavuk budunu haşladım derisini aldım. parçaladım. sonra 1 kaşık un ekledim. şehriyesini koydum kaynattım hazır oldu çorba. yağ kullanmadım hiç bende içerim diye. akşama 1 kepçe bende içerim. karabiber ekledim limonda sıktımmı hastalıklara birebir gelir.

menümü yazayım;

ara biraz beyaz peynir, iki üç tane zeytin 1 dilim ekmek

öğle kfleks bir kase

birazdan da 2 tane mandalina yemek istiyorum

o kadar zayıfladın cnm hakediyorsun ama yaptığında tadımlık olarak yemeni öneririm birde eşofmanlarının üstünde bol olmasına çok sevindim cnm..eşin kilo konusunda artık bişey demiyor değil mi?

eşim artık sadece güzel şeyler söylüyor. ben zayıflayınca dikkat etmeye başladı yediklerine eskisi kadar yemiyor. ben diyorum ben seni böyle beyeniyorum diyorum ye diyorum o zaman yiyor. yada bişey yiyecekse sorar bazen o nasıl bu nasıl diye. birde diyorki kadınlar kulubündeki arkadaşlarına elinden gelen tüm yardımı yap ne biliyosan anlat yardımcı ol diyor. herkese yardım et anlat nasıl güzel kilo vereceğini diyor

kış için ideal aslında haftada bir ben de yapayım bu çorbadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…