selam kızlar
sabah kahvaltıda 1dilim kepek ekmek ve 1 parça peynir yedim
öğlene etli türlü ve 1 dilim kepek ekmek
az önce de 2 mandalina ve 1 elma yedim
akşamada yeşil mercimek haşladım 1 kase yoğurtla karıştırıp yiyeceğim
tüm gün yediklerimi yazaym eleştirilere açığım
sbh(7.30)
-3adet cewiz
-1 kase çorba
-1dilim ekmek
-1 zeytin
-yeşil çay
ara(10.30)
-4tane çizi 2sopa form çubuk
öğle(12.30)
-1kase çorba
-1kase salata
-tawuk haşlama
-1 dilim ekmek
ara(15.00)
-1 kase çorba
-zeytinli poğça
...........................................işyerinde sinirim bozuldu oturdm ydm kızdım kndimeburdan sorasını nasıl yapayım
selam kızlar
güzel canım ama akşamada ekmek ye. diyetisyenim dediki günlük ekmek 5 dilimden aşaı düşmesin dedi tabiki pilav varsa ona göre ayarlanacak. 2 kaşık pilav 1 dilm ekmeğe eşit.
kız neşe küpüm benimbidaha kaybolupta kendini özletme sakın
selam kızlar
kızlar bişey danışacağım size. ben zeytinli açmay bayılıyorum. şimdi değil ama diyet bitince beyaz un yerine kepek undan yapsam içinede kendi hazırladığım zeytinleri koysam acep nasıl olurki
yediklerin güzel cnm devam et sporuda unutma
kızlar bişey danışacağım size. ben zeytinli açmay bayılıyorum. şimdi değil ama diyet bitince beyaz un yerine kepek undan yapsam içinede kendi hazırladığım zeytinleri koysam acep nasıl olurki
tamam hugocuğum zaten bu bademcikler mahvetti beni kaldığım yerden devam ediyorum
benim 3 saat sürem doldu. demin 1 maden suyu içtim. şimdi 2. yeşilçayımı içiyorum. büyük kupalara koydum bu ikinci kupam. birazdanda 2 mandalina 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim
o kadar zayıfladın cnm hakediyorsun ama yaptığında tadımlık olarak yemeni öneririm birde eşofmanlarının üstünde bol olmasına çok sevindim cnm..eşin kilo konusunda artık bişey demiyor değil mi?
geçmiş olsun canım. benim eşiminde bademcikleri şiş. şimdi hasta çorbası yaptım ona. tavuk budunu haşladım derisini aldım. parçaladım. sonra 1 kaşık un ekledim. şehriyesini koydum kaynattım hazır oldu çorba. yağ kullanmadım hiç bende içerim diye. akşama 1 kepçe bende içerim. karabiber ekledim limonda sıktımmı hastalıklara birebir gelir.
poğaça gibi bir şey mi yoksa gözleme gibi mi hugocuğum:26:
afiyet olsun canım ben de mi başlasam bu maden suyuna çok faydalı diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?