60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar akşam menüm

1 küçük dilim kepek ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık salata
2 kaşık yoğurt
1 bardak sulandırılmış vişne kompostosu

Son düzenleme:
ben iki gündür menümü yazyım bayanlar malum vize haftası giremiyorum pek
DÜN:
sabah: 2 dilim kepek ekmek peynir zeytin 1 kupa yeşil çay
ara: 3-4 adet kurukayısı
öğlen:1 simit br ayran
ara:light çikolatalı gofret(108 kalori)
akşam: 1 kaşık taze fasülye(susuz) yağsız tavuk kavurma salata mercimek çorba 1 dilim ekmek
ara:1 avuç kuru meyve kuru üzüm fındık vs.
BUGÜN:
sabah: 1 dilim uno denge light 1 dilim çok tahıllı kızarmış ekmek 1 kk peynir 1 kupa yeşil çay
ara:4 adet kurukayısı
kaçamak:7 adet patates kızartması
öğlen: 40 gr tonbalığı dereotu maydanozla ve 2 dilim çok tahıllı ekmekten yapılmış sandviç ayran
ara: 1 adet yeşil elma 5 adet çubuk kraker
akşam: mercimek çorbası yağsız tavuk kavurma susuz bamya(1 kaşık) 1 dilim ekmek
ara:6 adet fındık 3 adet kaju 2 adet badem

acaba araöğünlerim fazla mı?? bir de size göre ara öğünle ana öğün arasında kaç saat fark olmalıdır?? zayıf kalın bayanlarrr:)

listelerin çok güzel bence
ara öğünler de güzel

selam kızlar internet bağlantımda bişey var bir gidip bir geliyor maşallah gine oku oku bitiremedim cümbüş olmuş bugünkü yediklerim 8.30 1 bardak ılık su 9.00 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin domat salatalık 2 şekersiz çay 12.0 2 kepçe tarhana 13.301 avuç leblebi 14.30 2 kepçe buğdaylı ayran çorbası 5 kaşık pirinç pilavı 1 tabak salata 16.001 fincan leblebi 4 tane sunta bisküvi 4 tane kuru kayısı 1 fincan nescafe 18.00 1 bardak küçük boy bardak mısır 22.00 1 fincan kış çayı 4 tane mavi yeşil bisküvi 1 avuç leblebi......... amma çok bisküvi ve leblebi yemişim

günaydın herkese yarım saat önce elma sirkeli suyumu içtim
1 dilim kepek ekmek ve 1 dilim peynir 1 açık çay 1 zeytin yedim 5 dk önce
öğle yemeğimi düşünüyorum:26:

dünden kalan yeşil mercimek var öğlene onu yemeyi düşünüyorum yanında da 3 kaşık bulgur 1 dilim kepek ekmek 1 kase yoğurt ve 1 domates yerim işte öğlen menüm hazır

sabaha karşı oldu. kuşlarım çırpınmaya başladı kafeste çırpınma sesiyle uyandık deprem devam ediyordu çok uzun sürmedi ama çok salladı. 5.7 ile sallanmış. eşim benden önce uyanmış ben uykumda bağırmışım. kızlar sol el parmaklarım uyuştu hiç hissetmedim. ve hiç uyuyamadım. allah kimseye göstermesin. tekrardan olur diye korktuk öncü deprem falan olabilir diye uyumadık hiç

sabah 5 kaşık mısır gevreğinin içine 1 elma doğradım ve 1 bardakta yarım yağlı süt ekledim yedim.

bugün spor günüm kızlar ama kendime gelemedim hala daha korkuyorum spor yapacak halim yok. yapmayacağım. uykumuda alamadım. kafam kazan gibi. çok kötü bir gece geçirdik

Hugoum cok gecmis olsun canim.ben de yeni duydum aklima sen geldin. iyisiniz cok sukur. tekrar gecmis olsun canim. denizde olmus neyseki... rabbim daha buyugunden korusun.
sana bakmak icin cepten baglandim cikiyorum..
allaha emanet olun canim...

sabah 2 bardak su içtim.kahvaltıda 1 bardak süt elma nesfit kayısı ve üzüm ekledim yedim.kızıma brovni kek yedirirken 2 ısırımlık da ben yedim birde bir parmak boyunda gevrek yedim .bugün ilk defa bu kaçamkaları yaptım çok mu kaçırmışım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…