sabah 2 bardak su içtim.kahvaltıda 1 bardak süt elma nesfit kayısı ve üzüm ekledim yedim.kızıma brovni kek yedirirken 2 ısırımlık da ben yedim birde bir parmak boyunda gevrek yedim .bugün ilk defa bu kaçamkaları yaptım çok mu kaçırmışım sizce
gurbetgüzeli dün okudum diyetini. gerçekten zor yani. bir öğün yiyip sonrasında sadece o karışımı içmek. zorlanmıyormusun
hugocuk geçmiş olsun canım.depremi şimdi senden duydum.bayağı da şiddetliymiş.
Allah hepimizi korusun.
bence çok değil canım. tadına bakmışsın sadece. canım bişey soracağım sende iştah sorunu varmı. yani iştahın açıkmı. mesela tatlı yersen az yemek yeterli oluyormu yoksa yedikçe arkası geliyormu. hamur işlerine pilava makarnaya düşkünmüsün
cnm benim yemeklere hamur işine çok düşkünlüğüm yok eve tatlı ,çikolata aburcubur almasam hiç aklıma gelmez yemem ama canım bierşeye sıkılmışsa evdede birşeyler varsa bitirene kadar yerim.geçen sene tümçikolata abur cubur kola çerez pastalara yemin etmilştim yememk için tam 1,5 yıl yemedim ama yinede kilo vermedim.3 haftadır diyet yapıyorum hiç kaçamak yapmadım tatlıda şkerlide yemedim sağlıklı beslndim bugün tartıldım toplamda 1,6 kilo vermişim çok az değilmi neden bu kadar ağır veriyorum.
canım troit falan olabilirmi. testlerini yaptırdınmı canım normalmi herşey. bu arada spor yapıyomusun gün aşırı
evet cnm her test yapıldı hepsi normal daha önce diyetisyene gittiiğimdede 1 ayda 2 kilo vermiştim diyetisyen çok ii demişti çünkü verdiğim kilo hep yapdan gidiyor benim sadece yavaş yavaş veriyormuşum.yemin ettiğimdönemde 3 ay spor yaptım 3 kilo verim ama 8 cm tüm vücuttan incelmiştim 2 beden farketmişti.cnm sadece sporla düzenli beslenme olmazsa kilo gitmiyorincelme oluyor aç kalınarak zaten verilmiyor şimdi ben bugüne kadar yaptığım yanlışlardan ders çıkardım.şuan dengeli besleniyorum her öğünümde 4 besin öğesine yer veriyorum araöğümlerimi düzenli yiyorum sporda haftada 3 gün yapamya çalışıyorum.kızım daha fazlasına izin vermiyor.verdiğim kiloyu çok az veriyorum yalnız vücudumda toparlanmalar oldu.malasef çokgeç veriyorum ama ayda 2 kilo bile versem 5 ay sonra 65 olurum o bile ii.çünkü ben artık diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum.aç kalmadan verdm 1,6 kiloyu.bu arada 1 yeşilçay 1 madensuyu içtim.
selam herkese uzun aradan sonra yine burdayım nasılsın hugocum nasıl gidiyo diyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?