60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence çok değil canım. tadına bakmışsın sadece. canım bişey soracağım sende iştah sorunu varmı. yani iştahın açıkmı. mesela tatlı yersen az yemek yeterli oluyormu yoksa yedikçe arkası geliyormu. hamur işlerine pilava makarnaya düşkünmüsün

gurbetgüzeli dün okudum diyetini. gerçekten zor yani. bir öğün yiyip sonrasında sadece o karışımı içmek. zorlanmıyormusun

cnm benim yemeklere hamur işine çok düşkünlüğüm yok eve tatlı ,çikolata aburcubur almasam hiç aklıma gelmez yemem ama canım bierşeye sıkılmışsa evdede birşeyler varsa bitirene kadar yerim.geçen sene tümçikolata abur cubur kola çerez pastalara yemin etmilştim yememk için tam 1,5 yıl yemedim ama yinede kilo vermedim.3 haftadır diyet yapıyorum hiç kaçamak yapmadım tatlıda şkerlide yemedim sağlıklı beslndim bugün tartıldım toplamda 1,6 kilo vermişim çok az değilmi neden bu kadar ağır veriyorum.

canım troit falan olabilirmi. testlerini yaptırdınmı canım normalmi herşey. bu arada spor yapıyomusun gün aşırı

canım troit falan olabilirmi. testlerini yaptırdınmı canım normalmi herşey. bu arada spor yapıyomusun gün aşırı

evet cnm her test yapıldı hepsi normal daha önce diyetisyene gittiiğimdede 1 ayda 2 kilo vermiştim diyetisyen çok ii demişti çünkü verdiğim kilo hep yapdan gidiyor benim sadece yavaş yavaş veriyormuşum.yemin ettiğimdönemde 3 ay spor yaptım 3 kilo verim ama 8 cm tüm vücuttan incelmiştim 2 beden farketmişti.cnm sadece sporla düzenli beslenme olmazsa kilo gitmiyorincelme oluyor aç kalınarak zaten verilmiyor şimdi ben bugüne kadar yaptığım yanlışlardan ders çıkardım.şuan dengeli besleniyorum her öğünümde 4 besin öğesine yer veriyorum araöğümlerimi düzenli yiyorum sporda haftada 3 gün yapamya çalışıyorum.kızım daha fazlasına izin vermiyor.verdiğim kiloyu çok az veriyorum yalnız vücudumda toparlanmalar oldu.malasef çokgeç veriyorum ama ayda 2 kilo bile versem 5 ay sonra 65 olurum o bile ii.çünkü ben artık diyet yapmıyorum sağlıklı besleniyorum.aç kalmadan verdm 1,6 kiloyu.bu arada 1 yeşilçay 1 madensuyu içtim.

madem diyetisyene gitmişsin kontrollerin normal o zaman sorun yok canım. aynen bu düzende devam et. ben ilk ay 11 kilo verdim bu ay ise vücudun aynı lesteye alışmış dedi bazı değişiklikler yaptı listede. 3 saat kuralı var. bu ay 900 gr. yağ vermişim 500 gramda kas yapmışım öyle çıktı sonuçlar. ama diyetisyen 9 aralıkta çağırdı tekrar o zamana heralde 66 olmuş olursun dedi. bende aynen devam ediyorum. 3 aydır hiç şeker ve tatlı kullanmadım daha. ağzıma tatlı bişey girmedi hiç. tatlı sakız bile yasak. ligh cola veya içecekler tatlandırıcılar bile yasak. tatlı olarak sadece meyve var

öğlen yemeğinde ton balığı bir dilim tam buğday ekmeği ve 1 kepçe tavuksuyu çorba içeceğim kızlar

akşam yemeğim 8 kaşık mantar, 1 dilim ekmek ve bulgur olur. birde dün pazardan mor lahana aldım çok severim. şöyle marullu turplu mor lahanalı bir salata yaparım

koşu bandında koşacak halim yok. daha doğrusu deprem korkusu bende hala daha geçmedi ama şimdi internetten müzik açıp oynarım 1 saat artık. kızlar gece çok korktum kuşlarımın kanat çırpışlarıyla uyandık. diğer odada koşu bandında koşamıcam kokudan burda dans ederim göbek atarım

selam herkese uzun aradan sonra yine burdayım nasılsın hugocum nasıl gidiyo diyet.

hoşgeldin canım benim. özledim seni. diyet devam canım 69 a düştüm. 83 kiloydum nihayet büyük kısmını verdim canım. 62 ideal kilommuş. bu 3. ayım diyetisyene gidiyorum bebişim. sen neler yaptın zayıfladınmı kaç kilosun ne kadar fazlan kaldı canım. bebişin iyimi

kızlar bugün işin yoğunluğundan ara öğün yapmayı unuttum şimdide yemek yicem.sabah sadece maden suyu ve yeşilçay içtim.

kızlar merhaba herkese sabah tartıldım 55.7 kg idim
1 bardak su içtim ( 250 ml)

sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
4 zeytin
1 kk peynir
1 kuru kayısı
1 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay

okula büyük oğlumu bıraktım oradan anneme geçtim .
biraz sohbet muhabbet ardından saat 11 e doğru hem öğle yemeğim olsun hem de ara öğünüm bir arada olsun diye şunları yedim.

1 dilim kepek ekmek
yarım tatlı kaşığı kadar tereyağı
2 tatlı kaşığı erik reçeli
1 domates
2 tatlı kaşığı lor peyniri
4 zeytin
2 ceviz
1 fincan çok açık çok az şekerli çay ( 200ml)

şu an evdeyim birazdan okula gideceğim

Son düzenleme:
hugocuk merhaba canım şimdi nasılsın umarım üzerinden korkuyu atabilmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…