60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ....
bende aranıza katılmak ve şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum
bana yardımcı olun lütfen tek başıma yapamıyorum ....şu diyeti

62 kiloyum 167 boyndayım
paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
canım senin boy ve kilo orantın gayet normal ne sıkıntısı çekiyorsun bu kadar?:16:
günaydın güzeller :) geç kalktım bugün pazar nedeniylee dün biraz geç geldik eve.

sabah kalkar kalkmaz 300ml kadar su 2 kuru kayısı

kahvaltı;
1kk beyaz peyir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı kadar labne
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
2 çay bardağı şekersiz çay

bu arada 63,5 olmuşum çok şükür sonunda :) eşofmanlarımla tartıldım üstelik.

merhaba canım gözün aydın ayrıca sen o zaman kesin 63 ya da daha altındasındır niçin giysilerin olmadan tartılmadın ki ?:16:

selam kızlar. ancak gelebildim. işler daha yeni bitti ve bende rahat bir nefes aldım. kuşlarıma şimdi haşlanmış taze mısır verdim onu yiyorlar. hepsi ellerinizden öper ablaları.
akşam için barbunya yemeği yaptım kendime. eşimede zargana kızartacağım. yanına mercimek çorbası istedi. yağsız yaptım süzme mercimek çorbası akşam 1 kepçede ben içerim artık. balıkları sabah temizledim dün kayınpeder tutmuş tazeydi. süte yatırdım beklettim yumuşacık olsun diye. akşama kızartırım

saat 16 da 1 meyve yemeyi planlıyorum
akşam içinde barbunya yaptım
1 tabak yeşil salata ve 1 dilim kepek ekmek yemeyi planlıyorum

ben sabah kahvaltıyı 6 buçukta yaptım. saat 10 buçuk gibi 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim. öğlen tavuk sote yedim 1 dilim çavdar ekmeğiyle. saat 3 gibi yeşilçay, meyve 10 badem 10 antep fıstığım var. birde sütlü şekersiz türk kahvesi içerim. akşama 8 kaşık barbunya 1 dilim çavdar ekmeği bulgur 1 kepçe çorba ve salata var

selam kızlar. ancak gelebildim. işler daha yeni bitti ve bende rahat bir nefes aldım. kuşlarıma şimdi haşlanmış taze mısır verdim onu yiyorlar. hepsi ellerinizden öper ablaları.
akşam için barbunya yemeği yaptım kendime. eşimede zargana kızartacağım. yanına mercimek çorbası istedi. yağsız yaptım süzme mercimek çorbası akşam 1 kepçede ben içerim artık. balıkları sabah temizledim dün kayınpeder tutmuş tazeydi. süte yatırdım beklettim yumuşacık olsun diye. akşama kızartırım

selam hayatım hoşgeldin:16:

ben sabah kahvaltıyı 6 buçukta yaptım. saat 10 buçuk gibi 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim. öğlen tavuk sote yedim 1 dilim çavdar ekmeğiyle. saat 3 gibi yeşilçay, meyve 10 badem 10 antep fıstığım var. birde sütlü şekersiz türk kahvesi içerim. akşama 8 kaşık barbunya 1 dilim çavdar ekmeği bulgur 1 kepçe çorba ve salata var

çok güzel bir menü çok beğendim:16:

dün kayınvalidelerdeydik. orda ıspanaklı kol böreği yaptım. yanına çay demlediler onlar yedi ben baktım. neyse ben biber dolmasını çok severim en sevdiğim yemektir kayınvalide dün biber dolması hazırlamış ama ben geleceğim diye pişirmemiş. beni düşündüğünden. anne iyiki pişirmemişsiniz çok canım çeker yiyemezdim dedim.

selam hayatım hoşgeldin:16:

hoşbulduk canım ancak geldim. sabah beri temizlik etrafı toplama sil halı silk evi havalandır yemekti balık temizlemeydi derken ancak bitti işim. şimdi anladım yorulduğumu sabah 6 buçuktan beri ayaktayım insan oturunca anlıyor yorulduğunu. makinaya çamaşırda attım

dün kayınvalidelerdeydik. orda ıspanaklı kol böreği yaptım. yanına çay demlediler onlar yedi ben baktım. neyse ben biber dolmasını çok severim en sevdiğim yemektir kayınvalide dün biber dolması hazırlamış ama ben geleceğim diye pişirmemiş. beni düşündüğünden. anne iyiki pişirmemişsiniz çok canım çeker yiyemezdim dedim.

canım ben de dayanamam biber dolmasına ama çok iraden kuvvetli bu azminin karşılığını alacaksın hayatım

yasemin yazdıklarını okudum canım menülerin gerçekten çok güzel böyle gidersen sorunsuz kilo verirsin bacım:nazar:

hoşbulduk canım ancak geldim. sabah beri temizlik etrafı toplama sil halı silk evi havalandır yemekti balık temizlemeydi derken ancak bitti işim. şimdi anladım yorulduğumu sabah 6 buçuktan beri ayaktayım insan oturunca anlıyor yorulduğunu. makinaya çamaşırda attım

maşalllah çok çalışkan hamaratsın yağlarını hareket ettiğin için çabuk yakarsın ben de kahvaltıdan sonra 1 saat yürüdüm

hugocuk hoşgeldin canım senin menülere zaten diyecek söz bulamıyorum sen diyetisyene kulak ver veriyorsun da zaten ben saydıklarından 1 çatal yerdim yeterdi:nazar::9:

teşekkür ederim inşallah canım umarım hepimiz istediimiz kiloya ulaşırız sağlıklı bir şekilde

yasemincim Allah' a sonsuz şükürler olsun ben hedefime ulaştım ve de geride bıraktım darısı başınıza canım.......

dün akşamki yediklerimi gördün mü bilmiyorum ama tatlı olarak

1 tatlı kaşığı tavuk göğsü
4 tatlı kaşığı kazandibi
1 tatlı kaşığı profiterol yedim

gene de bugün 100 gr daha gitti.
bu hafta toplamda 400 gr gitti . galiba bu gidişle rahat bir şekilde 54 ya da altına inebileceğim .

bu sabah 40 dk aylardan sonra kondüsyon bisikleti bindim ( saat 6:20 -07:00 arası)
iyi geldi baya...
anneme gittim bayaram baklavamızı yaptık.
bana da şimdi bayram öncesi yemek için normal 1 tepsi baklava yaptı sağolsun canım annem. ben de onu pişirdim şerbetini döktüm. ev baklavasını annem gerçekten süper yapar yemiyecek olanın dahi yiyesi gelir ama benim inan gözümde yok :1:

kızlar ben şimdi çıkıyorum yaklaşık 1 saat daha yürüyeceğim çok iyi geldi bu yürüyüş spor yapınca çok sıkılıyorum bari yürüyeyim sonra görüşürüz :8::16:

yasemincim Allah' a sonsuz şükürler olsun ben hedefime ulaştım ve de geride bıraktım darısı başınıza canım.......

dün akşamki yediklerimi gördün mü bilmiyorum ama tatlı olarak

1 tatlı kaşığı tavuk göğsü
4 tatlı kaşığı kazandibi
1 tatlı kaşığı profiterol yedim

gene de bugün 100 gr daha gitti.
bu hafta toplamda 400 gr gitti . galiba bu gidişle rahat bir şekilde 54 ya da altına inebileceğim .

bu sabah 40 dk aylardan sonra kondüsyon bisikleti bindim ( saat 6:20 -07:00 arası)
iyi geldi baya...
anneme gittim bayaram baklavamızı yaptık.
bana da şimdi bayram öncesi yemek için normal 1 tepsi baklava yaptı sağolsun canım annem. ben de onu pişirdim şerbetini döktüm. ev baklavasını annem gerçekten süper yapar yemiyecek olanın dahi yiyesi gelir ama benim inan gözümde yok :1:

afiyet olsun hayatım demekki maşallah metabolizman kuvvetli bu çok şanslı bir yönün ev yapımı baklavalara ben de dayanamam ama kilo vermek için tatlı yememem lazım

1 adet elma
1 yemek kaşığı kakaolu puding yedim
250 ml su içtim

Back
X