60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 saat sonra 1 elma 1 mandalina yerim
öğlene de havuç haşladım birazdan küp küp doğrayacağım içinede biraz bezelye katıp sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağı dökeceğim biraz da taze nane katarım 1 veya 2 dilim kepek ekmekle yerim

gunaydin kizlar ben bu gun niyteliyim.sahur icin gece yatmadan 2 dilim tost ekmegi arasi kasar peyniri yedim ve bol su ictim.sanirim fazla oldu. 2 gundur kilomda tekrar bi tirmanis var. ama ben yediklerimi biliyorum.olmamali gibi geliyo bana.yani tartidaki rakam aynayada yansiyor ama neden oldugunu anlayamadim

Allah kabul etsin canım benim de kilolarım gitmiyor bir türlü ama pes etmeyeceğim diyete devam ediyorum belki zamanla veririz kilolarımızı

akşam için sebze çorbası düşünüyordum ama pek yiyesim yok yayla çorbası yapayım bir büyük kap yayla çorbası içerim 1 dilim de kepek ekmek yerim yanında

hayirli sabahlar ben bugun niyetliyim insallahhh sahurda kurumu ictim ve 3 bardak su ictim aksam da mercimek corbasi icerim icine kabak patates sogan pirinc kirmizi merceimek ve kereviz yapragi koydum biraz da yag ekleyip icecegim kizlar bu gunleri iyi degerlendirim 1 e 10.000 sevap veriliyor Allah simdiden kabul etsin kizlarrrr

Son düzenleme:
kızlar. evi toladım temizledim. şimdi spor zamanı spordan sonra görüşürüz. öğleye ton balığı 1 dilim ekmek ve 1 kepçe mercimek çorbası yerim. akşama ise dünden barbunyam var onu yiyeceğim. eşime akşam için zeytinyağlı yumurtalı ıspanak ve pirinç pilavı yapacağım tereyağlı.

kızlar. evi toladım temizledim. şimdi spor zamanı spordan sonra görüşürüz. öğleye ton balığı 1 dilim ekmek ve 1 kepçe mercimek çorbası yerim. akşama ise dünden barbunyam var onu yiyeceğim. eşime akşam için zeytinyağlı yumurtalı ıspanak ve pirinç pilavı yapacağım tereyağlı.

kolay gelsin hayatım menün de çok güzel beğendim afiyet olsun şimdiden

mrb kızlar sabah çeyrek ekmek arasına domates salatalık koydum onu yedim ,tek sekerli çay içtim.bide 4 tane falan altınbşak yedim.işim çok yoğun ara öğün yapamadım.birazdan da öğle yemeğine gideceğim.çok acıktıım.

günaydin kizlar...bugünki kahvaltim...
1 kaynatilmis yumurta..
yarim kücük domates..
2 zeytin..
bir dal maydanoz..
2 kk büyüklügübde ince dilim kasar
bitkisel cay..
1 kepekli ekmek...1 patlamis pirinc dilimi..

bu arada sanirim yine kilo verdim öyle hissediyorum ama tartilmayacagim..kendime ve sizlere söz verdimm:kkk:..:)..ayda 2 kere tartilsam yeter..bi ay ortasinda birde ay sonunda..

araögün olarak 1 eksi portakal 5 findik..

öyle yemeyi olarak 1 kizartilmis tavuk kanadi.......3 kasik esmer bulgur düsünüyorum..
benimkilerde tavuk kanadi kizartilmis olarak seviyorlar..o yüzden tavada kizartacagim..

kizlar sanirim artik menülerimi düzene koyabildim..siz nediyorsunuz..

gurbet canim allah kabul etsin orucunu...ben malesef baslayamadim....nezamana kadar zaman var...zilhice orucunu tutmak icin..ve nasil gidiyo zor oluyormu...yanisira spor yapiyormusun

günaydın kızlar kahvaltımı paylaşayım;

kahvaltı öncesi bir bardak su 2 kuru kayısı

2 yeşil 2 siyah zeytin

2 tatlı kaşığı yağsız labne peynir

2 dilim kepek ekm.:16:

1 dilim kepek ekmek
1.5 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
yaklaşık 1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay