Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar ben bu gun niyteliyim.sahur icin gece yatmadan 2 dilim tost ekmegi arasi kasar peyniri yedim ve bol su ictim.sanirim fazla oldu. 2 gundur kilomda tekrar bi tirmanis var. ama ben yediklerimi biliyorum.olmamali gibi geliyo bana.yani tartidaki rakam aynayada yansiyor ama neden oldugunu anlayamadim
kızlar yürüyüşten geldim az önce duş aldım 1 kupa sütlü türk kahvesi içiyorum![]()
HAYIRLI SABAHLARRR BEN BUGUN NIYETLIYIM SABAH SADECE KÜRÜMÜ ICTIM VE 3 SU BARDAGI SU ICTIM AKSAMA HAFIF BIRSEY LER YIYCEM BAKALIM aLLAH ORUCLARINIZ KAUL ETSN KIZLARR BUGUNLERIN KIYMETINI BILIN COK DEGERLI GUNLERDEYIZ CUNKUUU
yaseminciğim çok iradelisin maşallah. devamını getirirsin inşallah pes etmek yok değilmi yavaş yavaş gidecek kilolar
kızlar. evi toladım temizledim. şimdi spor zamanı spordan sonra görüşürüz. öğleye ton balığı 1 dilim ekmek ve 1 kepçe mercimek çorbası yerim. akşama ise dünden barbunyam var onu yiyeceğim. eşime akşam için zeytinyağlı yumurtalı ıspanak ve pirinç pilavı yapacağım tereyağlı.
1 dilim kepek ekmek
1.5 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
yaklaşık 1 kk peynir
3 zeytin
1 ceviz
1 kuru kayısı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay
hugocuğum senin kilonda değişiklik oldumu verbildinmi kilo ben hiç vermedim![]()