60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir de bugün eşimle çarşıda buluşacaktık hem alışveriş yapıp hem de çocukları gezdirecektik beni ortaokul yıllarımdan okulumuzun kantincisi olarak çalışan bir abi vardı o gördü dediki sana ekmek vermiyorlar mı tipin değişmiş dedi :9:çok sevindim ben de dedimki abi ben kilo vermek için ne çekiyorum sen biliyor musun dedim sakın dedi zayıflama dedi ay içimden o kadar sevindim ki dünyalar benim oldu milletin dikkatini çekiyorum:62:

kipada alışveriş yaptık çocukları jetonlu oyuncaklara bindiriyorduk o sırada bir bayan masamıza geldi ve dediki beni tanıdınız mı ve kendini tanıtmaya başladı tabiki tanıdım dedim merhaba fialn dedim abla seni gördüğümden beri acaba o mu değil mi diye bakıyorum ama bu kadar zayıflamış olamaz diyorum merakı yenmek adına masalarına gideyim o ise konuşurum değilse özür diler geri dönerim dedi :60::62: ay çok güldük bayan bizim okulda 5- 6 yıl önce ücretli öğretmenlik yapmıştı .
abla nasıl zayıfladın bize de söyle dedi ben de zevkle anlattım.

bir de bugün kendime yeni ciciler aldım bir kaban bir tane de siyah değişik bir kumaştan ceket
ve kızlar ikisi de S beden :62::62:
çok güzel canım güle güle giy inşallah! bende bugün pardesü bot falan aldım pardesüm 40 beden üzerime tam oturdu 38 beden bana olmuyor hem basenim var hemde omuzlarım geniş ama inanılmaz sevdim yaaa çokta kaliteli ve genç işi bişey aldım normalde 42 beden alırdım bu sefer tam aldım çünkü daha zayıflıycam 50 kilo olduğumda daha güzel durucak üzerimde ama resmen aşık oldup aldım yaa bir sürü yer gezdik hiçbiri içime sinmedi bunu mağazaya ilk girdiğimde denedim ve sanki elimden alıcaklar gibi başka hiçbir şeye bakmadım çok komikti yaa :52:botlarımda spor bi model çok rahatlar onlarada bayıldım yani bugünkü alışveriş içime sindi yalnız kesinlikle kilo almamam lazım yoksa pardesüme sığmam sırf bunun için bile kilo vermeye devam:8::8::8:

kilo verenler

farmasi - 64.5.............55.6.........55.2 -0,4 :46:

liza.......68.8..........64.8.........64.4 -0,4:48:

mavli -61…..56.5............56.3 -0,2:nazar:

nefesimsinnn - 72.......60.........59.9 -0,1 :nazar:

kilo alanlar

blackandwhite - 66.4............61.5............61.9 +0,4

ayni kiloda kalanlar

zuzum24 - 79............62.9

kilo bildirmi yapmayanlar :

sevda_cicegi 65.5................63.4

hugocuk 83.....69

nugya.....73.4.....71

yeni katilanlar

GurbetGüzeli.... 68.4........66.1

zuzum ellerine sağlık canım emeklerin için çok sağol canım inşallah sende en kısa zamanda kilo verenler kısmına geçersin:21::16::46::46

mavlicim kilo verdiğin için tebrik ederim
yediklerin bu hafta bir ödül olara değerlendirilebilir. yarın çorba ve salata tarzı şeylere ağırlık vererek telafi edebilirsin canım.
:16::29:
bak bu mesajını görmemişim arkadaşım tavsiyen çok iyi oldu sağol tamam yarın çorba ve salata yiycem ozaman:39:

çok güzel canım güle güle giy inşallah! bende bugün pardesü bot falan aldım pardesüm 40 beden üzerime tam oturdu 38 beden bana olmuyor hem basenim var hemde omuzlarım geniş ama inanılmaz sevdim yaaa çokta kaliteli ve genç işi bişey aldım normalde 42 beden alırdım bu sefer tam aldım çünkü daha zayıflıycam 50 kilo olduğumda daha güzel durucak üzerimde ama resmen aşık oldup aldım yaa bir sürü yer gezdik hiçbiri içime sinmedi bunu mağazaya ilk girdiğimde denedim ve sanki elimden alıcaklar gibi başka hiçbir şeye bakmadım çok komikti yaa :52:botlarımda spor bi model çok rahatlar onlarada bayıldım yani bugünkü alışveriş içime sindi yalnız kesinlikle kilo almamam lazım yoksa pardesüme sığmam sırf bunun için bile kilo vermeye devam:8::8::8:
güle güle hayırlı günlerde giy canım. :nazar:
iyi geceler ayrıca tebrikler birinci olmuşsun tatlım:70::46::46::65:
çok teşekkür ederim canımcım darısı başına inşallah :70:
bak bu mesajını görmemişim arkadaşım tavsiyen çok iyi oldu sağol tamam yarın çorba ve salata yiycem ozaman:39:

ben kaçamaklarımı öyle dengeliyorum ve kilolar yerleşmeden gidiyor bitanem :70::nazar:

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle kızlar

sabah kalkınca kendimde şişlik hissetim
hemen 500 ml su içtim.

kızlar bugün ilk lavaboya gidişimden sonra tartıldım 55.8 kgyim
ama 500 ml su içtim metabolizma tekrar harekete geçti ve tekrar lavaboya gittim su süper işe yarıyor su içmeyenler ya da içemeyenler kendinizi mutlaka suya alıştırın.

günaydın millet ve farmasiciğim. iyiyim çok şükür. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 5 kaşık mısır gevreğine 1 elma doğradım ve 1 su bardağıda yarım yağlı süt ekledim yedim

sabahları zor oluyo ama yapacak bişey yok. kuşlar kalkmadan yapmam gerek. sona elime ayağıma dolanıyorlar temizlik zor oluyo

kolay gelsin canım bahaneyle spor da olur ne güzel işte ter de atarsın

sabah kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez - tahin karışımı
3 zeytin
yarım kk peynir
1 ceviz
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml )

hepinize güzel bir gün diliyorum kızlar:16:

kilo verenler

farmasi - 64.5.............55.6.........55.2 -0,4 :46:

liza.......68.8..........64.8.........64.4 -0,4:48:

mavli -61…..56.5............56.3 -0,2:nazar:

nefesimsinnn - 72.......60.........59.9 -0,1 :nazar:

kilo alanlar

blackandwhite - 66.4............61.5............61.9 +0,4

ayni kiloda kalanlar

zuzum24 - 79............62.9

kilo bildirmi yapmayanlar

sevda_cicegi 65.5................63.4

hugocuk 83.....69

nugya.....73.4.....71

yeni katilanlar

GurbetGüzeli.... 68.4........66.1

günaydın herkese bu kilo bildirimini nasıl yapıyoruz acaba benim kilom sabit aynı yani

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir 2 zeytin yedim
1 açık çay içtim

öğlenide daha şimdiden düşünüyorum ki evdeki yemeklere saldırmayayım:1:

şimdi oturma odasını temizleyeceğim

günaydın hugocuğum kolay gelsin ev işleri çok kalori harcatıyor cumartesi günü bende halsiz hissediyordum kendimi kursa gitmedim sonra düşündüm madem gitmedim bari faydalı bir şeyler yapayım evdeki koltukları sildim ama ter içinde kaldım 2 saatten fazla zamanımı aldı yorgun da düştüm anladım ki çok kalori almışım uzun süre hareketsiz oturduğum için nefesim kesildi dün de bayağı yürüdüm ayakların açıldı bu günde 1 saat yürürüm:4:

öğlen menümü şöyle düşünüyorum 1 havuç haşlarım sonra küp küp doğrarım biraz bezelyeyle karıştırırım üzerine de sarımsaklı yoğurt dökerim 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve biraz da taze nane ile karıştırıp 2 dilim kepek ekmeği ile yerim
şimdi de akşam menümü düşüneyim 1 büyük çanak sebze çorbası içerim
aralarda da meyve yerim
şimdi kahvaltıdan sonra 1 kupa sütlü türk kahvesi içerim

gunaydin kizlar ben bu gun niyteliyim.sahur icin gece yatmadan 2 dilim tost ekmegi arasi kasar peyniri yedim ve bol su ictim.sanirim fazla oldu. 2 gundur kilomda tekrar bi tirmanis var. ama ben yediklerimi biliyorum.olmamali gibi geliyo bana.yani tartidaki rakam aynayada yansiyor ama neden oldugunu anlayamadim

Back
X