60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk ellerimi yanlarımdan tutunca kaburga kemiklerimin üzerindeki yağlar erimiş kemiklerim elime geliyor

slm ben bugun orucluyum insallah sabah kürümü ictim aksam biraz yemek yiycem ve ondan sonra 5 saat sonra kürümü iccem insallahhhhh

selam kızlar nasılsınız...
ben bu gün düğündeydim düğün pilavından 3 kaşık çorbasından 1 kaşık aldım kalktım.... gerçi pilav bitmişti ondan kalktım...:9: daha yicektim aslında....

slm ben bugün mangalda balık ve salata yedim ama ahh bi de üstüne 1 parça helva yemeseydim :(( ben tatlıya hiç hayır diyemiyorum..meyve yemedim gün boyu da o yüzden herkes yerken ben de helva yedim

iyi akşamlar sabah kalkınca tartıldım ve 70.300 geldim geçen hafta 70.100 geliyordum ama çok iyi hissediyorum zayıfladığımı farkediyorum ama neden almış gözüküyorum anlamadım bi türlü.sabah kahvaltım yarım simit,domates,yeşil biber,4 zeytin,bir haşlanmış yumurta çay kaşığının ucuyla pekmez zaten yiyemiyorum.10:30 yaptığım için kahvaltıyı 2:30 da bir elma yedim 3 te bir tane biber dolması 3 yk.yoğurt yedim.şimdi eşimin gelmesini bekliyorum 8 e doğru gelecek akşam menümdede bir kepçe tarhana çorbası 2 tane biber dolması,6 yk kaşığı kereviz yemeği, salata ve bir dilim kepek ekmek yerim sizce nasıl olur arkadaşlar.

kilo verenler

farmasi - 64.5.............55.6.........55.2 -0,4 :46:

liza.......68.8..........64.8.........64.4 -0,4:48:

mavli -61…..56.5............56.3 -0,2:nazar:

nefesimsinnn - 72.......60.........59.9 -0,1 :nazar:

kilo alanlar

blackandwhite - 66.4............61.5............61.9 +0,4

ayni kiloda kalanlar

zuzum24 - 79............62.9

kilo bildirmi yapmayanlar

sevda_cicegi 65.5................63.4

hugocuk 83.....69

nugya.....73.4.....71

yeni katilanlar

GurbetGüzeli.... 68.4........66.1

kızlar bu akşamki yediklerim dışardaydık ama gene de dikkat etmeye çalıştım

yarım porsiyon bursa iskender ( ama ben sadece toplamda 2 kaşık kadar ve de 2 kk büyüklüğünde ekmek yedim ben gerisini çocuğa yedirdim:90:)
4 kaşık mercimek çorbası ( çocuğun çorbasından)
5-6 kaşık salata
3- 4 kaşık yoğurt
1 kaşık keşkek
500 ml den fazla su
3 tatlı kaşığı dondurmalı irmik tatlısı ( sanırım sütle yapılmıştı)

tam restoranttan çıktık eşimin bir arkadaşı eşiyle beraber caddede bizi gördü çok ısrar etti bir pastaneye oturduk
orada ayıp olmasın diye tüm ısrarlar karşısında

kakaolu antep fıstıklı filan yaş pasta tiramisu tarzı tatlıdan sadece 1 çatal yedim
bir de salep içtim.

eve gelir gelmez 250 ml suya balsız elmalı sirke koydum ve içtim
üzerine de sadece 250 ml su içtim.

yorumları bekliyorum kızlar...:16:

kızlar bu akşamki yediklerim dışardaydık ama gene de dikkat etmeye çalıştım

yarım porsiyon bursa iskender ( ama ben sadece toplamda 2 kaşık kadar ve de 2 kk büyüklüğünde ekmek yedim ben gerisini çocuğa yedirdim:90:)
4 kaşık mercimek çorbası ( çocuğun çorbasından)
5-6 kaşık salata
3- 4 kaşık yoğurt
1 kaşık keşkek
500 ml den fazla su
3 tatlı kaşığı dondurmalı irmik tatlısı ( sanırım sütle yapılmıştı)

tam restoranttan çıktık eşimin bir arkadaşı eşiyle beraber caddede bizi gördü çok ısrar etti bir pastaneye oturduk
orada ayıp olmasın diye tüm ısrarlar karşısında

kakaolu antep fıstıklı filan yaş pasta tiramisu tarzı tatlıdan sadece 1 çatal yedim
bir de salep içtim.

eve gelir gelmez 250 ml suya balsız elmalı sirke koydum ve içtim
üzerine de sadece 250 ml su içtim.

yorumları bekliyorum kızlar...:16:
canım ne güzel dışardaykende az yemeyi başarıyorsun ben bugün sırf hamurişi yedim tüm gün yediklerim: 8:00 2 bardak ılık limonlu su 9:00 1 dilim tam buğday ekmeği 1 büyük dilim ıspanaklı börek zeytin domat salatalık peynir 2 şekersiz çay 13:30 1 su bardağı az şekerli çay yarım zeytinli kaşarlı poğaça yarım dilim parça pizza yarım kumpir 20.00 1 dilim peynirli börek domat zeytin 2 şekersiz çay :56::56::56: yani yedim yedim yedim kemeraltında çok yorulduk ve acıktık oyüzden çok yedim:17::20::22:

canım ne güzel dışardaykende az yemeyi başarıyorsun ben bugün sırf hamurişi yedim tüm gün yediklerim: 8:00 2 bardak ılık limonlu su 9:00 1 dilim tam buğday ekmeği 1 büyük dilim ıspanaklı börek zeytin domat salatalık peynir 2 şekersiz çay 13:30 1 su bardağı az şekerli çay yarım zeytinli kaşarlı poğaça yarım dilim parça pizza yarım kumpir 20.00 1 dilim peynirli börek domat zeytin 2 şekersiz çay :56::56::56: yani yedim yedim yedim kemeraltında çok yorulduk ve acıktık oyüzden çok yedim:17::20::22:

mavlicim kilo verdiğin için tebrik ederim
yediklerin bu hafta bir ödül olara değerlendirilebilir. yarın çorba ve salata tarzı şeylere ağırlık vererek telafi edebilirsin canım.
:16::29:

mavlicim eve geldiğimde 56.4 kg idim bütün günün ardından:9:

bir de bugün eşimle çarşıda buluşacaktık hem alışveriş yapıp hem de çocukları gezdirecektik beni ortaokul yıllarımdan okulumuzun kantincisi olarak çalışan bir abi vardı o gördü dediki sana ekmek vermiyorlar mı tipin değişmiş dedi :9:çok sevindim ben de dedimki abi ben kilo vermek için ne çekiyorum sen biliyor musun dedim sakın dedi zayıflama dedi ay içimden o kadar sevindim ki dünyalar benim oldu milletin dikkatini çekiyorum:62:

kipada alışveriş yaptık çocukları jetonlu oyuncaklara bindiriyorduk o sırada bir bayan masamıza geldi ve dediki beni tanıdınız mı ve kendini tanıtmaya başladı tabiki tanıdım dedim merhaba fialn dedim abla seni gördüğümden beri acaba o mu değil mi diye bakıyorum ama bu kadar zayıflamış olamaz diyorum merakı yenmek adına masalarına gideyim o ise konuşurum değilse özür diler geri dönerim dedi :60::62: ay çok güldük bayan bizim okulda 5- 6 yıl önce ücretli öğretmenlik yapmıştı .
abla nasıl zayıfladın bize de söyle dedi ben de zevkle anlattım.

bir de bugün kendime yeni ciciler aldım bir kaban bir tane de siyah değişik bir kumaştan ceket
ve kızlar ikisi de S beden :62::62:

Back
X