Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm ben bugun orucluyum insallah sabah kürümü ictim aksam biraz yemek yiycem ve ondan sonra 5 saat sonra kürümü iccem insallahhhhh
hepiniz ne kadar azimlisiniz maşallah valla ben niye böyleyim ya((
canım ne güzel dışardaykende az yemeyi başarıyorsun ben bugün sırf hamurişi yedim tüm gün yediklerim: 8:00 2 bardak ılık limonlu su 9:00 1 dilim tam buğday ekmeği 1 büyük dilim ıspanaklı börek zeytin domat salatalık peynir 2 şekersiz çay 13:30 1 su bardağı az şekerli çay yarım zeytinli kaşarlı poğaça yarım dilim parça pizza yarım kumpir 20.00 1 dilim peynirli börek domat zeytin 2 şekersiz çaykızlar bu akşamki yediklerim dışardaydık ama gene de dikkat etmeye çalıştım
yarım porsiyon bursa iskender ( ama ben sadece toplamda 2 kaşık kadar ve de 2 kk büyüklüğünde ekmek yedim ben gerisini çocuğa yedirdim:90:)
4 kaşık mercimek çorbası ( çocuğun çorbasından)
5-6 kaşık salata
3- 4 kaşık yoğurt
1 kaşık keşkek
500 ml den fazla su
3 tatlı kaşığı dondurmalı irmik tatlısı ( sanırım sütle yapılmıştı)
tam restoranttan çıktık eşimin bir arkadaşı eşiyle beraber caddede bizi gördü çok ısrar etti bir pastaneye oturduk
orada ayıp olmasın diye tüm ısrarlar karşısında
kakaolu antep fıstıklı filan yaş pasta tiramisu tarzı tatlıdan sadece 1 çatal yedim
bir de salep içtim.
eve gelir gelmez 250 ml suya balsız elmalı sirke koydum ve içtim
üzerine de sadece 250 ml su içtim.
yorumları bekliyorum kızlar...![]()
canım ne güzel dışardaykende az yemeyi başarıyorsun ben bugün sırf hamurişi yedim tüm gün yediklerim: 8:00 2 bardak ılık limonlu su 9:00 1 dilim tam buğday ekmeği 1 büyük dilim ıspanaklı börek zeytin domat salatalık peynir 2 şekersiz çay 13:30 1 su bardağı az şekerli çay yarım zeytinli kaşarlı poğaça yarım dilim parça pizza yarım kumpir 20.00 1 dilim peynirli börek domat zeytin 2 şekersiz çayyani yedim yedim yedim kemeraltında çok yorulduk ve acıktık oyüzden çok yedim
![]()
çok geçmiş olsun canım. annen tez zamanda düzelir inşallah. sanada iyi gezmeler