60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 saat sonra ıhlamur içeceğim şekersiz. 1 meyve ve 1 bardak sütlü şekersiz nescafe hakkım var daha

merhaba kızlar akşam menüm

2 metal kaşık mantar sote
3 metal kaşık makarna
1.5 tavuk baget
4-5 kaşık salata (turp ve havuç)
500 ml su

ara iki küp şekerli az sütlü nescafe

akşam; az kaşarlı ve barbekü soslu yağsız tost
1 buçuk su bardağı ayran

yok canım orantılı değil kilo vermem lazım
bir gün içinde yediklerimi yaza yaza bitiremem heralde..
kilo vermek istedikçe daha çok yiyorum
benide bu gruba alın
56 kilo olmak istiyorum:2: ben yine

farmasi ticher a göre 58 kilo sun süper yaa sporda yapıyormusun
ben en son 2006da 58 filandım

canım mesleğim gereği oldukça tempolu ve ayakta geçiriyorum güünümü yaz tatilimde bol bol dansediyordum ama şimdi spor yapmıyorum .aylar sonunda daha bu pazar 40 dk kondüsyon bisikletime bindim düşün yani.ama gün aşırı spor kilo verebilmek için ideal özellikle evde olan arkadaşlar için.

merhaba mavli hayırlı akşamlar nasılsın ?
merhaba arkadaşım iyi olucam inşallah bugün sabah 9dan akşam 4e kadar hastanedeydim annemi 3 bölümede gösterdik hepsinde röntgen istediler kuyruk bekleye bekleye akşam oldu ama hamdolsun omzundaki çatlaktan başka önemli bir hasar çıkmadı

çok şükür başka birşey çıkmadığına sevindim Allah teyzeme sabır sana kolaylıklar versin acil şifalar dilerim bitanem.

farmasicim sen nasılsın yazılanları okuyamadım bugün yediklerim biraz az oldu gerçi dünden sonra iyi oldu 8.00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 1 dilim esmer ekmek 2 kaşık fasulye kavurması 2 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 2 şekersiz çay 12.30 5 tane light bisküvi 1 az şekerli çay 1lokma poğaça 1 dilim peynir 17:00 2 kepçe etli yeşil mercimek 3 y.kaşığı makarna 2 kaşık salata 22.00 1 tane kakaolu bisküvi nasıl?

selam kizlar...bugün ben ufak defek kacamaklar yaptim malesef....gerci abartilack birsey yok aslinda sanirim ben büyütüyorum..1 zeytin kadar cikolata yedim..bir kac kuru meyve yedim..öylen yemeyimde yediklerimden bir kac kasik yedim ..bunlari yemeden önce birde proteinli cilek tadinda. süt ictim.......

evet ama çok iyi olmuş tatlım

bence çok iyi olmuş tatlım

mavlim annene gecmis olsun canim..allah baska dert vermesin...

amin canım biz ortopediye bakıldığımız için oradaki hastaları özelliklede acilden gelenleri görünce halimize hamdettik canım Rabbim daha beterinden korusun.....devrimcim ben kaçamaklık bişey göremedim 1 zeytin kadar çikolata haftada 1 olmak kaydıyla hiçbişey değil kurumeyvede benim bildiğim kadarıyla kaçamak sayılmıyor benim canım tatlı çektimmi, kuru kayısı ve kan üzümü yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…