canım senin boy ve kilo orantın gayet normal ne sıkıntısı çekiyorsun bu kadar?
merhaba canım gözün aydın ayrıca sen o zaman kesin 63 ya da daha altındasındır niçin giysilerin olmadan tartılmadın ki ?
merhaba kızlar akşam menüm
2 metal kaşık mantar sote
3 metal kaşık makarna
1.5 tavuk baget
4-5 kaşık salata (turp ve havuç)
500 ml su
farmasi ticher a göre 58 kilo sun süper yaa sporda yapıyormusun
ben en son 2006da 58 filandım
farmasi ticher a göre 58 kilo sun süper yaa sporda yapıyormusun
ben en son 2006da 58 filandım
merhaba arkadaşım iyi olucam inşallah bugün sabah 9dan akşam 4e kadar hastanedeydim annemi 3 bölümede gösterdik hepsinde röntgen istediler kuyruk bekleye bekleye akşam oldu ama hamdolsun omzundaki çatlaktan başka önemli bir hasar çıkmadımerhaba mavli hayırlı akşamlar nasılsın ?
merhaba arkadaşım iyi olucam inşallah bugün sabah 9dan akşam 4e kadar hastanedeydim annemi 3 bölümede gösterdik hepsinde röntgen istediler kuyruk bekleye bekleye akşam oldu ama hamdolsun omzundaki çatlaktan başka önemli bir hasar çıkmadı
AMİN !! çok sağol bitanemçok şükür başka birşey çıkmadığına sevindim Allah teyzeme sabır sana kolaylıklar versin acil şifalar dilerim bitanem.
farmasicim sen nasılsın yazılanları okuyamadım bugün yediklerim biraz az oldu gerçi dünden sonra iyi oldu 8.00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 1 dilim esmer ekmek 2 kaşık fasulye kavurması 2 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 2 şekersiz çay 12.30 5 tane light bisküvi 1 az şekerli çay 1lokma poğaça 1 dilim peynir 17:00 2 kepçe etli yeşil mercimek 3 y.kaşığı makarna 2 kaşık salata 22.00 1 tane kakaolu bisküvi nasıl?
farmasicim sen nasılsın yazılanları okuyamadım bugün yediklerim biraz az oldu gerçi dünden sonra iyi oldu 8.00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 1 dilim esmer ekmek 2 kaşık fasulye kavurması 2 kaşık mantarlı yumurta zeytin peynir 2 şekersiz çay 12.30 5 tane light bisküvi 1 az şekerli çay 1lokma poğaça 1 dilim peynir 17:00 2 kepçe etli yeşil mercimek 3 y.kaşığı makarna 2 kaşık salata 22.00 1 tane kakaolu bisküvi nasıl?
mavlim annene gecmis olsun canim..allah baska dert vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?