60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim ben şimdi okudum yazdıkları verdiğin bilgiler için sağol hayatım sağlıklı ve mutlu günler

hugocuğum şimdi okudum yazdıklarını teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

rica ederim yaseminciğim eskiden benim yaşadığım sıkıntılara benziyor o yüzden uyarmak istedim çok azimlisin azminin kırılmasını istemem çünkü

kızlar hepimizin TÜRK MİLLETİ olarak bir kez daha başı sağolsun

sabah kalkınca 250 ml su içtim
sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin- pekmez
1 kuru kayısı
1 ceviz
1 kk peynir
3 zeytin
1 fincan çok az şekerli çok açık çay ( 250 ml)

Son düzenleme:
öğlen ve akşam menünde ne hazırlamayı düşünüyorsun hugocuğum

canım öğlen yemeğinde tavuk sote yapacağım körili kekikli naneli pulbiberli. soğan ve sarımsakta eklerim. akşama ise mantar yemeği yapacağım. mantarı pişiririm soğanlı salçalı yağsız olarak pirişip yerken 1 yemek kaşığı ilave ederim artık. yanınada karışık bir salata ve yoğurtta olur

günaydın kızlar akşam yazamadım
akşam yemeğinde bir tabak karnıbahar yemeği yedim,birde iki yemek kaşığı bulgur pilavı,yanında da yoğurt bir iki tanede çok canım çekti turşu yedim.akşam başka birşey yemedim çay içtim 2 bardak okadar.

sabahta: 1,5 altın ekmek,peynir,zeytin,domates,birazda yumurta tek şekerli iki kupa çay
nasıl sizce...

günaydin kizlar.....uzun zamandr tartimin sürekli pili bitiyor ayar tutmuyordu,sonunda yeni tarti aldim,ve sok oldum ,yanlis tartiliyormusum hep,nerden baksam 1 kg az tartiyormus benim eski tarti.yenide illaki dogrudur ve suanki kilomu yazdim,marotona devam ediyorum tabi

sabah yediklerimi yazayim

2 adet etimek
ufak bir tabak mozarella peyniri
sekersiz kahve

zuzum benim tartıdada sorun var. dün tartıldım merak ettim 68 çıktı. eskiden diyetisyende ilk tartıldığımda 83 çıkmıştım. benim tartı 78 gösterdiydi. sonra kontrole girmeden tartıldım benimki 75 dedi. diyetisyeninki 72 dedi. tartıda benimde sorun var ben o yüzden tartılmayacağım 9 aralıkta kontrole gidince tartılacağım artık. son konrtolde diyetisyen tartısı 71 dedi. benim evdeki 69 diyordu bende sevinmiştim 69 diye ama diyetisyenin tartısı yanlış değildir sonuçta değilmi.

zuzum yanlış hatırlamıyosam heryanım zayıfladı göbek kaldı diyordun hatta göbeğimden yağ aldıracağım diyordun doğrumu yoksa ben başkasıylamı karıştırdım canım

cok güzel hugocuk benım 4 kilo vermem lazım istanbula gidicem aralık sonu gibi yıne spora yazılmayı düşünüyorum bir ay gitsen yeter gecen seferde 5 hafta gitttim 8 kılo verdim bu seferde 8 kılo veririm herhalde 61 olurum cok cok iyi olur ama bebek düşünüyorum yıne hamıle kalmazsan giderim spora artık hamıle kalırsamda baya bir kılo alırım dogumdan sonra giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…