60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım sporla halledersin sorun olmaz. canım bişey soracağım en son konuştuğumuzda hamileyim demiştin yada benmi yanlış hatırlıyorum başkasıyla karıştıryor olabilirim

günaydın hanımlar kaç gündür yazamıyordum faranşit olmuşum boğazlar şiş mide bulantısı halsizlik ateş dr a gittim 2 gün rapor verdi antibiyotikte verdi 1000 gr lık sabah akşam biraz boğazımda acıma var ama öncekine göre çok iyi.dikkat ediyorum yine kaçamak yapmadım hiç.sabah kahvaltımı yine aynı yaptım domates salatalık zeytin peynir bir dilim kepek ekmek.yola devam durmak yok şimdide 2 günde neler yazdınız onları okuyacağım bu arada yanlışlıkla bu yazdıklarımı 80-89 topiğine yazmışım öncekileri okuyayım dedim bi baktım bi sürü yabancı kişiler ne kadar yeni giren kişiler olmuş dedim sonra bi baktımki doğru topiktemiyim diye 80-89 topiğiymiş

çok geçmiş olsun canım. hastayken daha hızlı zayıflayacaksın ama

nasıl uzak duracam tatlıdan yokmu yöntemi.bazen öyle kriz geliyorki.özellikle yemeklerden sonra mutlaka tatlı birşey atacağım ağzıma.yada acıktıysam tatlı krizim tutuyor.

bazen susuzluk hissi beyin tarafından 'tatlı' isteği gibi algılanabiliyor. 1-2 yudum su iç. yarım saat sabret 1 bardak daha su iç.

işte burda...elimi koydum özellikle belli olsun diye...

her kadının vermesi gereken bir kaç kilosu vardır derlerdi de inanmazdım. senin kesinlikle göbeğinden 175 gram falan kilo vermen lazım (buradan gayet zayıf görünüyorsun, kilo değil de sıkılaşma problemin olmasın sakın? mekik ve sıkılaşma egzersizleri yapman daha uygun bence)

inşallah canım yaa... geçenlerde çarşıda böyle yağı kası felan ölçen bi alete çıktım da yağ oranımda 22 yazıyodu ama bu 22 kilo mu onu anlamadım...

%22 demektir o. kadınlarda %25 üzeri fazla kilodur. ama çarşıdaki o aletler ve eve aldığımız ucuz vücut analiz cihazları büyük ihtimalle düzgün bir tarama yapmıyor.ben yıllar önce bir diyetisyenin yaptığı bilimsel çalışma için öyle bir cihaza çıktım. ama üstümdeki tüm ağırlıkları ve metalleri (kemer-saat-kolye vb.) çıkarttırmıştı. vücuda hafif bir elektirk akımı gönderiyormuş. çorapsız çıplak ayakla ölçülmüştü. dışardaki cihazlara ayakkabı ile çıkıyoruz. hadi diyelim elden ölçüyor ama ayakkabının da bir ağırlığı var değil mi. ben de merak ettim eve vücut analizi yapan cihaz aldım ama sanırım o da analiz yapmıyor, matematiksel bir hesap yapıyor
Allah cızırtını vermesin, sıcak çikolata da içmişönceki yazılarını biraz okudum baktım da tatlından tuzlundan hiç taviz vermemişsin, yemişsin ama hep az az her çeşitten. tebrik ediyorum valla.

meyve asitli ve basit şeker içeren bir gıda olduğu için tek başına yediğinde acıktırabilir. beraberinde lifli veya proteinli bir gıda tüketmen önerilir. meyvenin yanında 2 adet kepekli form bisküvi veya 1 bardak süt tüketmeyi dene.
istersen bir aile hekimine veya dahiliyeye git kolesterollerin gözden geçsin. kırmızı et-tereyağ tüketimin çok yoksa muhtemelen kolesterolün yüksek çıkmaz. ama yüksek çıkarsa bil ki hergün yediğin yumurtadandır. normal çıkarsa da aynen devam et bence, sonuçta dokunmamış demektir.
Allah kabul etsin.
artık 250 ml su içtim bugünlük tamamdır.
bugün yaklaşık 1 / 4 kk kadar fındıklı çikolata yedim

geçmiş olsun.

kızlar 6da işten çıkıorm yazdklarınızı şimdi grdm kusura bakmayın.. bn biaz bahsedeym kendmden szlerde bna akıl vern 2sene önceye kadar tartıda 72 kg yu dahi gördm daha snra dyet yaptım ve 1 ayda 5 kg cwarı werdm 67 kiloya düştkten sonrasıda kçk dkkat etmelermle 60a kadar düştm yazın nişanlandm nişan dnemi 59 olmştum ama bu ara yne 60-61 arası gdip geliorm son 2 haftadr filan dkkat etmeye daha fazla hareket etmeye ve gnde en az 8 bardak su içmeye çalışıorm ama daha fazla dkkat etmeliyim ve yaza kadar en az 55 olmalıyım düğünüm varda :)

dün yedklerimi yazsammı şimdi szi oyalamş gbi olrmuyum bilemedm onun için bu sabahki kahvaltımdan başlayayım dedm

sabah 2 bardak su
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
kk peynir
birazck maydonoz
4 zeytin
bir fincan yeşilçay

kahvaltın güzelmiş canım.böyle sağlıklı beslen gün aşırı yürüyüş olabilir spor yap gider kilolar

kızlar şimdi spor yapmam gerekiyor. gideyimde 1 saat koşu bandını kullanayım erkenden spor çıksın aradan sonra moralim bozuk oluyo spor yapamazsam yada aksatırsam

kahvaltın güzelmiş canım.böyle sağlıklı beslen gün aşırı yürüyüş olabilir spor yap gider kilolar

yürüyüş sabahları durağa 15 dk akşamları yne duraktan eve 15 dk dışında yapamıorm cnm evde yürüyüş bandı vs de yok şimdi havalarda erken karardığı için işten drek eve gdiorm ama evde eğer üşenmezsem bkaç hareket yapmaya çalışıorm sıkılaşmayıda daha çk istiorm

günaydın kızlar dün niyetliydim sahurda ve iftarda süper ölçülü yedim kendimi tuttum sonra gece kurstan gelince cozuttum 2 dilim sarı burma tatlısı yedim 1 avuç leblebi ardından 3 tane tahta bisküvi kesmedi 1 koca tabak mısır patlattım şekersiz nescafeyle yedim sonra yediklerim mideme oturdu oh olsun bu seferde yatmadan geçsin diye evde dolanıp durdum bugün kahvaltıdan sonra tartıldım çok şükür 56,5 çıktım yani kilo almamışım hatta tok karnına az bile çıktım çünkü benim kahvaltım en çok yediğim öğünümdür :81:

kızlar şimdi spor yapmam gerekiyor. gideyimde 1 saat koşu bandını kullanayım erkenden spor çıksın aradan sonra moralim bozuk oluyo spor yapamazsam yada aksatırsam

iyi sporlar canım bende işleri yapayım belki müzik açıp oynarım biraz

zuzum yanlış hatırlamıyosam heryanım zayıfladı göbek kaldı diyordun hatta göbeğimden yağ aldıracağım diyordun doğrumu yoksa ben başkasıylamı karıştırdım canım

evet dogru canim ama yag aldirmayacagim,yaglari eriten bir güzellik salonu gibi yer var ,karnini sariyolar veya buhar makinasina giriyorusn karnin terliyor felan.,göbegin eriyor yani oraya gidecekdim bugünde randevum var hatta

çok sağol elif ezgi

kızlar sz yemenize dkkat ediosnz bnun dışında nasl spor yapıosnz bde yaşlarınız kaç kaç kg verdnz bn yeniyimde anlatrmsnz

evet dogru canim ama yag aldirmayacagim,yaglari eriten bir güzellik salonu gibi yer var ,karnini sariyolar veya buhar makinasina giriyorusn karnin terliyor felan.,göbegin eriyor yani oraya gidecekdim bugünde randevum var hatta

sonuçları merakla bekliyoruz. bizimle paylaşırsın.

öğle yemeğim 1,5 kepçe türlü suyundan yemedim ama,2 dilim kepek ekmeği,makarna aldım ama sadece bir çatal yedim,çok küçük parça lahana turşusu şimdiye kadarda 1 lt su içtim.

kızlar sz yemenize dkkat ediosnz bnun dışında nasl spor yapıosnz bde yaşlarınız kaç kaç kg verdnz bn yeniyimde anlatrmsnz

ben anlatayım canım. 27 yaşındayım. boyum 170. 3 ay oldu diyete başlayalı. 83 kiloyla başladım. şimdi 70 oldu. ben 3 yıldır düzenli spor yapıyodum zaten o yüzden yağım azdı. şimdi 25 kg. yağ oranım. normal değerde. diyetisyen en az 62 kilo olabileceğimi söyledi yağım az olduğu için. ben diyet listem var onu uyguluyorum düzenli. ayda 1 kezde kontrole gidiyorum canım

canım ücreti ne kadardı. tahminen göbekteki yağları hareket ettiriyorlar yani kan dolaşımını hızlandırıyorlar. benim koşu bandının önünde titreşim kemeri var yağları hareket ettirip kan dolaşımını hızlandırıyor ve diyet ve sporla daha çabuk gitmesini sağlıyor ama tabikide diyet ve sporsuz işe yaramaz. bende ne zamandır kullanmıyorum aslında spor bitince 10 dakika falan kullansam iyi olur.

kızlar öğle yemeğinde 1 kase mercimek çorbası içtim.1 porsiyon salata yedim.bide altın ekmek yedim 1 tane..2 tanede elma dilimi büyüklüğünde patates yedim. nasıl gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…