60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eve misafir gelir pasta börek eksik olmaz onlardan hadi vazgeçtim nerdeyse hergün yaprak sararlar dolma yaparlar benim çok iradeli olmam lazım yemeyeceğim kendi menümün dışına çıkmamalıyım

merhaba kızlar

bu akşamki menüm

3 yemek kaşığı pırasa yemeği bol limonlu
1 çukur yemek tabağı salata (en az 8-10 kaşık )
1 bardak su ( 250 ml )

bugün hiç canım hamsi buğulamadan yemek istemedi hiç yemedim

Son düzenleme:
selam

menüm

sabah

2 etimek,kücük tabak mozarella,1 fincan kahve

ara
1 paket diyet yogurt
1 dilim baklava

ögle
1 tabak bulgur pilavi

ara
1 bardak yesil cay
3 kurabiye
2 bisküvi

aksam
2 etimek
1 elma

ara 1 bardak tarcinli süt icicem

isirgan otu cayi ve bolca su ictim

selam

menüm

sabah

2 etimek,kücük tabak mozarella,1 fincan kahve

ara
1 paket diyet yogurt
1 dilim baklava

ögle
1 tabak bulgur pilavi

ara
1 bardak yesil cay
3 kurabiye
2 bisküvi

aksam
2 etimek
1 elma

ara 1 bardak tarcinli süt icicem

isirgan otu cayi ve bolca su ictim

afiyet olsun canım da hiç sebze yok
et ya da yumurta yok bence olmamış :16:

evet et haftada 1-2 kere anca tüketiyorum cok sevilmiyor evde.sebze yemegide yapacckdim aslind abugün havuclu pirasa ama bayram temizligi yapiyordum yetisdiremedim...yarin biraz daha dikkat ederim insallah

selam kizlar...farmasi bence güzel kilo vermisin..hos gözüküyorsun...ama hugocugun dedigi gibi sadece biraz egsesiz calissan yeter ..daha fazla kilo vermene gerek yok bence..

selam kizlar...farmasi bence güzel kilo vermisin..hos gözüküyorsun...ama hugocugun dedigi gibi sadece biraz egsesiz calissan yeter ..daha fazla kilo vermene gerek yok bence..

çok teşekkür ederim canımcım yorumun için ben plates filan yapamam nasıl yapılacağını da bilmiyorum ben yürüyü adamıyım ama çocukları bir yere koyup gitmem söz konusu bile değil şu an için.
ama kiloya gelince aslında 160 boyum olabilirsem 52- 53 olsam da fena olmaz hani ama farketmiyor.:1:

benim bügünkü kahvaltim..yarim dilim kasar 2 kepekli kreker...1 dilim patlamis pirinc..1/4 domates..3 zeytin...1 dal maydanoz..

ara ögün...1 elma ,,10 findik...

öglen...2 kasik kadar karniyarik..1 dilim siyah ekmek...

ara ögün 1 kuru kaysi,, 1 dilim patlamis pirinc 5 badem

aksam yemeyi...yesil kerevis,,,maydanoz,,ve lahana karisimi kendime özel yemek yaptim..tatsiz tussuz oldugundan severek yiyemedim..ama üzerine acili cin sosu döktüm...sonra aklima geldi icinde seker vardi o sozun...neyse birdaha kullanmam cin sozundan.....

sizce nasil kizlar menüm

çok teşekkür ederim canımcım yorumun için ben plates filan yapamam nasıl yapılacağını da bilmiyorum ben yürüyü adamıyım ama çocukları bir yere koyup gitmem söz konusu bile değil şu an için.
ama kiloya gelince aslında 160 boyum olabilirsem 52- 53 olsam da fena olmaz hani ama farketmiyor.:1:
tv 8 de her sabah 9.30 da ebru salliyla ben pilates yapiyorum...sanirim calisanlanlar icinde yine erken saatlerde tekrari var...tam olarak bilmiyorum ama...sanirim saat sabah 6.00 idi

benim bügünkü kahvaltim..yarim dilim kasar 2 kepekli kreker...1 dilim patlamis pirinc..1/4 domates..3 zeytin...1 dal maydanoz..

ara ögün...1 elma ,,10 findik...

öglen...2 kasik kadar karniyarik..1 dilim siyah ekmek...

ara ögün 1 kuru kaysi,, 1 dilim patlamis pirinc 5 badem

aksam yemeyi...yesil kerevis,,,maydanoz,,ve lahana karisimi kendime özel yemek yaptim..tatsiz tussuz oldugundan severek yiyemedim..ama üzerine acili cin sosu döktüm...sonra aklima geldi icinde seker vardi o sozun...neyse birdaha kullanmam cin sozundan.....

sizce nasil kizlar menüm
bence çok güzel bir menü canım :13:
tv 8 de her sabah 9.30 da ebru salliyla ben pilates yapiyorum...sanirim calisanlanlar icinde yine erken saatlerde tekrari var...tam olarak bilmiyorum ama...sanirim saat sabah 6.00 idi

anladım canım ilgin için çok teşekkür ederim:13:

farmasi 3. fotoğrafında genç kız gibisin canım
oturtmalı elbise çok yakışmış hemde.

çok teşekkür ederim canım çok şımardım şimdi bak zaten 6, 7, 8 . sınıf olmalarına rağmen benden boylu benden kilolu öğrencilerim var yanlarında çocuk gibi kalıyorum:1:

çok teşekkür ederim canım çok şımardım şimdi bak zaten 6, 7, 8 . sınıf olmalarına rağmen benden boylu benden kilolu öğrencilerim var yanlarında çocuk gibi kalıyorum:1:

maşallah,
ama ben aşırı kilolu çocuklar için üzülüyorum.belki bütün bir ömürlerini şişman olarak geçirecekler.
benim kızımın sınıfındada var 3 e gidiyor daha 50 kilo

hugocuk senin verdigin bilgilerde cok önemli canim..bi önceki yorumlarinda birsey daha ögrendim...titresim aleti bendede var.pek ise yaramiyo diye kilere indirmistim..bundan sonra bende onu kulanacagim spordan sonra....öncede kullanilsa olurmu..:26:

Son düzenleme:
Back
X