60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ikisi bir arada hugocuk...
Dilemmm valla ben uykusuzluğum geçsin uykum açılsın diye içiyorum... yemekten sonra aşırı uyku çöküyo üzerime...uykusuzluğa bay iyi geliyo ama diğerlerini bilemicem farkında değilim canım
m

bu arada kızlar iyi gidiyorum ama eltimde beni zayıflamış görünce o da diyetisyene gidelim beraber diyor, bize en fazla 2ay yeter diyor.
Eğer aralığa kadar ideal kiloma düşmezsem -ki düşemem- 1 aylıkda olsa uzman desteği alacağım, hem korumak ve dengeli sağlıklı beslenebilmek için.

Son düzenleme:
Dilemmm valla ben uykusuzluğum geçsin uykum açılsın diye içiyorum... yemekten sonra aşırı uyku çöküyo üzerime...uykusuzluğa bay iyi geliyo ama diğerlerini bilemicem farkında değilim canım
m

hımm kahve kremamı kahve şekermi

m

anladım tatlım, doktora gidecektin halsizlik için gittin mi

abur cubur ve düzensiz yediğim için kilo veremiyorum heralde.kilo almıyorum sabit kilom veremiyorum.bugün sporada başladım evde bisiklete biniyorum,10dkda egzersiz yapıyorum yani yapıcm hergün 10 kilo versem yeter bana

abur cubur ve düzensiz yediğim için kilo veremiyorum heralde.kilo almıyorum sabit kilom veremiyorum.bugün sporada başladım evde bisiklete biniyorum,10dkda egzersiz yapıyorum yani yapıcm hergün 10 kilo versem yeter bana

kaç kilosun canım, abur cubur çok sağlıksız be güzelim bende çok seviyorum ama
bizden alıp götürdükleri çok fazla, hem biçimsiz hem fazla kilo alıyoruz, erkenden çöküyoruz
e bazıları zaten kansorejen.
az ve sık yemek en güzeliymiş bunu öğrendim. Birde çok canın çekiyorsa ayda
bir öğünü abur cubur ile yap ama iki öğün olmasın. Senin için söylüyorum:16:

69 kiloyum çevremdeki herkes iyi göründüğümü fazlam olmadığını söylüyor ama ben aynaya bakınca öyle görmüyorum.abur cubur sağlıksız biliyorum ama nefsime hakim olamıyorum gerçi söz verdim kendime fena hırs yaptım zayıflıcam bugün ne abur cubur nede tatlı yedim

canım 10 dakika spor hiçbişeydir en az 45 en fazla 1 saat yapmalısın bi seferde

ay çok teşekkür ederim bitanem darısı başına inşallah :13:

jnaz boyun ve kilon kaç ?
kolay gelsin gel burda yediğini içtiğini paylaş inan hayatın değişecektir.
1 temmuzda 64.5 kg iken bu forumla tanıştım şükürler olsun tanıştığım güne ki 9 kg yi geçik kilo verdim . 8 kg si zaten 2.5 ayda gitti artık kormaya aldım kendimi kilo vermesem de olur diyorum verirsem de sefam olsun diyorum hayırlısı bakalım 36 beden oldum. çok mutluyum kuş kadar hafifledim. son 2 aydır nasıl kilo verdiğimin muhabbetini yapmaktan da büyük zevk duyarak milleti sağlıklı yaşam biçimine davet ediyorum. :82:

geçmiş olsun fazla sorun ilerlemeden önlemini almaya bakın şeker hastalığı hiçbirşeye benzemiyor Allah tüm hastalarımıza şifalar versin
farmasi cim boyum 1.55 kilomda bugün itibariyle 70
hayatımda ilk defa bu rakamları görüyorum. 53-56 kilo arası gidip gelirdim . ünv de iken 59 a kadar çıktım ama verdim . 56 kilo ile evlendim 2 sene önce. 8 ay içinde 9 kilo aldım 65 kilo ile hamile kaldım. 77 ile doğuma girdim. doğumdan çıktıktan sonra 72 kiloydum . sonrasında aman süt olsun diye yedimde yedim bi baktım 76 kiloyum
ramazan ayıydı oğlumda emmeyi bıraktığı için diyete başladım ama istikrarlı gitmediğim için de anca 6 kilo verebildim . son 1 aydır spor yapıyorum leslie yi indirdim, stepper ve twister da çalışıyorum inanılmaz faydasının gördüm
hergün mutlaka topiğinize uğruyorum menülerinizi inceliyorum hatta bazen ilham oluyorsunuz bana aynen uyguluyorum:)
senin kilo verme serüvenini belki senden iyi biliyorumdur:77:
bir yandan da diyet gruplarındayım mai beyazla aynı takımdayız
onlarlada hergün paylaşıyorum menümü
bu sefer çok kararlıyım acelem yok gr gr da olsa artık eksilmenin zamanı geldi
ilk hedefim 65 en geç yılbaşına kadar sonrasında da 55
oğlum mart doğumlu inşallah onun doğumgününde istediğim kiloda olmuş olacağım

Son düzenleme:
akşam menüm

3 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
3 yemek kaşığı makarna
2.5 tavuk ciğer ( bir bütün tavuk ciğeri düşünün )
4- 5 yemek kaşığı yoğurt
8-10 kaşık salata
250 ml vişne kompostosu
1 yemek kaşığı puding
250 ml su

çok teşekkür ederim canımya
valla bende zor tutuyorum kendimi bazen hırpalayarak seviyor muşum gibi geliyor ama alıştı yavrum

hırpalanmayac gibi değilki. o ne ya öyle bi bebek bu kadarmı tatlı olur. nazar deymesin canım fotoğrafına bakmaya doyamıyor insan

Back
X