ben çok içiyorum neskafe yaa... günde iki bazen üç bardak içiyorum...
inşallah 2 si birarada 3 ü birarada olanlardan değildir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etkisi nasıl sana canım iştah kesiyor mu yada metabolizmanı çalıştırıyor mu
ikisi bir arada hugocuk...
Dilemmm valla ben uykusuzluğum geçsin uykum açılsın diye içiyorum... yemekten sonra aşırı uyku çöküyo üzerime...uykusuzluğa bay iyi geliyo ama diğerlerini bilemicem farkında değilim canım
m
ikisi bir arada hugocuk...
Dilemmm valla ben uykusuzluğum geçsin uykum açılsın diye içiyorum... yemekten sonra aşırı uyku çöküyo üzerime...uykusuzluğa bay iyi geliyo ama diğerlerini bilemicem farkında değilim canım
m
abur cubur ve düzensiz yediğim için kilo veremiyorum heralde.kilo almıyorum sabit kilom veremiyorum.bugün sporada başladım evde bisiklete biniyorum,10dkda egzersiz yapıyorum yani yapıcm hergün 10 kilo versem yeter bana
abur cubur ve düzensiz yediğim için kilo veremiyorum heralde.kilo almıyorum sabit kilom veremiyorum.bugün sporada başladım evde bisiklete biniyorum,10dkda egzersiz yapıyorum yani yapıcm hergün 10 kilo versem yeter bana
ay çok teşekkür ederim bitanem darısı başına inşallah :13:
jnaz boyun ve kilon kaç ?
kolay gelsin gel burda yediğini içtiğini paylaş inan hayatın değişecektir.
1 temmuzda 64.5 kg iken bu forumla tanıştım şükürler olsun tanıştığım güne ki 9 kg yi geçik kilo verdim . 8 kg si zaten 2.5 ayda gitti artık kormaya aldım kendimi kilo vermesem de olur diyorum verirsem de sefam olsun diyorum hayırlısı bakalım 36 beden oldum. çok mutluyum kuş kadar hafifledim. son 2 aydır nasıl kilo verdiğimin muhabbetini yapmaktan da büyük zevk duyarak milleti sağlıklı yaşam biçimine davet ediyorum. :82:
farmasi cim boyum 1.55 kilomda bugün itibariyle 70geçmiş olsun fazla sorun ilerlemeden önlemini almaya bakın şeker hastalığı hiçbirşeye benzemiyor Allah tüm hastalarımıza şifalar versin
jnaz bebeğin çok tatlı maşallah çok şirin
inşallah canım. ama benim bebeğim olsaydı rahat bırakmazdım ne tatlı şey o öyle yapma bebek gibi.
çok teşekkür ederim canımya
valla bende zor tutuyorum kendimi bazen hırpalayarak seviyor muşum gibi geliyor ama alıştı yavrum