60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

farmasi cim boyum 1.55 kilomda bugün itibariyle 70
hayatımda ilk defa bu rakamları görüyorum. 53-56 kilo arası gidip gelirdim . ünv de iken 59 a kadar çıktım ama verdim . 56 kilo ile evlendim 2 sene önce. 8 ay içinde 9 kilo aldım 65 kilo ile hamile kaldım. 77 ile doğuma girdim. doğumdan çıktıktan sonra 72 kiloydum . sonrasında aman süt olsun diye yedimde yedim bi baktım 76 kiloyum
ramazan ayıydı oğlumda emmeyi bıraktığı için diyete başladım ama istikrarlı gitmediğim için de anca 6 kilo verebildim . son 1 aydır spor yapıyorum leslie yi indirdim, stepper ve twister da çalışıyorum inanılmaz faydasının gördüm
hergün mutlaka topiğinize uğruyorum menülerinizi inceliyorum hatta bazen ilham oluyorsunuz bana aynen uyguluyorum:)
senin kilo verme serüvenini belki senden iyi biliyorumdur:77:
bir yandan da diyet gruplarındayım mai beyazla aynı takımdayız
onlarlada hergün paylaşıyorum menümü
bu sefer çok kararlıyım acelem yok gr gr da olsa artık eksilmenin zamanı geldi
ilk hedefim 65 en geç yılbaşına kadar sonrasında da 55
oğlum mart doğumlu inşallah onun doğumgününde istediğim kiloda olmuş olacağım

inşallah canım kesinlikle gram gram da olsa devamlı olmalı kolaylıklar dilerim.

kızlar şimdi

8 - 10 tane milka lila stars çikolata kaplama fındık yedim

Son düzenleme:
hırpalanmayac gibi değilki. o ne ya öyle bi bebek bu kadarmı tatlı olur. nazar deymesin canım fotoğrafına bakmaya doyamıyor insan
Allah razı olsun hugocumm
inşallah canım kesinlikle gram gram da olsa devamlı olmalı kolaylıklar dilerim.
sağol farmasi cim
kızlar şimdi

8 - 10 tane milka lila stars çikolata kaplama fındık yedim

afiyet olsun
ee zayıflayınca böyle ufak tefek kaçamakların adı olmuyor tabikii:)

hımm kahve kremamı kahve şekermi

kahve krema canım... şeker yok artık biliyosun...

anladım tatlım, doktora gidecektin halsizlik için gittin mi

yok canım yaa gidemedim... sabah erkenden gitmem lazım ama çok uykum oluyo gidemiyorum... herşeyi erteliyorum bakalım inşallah bi ara gideceğim...

hırpalanmayac gibi değilki. o ne ya öyle bi bebek bu kadarmı tatlı olur. nazar deymesin canım fotoğrafına bakmaya doyamıyor insan

ooo sen bi de albümdekileri gör... hele o beyazlı fotoya bayılıyorum.... melek zaten bunların hepsi birbirinden tatlı...

iyi akşamlar hanımlar akşam yemeğim bir tabak baharatlı fırında patates bir bardak ayran.valla fırında patatesi eşimde çok beğendi 1 kilo var yada yoktu 1 yk kaşığı yağ ile yaptım.şimdide soda içiyorum yarım saat sonrada meyvemi yer yatarım artık

benim kociş kıskanç ne msn nede facebook kullandırmıyo. daha geçen dedim resim koyayım yüzümü göstermem dedim yok dedi olmaz. kıskanç işte. evli kadının fotosumu olurmuş yok facebokkta ne işim varmış falan bisürü dırdır. allahtan buraya karışmıyo. zaten burda sadece kadınlar var diye ses etmiyo. zaten eminim iş yerinden yazdıklarımı okuyup gülüyodur hep benle uğraşıyo bu aralar

ayni benim esimde öyle..ne msn adresim var ne facbookta kaydim var..mesela faccbok sitesine cok istiyorum kayit olmayi..ama beyfendiden izin yok....neyse..olsun canim.bu yüzden huzur kacirmaya deymez...bizim eslerde kiskanc iste neyapacaksin..kk ya bile ilk günlerrde tepkiliydi...ama alisti oda simdi..biliyo sadece bayanlara özel bir site oldugunu ve burdan vazgecmeyeceyimi..:kkk::)

merhaba kızlar güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle...

sabah kalkınca 500 ml su içtim .
bugün tatil oğluşumun biri uyandı diğeri şarj oluyor :1:
kahvaltımızı sonra yapacağız inşallah

Back
X