60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabahları meyve yemek vitamin dengesini koruyormuş vücudun ben de 1 meyve sabah yiyorum 1 tane ikindi zamanı 1 tane de akşam saat 9 -10 gibi

bayram tatili olduğundan kursum yok bu yabancı dil kursunu da nerden sardım başıma bayramdan sonra gitmeyeceğim zaten ancak derslerime çalışırım ben de gidip öğreneyim son sınıfta ales sınavına bir de üds sınavına girerim diye düşündüğümden kursa kaydoldum ama daha 1. sınıftayım az önce okudum sizler ne güzel yabancı dil biliyorsunuz senin bir de yunanca ne güzel

bayram tatili olduğundan kursum yok bu yabancı dil kursunu da nerden sardım başıma bayramdan sonra gitmeyeceğim zaten ancak derslerime çalışırım ben de gidip öğreneyim son sınıfta ales sınavına bir de üds sınavına girerim diye düşündüğümden kursa kaydoldum ama daha 1. sınıftayım az önce okudum sizler ne güzel yabancı dil biliyorsunuz senin bir de yunanca ne güzel

şimdiki yunanca değil canım antik yunanca. ölü bir dil kullanılmıyor. arkeolog olduğumdan biliyorum. yazıtları çözmede kullandık.

şimdiki yunanca değil canım antik yunanca. ölü bir dil kullanılmıyor. arkeolog olduğumdan biliyorum. yazıtları çözmede kullandık.

ay ne güzel arkeolog benimde dayımın oğlu arkeoloji okudu ama ona hiç sormak aklıma gelmedi eski yazıları bilip bilmediğini ama çok resimli çok çeşitli kitapları vardı sanırım okuması zor bir bölüm

evet canım zor bir bölüm. sen demek felsefe bölümündesin. seninkide uğraştırıcı olsa gerek

açıköğretim olduğu için zamanım bol aslında( ancak puanım buna yetti:90:) ama mesela dezavantajı 2 hafta hiç kitaplarımın ağzını açmadım böylelikle önceki çalıştıklarımı unuttum avantajı da istediğim zman çalışıyorum istediğim zaman ara veriyorum ders çalışmaya son sınıftada ales sınavına girmeyi planlıyorum bu arada da zayıflamayı planlıyorum şimdi kilo verme 1. hedefim :90:

dün bayram alışverişine çıktık teyzemin kızı ve 2 tane benimle yaşıt arkadaşımla ben bir şey almadım giyecek olarak zayıflayayım inşallah gidip alacağımmağazadaki çalışan kişi bana demez mi yenge hanım:90: demekki okadar yaşlı gösteriyorum ay sinir oldum bunların kilom yüzünden olduğunu biliyorum veee zayıflamaya kararlıyım

son bir yıllık kilo durumumu gözden geçiriyorum :68:bir tane sade türk kahvesi yaptım
ocak ayında 68
şubat ayında68
mart ayında 63
nisan ayında 59
mayıs ayında 59
haziran ayında 60
temmuz ayında 62
ağustos ayında 62
eylül ayında 62
ekim ayında 65
kasım ayında 65
demkki zayıfaldığım zmanki diyetimi uygulamalıyım ki kilo verbileyim zaten sadece 2ay diyet yaptım ve kilo veremeyince pes ettim halbuki devam etmeliydim ama bu sefer pes etmeyeceğim :10:

Back
X