aldık gitti hoşgeldinmerhabaaa bu yıl aniden 10 kg aldım ve bir türlü irademe hakim olup da diyet sürdüremiyorumdiyet uzmanını bile bıraktım nasıl besleneceğimi biliyorum ama işte hiç böyle olmamlıştım yakında düğünüm var ve vermem lazım beni de aranıza alır mısınız
aynen bende dikkat edeyim demiştim ama kalablıkta ne yediğimi hatırlamıyorum bilecanım bayramda malesef dediklerinin hepsini yedim,ilk başta dikkat etmeye çalıştım ama kalabalıkta malesef istediğin gibi yiyemediğin için ben de bi yerden sonra bıraktım((
sence iştahımı kapatmak için ne yapabilirim?
günaydın farmasicim senin ekmek yuvarlak ekmek galiba ben onun 1 dilimini 2 dilim sayıyorumsabah kalkınca 250 ml su içtim
sabah kahvaltım
yarım dilim tam buğday ekmeği ( dilimler oldukça büyük olduğu için yarısı ya da bana büyük geliyor)
1 kuru kayısı
2 zeytin
2 ceviz
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
1 fincan çay ( 250 ml)
yaaa ben iki gündür sabah kalktığımda ılık limonlu suyumu unutuyorumgünaydın hanımlar akşam yemeğim 2-3 kaşık pırasa 2-3 kaşık semizotu yemeği,1 kepçe tarhana çorbası,4 yk bulgur pilavı bir dilim çavdar ekmeği bir büyük bardak ayran tuzunu biraz fazla koydım tansiyonum düşmüş hemşiremiz tuzlu ayran iç demiştide ondan tuzlu içtim bir meyve olarakta bir tane mandalina 2 dilim portakal.sabah 6 da kalkınca ılık 300ml su içtim 37 dk koşu bandına bindim yürüdüm duşumu aldım sonra kahvaltımı yaptım bir domates yarım salatalık bir tane yeşil biber bir dilim çavdar ekmeği bir yk lor peynir 4 zeytin hiç bir şey içmedim şimdi sıcak suyun içine çok az limon suyu sıktım onu içiyorum.
canım bayramda malesef dediklerinin hepsini yedim,ilk başta dikkat etmeye çalıştım ama kalabalıkta malesef istediğin gibi yiyemediğin için ben de bi yerden sonra bıraktım((
sence iştahımı kapatmak için ne yapabilirim?
merhabaaa bu yıl aniden 10 kg aldım ve bir türlü irademe hakim olup da diyet sürdüremiyorumdiyet uzmanını bile bıraktım nasıl besleneceğimi biliyorum ama işte hiç böyle olmamlıştım yakında düğünüm var ve vermem lazım beni de aranıza alır mısınız
bakalim canim ben daha yeni basladim selülitlerede iyi geliyomus.ya canim ben farettimki spor yaptigimin ertesi günü tartida fazla cikiyorum niyeki ya,spordan soguycam :)
bu arada günaydın kızlar dünkü yorumları okuyayım dedim ama baya yoğun geçmiş yetiştiremedim
sabah meüm
2 dilim ekmek ile 1 kk büyüklüğündeki peynile tost yaptım yağsız
1 salatalık
diyetimin 2. günündeyim. moralim iyi ama biraz diyeti bozunca tıka basa yediğim icin şimdi bazen açlık hissediyorum. ama 2-3 günde alışıcam insallah. bugun sabah kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı yedim. ardından kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek, 1 domates, 1 kibrit kutusu peynir yedim ve süt içtim. birazdan ara öğünümde 1 tane meyve yicem.
diyetimin 2. günündeyim. moralim iyi ama biraz diyeti bozunca tıka basa yediğim icin şimdi bazen açlık hissediyorum. ama 2-3 günde alışıcam insallah. bugun sabah kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı yedim. ardından kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek, 1 domates, 1 kibrit kutusu peynir yedim ve süt içtim. birazdan ara öğünümde 1 tane meyve yicem.
belki bende de insülin direnci var bilmiyorumki(umarım başarırım
canım tatlıyı şekeri bırakmadığın sürece sıkıntı olur. diyetlerin bozulur ve böyle tıka basa yersin. eskiden aynen yaşadığım durum benim. ççok iyi bilirim bu duyguyu. şimdi artık olmuyo bende. sende tatlıyı şekeri bırak çok rahat edersin benim gibi
canım diyetinde salatalık yada yumurta yokmu.yoksayumurtayı dün yiyip bugün yememe gününmü genelde gün aşırı verilirya yumurta.
benim kilom 63.9 boyum 157 bende size katılmak istiyorum
günaydın canlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 1 yumurtadan omlet yaptım ve teflonda 1 yemek kaşığı yağda pişirdim. yanına peynir domates ve 1 dilim ekmekle yedim
sabah kalkınca 250 ml su içtim
sabah kahvaltım
yarım dilim tam buğday ekmeği ( dilimler oldukça büyük olduğu için yarısı ya da bana büyük geliyor)
1 kuru kayısı
2 zeytin
2 ceviz
2 tatlı kaşığı pekmez- tahin karışımı
1 fincan çay ( 250 ml)
bu arada günaydın kızlar dünkü yorumları okuyayım dedim ama baya yoğun geçmiş yetiştiremedim
sabah meüm
2 dilim ekmek ile 1 kk büyüklüğündeki peynile tost yaptım yağsız
1 salatalık
hugocuk bugünkü menümüzde tarhana çorbası pırasa makarna meyve varmış .pırasa sekiz yemek kaşığı alırım. iki kepçe tarhana bir dilim ekmekmi alsam yoksa bir kepçe tarhana iki dilim ekmekmi yiyeyim.
canım bu normal. bendede oluyo. bu senin doğru spor yaptığını gösterir. kasların çalışıyo çünkü ve kasların gelişiyo bu yüzden. önemli olan zaten yağlarının gitmesi kas kütlenin artması.
bugün ki menüm;
6:30da 300ml su
kahvaltı;
1 kk dan biraz az peynir
3 zeytin, 1 yumurta
1 dilimden biraz az kepekli ekm.
1 çay bardağı ve 1 fincan sekersiz cay
1 çay kaşığı pekmez
kahvaltin gayet güzel canim,ekmegi bilerekmi az yiyosun caninmi istemedi yoksa?
hugocuk bugünkü menümüzde tarhana çorbası pırasa makarna meyve varmış .pırasa sekiz yemek kaşığı alırım. iki kepçe tarhana bir dilim ekmekmi alsam yoksa bir kepçe tarhana iki dilim ekmekmi yiyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?