60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyetimin 2. günündeyim. moralim iyi ama biraz diyeti bozunca tıka basa yediğim icin şimdi bazen açlık hissediyorum. ama 2-3 günde alışıcam insallah. bugun sabah kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı yedim. ardından kahvaltıda 1 dilim kepek ekmek, 1 domates, 1 kibrit kutusu peynir yedim ve süt içtim. birazdan ara öğünümde 1 tane meyve yicem.

günaaaydııın aldık gitti hoşgeldin

aynen bende dikkat edeyim demiştim ama kalablıkta ne yediğimi hatırlamıyorum bile

günaydın farmasicim senin ekmek yuvarlak ekmek galiba ben onun 1 dilimini 2 dilim sayıyorum

yaaa ben iki gündür sabah kalktığımda ılık limonlu suyumu unutuyorum içince çok rahatlıyordum.... buarada kızlar sabah tartıldım 55 kg çıktım pazara kadar korurum inşallah

canım şekeri tatlıyı bırak bi öğün et diğer öğün sebze ye. hamur işini bırak iştahın kapanır

gulmisal hoşgeldin canım aramıza

bakalim canim ben daha yeni basladim selülitlerede iyi geliyomus.ya canim ben farettimki spor yaptigimin ertesi günü tartida fazla cikiyorum niyeki ya,spordan soguycam :)

canım bu normal. bendede oluyo. bu senin doğru spor yaptığını gösterir. kasların çalışıyo çünkü ve kasların gelişiyo bu yüzden. önemli olan zaten yağlarının gitmesi kas kütlenin artması.

canım tatlıyı şekeri bırakmadığın sürece sıkıntı olur. diyetlerin bozulur ve böyle tıka basa yersin. eskiden aynen yaşadığım durum benim. ççok iyi bilirim bu duyguyu. şimdi artık olmuyo bende. sende tatlıyı şekeri bırak çok rahat edersin benim gibi

canım diyetinde salatalık yada yumurta yokmu.yoksayumurtayı dün yiyip bugün yememe gününmü genelde gün aşırı verilirya yumurta.

belki bende de insülin direnci var bilmiyorumki(umarım başarırım

canım tatlı yedikten sonra veya şekerli içecekler cola falan içtikten bi süre sonra tekrar yemek istiyosan açlık hissediyosan hamur işine düşkünsen çikolataya falan vardır sendede ve diyetlerini bu yüzden yapamıyosan vardır

diyetisyene başladım ben de canım. dün ilk günümdü. diyeti bırakınca tatlıyı biraz fazla kaçırdım evet. ama diyette meyve tatlılarından başka tatlı yok. insallah bu sefer başarıcammm.

canım diyetinde salatalık yada yumurta yokmu.yoksayumurtayı dün yiyip bugün yememe gününmü genelde gün aşırı verilirya yumurta.

bu ilk haftam canım. bu hafta diyetimde yumurta vermedi. et ve süt ürünleri ağırlıklı bir hafta geçiricem. yumurtayı ne zaman vericek bilmiyorum valla. gidince sorarım artık

hugocuk bugünkü menümüzde tarhana çorbası pırasa makarna meyve varmış .pırasa sekiz yemek kaşığı alırım. iki kepçe tarhana bir dilim ekmekmi alsam yoksa bir kepçe tarhana iki dilim ekmekmi yiyeyim.

benim kilom 63.9 boyum 157 bende size katılmak istiyorum

hoş geldin canım , takıl bize hayatını yaşa =)
günaydın canlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 1 yumurtadan omlet yaptım ve teflonda 1 yemek kaşığı yağda pişirdim. yanına peynir domates ve 1 dilim ekmekle yedim

günaydın hugocum, yine basarılı bir secim olmuş tebrikler, tok tutucu bir menü

günaydın canım, gayet güzel bir menü

bu arada günaydın kızlar dünkü yorumları okuyayım dedim ama baya yoğun geçmiş yetiştiremedim
sabah meüm
2 dilim ekmek ile 1 kk büyüklüğündeki peynile tost yaptım yağsız
1 salatalık

güzel bir liste canım

ilk önerdiğin gayet iyi canım, sebze yemek daha mantıklı, tarhana unlu bir çorba
yanında ya salata 1 dilim ekm yemelisin yada
yogurt olabilir.

dün diyetisyen beni bir alete çıkarttı. spor salonuna giderken de böyle bir tartı vardı. yağ oranını da gösteren cinsten. bu alet benim yağ oranımı, yağsız ağırlığımı, vucuttaki su yüzdemi, metobolizma hızımı vb bircok şeyi ölçtü. mesela günlük yaktığım kalori 1450-1680 arasında olması gerekirken 1335 çıktı. metobolizmam çok yavaşmış, bu yüzden mecburen sporla bunu destekleyip metobolizmamı hızlandırmam gerekiyormuş.

bugün ki menüm;

6:30da 300ml su

kahvaltı;
1 kk dan biraz az peynir
3 zeytin, 1 yumurta
1 dilimden biraz az kepekli ekm.
1 çay bardağı ve 1 fincan sekersiz cay
1 çay kaşığı pekmez

Son düzenleme:

ay varya su cümlen icimi okadar rahatlattiki anlatamam`` bu senin doğru spor yaptığını gösterir.`` cok saol :)

hugocuk senden bisey riva edebilrimiyim,eger mümkünse diyetisyene gittiginde 5 dilim ekmegin peynirin ve etin gramini öggrenebilirmisin acaba? bazen ekmek dilimleri degisiyo emin oalmiyorum,mutfak tartim var benim cok daha kolay olur benim icin,mümkünse tabi..

birde ben bazen sabah kahvaltisini yaptiktan 1 saat sonra 1 2 saat uyuyorum,zarari varmidir bana ya,ama keyfimden degil bende uyku apnesi baslangici var gece rahat uyuyamadigim icin gündpzden cok uykum oluyo

canım 8 kaşık pırasa 1 kepçe çorba ve 2 dilim ekmek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…