benim kilom 63.9 boyum 157 bende size katılmak istiyorum
günaydın canlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 1 yumurtadan omlet yaptım ve teflonda 1 yemek kaşığı yağda pişirdim. yanına peynir domates ve 1 dilim ekmekle yedim
canım yorumları okuyordum ben çayı şekersiz içiyorum yaklaşık 8 yıldır kahvelerde orta şekerli ama çok kahve içmeme zaten çikolatada şöyle oluyor bayram dönüşü iş yerin de arkadaş ziyaretinde ikram ediyorlar ben en beğendiğimden bir tane alıyorum ama haklısın iştah açıyor birde ben bir madleni 10 dk.da yiyorumcanım çikolatayı tatlıyı şimdilik bıraksan iştahını açar onlar çaya kahveyede şekerini azalt daha rahat edersin
bende yeniyim grup adına konuşmam ne kadar doğru olur bilemem amapaylaşım yaparak burada herkes zzayıflıyor psikolojik olarak etkileniyoruz.Mesela eşim bile ben buraya üye olduktan sonra artık yedirmeye çalışmıyor.O bile etkilendi herkesin çabaladığını görünce umarım sana da faydası olur vereceğine inanıyorum hoşgeldin aramızamerhabaaa bu yıl aniden 10 kg aldım ve bir türlü irademe hakim olup da diyet sürdüremiyorumdiyet uzmanını bile bıraktım nasıl besleneceğimi biliyorum ama işte hiç böyle olmamlıştım yakında düğünüm var ve vermem lazım beni de aranıza alır mısınız
hoşbulduk canım inşallahhbende yeniyim grup adına konuşmam ne kadar doğru olur bilemem amapaylaşım yaparak burada herkes zzayıflıyor psikolojik olarak etkileniyoruz.Mesela eşim bile ben buraya üye olduktan sonra artık yedirmeye çalışmıyor.O bile etkilendi herkesin çabaladığını görünce umarım sana da faydası olur vereceğine inanıyorum hoşgeldin aramıza
merhabaaa bu yıl aniden 10 kg aldım ve bir türlü irademe hakim olup da diyet sürdüremiyorumdiyet uzmanını bile bıraktım nasıl besleneceğimi biliyorum ama işte hiç böyle olmamlıştım yakında düğünüm var ve vermem lazım beni de aranıza alır mısınız
herkese günaydın
bir kase nesfitle kahvaltı yaptım, öncesinde 3 bardak su içmiştim
şimdi de 5i1yerdemi içicem:)
dün akşam midem kötüydü, yemek yiyemedim, 2 dilim yoğurtlu ekmek yedim midemi bastırsın diye
ama sonra yine acıktım, zaten şu ara iştahım çok açık nedense, biraz hamurişi, 1 tane de elma yedim
tatlı veya şekerli şeyler beyaz ekmek hamurişi patates veya pirinç kızartma vss.. yedinse iştahın açılmıştır dikkat et canım
çok iyi yapmışsın canım. bende spodan sonra 10 dakika titreşimli kemer kullanıyorum masaj için. kan dolaşımını hızlandırıyor böylece yağların çözülmesini atılmasını hızlandırıyo. daha öncede kullanmıştım işe yaramıştı
belki bende de insülin direnci var bilmiyorumki(umarım başarırımcanım hoşgeldin aramıza. beslenme uzmanını bırakman iyi olmamış. bem senelerce uğraştım bi türlü veremedim çünkü bende insülin direnci varmış iştahıma hakim olamıyodum diyetler hep yarım kalıyodu. 1 hafta diyet yapsam ertesi hafta kıtlıktan çıkmış gibi yiyiyodum en sonunda diyetisyene gittim. başladığımda 83 kiloydum 14 kilo verdim bu üçüncü ayım diyet ve düzenli sporla çok rahat verdim. ama en önemli nokta bende insülin direnci olduğu için şekeri ve tatlıyı tamamen bıraktım. patates hamur işinden pirinçten şimdilik uzak duruyorum. ideal kilom 62 dedi diyetisyen. ayda bir kontrolum var. sende eğer diyetisyen kontrolunde ve sporla kolay verirsin. 10 kilo verilmicek bişey değil. ben hala diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?