çok hoş
yasemincim yaş küçükse hatırlamazsın canım 80 doğumlu biri olarak çocukluğumun komik ve aşırı zeki afacanı diye hatırlıyorum
iyi olmuş arkadaşım bugün bankada çalışan bir tanıdığımı gördüm adamı görünce içimden dedimki adamlar filinta gibi giyiniyo kuşanıyo hanımına bakıyosun kendini salmış tek amacı çocukları olmuş kendini unutmuş yaşıyo adamlarsa hayatına songaz devam ediyo sonrada kadını beğenmemeye başlıyor kadının yaptığı fedakarlıklar hiiiç umrunda değil kadın beyi Allah razı olsun hanım benim için çocuklar için didinip durdun demesini bekleyip dursun zamanla kadına birsürü kusurlar bulmaya başlıyouzattım ama canım lafın özü birazda erkekler sizin için güzelleşmeye çalışsın demi
dokuz bucukta 2 mandalina
1elma
yarım portakal yedim
bende sporumu yaptim geldim,üstüne 30 dk da masaj yaptim,bizim fitnessde bi alet var tahtadan cilali top top dönüyo onda masaj yaptim :)
2 mandalina 1 porsiyon 1 elma ve yarım portakalla toplam 2 buçuk porsiyon meyve yemiş oldun. benim günlük hakkım 3 porsiyon. meyvenin fazlasıda iyi değilmiş sen dikkat et gün içinde yediğin miktarı bil canım
2 badem
2 fındık
1/ 4 çay tabağı kabak çekirdeği yedim.
haklısın hugocum biraz fazla kaçırdım meyveyi
canım cekti yedim bende, dikkat etmem lazım =) saol hugocumm
farmasicim, bugün biraz iştahın açılmış gibi görünüyor =) hayırdır
rica ederim canım. aslında benimde canım daha fazla yemek istiyo tutuyorum mecburen kendimi
gündüz yediklerim bu haftaki ödüllerimdi.
ama şu anda yediklerimi canım çekmediği halde yiyiyorum ya ben yiyince çok daha rahat kilo veriyorum daha güzel lavaboya çıkıyorum
evet canım arada oluyosa iyi. ben sadece gün içinde yenen meyve miktarınında yediğimiz yemekler kadar önemli olduğunu vurgulamak istedimarada böyle kacamaklar yapmak iyi geliyor,
en azından sağlıklı bunlar hugocuk, yerine çikolatada yiyebilirdik değilmi ?
ama tabiki
abartamak lazım tatlımm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?