60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öyle canım ben bu sene ayrı bir kuduruk oldum canım kilo da verdim gardrobumu da yeniledim valla hiç umrumda değil maaşımı da istediğim gibi harcıyorum eşim de sağolsun hediyeler alıp, güzellikler yapıyor işte böyle geçinip gidiyoruz

akşam menüm

3- 4 yemek kaşığı nohutlu bulgur pilavı
2 yemek kaşığı kadar haşlama et
4-5 yemek kaşığı yoğurt
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu

bende sporumu yaptim geldim,üstüne 30 dk da masaj yaptim,bizim fitnessde bi alet var tahtadan cilali top top dönüyo onda masaj yaptim :)

herkese yeniden merhaba kızlar

yarım yemek kaşığı çilekli puding yedim

dokuz bucukta 2 mandalina
1elma
yarım portakal yedim

2 mandalina 1 porsiyon 1 elma ve yarım portakalla toplam 2 buçuk porsiyon meyve yemiş oldun. benim günlük hakkım 3 porsiyon. meyvenin fazlasıda iyi değilmiş sen dikkat et gün içinde yediğin miktarı bil canım

bende sporumu yaptim geldim,üstüne 30 dk da masaj yaptim,bizim fitnessde bi alet var tahtadan cilali top top dönüyo onda masaj yaptim :)

çok iyi yapmışsın canım. bende spodan sonra 10 dakika titreşimli kemer kullanıyorum masaj için. kan dolaşımını hızlandırıyor böylece yağların çözülmesini atılmasını hızlandırıyo. daha öncede kullanmıştım işe yaramıştı

2 badem
2 fındık
1/ 4 çay tabağı kabak çekirdeği yedim.

2 mandalina 1 porsiyon 1 elma ve yarım portakalla toplam 2 buçuk porsiyon meyve yemiş oldun. benim günlük hakkım 3 porsiyon. meyvenin fazlasıda iyi değilmiş sen dikkat et gün içinde yediğin miktarı bil canım

haklısın hugocum biraz fazla kaçırdım meyveyi
canım cekti yedim bende, dikkat etmem lazım =) saol hugocumm

farmasicim, bugün biraz iştahın açılmış gibi görünüyor =) hayırdır

gündüz yediklerim bu haftaki ödüllerimdi.

ama şu anda yediklerimi canım çekmediği halde yiyiyorum ya ben yiyince çok daha rahat kilo veriyorum daha güzel lavaboya çıkıyorum

rica ederim canım. aslında benimde canım daha fazla yemek istiyo tutuyorum mecburen kendimi

arada böyle kacamaklar yapmak iyi geliyor,
en azından sağlıklı bunlar hugocuk, yerine çikolatada yiyebilirdik değilmi ?
ama tabiki
abartamak lazım tatlımm =)

Son düzenleme:
gündüz yediklerim bu haftaki ödüllerimdi.

ama şu anda yediklerimi canım çekmediği halde yiyiyorum ya ben yiyince çok daha rahat kilo veriyorum daha güzel lavaboya çıkıyorum

yediklerin sağlıksız seyler değil tatlım

alışkın değiliz seni böyle görmeye ondan sanırım biraz dikkatimi cekti

yoksa tabiki afiyet olsuuun ama yaramasıınn

arada böyle kacamaklar yapmak iyi geliyor,
en azından sağlıklı bunlar hugocuk, yerine çikolatada yiyebilirdik değilmi ?
ama tabiki
abartamak lazım tatlımm =)
evet canım arada oluyosa iyi. ben sadece gün içinde yenen meyve miktarınında yediğimiz yemekler kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim

canlar hepinize Allah rahatlık versin yarın inşallah görüşmek dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…