olur tatlım yavaş yavaş yükselt bianda yüklenme kusura bakma ben senin rahatsızlık geçirdiğini unutmuşumbugün 3.7 ye kadar yaptım canım bahsetmiştim öncedende bi ara kalp atışlarım hızlanmış ve acile gitmiştim ordaki dr.kardiyoloji yada guatır a gideceksin dedi kardiyolojideki dr. beloc diye bi hap verdi kalp ritmini düzenliyormuş ve ayrıca tansiyon ilacıymış tekrarlamaması için verdi ve 6 ay kullanıcakmışım.koşu badınada zaten bunun için binememştim sanki tekrarlıyacak gibi bir his vardı bende hep kendimi dinliyordum.ama şimdi geçti bugün tam olarak başladım zaten demek istediğim 4,7 le 5,1 arası yapabilirmiyim bilmiyorum.guatır dr. una koşu bandına binebilirmiyim dediğimde binebilirsin bi sorun olmaz demişti yavaş yavaş o zaman bugün 3,7 yaptım yarından sonrada 4 yaparım her yapışımda azar azar yükseltirim 5,1 e kadar .sonra tekrar 4,7 le başlarım
olur tatlım yavaş yavaş yükselt bianda yüklenme kusura bakma ben senin rahatsızlık geçirdiğini unutmuşum
canım bende herzaman saat vardı. ilk iki ay 2.5 saat vardır. sonra 3 saate çıkardı. ama sen yinede en güzeli kendi diyetisyeninde ölçümlerin yapılsın ona göre yağın kaç falan sana özel diyetinş yap. zaten şuanda kilo verecek şekilde besleniyosun. ama şekeri bırakman senin için altın bi fırsat olmuş. ben kesinlikle şunu söyleleyim eğer ben tatlıyı şekeri şekerli içecekleri light ürünleri bırakmassaydım kesinlikle zayıflayamazdım çoktan bırakmıştım diyeti ve yine zayıf yerlerim gider göbeğim kalırdı. şeekeri tatlıyı bırakmam ve ağzıma meyveden başka bişey sürmemem hayatımı değiştirdi. bayramda 1 hafta yedim pişen yemeklerden börekte yedim ama asla tatlı şeker yemedim. kendimi ödüllendireceğim zamanda bu şekerli bişey olmuyo hayatta hiç şeker ve tatlı yokmuş gibi davranıyorum ve hiç canım istemiyor. başka türlü kesinlikle zayıflayamazdım. sende şekeri tatlıyı bıraktınya bak nasıl zayıflayacak göbeğin gidecek rahat edeceksin. ama sakın bikez bile kullanma. şeker tatlı alışkanlıktır yersen yemek istersin yemezsen istemezsin unutuyor vücut. tekrar hatırlatmaya gerek yokbende 12 de yemek yedim bugün 12.30 da yerime geldim 2 saat ara geçsin sonra çerezlerimi yiyeyim diye saat tuttum kendimce 2:30 da çerezlerimi yedim bende.acaba bendemi 3 saat ara yapsam birde şu var hugocuk biliyosun hepimizin bünyeleri birbirimizden farklı tabi şu ana kadar çok kilo verdin önceden saat olayın yoktu. aralığın 7 sinde sonuçlarımı göstermeye gidicem ordan diyetisyene inşallah bakalım dr ne diyecek bana.benim birde boyum kısa 1:53 tabi ilk başta diyet sıkıcı gelebilir diye düşünüyorum ama zaten dr un bana uygulayacağı şeyin yüzde doksanını yapıyorum şu anda bakalım ne diyecek başka gittiğimde.
merhaba kızlar öğle menüm
4-5 kaşık buldur pilavı avuç içi yarısı tavuk
bir kase yoğurt
arada bir küçük madlen
vazgeçemedim bu aralar çikolatadn
teşekür edrim nugyacanım sende hoşgeldin aramıza
canım bende herzaman saat vardı. ilk iki ay 2.5 saat vardır. sonra 3 saate çıkardı. ama sen yinede en güzeli kendi diyetisyeninde ölçümlerin yapılsın ona göre yağın kaç falan sana özel diyetinş yap. zaten şuanda kilo verecek şekilde besleniyosun. ama şekeri bırakman senin için altın bi fırsat olmuş. ben kesinlikle şunu söyleleyim eğer ben tatlıyı şekeri şekerli içecekleri light ürünleri bırakmassaydım kesinlikle zayıflayamazdım çoktan bırakmıştım diyeti ve yine zayıf yerlerim gider göbeğim kalırdı. şeekeri tatlıyı bırakmam ve ağzıma meyveden başka bişey sürmemem hayatımı değiştirdi. bayramda 1 hafta yedim pişen yemeklerden börekte yedim ama asla tatlı şeker yemedim. kendimi ödüllendireceğim zamanda bu şekerli bişey olmuyo hayatta hiç şeker ve tatlı yokmuş gibi davranıyorum ve hiç canım istemiyor. başka türlü kesinlikle zayıflayamazdım. sende şekeri tatlıyı bıraktınya bak nasıl zayıflayacak göbeğin gidecek rahat edeceksin. ama sakın bikez bile kullanma. şeker tatlı alışkanlıktır yersen yemek istersin yemezsen istemezsin unutuyor vücut. tekrar hatırlatmaya gerek yok
canım çikolata yediğin süreece yemek istersin iştahında açık olur. bırakmalısın. birde çaya kahveye şekeride azalt. tavuk ölçün az ondan belkide az yediğin için canın bişeyler çekmiş. 4 kaşık pilav 2 dilim ekmek ideal. ama et az. az yersende metabolizman yavaşlarmerhaba kızlar öğle menüm
4-5 kaşık buldur pilavı avuç içi yarısı tavuk
bir kase yoğurt
arada bir küçük madlen
vazgeçemedim bu aralar çikolatadn
inşallah canım evet tamamen bitti şeker olayı ve tatlı.şimdi senin yazını okurken arkadaşta aygün bak sana tatlı vermedim diyettesin diye sonra vermedin deme dedi bende ben diyette değilim az ve sık yiyerek besleniyorum ama zaten tatlı olayını bitirdim ben yemiyorum dedim.:92:
canım benim çok zor bir süreç yaşamışsın ama kendini bırakma moralini bozma çünkü duyduğum kadarıyla moral çok önemli kafanı başka şeylerle dağıt o konuya takılmaben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Depresyondayım galiba
1.tüp bebek denemem negatif malesefffff
yumurtalarımın toplandığı 6 kasımda hastanede tartıldım 60 kilo idim
9 kasımda transfer yapıldı ve bayramın 3. gününe(18 kasım) kadar sürekli yattım. sadece wc için ve gündüzleri evde kimse olmadığı için öğle yemeği için kalktım. sabah ve akşam yemeklerimi eşim yatağıma getirdi. ama 12 günün sonunda tahlil yaptık hüsran.
sonrasında kendimi spagetti ve cipslere, böreklere vede cikolatalara verdim.
o zamandan bu zamana bu sabah tartıya çıktım ve 62,5 kilo...
bir an önce toparlanmam lazım.
sizleri seviyorum kızlar
yıkılmadım ayaktayım
nasıl zorlanmıyosun değilmi. canın tatlı çekiyomu. yada şöyle diyeyim günlük meyve yiyosunya gün içinde canın hiç tatlı çekmiyo değilmi
iştahım çok yerinde napıcam ya ben hamile olmadan önce böyle çok yemezdim hamile kaldım herşeyi yedim ve yemek yemeye inanılmaz alıştım şimdi engelleyemiyorum kendimi akşam 7 gibi yesem yemek ki çok iyi yiyorum gece 12 gibi acıkıp yine bişiyler yiyorum o ana canım makarna istese kalkıp yapıp yiyorum bunu nasıl aşarım ya
yok canım zorlanmam olmadı hiç.evet bazen aklıma geldi canım istedi ama zorlamadı beni.bayramda babamlar abimler biz hepberaber kahvaltı yapıyoruz çocuklar için çokokrem almış babam çocuklar onları yerken canım istemişti biraz ama yemedim bende ne yaptım aldım kavanozu çikolatayı kokladım koydum yerine
canım inanırmısın aynı olayı yaşamışız. bayramda kayınvalidelere gittiydik dolapta çokokrem vardı canım çekti ama görünce istedi aslında canım tatlı falan istemiyodu. bende kokladım bıraktım. koklamak yetti banada. hele bi gitsin kilolar pekmezli tam buğday unlu meyveli kekler yapıp yeriz. doğal tatlılar yapacağız yine tatlı yiyeceğiz ama pekmez üzümden olduğu için yine meyveden şeker almış olacağız
akşama ıspanak yapayım diyorum bir kepçe çorba 4 kaşık bulgur pilavı ayran bir dilimde çavdar ekmeği yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?