60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur tatlım yavaş yavaş yükselt bianda yüklenme kusura bakma ben senin rahatsızlık geçirdiğini unutmuşum

merhaba kızlar öğle menüm
4-5 kaşık buldur pilavı avuç içi yarısı tavuk
bir kase yoğurt
arada bir küçük madlen
vazgeçemedim bu aralar çikolatadn

canım bende herzaman saat vardı. ilk iki ay 2.5 saat vardır. sonra 3 saate çıkardı. ama sen yinede en güzeli kendi diyetisyeninde ölçümlerin yapılsın ona göre yağın kaç falan sana özel diyetinş yap. zaten şuanda kilo verecek şekilde besleniyosun. ama şekeri bırakman senin için altın bi fırsat olmuş. ben kesinlikle şunu söyleleyim eğer ben tatlıyı şekeri şekerli içecekleri light ürünleri bırakmassaydım kesinlikle zayıflayamazdım çoktan bırakmıştım diyeti ve yine zayıf yerlerim gider göbeğim kalırdı. şeekeri tatlıyı bırakmam ve ağzıma meyveden başka bişey sürmemem hayatımı değiştirdi. bayramda 1 hafta yedim pişen yemeklerden börekte yedim ama asla tatlı şeker yemedim. kendimi ödüllendireceğim zamanda bu şekerli bişey olmuyo hayatta hiç şeker ve tatlı yokmuş gibi davranıyorum ve hiç canım istemiyor. başka türlü kesinlikle zayıflayamazdım. sende şekeri tatlıyı bıraktınya bak nasıl zayıflayacak göbeğin gidecek rahat edeceksin. ama sakın bikez bile kullanma. şeker tatlı alışkanlıktır yersen yemek istersin yemezsen istemezsin unutuyor vücut. tekrar hatırlatmaya gerek yok

inşallah canım evet tamamen bitti şeker olayı ve tatlı.şimdi senin yazını okurken arkadaşta aygün bak sana tatlı vermedim diyettesin diye sonra vermedin deme dedi bende ben diyette değilim az ve sık yiyerek besleniyorum ama zaten tatlı olayını bitirdim ben yemiyorum dedim.:92:

merhaba kızlar öğle menüm
4-5 kaşık buldur pilavı avuç içi yarısı tavuk
bir kase yoğurt
arada bir küçük madlen
vazgeçemedim bu aralar çikolatadn
canım çikolata yediğin süreece yemek istersin iştahında açık olur. bırakmalısın. birde çaya kahveye şekeride azalt. tavuk ölçün az ondan belkide az yediğin için canın bişeyler çekmiş. 4 kaşık pilav 2 dilim ekmek ideal. ama et az. az yersende metabolizman yavaşlar

nasıl zorlanmıyosun değilmi. canın tatlı çekiyomu. yada şöyle diyeyim günlük meyve yiyosunya gün içinde canın hiç tatlı çekmiyo değilmi

canım benim çok zor bir süreç yaşamışsın ama kendini bırakma moralini bozma çünkü duyduğum kadarıyla moral çok önemli kafanı başka şeylerle dağıt o konuya takılma

benimde iştahım çok yerinde çok yiyorum ama kilo almıyorum bu yüzden şanslıyım 1,63 boyum 59 kiloyum 55 yada 52 yani eski kilomda olsam çok iyi olur ama çok yediğim için zayıflayamıyorum

iştahım çok yerinde napıcam ya ben hamile olmadan önce böyle çok yemezdim hamile kaldım herşeyi yedim ve yemek yemeye inanılmaz alıştım şimdi engelleyemiyorum kendimi akşam 7 gibi yesem yemek ki çok iyi yiyorum gece 12 gibi acıkıp yine bişiyler yiyorum o ana canım makarna istese kalkıp yapıp yiyorum bunu nasıl aşarım ya

nasıl zorlanmıyosun değilmi. canın tatlı çekiyomu. yada şöyle diyeyim günlük meyve yiyosunya gün içinde canın hiç tatlı çekmiyo değilmi

yok canım zorlanmam olmadı hiç.evet bazen aklıma geldi canım istedi ama zorlamadı beni.bayramda babamlar abimler biz hepberaber kahvaltı yapıyoruz çocuklar için çokokrem almış babam çocuklar onları yerken canım istemişti biraz ama yemedim bende ne yaptım aldım kavanozu çikolatayı kokladım koydum yerine

nazzz canım ilk önce kendi kendine karar al yemiyeceğim diye.kilolu halini olmayan kıyafetlerini aklına getir birde zayıf halini aklına getir canım hangisinde daha rahat olacaksın sence.canın birşeyler çektiğinde meyve ye gece yeme olayınıda bırak bence eğer canım çok aşırı birşey isterse ye ama sınırlı olsun abartıya kaçma bence böyle bazı şeylerden fedakarlık yaparak olucak canım bu iş zaten zayıfladıkça daha bir hırslı olacaksın

canım inanırmısın aynı olayı yaşamışız. bayramda kayınvalidelere gittiydik dolapta çokokrem vardı canım çekti ama görünce istedi aslında canım tatlı falan istemiyodu. bende kokladım bıraktım. koklamak yetti banada. hele bi gitsin kilolar pekmezli tam buğday unlu meyveli kekler yapıp yeriz. doğal tatlılar yapacağız yine tatlı yiyeceğiz ama pekmez üzümden olduğu için yine meyveden şeker almış olacağız

işte kararlılık önemli demi benim aslında kilolu değilim boyuma göre iyi göbeğim basen felan yok 50 52 olsam tabi daha iyi zaten güvendiğim şey kilo almamam ama vere miyorumda birazda bu kararsızlığım kilolu olmamam gören çocuk doğurmamış sanıyo hatta ama 50 52 kilo da olsam daha iyi sağol canım tavsiyelerini yapmaya çalışıcam

akşama ıspanak yapayım diyorum bir kepçe çorba 4 kaşık bulgur pilavı ayran bir dilimde çavdar ekmeği yerim.

inşallah canım zamanla ogünlerde gelicek sabreden derviş muradına ermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…